- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.881
cnm nasilsinnn operasyon gecirmissin nasil oldun simdi.. cok gecmis olsunnSorma vallahi. Daha önce boş bir eve balkondan girmişliğim, ağaca çıkmışlığım, çatıda kafamı yarmışlığım oldu. Önceki gün yeni sürülmüş çamurlu tarlada kedi peşindeydim. Dün sabah ta öldü sandığım kediyi almak için tel örgülerin altında sürünüyordum. Az daha pişeyim, Survivor yarışmasına katılacağım. İlk üçe girerim kesin
hayirli olsun cnm hersey gonlunce gelissin..1-2 tane cikis varsa bu 10 taneye kadar belki ilacla igneyle cikar hic denedinizmi bunu.. emre bey cok ictendir..Çok teşekkür ederim ilgin için. Sorunumuz sperm sayısı 1-2 tane azo spermi değilmiş tam olarak ama microtese ameliyatı olacak. Istanbul tüp bebek Emre beye muayene oldum.
Çok rahatlatan bir doktor.. Bakalım Hayırlısı inşallah Allah nasıl takdir ettiyse ..
bende seni seviyorum fistikkkCanımmm cok sevindim minnoşunun döndüğüneee....
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum bomba gibi bir hafta olsun inşallahhh hepinizi seviyorum öpüyorummm
cnm nasilsinnn operasyon gecirmissin nasil oldun simdi.. cok gecmis olsunn
[/QUOTE]kızlar ben geldim memleketen döndüm evimi özlemişim..sizleride çok özledim tel takip etmeye çalıştım sizleri..yenı gelen arkadaşlar hoşgelmişler..canlar ya bu arada ben adet olamadım daha..söktürücü biteli 3 hafta bitti..cylo prognova kullandırdı doktorum oda biteli 1 hafta oldu tık yok benim kırmızılardan..geçen gün sağ göğusumden süt geldi sutyenimde farketim neyin nesidir çok korktum..annem çok ısrar etti idrar testi alalım bak diye ben tek çizgi görmek istemiyorum artık diye almadım test..3 ay doğum kontrol hapıyla günü gününe geliyordu adet şimdi noluyor bir ayda menopoza girmiş olabilirmiyim..kafamda birsürü soru Allahım sonumuzu hayır etsın..
[/QUOTE]kızlar ben geldim memleketen döndüm evimi özlemişim..sizleride çok özledim tel takip etmeye çalıştım sizleri..yenı gelen arkadaşlar hoşgelmişler..canlar ya bu arada ben adet olamadım daha..söktürücü biteli 3 hafta bitti..cylo prognova kullandırdı doktorum oda biteli 1 hafta oldu tık yok benim kırmızılardan..geçen gün sağ göğusumden süt geldi sutyenimde farketim neyin nesidir çok korktum..annem çok ısrar etti idrar testi alalım bak diye ben tek çizgi görmek istemiyorum artık diye almadım test..3 ay doğum kontrol hapıyla günü gününe geliyordu adet şimdi noluyor bir ayda menopoza girmiş olabilirmiyim..kafamda birsürü soru Allahım sonumuzu hayır etsın..
SARAmerhaba kızlar
fatoşcum nasılsın belirtiler başladımı inşallah hamileyim diye yazarsın dualarım seninle
zanorkcum sen nasılsın kaybolan kedini bulmuşsun gözün aydın tek gidip çoğalarak dönmüş sana mutluluğunu tahmin edebiliyorum
yeni gelen kızlar hoşgelmişler inşallah sizlerdende güzel haberler alırız
gülnevacım bence anneni dinle bir test yap ne kaybedeceksin canım ya gebeysen bu ihtimali düşün inşallah gebesin canım hepimize nasıl umut olursun biliyomusun
ensu canım sen nasılsın bebeğin cinsiyetini öğrenmeye çok varmı bilmiyorum ama bence senin kızın olacak
birazda kendimden haberler vereyim
dün doktor kontrolüm vardı e2 değerim 774,24 çıktı ikisi sağda birisi solda üç yumoşum varmış 11 12,12.5 mmolmuşlar 300 mg başladığımız iğneleri 225 mg düşürdü perşembeye yeniden kontrole gel dedi inşallah her şey yolunda gider ve bu sefer benimde tedavide olan olmayan anne olmak isteyen herkesin yüzü güler inşallah
merhaba kızlar
fatoşcum nasılsın belirtiler başladımı inşallah hamileyim diye yazarsın dualarım seninle
zanorkcum sen nasılsın kaybolan kedini bulmuşsun gözün aydın tek gidip çoğalarak dönmüş sana mutluluğunu tahmin edebiliyorum
gülnevacım bence anneni dinle bir test yap ne kaybedeceksin canım ya gebeysen bu ihtimali düşün inşallah gebesin canım hepimize nasıl umut olursun biliyomusun
ensu canım sen nasılsın bebeğin cinsiyetini öğrenmeye çok varmı bilmiyorum ama bence senin kızın olacak
dün doktor kontrolüm vardı e2 değerim 774,24 çıktı ikisi sağda birisi solda üç yumoşum varmış 11 12,12.5 mmolmuşlar 300 mg başladığımız iğneleri 225 mg düşürdü perşembeye yeniden kontrole gel dedi inşallah her şey yolunda gider ve bu sefer benimde tedavide olan olmayan anne olmak isteyen herkesin yüzü güler inşallah
Sara yavrunu kucagina alacagin son tedavin olmasini diliyorum Rabbimden. Her asamasi kolay gecsin. Yavrusunun fotosunu Istiyoruz diye yazacagimiz gunleri bekliyoruz..Ben sonuc icin gun sayiyorum. ise basladim. Persembe test gunum ama ya persembe aksam yada cuma gunu test yaptiracagim. Bilmiyorum cok karamsarim..Hicbir belirtim yok. Ilk tedavimde belirtilerim vardi ( dusukle sonuclandi ama ).Rabbimden umudumu kesmiyorum.Biliyorum mutlaka bir evlat verecek ama ben bu son tedavim olmasini istiyorum..Ama O benim icin ne diledi bilmiyorum. Saglicakla kal..merhaba kızlar
fatoşcum nasılsın belirtiler başladımı inşallah hamileisim diye yazarsın dualarım seninle
SARA
maşallah minişlere canım güzel büyümüş inş Rabım kan can versin yumoşlarına hepsi birinci kaliteli dölensin sımsıkı bağlansınlar annelerine 9 ay bırakmasınlar seni..nerde tedavine başladın canım bende adet olayım başlıycam tedavime inş tedavime gerek kalmadan gelmiştir meleğim..
Komşum ölen bir kediyi benimki sanmış. Birkaç gün öyle olduğunu düşündüm ben de çünkü çağırınca yanıma gelmese de kendini gösterirdi. Karşımda görünce hissettiklerimin tarifi yok. Durup durup ağladım o gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?