Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

cnm nasilsinnn operasyon gecirmissin nasil oldun simdi.. cok gecmis olsunn

hayirli olsun cnm hersey gonlunce gelissin..1-2 tane cikis varsa bu 10 taneye kadar belki ilacla igneyle cikar hic denedinizmi bunu.. emre bey cok ictendir..

cnm nasilsinnn operasyon gecirmissin nasil oldun simdi.. cok gecmis olsunn

Teşekkür ederim. Çok iyiyim maşallah. Neredeyse hiç ağrı acı yok. Günlük hayata döndüm. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Tadını çıkarmaya başladın mı?

kızlar ben geldim memleketen döndüm evimi özlemişim..sizleride çok özledim tel takip etmeye çalıştım sizleri..yenı gelen arkadaşlar hoşgelmişler..canlar ya bu arada ben adet olamadım daha..söktürücü biteli 3 hafta bitti..cylo prognova kullandırdı doktorum oda biteli 1 hafta oldu tık yok benim kırmızılardan..geçen gün sağ göğusumden süt geldi sutyenimde farketim neyin nesidir çok korktum..annem çok ısrar etti idrar testi alalım bak diye ben tek çizgi görmek istemiyorum artık diye almadım test..3 ay doğum kontrol hapıyla günü gününe geliyordu adet şimdi noluyor bir ayda menopoza girmiş olabilirmiyim..kafamda birsürü soru Allahım sonumuzu hayır etsın..[/QUOTE]

[/QUOTE]

Günaydın arkadaşım. Hoşgeldin. Başka bir doktorla görüş istersen. Annen haklı olabilir, o ihtimal her zaman var. Bunun dışında prolaktin yüksekliğinde ya da göğüs kanallarındaki iltihaplanmada da süte benzer bir sıvı geliyor. Kan testi ile bakacak zaten. Gebelik testin de yapılmış olur bahaneyle. İnşallah annen hevesinde haklıdır. Bak ben de heveslendim şimdi. Bebek değilse de ilgilenilmesi gereken bir durumda zaman kaybetme derim.

[/QUOTE]
Insallah hamilesindir..Nasil mutlu oluruz..Prolaktin hormonu yukselince gogusten sut gelip adet gecikirmis. Lutfen bebek olsun.....

[/QUOTE]
Canım merhaba. Inşallah hamilesindirde hepimiz çok mutlu oluruz. Eğer değilsende yeni bir doktora gitmeni öneririm.

Günaydın arkadaşım. Hoşgeldin. Başka bir doktorla görüş istersen. Annen haklı olabilir, o ihtimal her zaman var. Bunun dışında prolaktin yüksekliğinde ya da göğüs kanallarındaki iltihaplanmada da süte benzer bir sıvı geliyor. Kan testi ile bakacak zaten. Gebelik testin de yapılmış olur bahaneyle. İnşallah annen hevesinde haklıdır. Bak ben de heveslendim şimdi. Bebek değilse de ilgilenilmesi gereken bir durumda zaman kaybetme derim.[/QUOTE]
günaydın canım hoşbulduk iki ayrı doktora gittim...ikiside aynı ilaçları verdiler önce söktürücü kullandım sonra cylo prognova verdiler bitsin adet olucaksın denildi adet olunca gidicem zaten tahliler yapılcak birsürü memeografi çektirmemi istiycekmiş hata doktorum ama şu adet bir gelse gidicem ikisinede.. biri herzaman gitiğim doktorum biride devlet hastanesinin doktoru ikiside birbirinden daha bilgili şuan adet olmam için gereken herşey yapıldı zaten..bugün idrar testi alıcam yarın sabah yapıcam hç umudum yok aslında ben memleketeydim eşimden ayrıydık çalışamadık olduysa bayramdan önce olması gerek bayrama üç gün kala zaten doktora gitmiştim rahim 6mm demişti gerçekten varsa mucize bebek olur..Alah büyük lütfuda büyük ol demiştir olmuştur inş..sanada geçmiş olsun canım inş önün açıldı inş biran önce hepimiz kavuşuruz inş cennet kokulularımıza..

2220 zanork
günaydın canım hoşbulduk iki ayrı doktora gittim...ikiside aynı ilaçları verdiler önce söktürücü kullandım sonra cylo prognova verdiler bitsin adet olucaksın denildi adet olunca gidicem zaten tahliler yapılcak birsürü memeografi çektirmemi istiycekmiş hata doktorum ama şu adet bir gelse gidicem ikisinede.. biri herzaman gitiğim doktorum biride devlet hastanesinin doktoru ikiside birbirinden daha bilgili şuan adet olmam için gereken herşey yapıldı zaten..bugün idrar testi alıcam yarın sabah yapıcam hç umudum yok aslında ben memleketeydim eşimden ayrıydık çalışamadık olduysa bayramdan önce olması gerek bayrama üç gün kala zaten doktora gitmiştim rahim 6mm demişti gerçekten varsa mucize bebek olur..Alah büyük lütfuda büyük ol demiştir olmuştur inş..sanada geçmiş olsun canım inş önün açıldı inş biran önce hepimiz kavuşuruz inş cennet kokulularımıza..

