- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.901
Sara yavrunu kucagina alacagin son tedavin olmasini diliyorum Rabbimden. Her asamasi kolay gecsin. Yavrusunun fotosunu Istiyoruz diye yazacagimiz gunleri bekliyoruz..Ben sonuc icin gun sayiyorum. ise basladim. Persembe test gunum ama ya persembe aksam yada cuma gunu test yaptiracagim. Bilmiyorum cok karamsarim..Hicbir belirtim yok. Ilk tedavimde belirtilerim vardi ( dusukle sonuclandi ama ).Rabbimden umudumu kesmiyorum.Biliyorum mutlaka bir evlat verecek ama ben bu son tedavim olmasini istiyorum..Ama O benim icin ne diledi bilmiyorum. Saglicakla kal..
Cok sagol Sara insallah.sara_28 post: 37409300 .!.:amin inşallah canım inşallah bebeklerimin resimlerini buradan teyzelerine göstereceğim günler yakındır
sende hiç belirtilere takılıp kötü düşünme hiç belirti olmadan bebeğine kavuşanlarıda gördüm tüm belirtileri yaşayıp hüsrana uğrayankarıda inşalah bebeklerin seninledir hemde bir kız bir oğlan
Teşekkür ederim. Çok iyiyim maşallah. Neredeyse hiç ağrı acı yok. Günlük hayata döndüm. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Tadını çıkarmaya başladın mı?
Günaydın arkadaşım. Hoşgeldin. Başka bir doktorla görüş istersen. Annen haklı olabilir, o ihtimal her zaman var. Bunun dışında prolaktin yüksekliğinde ya da göğüs kanallarındaki iltihaplanmada da süte benzer bir sıvı geliyor. Kan testi ile bakacak zaten. Gebelik testin de yapılmış olur bahaneyle. İnşallah annen hevesinde haklıdır. Bak ben de heveslendim şimdi. Bebek değilse de ilgilenilmesi gereken bir durumda zaman kaybetme derim.
günaydın canım hoşbulduk iki ayrı doktora gittim...ikiside aynı ilaçları verdiler önce söktürücü kullandım sonra cylo prognova verdiler bitsin adet olucaksın denildi adet olunca gidicem zaten tahliler yapılcak birsürü memeografi çektirmemi istiycekmiş hata doktorum ama şu adet bir gelse gidicem ikisinede.. biri herzaman gitiğim doktorum biride devlet hastanesinin doktoru ikiside birbirinden daha bilgili şuan adet olmam için gereken herşey yapıldı zaten..bugün idrar testi alıcam yarın sabah yapıcam hç umudum yok aslında ben memleketeydim eşimden ayrıydık çalışamadık olduysa bayramdan önce olması gerek bayrama üç gün kala zaten doktora gitmiştim rahim 6mm demişti gerçekten varsa mucize bebek olur..Alah büyük lütfuda büyük ol demiştir olmuştur inş..sanada geçmiş olsun canım inş önün açıldı inş biran önce hepimiz kavuşuruz inş cennet kokulularımıza..
Selam canım sana arı sütü hakkında sorum olacak .Serum şeklimi katı şekli mi tavsiye edersin.hoş geldin canım nasılsın iyimisin..
hoşbulduk canım tatil iyi geldi ama memleketede pek rahat olamadım adet ha bugün gelicek ha yarın gelicek..ablamlada sorunlar yaşıyoruz bu aralar oda morlimi bozuyor..sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor hamilelik hadi hamilelik takvimi yap artık kendine canım...kaç aylık oldunuz..hoş geldin canım nasılsın iyimisin..
çok iyi sevindim cnm iyi olmana.. Allah daha iyi etsin.. bende fena değilim evde zaman geçiriyorum genelde.. çok tadını çıkartamadım.. benim bünyemde pek tadı çıkmıyor ne yazıkki ama tabi şükürler olsunki iyiyim cnm..
transferin aralık ayınamı kaldı..
sevincini tahmin edebiliyorum tanıdığım en hayvan sever insansın kocaman bir yüreğin var dilerim Rabbim gönlüne göre verir
Amin arkadaşım, inşallah. Senin kavuşmana da az kaldı. Hayırla, sağlıkla ve bebekle tamamla tedavini inşallah...
canım tedavim dün aylin hanımla başladı semra hanım yokmuş içim hiç rahat değil testlerim çok iyi çıktı fsh 9,30 e2 22 ama aylin hanım folükülleri göremedi bir türlü sadece 1 tane görebildi aslında anlatacak çok şey var ama zamanım yok nete fazla giremiyorum çoook öpüyorum canımtedavin basladi sanirim cnm hayirli olsun hersey gonlence gelissin..
