Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlı olsun arkadaşım. Umutsuz hissetmen doğal. Eşin uzakta, istediğin doktor uzakta. Desteksiz kalmış gibi hissediyorsundur biraz da. Aslında yalnız değilsin. Eşinin de bizlerin de gönlü senin yanında. Bebeğine odaklan. Ona ulaşmak için çabalıyorsun. Engelleri aşarken yardım et ona. Elini güvenle uzat ki, o da sana güvenle gelsin...

gerçekten içimde acayıp bir kırgınlık var ama tamamen olmasada kafamdan atmaya çalışıyorum inş başarırım eşimle sürekli görüşme halindeğim ama bir an önce gelsin istiyorum sizlerin desteği bana acayıp iyi geliyor moral buluyorum tek dileğim evime sevinçli bir sonuçla dönmek

cnm doktorla konus istersen icin rahat degilse yumurta sayisi iyi degilse ilerletmesin.. her ay sayi degisiyor.. e2 lerden bir kac gune belli olur cnm.. hic sikma canini sakin yumoslarin etkilenmesin..insallah hersey guzel gelisecek canim..
perşembe günü ilk kontrolüm var onu bekliyorum bakalım bir şeyler olacakmı bir önceki tedavim iyi gelişti diye aylin hanım aynı reçeteyi uyguluyor sadece gonal f i 25 daha arttırdı 225 alıyorum menegonda 3 toz 1 su bakalım ne olacak

canımcığım tedavin hayırlı olsun hakında tedavi aşamasında eşe çok ihtiyaç duyuyor insan seni çok iyi anlıyorum..Allah büyük canımcığım iğneylemi büüüüüüüüyütlüyor yumoşlar sennin fsh çok güzel çıkmış kötü düşünme canımcığım biliyorsun bize lazım olan tek yumoş tek sperm biraz risk ama riske girmek gerek bazen..tek emriyoyla hamiş kalan çok canım sayılara takılma lütfen..Allahım ol derse olucak inş tüp bebek bahane biliyorsun..Allaha emanet ol canım..

canım güzel dileklerin için çook tşk ediyorum allah tez zamanda bebişine kavuştursun evet fsh çok iyi çıktı ama buna ramen folükül olmaması çok ilginç değilmi bunu düşündükçe moralim sıfırlanıyor

canım mutlaka küçükte olsa folükül görmüştür doktorun yüksek doz iğnelerle yumoş saın yükselicek bence rahat ol..canım memeoriali bende gitmek istiyorum ama benim fsh tavan adet gelmiyor ve ben emriyo biriktirmek istiyorum şansımı yüksletmek için memeorialde dondurma işlemi yapmıyorlar galiba emriyo sayısı az olunca..

evet sayı az olursa doğrudan transfer ediyorlar genetik tanı da önermiyor ama memoryelde çoğu dktr gitmiş nur hanımı istedim olabilir ama bu ay sonunda burayı bırakıyor dediler onun için vazgeçtim

evet sayı az olursa doğrudan transfer ediyorlar genetik tanı da önermiyor ama memoryelde çoğu dktr gitmiş nur hanımı istedim olabilir ama bu ay sonunda burayı bırakıyor dediler onun için vazgeçtim
ya neden gidiyor doktorlar üzüldüm şimdi bende..neyse canımcığım ya hakımızda hayırlısı neyse o olsun..biz üzülsekte sevinsekte ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşıyoruz..

evet bilgi verdi bir önceki tedavide ki aynı reçeteyi uyguladı hepsi bu

Hayirli olsun tedavin. Moralini bozma lutfen birkac gune konferanstan doner nasil olsa. Ne zaman donecegini ogren istersen. Gelince eminim seninle ilgilenecektir. Daha once Semra hanimla gorusmusmuydun? Durumunu degerlendirmismitdi?
ne zaman aradıysam yoktu bir türlü görüşemedik malesef ama gelsin mutlaka görüşecem

Yanında olup elini tutamasakta, senin için dua edenler olduğunu unutma. Allah' ın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah sevincine biz de ortak olacağız. Sen gönlünü ferah tut...

