Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

TRT'de bir dizi var, orda anne rolündeki bayan " akışa bırak" diyor sürekli. Bizde bıraktık gidiyoruz.........

Sende dondirikleri biran önce ısıt, çok üşüdü yavrucaklar...

41 yaşındayım. Herkese ama herkese Mustafa Bahçeci yi tavsiye ederim 3 denememi de kendisine yaptırdım şimdi Allahın izniyle doğumuma bir hafta kaldı...Merkez ve doktorum olağanüstü idi...başka yerlerde vakit kaybetmeyin..

Benim de 2 tane kedim var. Canım onlar benim. İnan ki yolda ezilen melekleri gördükçe içim parçalanıyor. Toxoplazmam negatif idi benim. Bir çok kişi kediyi gönder dedi ama ben yapamadım, sonuçta bütün bu tüp bebek sürecinde hep yanımdaydı ve hep pozitif enerji verdi bana. Üstelik toxoplazmayı da alacaksam, dışarıda yediğim eten ottan alabilirim diye düşündüm. Kimbilir belki de insanları dinleyip kedilerimi gönderseydim, kapacaktım toxoplazma. Ben onlara acıdım, sevdim, İlah da bana acıdı ve adaletini gösterdi. İnşallah gebeliğimin sonuna kadar da kapmam. Geçen gün arka balkonu yaptırdım. Herkes şaşıyor, kediler için balkon yaptırdım diye. Şimdiik odada yatıyorlar bebek gelene kadar balkona alıştıracağım, inşallah alışma süreçleri kolay geçer. Dr um, kedinin kakasına dokunmadığın sürece sorun olmaz demişti. Kızlarımdan biri(Fatoşum) dışarı girip çıkıyor zaten, ihtiyacını dışarıda karşılıyor. Diğeri (onun kızı Minik)balkonda kumuna yapıyor. Fatoş da çok zor süreçler geçirdi, ayağı kırıldığında aldım ilk defa eve, sonra bebeğni doğuramadı, tam çıkışta kısmış bebek, benden yardım istedi acı acı miyavlayarak, vete götürdüm, hemen sezeryan yapmamız gerek, yavru kısış, rahim açılmamış dedi. Neyse bir kere sezeryan oldu.Bir bebeği varmış, çok büyük olduğu için çıkmamış. Tabi ölü doğdu. 15 gün evde kaldı, sonra çıkmak isteyince koydum gene aşağıya, ene hamile kaldı, bu sefer çok korktu heralde, eve gelmek istedi, neyse eve aldım gene, sonra ben İzmire tedaviye gitmiştim, eşim dışarı çıkarmamış o gün bunu, balkon kapısın da açık bırakmış, akşam eve döndüm baktım Fatoşum dışarda beni bekliyor, sonra anladım ki balkondan atlamış, 2 gün kanaması oldu ve düşük yaptı. Ardından gene hamile kaldı, şu an evdeki kızını doğurdu. Sonra bir kere daha ve pamuk üçüzleri doğurdu,ve ben o ay hamile kaldım. Üçü de bembeyaz oldukları için kolayca sahiplenildiler.
Fatoşum öyle mükemmel bir anne ki, Minik(ilk kızı) 1 yaşını geçti ama hala onu emziriyor. Zaten sütü de hiç kesilmedi. Hamileyken bile Miniği emzirdi. Komik görünüyrlar, annesinden aha iri bir kedi çünkü Minik.
İşte bu da başka bir annelik süreci, belki komik gelecek sizlere ama, Fatoşumun anne olabilmek için içine girdiği o uğraş istek, içgüdüsel azim, bana da örnek oldu. Bir iki kez deneyip de vazgeçen herkese lazım Fatoşum gibi bir melek. :)
Uzun yazdım biraz ama, haksız değilim, değil mi? Bana bu kdar mutluluk veren bir canlıyı nasıl bırakabilirdim ki sokaklara?

Söz verdiğim üzere şu tabloyu adam etmeye çalıştım :)
Forumun yeni formatı nedeniyle, çizelgeli bir tablo haline alamadım... Resim olarak düzenlesem istenildiğinde bilgi değiştirmek zor olurdu.. Bu nedenle aşağıdaki gibi alt alta liste olarak bulabildiğim en son bilgileri aldım... Üşenmedim herkesin başına @ ekledim ki kullanıcılar mesaj görüp varsa bilgilerindeki değişiklikleri iletirler. Bir iki ikon da ekledim biraz renk gelsin :) Listenin eksik isimleri olabilir iletirse ekleriz, dediğim gibi bulduğum en son bilgiyi aldım...