Hayirli olsun tedavin. Moralini bozma lutfen birkac gune konferanstan doner nasil olsa. Ne zaman donecegini ogren istersen. Gelince eminim seninle ilgilenecektir. Daha once Semra hanimla gorusmusmuydun? Durumunu degerlendirmismitdi?herkese selam arkadaşlar çok hızlı bir şekilde yazdıklarınızı bazısını okudum kimisi sonuç bekliyor kimisi tedavi derdinde herkese ayrı ayrı yazamıyorum nete giremiyorum allahım hepinize tez zamanda bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin
ensu bebişimizle iyisiniz umarım,
ben şu an istanbuldyım tedaviye dün başladım ama semra hoca yok konferansta aslında onunla görüşüp başlamaktı niyetim ama olmadı aylin hanımla başladık çok umutlu değilim açıkçası alah yardımcımız olsun artık herkese selamlar
canım teşekkür ederim güzel dileklerin için, ya ben gelmeden 1-2 hafta önce hastaneyle görüştüm geldiğinde iyice konuşuruz dediler ama semra hanımın olmayacağından haberim yoktu ben ertelerdim aslında neyse pazartesi gelecek sözde bakalım artıkHayirli olsun tedavin. Moralini bozma lutfen birkac gune konferanstan doner nasil olsa. Ne zaman donecegini ogren istersen. Gelince eminim seninle ilgilenecektir. Daha once Semra hanimla gorusmusmuydun? Durumunu degerlendirmismitdi?
Pazartesi gelecek dedilerse gelir. 2. Kontrolun ne zaman bilmiyorum ama sen pazartesi Semra hanimin yanina git. Yeniden muayene eder seni. Emin ol Aylin hanim nasil bir protokol uyguladigini Semra hanima bahsedecektir. Doktorun Ilaclarin ve hangi doz kullanacagin hakkinda bilgi verdimi?canım teşekkür ederim güzel dileklerin için, ya ben gelmeden 1-2 hafta önce hastaneyle görüştüm geldiğinde iyice konuşuruz dediler ama semra hanımın olmayacağından haberim you ben ertelerdim aslında neyse pazartesi gelecek sözde bakalım artık
Tedavin hayırlı olsun canımmm inşallh sonnu güzel gelecekk dualarımız seninle...canım tedavim dün aylin hanımla başladı semra hanım yokmuş içim hiç rahat değil testlerim çok iyi çıktı fsh 9,30 e2 22 ama aylin hanım folükülleri göremedi bir türlü sadece 1 tane görebildi aslında anlatacak çok şey var ama zamanım yok nete fazla giremiyorum çoook öpüyorum canım
canım tedavim dün aylin hanımla başladı semra hanım yokmuş içim hiç rahat değil testlerim çok iyi çıktı fsh 9,30 e2 22 ama aylin hanım folükülleri göremedi bir türlü sadece 1 tane görebildi aslında anlatacak çok şey var ama zamanım yok nete fazla giremiyorum çoook öpüyorum canım
cnm doktorla konus istersen icin rahat degilse yumurta sayisi iyi degilse ilerletmesin.. her ay sayi degisiyor.. e2 lerden bir kac gune belli olur cnm.. hic sikma canini sakin yumoslarin etkilenmesin..insallah hersey guzel gelisecek canim..canım tedavim dün aylin hanımla başladı semra hanım yokmuş içim hiç rahat değil testlerim çok iyi çıktı fsh 9,30 e2 22 ama aylin hanım folükülleri göremedi bir türlü sadece 1 tane görebildi aslında anlatacak çok şey var ama zamanım yok nete fazla giremiyorum çoook öpüyorum canım
hoşbulduk canım tatil iyi geldi ama memleketede pek rahat olamadım adet ha bugün gelicek ha yarın gelicek..ablamlada sorunlar yaşıyoruz bu aralar oda morlimi bozuyor..sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor hamilelik hadi hamilelik takvimi yap artık kendine canım...kaç aylık oldunuz..
cnm once serumla baslamistim sonra katisina gectim.. esim ve ben ikimizde kullandik..Selam canım sana arı sütü hakkında sorum olacak .Serum şeklimi katı şekli mi tavsiye edersin.
Sadece eşin mi kullandı her ikiniz demi kulandınız.Cevabın için şimdiden teşekkür ederim.
Herşey gönlünce olsun.
ailem biliyor canım annem ablamlar herkez biliyor ablamın bile bile yapması çok yaralıyor beni..ablam evli iki yeğnim var çok şekerler biri kocaman delikanlı biride 9 yasında kız yeğnlerimi bile göremedim göstermedi ah neler neler..ben diyorum ALLAH bizide böle sınıyo sabretğimiz için günahlarımız hafiflyor.. Allahım ıslah etsin eşimi kabul edemiyorlar hala ablam ve eniştem ve bu kişiler beş vakit namazında termale gidiyorum belki fsh düşürür diye onu bile ayıplıyorlar..senide hamiş hamiş uzdüm canımcığım akşam idrardan baktım bişey yok negatif kafayı iyicem neden adet olamıyorum..ablan evlimi cnm.. yasadigin sikintilari biliyormu onunla paylassan belki sana karsi daha olumlu davranir.. arkadas gibi olurdunuz.. cnm bende fena degilim iyi sayilirim.. takvimi insallah yapacagim canim..cok optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?