- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.861
Hiç anne olan yok mu peki?
Herkese musmutlu, huzur dolu, neşe dolu sabahlar diliyorum.Tedavi olman gerekiyor haklısın. Ama bu kadar çok düşünme. İki kuzenimde de tiroid ve şeker sorunu çıktı ve ikisi de anne oldu, ben hala uğraşıyorum. Ne yaşa bakıyor, ne isteğe. Olacağı zaman oluyor. Bir ara süt geliyor diye prolaktin tedavisi uyguladılar. Üstelik testlerim temizken. Bir hap bir de bulantı önleyici verdiler o kadar. Bulantı hapı daha çok bulantı yapıyor bu arada
Ve lütfen bebeklerini bu kadar kolay bırakma. çözümsüz dert vermesin Rabbim.
Var, hem de epey var. Şu anda hamile olanlar, yakın tarihte doğum yapanlar...
Hafta sonları sakin olur bu topik. Biraz sonra gelmeye başlarlar. Hamile ve bebeklileri eskisi kadar buralarda göremesek te kulaklarını çınlatırız sık sık
Herkese her zaman güç ve destek veriyorsun, bu sayfanın resmen Güzin Ablası oldun... Sen çok yaşa emi... Allah sana istediğinin en az iki katını nasip etsin canım benim. İyi ki varsın, Tanımıyoruz seni, görmedik yüzünü ama eminim gül yüzlü güleç gönüllüsün... Öptüm seni canım benim :)AMH nin, duruma göre değişkenlik gösterebildiğini söylesem moralin düzelir mi? AMH testi aslında test yapıldığı zamanki durumumuzu gösteriyor ve alınan kan eğer yer değiştiriyorsa nakil sırasında bile değer kaybedebiliyor (Laboratuarda görevli birisinin yazısında okumuştum bunu.) Ayrıca değerin benimkinden çok çok iyi. 0,01 den düşük AMH değeriyle deneme yapıyorum ben. Tüpümün birisinde tıkanıklık, rahimde perde ve polip, yıllarca tedavi edilemeyen iltihap ve mantar gibi sorunlarla yola çıktım üstelik. Kanda iltihap oranı olması gerekenin 10 katından fazla. Buradaki pek çok arkadaşıma göre değerlerim allak bullak. Yaşım 41 üstelik. Ama eğer Rabbim ol dediyse, olacak. Yazmadıysa ne yapsam faydasız.
Dilerim rahim filmin temiz, hormon testlerin istenen aralıklarda çıkar ve su gibi geçen ilk denemende bebeğine kavuşursun.
Göbek deliği biraz hatırlatıyor kendini. Onun dışında çok şükür iyiyim. Yaralar kapanmış bile. Ameliyatımı Selman Bey yaptı. Sağolsun. Ameliyattan sonraki bir kaç saati saymazsam şikayetim yok. İlk adette kontrole gel dedi. Ay sonunda bekliyorum. Ona kalsa ilk adeti göreyim, hemen transfer hazırlıklarına başlayacak ama yılbaşını geçirmem gerek. Ev taşıyacağız, yeğenim doğacak. Onun için Denizli' ye gitmem gerekecek. 13 saat yol çok uzun. Orada da dinlenemem. O yüzden bekleyeceğiz.
Arkadaşım merhaba, bende de 2,5 sene önce prolaktin yüksekliği çıktı.Arkadaşlar merhaba,
ssk dan yaptırdığım tahlil sonuçlarım çıktı. Prolaktin değerim 36. Moralim bozuldu tabi.
Hayıt içmeyi birkaç günden beri bırakmıştım, şimdi keşke devam etseydim diyorum.
Prolaktin yüksekliğini araştırmaya başladım, bu durumda benden yumurta geliştirmeyecekler galiba değilmi? Bilgisi olan varsa sevinirim
Canım sana da günaydın, Amin inşallah! öpüldün.Canlarim Gunaydin herkese huzurlu mutlu bol süprizli bir hafta diliyorum herkese
Hamile kalmasını önlüyormuş. Lohusa kadınlarda da vardırya öyle bi durum. O yüzden uzak durmak lazımmış. Karabiber, acı ve daha rahmi hareketlendirecek şeylerden yenmemeliymiş. Artık bilmiyorum. Batı tıbbi ise farklı şeyler diyo. Bu arada bana akupunktur yapan bayanda çok zor çocuk sahibi olmuş. İlkinde 7sene denemiş ve ikincisi 4 yaşında. Kadın şimdi 47 yaşında. Doğal yolla olmuş. Bizede nasip olsun.