Çok güzel haberlerle rengarenk olsun inşallah...

ANNE OLANLAR

1 P puffy ALYA DOĞDU 1968 İstanbul FSH: 8.1 LH: TSH: AMH 0.24 E2: 2.tüp- ALYA DÜNYAYA GELDİ sebepsiz Sisli Mémorial- Dr. Aynur hanim

2 @leejena DEFNE DOĞDU 1970 İstanbul FSH: 12.9 LH:4.86 TSH: AMH: 0.36 E2:52.37 5. Tüp- Defne bebiş geldi. - Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci

3 B breezey ELİF DOĞDU 1971 İstanbul FSH: 8.82 LH:3.33 TSH:1.53 AMH: E2:220 1 Tüp negatif sponton gebelik Elif bebek geldi SEBEPSİZ

4 D Deti KIZI DOĞDU 1970 İstanbul FSH: 10 LH: TSH: AMH: 0.16 E2: Kizimiz dünyaya geldi yasa bagli rezerv azligi Acibadem Maslak-Dr. Bülent Tiras

5 E elvinnur İKİZLERİ DOĞDU
2014 Nisan FSH: LH: TSH: AMH: E2: İkizlerimiz dünyaya geldi Annelerinin kucağına geçmek için hazırlanıyorlar. 30 Nisan 2014 31. haftalık doğdukları için küvezde misafir edildiler

6 A ays73 AYZEN DOĞDU 2014 Nisan 1974 İstanbul FSH: 19 LH: TSH: AMH: 0.08 E2: 2 tüp negatif, sponton 23 Nisanda kizimiz Ayzen geldi Yasa bagli rezerv azligi Istanbul Tüp- Dr. Aret Kamer

7 @SelcanKerem KIZI DOĞDU 1972 Hollanda FSH: 8 LH: TSH: AMH: E2: doğal yoldan hamile-kızımız olacak SORUN YOK )
8 cedrus BETÜL DOĞDU 2014 Eylül 1980 Konya FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif 3. Tüp Pozitif Kizimiz olacak Tüpler tikali Konya Novafertil T.B.M

HAMİLE OLANLAR

1 K kumarika HAMİLE 1972 İzmir FSH: LH: TSH: AMH: 0.1 E2: 2 Negatif. 3. de 10 haftalık düşük. 4. deneme HAMİLE 26 Haftalik Kizimiz olacak Yaşa bağlı rezerv azlığı ZMİR İRENBE AHMET ZEKİ IŞIK

2 A alfabe HAMİLE 1976 Denizli FSH: 16 LH: TSH: AMH: 0.12 E2: 4 negatif 5.deneme pozitif Yumurta ve sperm az Erol Tavmergen-Ege üniversi

3 N nashi HAMİLE FSH: LH: TSH: AMH: E2: bilgileri güncellenecek.

4 U unbelivable HAMİLE Yurtdışı FSH: LH: TSH: AMH: E2: bilgileri güncellenecek.

5 hope73 HAMİLE 1974 Almanya FSH: 5.38 LH: TSH: AMH: 0.2 E2: 3 tüp, 1 kimyasal gebelik- , rezerv azlığı

6 NevSer HAMİLE 1974 İzmir FSH: 4.98 LH:2.28 TSH:1.15 AMH: 2 E2:85 Hedef spontan hamilelik. Yeni tedaviye başladı. sebepsiz infertilite

7 Miranda HAMİLE 1982 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: E2: Hedef dogal gebelik Medicana İnt. Dr. Aysun Laçin

8 ensu HAMİLE 1978 İstanbul FSH: 6.06 LH: TSH: AMH: 0.09 E2: 7 Tüp denemesi var, negatif 8. tedavisi başladı. AMH: 1.2 (bir önceki) – Erkek infertilitesi Memorial Dr. Semra Kahraman

9 NURCANOZ HAMİLE
TEDAVİDE OLANLAR-DONDURANLAR-BEKLEYENLER

1 ummuseleme 1972 Adana FSH: LH:7TSH:AMH: 0.19E2: 4 Negatif 1 dondurulmuş yumi bekliyor REZERV AZLIĞI Bahceci Fulya- Dr. Güvenc Karlikaya

2 ALISALIS Transfer Bekliyor. 1970 İzmir FSH: 18LH:8TSH:AMH:0.18 E2:39 mini tüp tedavisi Rezerv az 3 donmuşu var . Dr.İSRAEL ARUH-İZMİR KENT HAST.