Canım merhaba. Inşallah hamilesindirde hepimiz çok mutlu oluruz. Eğer değilsende yeni bir doktora gitmeni öneririm.[/QUOTE]
inş canımcığım ama hiç umudum yok bu ay..biraz daha bekleyeyim canım ya hergün doktorlardayım..bazen öyle bir bıkınlık geliyorki herşeyi oluruna bırakasım geliyor..

alara
inş canımcığım ama hiç umudum yok bu ay..biraz daha bekleyeyim canım ya hergün doktorlardayım..bazen öyle bir bıkınlık geliyorki herşeyi oluruna bırakasım geliyor..

merhaba kızlar

fatoşcum nasılsın belirtiler başladımı inşallah hamileyim diye yazarsın dualarım seninle

zanorkcum sen nasılsın kaybolan kedini bulmuşsun gözün aydın tek gidip çoğalarak dönmüş sana mutluluğunu tahmin edebiliyorum

yeni gelen kızlar hoşgelmişler inşallah sizlerdende güzel haberler alırız

gülnevacım bence anneni dinle bir test yap ne kaybedeceksin canım ya gebeysen bu ihtimali düşün inşallah gebesin canım hepimize nasıl umut olursun biliyomusun

ensu canım sen nasılsın bebeğin cinsiyetini öğrenmeye çok varmı bilmiyorum ama bence senin kızın olacak

birazda kendimden haberler vereyim

dün doktor kontrolüm vardı e2 değerim 774,24 çıktı ikisi sağda birisi solda üç yumoşum varmış 11 12,12.5 mm olmuşlar 300 mg başladığımız iğneleri 225 mg düşürdü perşembeye yeniden kontrole gel dedi inşallah her şey yolunda gider ve bu sefer benimde tedavide olan olmayan anne olmak isteyen herkesin yüzü güler inşallah

SARA
maşallah minişlere canım güzel büyümüş inş Rabım kan can versin yumoşlarına hepsi birinci kaliteli dölensin sımsıkı bağlansınlar annelerine 9 ay bırakmasınlar seni..nerde tedavine başladın canım bende adet olayım başlıycam tedavime inş tedavime gerek kalmadan gelmiştir meleğim..

günaydın canım hoşbulduk iki ayrı doktora gittim...ikiside aynı ilaçları verdiler önce söktürücü kullandım sonra cylo prognova verdiler bitsin adet olucaksın denildi adet olunca gidicem zaten tahliler yapılcak birsürü memeografi çektirmemi istiycekmiş hata doktorum ama şu adet bir gelse gidicem ikisinede.. biri herzaman gitiğim doktorum biride devlet hastanesinin doktoru ikiside birbirinden daha bilgili şuan adet olmam için gereken herşey yapıldı zaten..bugün idrar testi alıcam yarın sabah yapıcam hç umudum yok aslında ben memleketeydim eşimden ayrıydık çalışamadık olduysa bayramdan önce olması gerek bayrama üç gün kala zaten doktora gitmiştim rahim 6mm demişti gerçekten varsa mucize bebek olur..Alah büyük lütfuda büyük ol demiştir olmuştur inş..sanada geçmiş olsun canım inş önün açıldı inş biran önce hepimiz kavuşuruz inş cennet kokulularımıza..[/QUOTE]

Amin arkadaşım. İnşallah görürüz o günleri.
Mucizelerin ne zaman, ne şekilde karşımıza çıkacağını bilsek adı mucize olmazdı ki
Hepimizin dileği hamile olman olsa da, her ihtimali göz önüne almanda fayda var.
Son tedavimde opu günü 3,5 mm. rahim kalınlığım vardı. İki gün sonraki kontrolde 7,5 mm. olmuştu ve sadece 1 adet jel kullanmıştım. Yani rahim kalınlığına çok takılma. 7 üzerinde hatta bazı doktorlara göre 5,5 mm. üzerinde tutunma gerçekleşebiliyor. Süt ya da sıvı konusu önemli bir gösterge. Bebek için değilse de kendi sağlığın için ihmal etme. Haklısın, zaman zaman hepimiz yorulup boşvermek istiyoruz her şeyi. Ama o duygusallığa girersek hiç bir şeyi çözemeyiz. Toplanmalı ve yolumuza gerektiği şekilde devam etmeliyiz. Yanılıyor muyum?

Komşum ölen bir kediyi benimki sanmış. Birkaç gün öyle olduğunu düşündüm ben de çünkü çağırınca yanıma gelmese de kendini gösterirdi. Karşımda görünce hissettiklerimin tarifi yok. Durup durup ağladım o gün.

Sara yavrunu kucagina alacagin son tedavin olmasini diliyorum Rabbimden. Her asamasi kolay gecsin. Yavrusunun fotosunu Istiyoruz diye yazacagimiz gunleri bekliyoruz..Ben sonuc icin gun sayiyorum. ise basladim. Persembe test gunum ama ya persembe aksam yada cuma gunu test yaptiracagim. Bilmiyorum cok karamsarim..Hicbir belirtim yok. Ilk tedavimde belirtilerim vardi ( dusukle sonuclandi ama ).Rabbimden umudumu kesmiyorum.Biliyorum mutlaka bir evlat verecek ama ben bu son tedavim olmasini istiyorum..Ama O benim icin ne diledi bilmiyorum. Saglicakla kal..

amin inşallah canım sağol

ben bu sefer şansımı Amerikan hastanesinde deniyorum canım

inşallah seninde meleğin yola çıkmıştır hiç bekletmeden sağlıkla hayırla gelir inşallah canım

sevincini tahmin edebiliyorum tanıdığım en hayvan sever insansın kocaman bir yüreğin var dilerim Rabbim gönlüne göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…