Sağol canım açıklamaların için. Bana kalırsa benimde tedavi olmam lazım ama her nedense doktorum ihtiyaç duymadı, doktorum sanırım vakit kaybetmek istemiyor, zaten doğum kontrol hapı kullandığım için bir aylık bir ileriye gitti tüp bebek işlemi. Ama inşallah tedavi sonrası olumsuz sonuçta tüh keşke prolaktini düşürseydik denmez. Anacım doktora da bişeyler söylenmiyor ki, hemen köpürüyorlar...Arkadaşım merhaba, bende de 2,5 sene önce prolaktin yüksekliği çıktı.
Dr.um dostinex diye bir ilaç verdi, haftada 2 adet kullanıyorsun 1 ayda bitiyor minicik şişe.
Bu ilaç 33,84 ten 0,57 ye düşürdü prolaktini, ilaç bittiği ayın ilk adetle hamile kaldım ama 8 haftalıkken düştü.
Daha sonrasında bir daha hamile kalamadım, en son ölçtürdüğümde, 17,76 idi prolaktin, gerçi 9 aydır dr.a gitmedim, herşeyi kendi haline bıraktım ben.
Minik yaramazi kurtardigina cok sevindim. Hakikaten macera ,olsun sonu guzel...Buldum, buldum. Karşı evin tavan arasına çıkmış sıpa. Gündüz ev bakmak için İpsala' ya gitmemiz gerekti. Akşama kadar kaldı orada. Akşam itfaiyenin aracını çağırıp çatıya çıktım. Meğer arada kalmış kerata. Aldım ama, hayatımın en büyük maceralarından birisini yaşattı bana.
Herkese her zaman güç ve destek veriyorsun, bu sayfanın resmen Güzin Ablası oldun... Sen çok yaşa emi... Allah sana istediğinin en az iki katını nasip etsin canım benim. İyi ki varsın, Tanımıyoruz seni, görmedik yüzünü ama eminim gül yüzlü güleç gönüllüsün... Öptüm seni canım benim :)
Çok memnun olurum canım benim. İyi insan kendini her yerde belli eder, sende onlardan birisin buna eminim. Allah yolunu açık etsin...:)Teşekkür ederim arkadaşım. Allah razı olsun. Birer ikişer tanışıyoruz fırsat buldukça. Bakarsın bir gün seninle de karşılaşır, sohbet ederiz. Belli mi olur?
Sağol canım açıklamaların için. Bana kalırsa benimde tedavi olmam lazım ama her nedense doktorum ihtiyaç duymadı, doktorum sanırım vakit kaybetmek istemiyor, zaten doğum kontrol hapı kullandığım için bir aylık bir ileriye gitti tüp bebek işlemi. Ama inşallah tedavi sonrası olumsuz sonuçta tüh keşke prolaktini düşürseydik denmez. Anacım doktora da bişeyler söylenmiyor ki, hemen köpürüyorlar...
Minik yaramazi kurtardigina cok sevindim. Hakikaten macera ,olsun sonu guzel...
Çok memnun olurum canım benim. İyi insan kendini her yerde belli eder, sende onlardan birisin buna eminim. Allah yolunu açık etsin...:)
Canımmm cok sevindim minnoşunun döndüğüneee....Teşekkür ederim arkadaşım. Hepimizin yolu açık olsun inşallah. Kontrollerim başladığında haberleşiriz yine.
Ay guldurdun beni.. Allah Iyiligini versin..Sorma vallahi. Daha önce boş bir eve balkondan girmişliğim, ağaca çıkmışlığım, çatıda kafamı yarmışlığım oldu. Önceki gün yeni sürülmüş çamurlu tarlada kedi peşindeydim. Dün sabah ta öldü sandığım kediyi almak için tel örgülerin altında sürünüyordum. Az daha pişeyim, Survivor yarışmasına katılacağım. İlk üçe girerim kesin
amiiiiiiiiiiiiin
tedavin basladi sanirim cnm hayirli olsun hersey gonlence gelissin..oo süper haber bu demekki endişelerini bir torbaya doldurup çöpe atıyorsun canım ve hamileliğin tadını çıkarmaya başlıyorsun sğlıkla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?