3 T TUTKU34 1970 İzmir FSH: 7.94 LH:1.22 TSH:1.34 AMH: 2.36 E2:680 1. tüp negatif. - -

4 A alarahan 1971 - FSH: 19 LH: TSH:TİROİD AMH: E2:19 MİYOM ameliyatı oldu - -

5 C cmas1 1971 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: 0.5 E2: 3 tüp Negatif 4. Tedaviye başladı Daha önce Atasehir Mémorial- Dr.Cem Demirel Yeni Tedavi Dr. Bülent Tıraş Acıbadem MAslak

6 Z zeytun 1970 Antalya FSH: LH: TSH: AMH: 0.02 E2: 4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik Yumurta yetmezligi -

7 E Elifoo 1973 Ankara FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1 Asilama 1.TüP Pozitif 2. ve 3. Tüp negatif - Gen-Art Merkezi -DR.Aysun hanim

8 A arnavut1973 1973 İstanbul FSH: 20 LH: TSH: AMH: E2:45 - Yasa bagli rezerv azligi -

9 G guzbahar Tedavide. 1973 Sakarya FSH: 7.08 LH:3.38 TSH:1.152 AMH: 0.13 E2:109 1 tüp negatif Rezerv ve sperm az Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci

10 acmila 1971 Almanya FSH: 7.89 LH: TSH:0.71 AMH: E2:196 İST.da 3 mini tüp denedi - -

11 S simay72 1972 İstanbul FSH: 16 LH: TSH: AMH: 0.1 E2: 2 Tüp negatif Rezerv az DR-BAHÇECİ

12 monkey 1973 İzmir FSH: 5.61 LH:7.62 TSH: AMH 8.1 E2:41.54 1. Negatif - Mart ayinda 2. deneme Yeni tedavisi başladı Yas-Rahim simetri bozuklugu Ege Üniversitesi

13 @duova 1973 İsvicre FSH: LH: TSH: AMH: E2: Subat 2013 10 Haftalik düsük beklemede Hormonsuz deneyecek

14 A Alara14 Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR 1972 Bolu FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif yeni tedavisi başlıyor dondurulmuşu var bekliyor. - Bahceci Fulya Hast.

15 2220 Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR 1973 Edirne FSH: 11 LH: TSH: AMH: E2: Martta 1 Negatif
yeni tedaviyle dondurulmuşu var. Polip,Iltihap, Rezerv azligi Istanbul- Bahceci Umut T.B.M Medicana İnt. Dr. Demet Hn.

16 gullugullu 1970 Mugla FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1. Tüp denemesi negatif Sorun yok Izmir-Bornova Sifa Hast. Dr. Arzu Turan

17 WishhDuygu Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR. Tüpler açıldı. 1973 Istanbul FSH: 8.2LH:4.4TSH:1.73AMH: 3.08E2:88 CD56:16.8 2 Tüp negatif Endometris için tedavi oldu.Transfer için bekliyor. Tüpler tikali, Rahim iltihabı, yapışıklık için histeroskopi yapıldı. Medicana İnt. Dr. S. Laçin

18 ismihan_sultan Saldı Çayıra Mevlamız Kayıra :) 1972 Hatay FSH: 4.5 LH:3.5 TSH:3.2 AMH: E2: Klomenle bir gebelik düsük, 1 asilama negatif Hedef; Spontan gebelik Sebepsiz Infertilite

19 R resignation 1974 Hollanda FSH: LH:TSH:AMH: E2: Doktorunu degistirip tekrar deneyecek Yumurta rezerv azligi 1 donmusu var Atasehir Memorial- DR. Cem Demirel

20 V volin 1972 Avustralya FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif 1 Tüp kimyasal 4. Deneme negatif Sperm azligi- Yumurta rezerv azligi -

21 B bebekistiyoruzbiz 1973 Bursa FSH: 8.87LH:3.37TSH:AMH:0.94 E2:59.6 İlk Deneme/ Dondurulmuşlarla transfer olacak. Nisan 2014 Sebepsiz infertilite - yaş sebebi ile tüp 3 donmuşu var. ART / Prof. Dr. Gürkan Uncu

22 gulneva77 Tedavide. 1979 Tekirdağ FSH: LH: TSH: AMH: 0.16 E2: 2 Negatif 3 tedavide Yumurta rezerv azligi ARET KAMER-İSTANBUL TÜP

23 nisanduru 1974 FSH: LH: TSH: AMH: E2:

24 O omayra34 1974 FSH: 12.45 LH: TSH: AMH: 0.30 E2: 2 Tüp negatif Yumurta rezerv azligi

25 celina1 Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR 1974 İstanbul FSH: 7.74 LH:5.5 TSH:0.97 AMH: 0.99 E2: 2 Aşılama 2 Tüp Bebek 1. deneme düşük 2.tedaviye yeni merkezde başladı. Eski tedavi DR. NURİ DELİKARA KADIKÖY F.NIGHTINGALE 1 DONMUŞU VAR ŞİŞLİ MEMORİAL

26 B bebeklerve Tedavide. 1969 Antakya FSH: 13.39 LH: TSH: AMH: 1.31 E2: 2 Asilama 1 Tüp denemesi Antakya - Memorial'da 2. Tüp tedavisi başladı MEMORİAL

27 CapsLocked Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR Yurtdışı DONDURULMUŞU VAR TRANSFERİ BEKLİYOR.

28 F Fatos4345 Sonuç Bekliyor. DONMUŞ TRANSFERİ YAPILDI. İstanbul

29 S seldan70 1971 Adana FSH: LH: TSH: AMH: E2: 3 Tüp negatif, Yumurta biriktiriyor Yumurta rezerv azligi Adana Baskent Hast.

30 @Bcemre3 1969 FSH: 12.6 LH: TSH: AMH: E2: 6 Tüp negatif, 2 Kimyasal gebelik 1 gebelik Spontan 7.Tüpe hazirlik Sperm DNA hasari, Yasa bagli rezerv azligi

31 A aryaekim 1972 FSH: 11 LH: TSH: AMH: 1.2 E2: 3 tüp denemesi(1 gebelik ama kürtaj-1 neg.-! kimyasal gebelik. Yumurta biriktiriyor Haziran da tekrar deneyecek sağ tüp tıkalı sol tüp çok iyi değil,yaşa bağlı yumurta kalite ve sayısı sorunu Fulya Bahçeci

32 minervametis 1976 Adana FSH: 28 LH: TSH: AMH: E2: 1. tüp denemesi. Opu yapıldı. 3 yumurta toplandı. Tüpler tıkalı ve Endometriozis

33 D dnzdry 1971 İstanbul FSH: LH:TSH:AMH: E2: 1 düşük. 3 dondurulmuşu var. Kist tedavisi görüyor. Sonrasında transfer Fulya Bahçeci

34 F fadi75 1975 İstanbul FSH: 8 LH: TSH: AMH: E2: 1. tüp tedavisi başladı. Kadiköy ŞİFA

35 Y yasminefe 1974 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1. aşılama 2 tüp negatif sonuç. 3. tedaviye başlıyor Şişli Memorial Dr. Nur Dokuzeylül

Merhaba. Benimde bahçecide 3. Denemem. Senin daha öncekiler negatiflemi sonuçlanmıştı

Kizlar herkesei cok öptüm w.duygu eline saglik güzel olmus ya moralim bozuk doktorum aradi bu sabah hersey yolunda e2 hormonum umdugundan daha iyu cikti yanliz troid yüksek calisiyo ilac aluyomusunuz diye sordu hayir dedim bir inceliyelim dedi ayin 03 ne randevu verdi troid neden olur bilgisi olan cok moralim bozuk Üstelik bugün benim dogum günüm

canım lütfen doktora git ben bekledim bir ay ikinci ay gittim doktora bizim için zaman kaybı biliyorsun mevsim değişikliğinde normal adet gecikmesi ama mutlaka doktra git baksın ultrasonla rahim inceyse hap verir adet olursun olamamk çok kötü hep bir umut oluyor içinde sonra hayal kırıklığı gerçi alıştık artık yani gerçekten bebek varsa şaşırırız duruma bize böyle şeyler normal geliyor artık..ama ikinci çizginin yanında varsa bişeyler neden olamasın belki hamişsin..kan tahliline git kesin sonuç...hadi bakalım güzel haber ver bizlere..Allahtan umut kesmiyoruz Rabim ol diyicek olucak Allahında izniyle inş..

teşekkür ederim canımcığım bakalım randevu alıcam cuma gidicem doktora..

H

hadi gözünaydın. Bu ilk aşamaydı.şimdi adetin 2. Günü doktora gidersin. Doktor ultrasonla bakar . Neyin var neyin yok öğrenirsin. Belkide tedaviye başlarsın bu ay.
sağol canımcığım sabah sabah bir mutlu oldum görünce şuan bütün sinirlerim çekilmiş gibi hissediyorum acayip rahatladım..adet olamamk çok kötü..Allahım birdaha yaşatmasın her ay düzenli gelsin bebiş varsa gelmesn tabiki..