E 2 değerin de güzeldi. Belki çok küçük olduğu için ultransonda görünmemiştir. Ya da arkada kalıyordur, yakalayamamıştır. Endişelenme. Potansiyel olmasa başlamazdı tedaviye. Benim tedavimde sözde iki folikül vardı, son gün üçüncü bir folikül pırtladı. Hem daha başındasın tedavinin. İlerleyişine göre hareket edecekler. O yüzden üzme kendini...

ablan evlimi cnm.. yasadigin sikintilari biliyormu onunla paylassan belki sana karsi daha olumlu davranir.. arkadas gibi olurdunuz.. cnm bende fena degilim iyi sayilirim.. takvimi insallah yapacagim canim..cok optum
canım sen bir ara bir karışım kullanmıştın 8 ay önceydi galiba keten tohumu bir karışımdı yalnışmı hatırlıyorum..neten araştırdım biraz keten tohumu her derde devaymış..gecen ay soğan kürünü kullandım rahmi çok incelti galiba adet olamadım 2 buçuk ay bana soğan kürü iyi gelmedi..tekrar yapmıycam soğan kürünü 2 ay yapmayı düşünüyodum vazgeçtim..arı sütüme devam ediyorum biti tekrar sipariş verdim...

H
hadi gözünaydın. Bu ilk aşamaydı.şimdi adetin 2. Günü doktora gidersin. Doktor ultrasonla bakar . Neyin var neyin yok öğrenirsin. Belkide tedaviye başlarsın bu ay.

Gönülleri güzel, dilekleri ortak canım çıtırlar hepinize sevgiler.
Herkes iyi mi? Gelişmeleri okuyamadım...

Test sonucu bekleyen F Fatos4345 var yanılmıyorsam.. Umarım güzel haberi alırız.

B bebeklerve tedavi için doktorum seminerde yok demişsin. ABD'de bir konferans düzenlendi, benim doktorum orada... Tüm dünyadan tüp bebek merkezlerinden bölüm yönetici ve doktorları katılıyor. Semra Hanım'da oradadır. 27'sinde Türkiye'ye dönecekler.

gulneva77 gözün aydın ilerleyebilmek için beklenen regl gerçekleşmiş, en azından bir çok sorunun cevabı olacak ve inşallah istediğin şekilde başlayabileceksin.

2220 hayat sürprizlerle dolu bak çıkıp geldi... Tek taşının sürprizlerine hazırlanacağın 2-3 ayın var keyfini sür :)

Hamilelerimizi de merak ediyorum, tedaviye başlasak mı başlamasak mı diye bekleyenleri de...
Ses verin arada :)

Canımmm öncelikle kayınbabana geçmiş olsun dileklerimi kabul et, yerime yanaklarından öp lütfen...

Tedaviye başlamayıp, saldım çayıra Mevlam kayıra modunda biri olarak benden haberler:

Adetimin 45. günündeyim olmadım hala, 7 gün önce 1 damla kan vardı yoğun akıntının ortasında, oldum sandım gelen giden yok, eşimin ısrarı ile perşembe günü test yaptım negatif çıktı, 3-4 saat sonra teste bir daha baktım 2. çizgi olması gereken yerde kırmızı bir nokta var.

Eğer ilerki günlerde hamile olduğumu öğrenirsem Tıp tarihine geçeriz bu gidişle Çizgi ötesi hamile olarak..........

Şaka bir yana hamilemiyim bilemem, Dr. gidipte "hamile değilsiniz, kist var veya menapoz olmuşsunuz" sözcüklerini duymaya bile tahamülüm yok. ALLAH ne verirse hayırlısını versin hepimize diyorum.

Kocamannn öpüyorum..

ismihan_sultan :)))) Kırmızı noktalı bir aksiyon ya bu belki ondandır... İlk duydum senden
Tıp tarihine geçmeni can-ı gönülden diliyorum :) Herhangi bir sağlık sorunu olmasın yeter ki...
Bu düzensiz regller iyi şeylere gebe olsun. Sen de gebe ol

Ve teşekkür ederim. Şimdi bypass bakımından daha iyi canım babam... Ameliyata bağlı minik bir prostat sorunumuz var, sondayla eve taburcu oldu ama olsun bunlarda geçecek, biliyorum.

"Saldım çayıra mevlam kayıra"ya bayılıyorum.
Bende güya tedavideyim ama bir salınmış durumdayım ki sorma gitsin :) Ne olacaksa o olacak zaten diyerek akışına bıraktım yine :)

Çok öperim bende :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…