Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hiç anne olan yok mu peki?

Var, hem de epey var. Şu anda hamile olanlar, yakın tarihte doğum yapanlar...
Hafta sonları sakin olur bu topik. Biraz sonra gelmeye başlarlar. Hamile ve bebeklileri eskisi kadar buralarda göremesek te kulaklarını çınlatırız sık sık

Herkese musmutlu, huzur dolu, neşe dolu sabahlar diliyorum.
Doktorumdan hafta sonu güzel haberler aldım, seviyeler normal dedi ama acaba küçük bir tedavi görseydim daha iyi olmaz mıydı diye de düşünmeden edemiyorum. Prolaktin yüksekliği normalde yumurtalıkların verimli çalışmasını engelliyor. Ama her şeyde bir hayır vardır.
Canım benim Allah mı söyletti yoksa bebekler demişsin , hakkımızda en hayırlısını gönülden diliyorum hepimiz için.
1 kasımda doktora gidicem, bakalım aşağıda pozitif negatif ne gibi gelişmeler var? Artık hemen göbek iğnesine başlamak istiyorum. Buzdolabına bi tane aldım hemen koydum, doktor başla der demez başlıcam

Forumun başında okuduğum kadarıyla hamile kalanlar var gibiydi sanki. Sürdü mü bilmiyorum da.. Haklısın 2220, kaderimizde varsa, Allah yazdıysa olacak, yoksa ne yapsan boş.

Herkese her zaman güç ve destek veriyorsun, bu sayfanın resmen Güzin Ablası oldun... Sen çok yaşa emi... Allah sana istediğinin en az iki katını nasip etsin canım benim. İyi ki varsın, Tanımıyoruz seni, görmedik yüzünü ama eminim gül yüzlü güleç gönüllüsün... Öptüm seni canım benim :)

Kuşumm, geçmiş olsun.

Çok şükür seni üzen tüpün devre dışı kalmış; İnşallah bundan sonrası transferine hastaneye gitmeye olsun.

Arkadaşım merhaba, bende de 2,5 sene önce prolaktin yüksekliği çıktı.

Dr.um dostinex diye bir ilaç verdi, haftada 2 adet kullanıyorsun 1 ayda bitiyor minicik şişe.
Bu ilaç 33,84 ten 0,57 ye düşürdü prolaktini, ilaç bittiği ayın ilk adetle hamile kaldım ama 8 haftalıkken düştü.

Daha sonrasında bir daha hamile kalamadım, en son ölçtürdüğümde, 17,76 idi prolaktin, gerçi 9 aydır dr.a gitmedim, herşeyi kendi haline bıraktım ben.

Sağol canım açıklamaların için. Bana kalırsa benimde tedavi olmam lazım ama her nedense doktorum ihtiyaç duymadı, doktorum sanırım vakit kaybetmek istemiyor, zaten doğum kontrol hapı kullandığım için bir aylık bir ileriye gitti tüp bebek işlemi. Ama inşallah tedavi sonrası olumsuz sonuçta tüh keşke prolaktini düşürseydik denmez. Anacım doktora da bişeyler söylenmiyor ki, hemen köpürüyorlar...

Minik yaramazi kurtardigina cok sevindim. Hakikaten macera ,olsun sonu guzel...

Teşekkür ederim arkadaşım. Allah razı olsun. Birer ikişer tanışıyoruz fırsat buldukça. Bakarsın bir gün seninle de karşılaşır, sohbet ederiz. Belli mi olur?

Teşekkür ederim arkadaşım. Allah razı olsun. Birer ikişer tanışıyoruz fırsat buldukça. Bakarsın bir gün seninle de karşılaşır, sohbet ederiz. Belli mi olur?
Çok memnun olurum canım benim. İyi insan kendini her yerde belli eder, sende onlardan birisin buna eminim. Allah yolunu açık etsin...:)

Bu merkezde de aslında hastayı pek dinlemek istemiyorlar. Ama "ben çok heyecanlıyım, ya şöyle olursa, ya böyle olursa, ya olmazsa" diye diye bir baktım bütün tedavi gönlüme göre gelişmiş. Opudan sonraki ilk kontrolde transferi yapmak istiyorlardı aslında. İlaçlarımı ona göre verdiler, mesane dolu olarak muayene ettiler falan. Şebeklik yaptım resmen. Zaten rahim de inceydi. İstemedim. Hidrosalpenks sorun olursa, ya tutmazsa, rahim kalınlığı daha yüksek olsaydı..." derken bir baktım, ameliyat için gün alıyorum. Embriyoyu 2. ya da 3. gün dondurmak istiyorlardı, "ben ona inanıyorum, 5. güne gidecek o. O zaman daha iyi tutunuyormuş" diye diye 5. gün dondurttum. Ameliyattan sonra antibiyotik istemiyordum ama koruma için veriyoruz diyorlardı, önüme gelene "antibiyotik sedim seviyemi ve mantarlarımı artırıyor" dedim, reçetesiz çıktım hastaneden. Çok şükür, çok hafif atlattım nekahat dönemini. Dünkü pansumanda yaralarım kapanmış, kabuk bağlamış. "İlk adetle gel, uygunsan transfer hazırlığı yapalım" dedi doktor. Yok dedim, Aralık' ta yeğenim doğacak. Çok biliyorum her naneyi. İyi mi yaptım onu da bilmiyorum. Eğer bu tedaviden sonuç alamazsam bütün sorumluluk benim olacak, onu biliyorum.
Eğer prolaktin konusunda için rahat değilse, bunu doktorunla görüş. Köpürtmeden istediğini almanın bir yolunu bulursun merak etme. Sonuç alamayacağın tedavi sana bir iki aydan daha fazla şey kaybettirecek çünkü. Prolaktin yüksekliği tek başına gebeliğe engel değil aslında. Öyle olsa, emzirme dönemi boyunca hamile kalınmazdı. Ama ortalıkta doğumdan 3 ay sonra hamile kalan bir sürü kadın var. Eğer prolaktini yükselten başka bir sebep varsa ki çoğunlukla oluyor, o zaman tedavisi ya da hiç değilse kontrolü şart. Tabi bu benim görüşüm. Kendin için en doğru olacağına inandığın yolu sen seçeceksin sonuçta. Umarım bir an önce bebeğine kavuşur, bütün bunları geride bırakırsın...

Minik yaramazi kurtardigina cok sevindim. Hakikaten macera ,olsun sonu guzel...

Sorma vallahi. Daha önce boş bir eve balkondan girmişliğim, ağaca çıkmışlığım, çatıda kafamı yarmışlığım oldu. Önceki gün yeni sürülmüş çamurlu tarlada kedi peşindeydim. Dün sabah ta öldü sandığım kediyi almak için tel örgülerin altında sürünüyordum. Az daha pişeyim, Survivor yarışmasına katılacağım. İlk üçe girerim kesin

Teşekkür ederim arkadaşım. Hepimizin yolu açık olsun inşallah. Kontrollerim başladığında haberleşiriz yine.
Canımmm cok sevindim minnoşunun döndüğüneee....
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum bomba gibi bir hafta olsun inşallahhh hepinizi seviyorum öpüyorummm

Ay guldurdun beni.. Allah Iyiligini versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…