Nice yıllara canım..

İnşallah bir daha ki doğum gününü bebeğinle kutlarsın. Öptüm seni........

Bitanem adet gerginliğide yok bende, ya da ben kasmadığımdan böyle oldu.

İnşallah hamişimdir, iyice yerleşsin varsa.

Birşeyi ne kadar çok kurcalarsan sıkıntısı o kadar çok çıkar derim hep.

Eskiden günüm geçmeden var mı acaba diye meraklanırdım. Bu sefer nerdeyse 17 gün geçti, var mı acaba diyemiyorum. Bana sebepsiz bir rahatlık geldi ; iyi mi

İnşallah bebiş olsunda gelmesin, 9 ay hasret kalasın, hayatında ki tek kırmızı bebeğinin cicilerindeki kırmızılar olsun canım

varsa bebiş rahat olma annesi ona vitaminler gerek folik asit gerek ...hadi kan testine git bende çok merak ettim şimdi..

inşallah dediğin gibidir yarına odaklandım bakalım ne olacak

Moralini bozma canım yaaa yeni yaşın tüm olumsuzlukları geride bıraktığın ve hayalini kurduğun herseyi sana getrsin inşallahh nice senelereee
Bebiş varsa gelmesin yoksa düzenli gelsin ahh o eski günler yine mi regli oldum off yaaa diye söylendiğimiz günlerrr gelsin arkadasım kırmızılar lazım bize bebişlerimizi alalım kucaklarımıza ...

İnşalllhhh can ı gönülden hamiş olmanı temenni ediyorum güzel haberler gelir inşallhhhh

Canım yaaa içine siinmeyen bir tedavi oluo gibi anladım mesajlarından en azından kendini cok germe biliyorsun gerginlik stres biZe yaramıyor.aylin hnm la devam etmeyi sen mi istedin özellikle yoksa randevuyu hadtanemi ayarladı..? İyi olacak sonu pozitif ol canımmm

WishhDuygu :

Çok beğendim Çok beğendim Çok beğendim
Renklendirmek için sizden de hararetli çalışmalar beklerim

Canım benim hemen moralini bozma... Trioid konusunda detaylı bilgim yok. Değeri önemli çok yüksek mi yüksek mi vs. ayrıca trioid hapı kullanarak hamile kalan, tedavisini devam ettirip anne olan bir sürü kadın var. Üstelik moralini bozmak yerine belki de bugüne kadar trioide dikkat edilmediği için olumlu sonuç alamamış olacağını düşün. Tedavide olmayan trioid etkiler, trioid olması değil...

Ayrıca yaş almışsın bak yaşamdan bir tane daha... Nüfus kağıdın büyüsün ama içindeki kadının yaşı sen ne diyorsan o olsun... Hep sağlıkla ve dileklerine kavuşarak geçireceğin yaşların olsun canım. İyi ki doğdun, nice güzel yaşlara...

teşekkür ederim canımcığım bakalım randevu alıcam cuma gidicem doktora..
Hadi hayırlısı canım. Güzel gelişmeler olsun, tedaviye engel hiç bir neden kalmasın...

Canım İstanbul'a gelmişsin, hayırlısı olsun. Umarım güzel şekilde ilerler tedavi... Yüzünün güleceği gelişmelerin olsun hep.

A alfabe harikasın... Sağlıkla geçsin her gününüz.. Toxoplazma hiç uğramasın oralara... Evin yeni ferdi tam zamanında sağlıkla katılsın aranıza. Ellerin ayakların patilerin karıştığı kocaman bir aile olmanız dileğiyle...

Son tedavimde bende bu dozdaydım canım verebilecekleri en üst dozmuş bu en azından aylin hnm benim boy kilo oranıma göre daha üstüne cıkamam demişti benimde foliküller coook yavas gelişmişti..
evet sayı az olursa doğrudan transfer ediyorlar genetik tanı da önermiyor ama memoryelde çoğu dktr gitmiş nur hanımı istedim olabilir ama bu ay sonunda burayı bırakıyor dediler onun için vazgeçtim
Bende 3 embriyo vardı üçünede pgt yapıldı sağlıklı olan bir tane transfer edildiydi..
Çok çalıştım şimdi kaytarabilir ve yemek yiyebilirim...
Görüşürüz
Ellerine kollarına sağlıkk süper woman!!!!

Merhaba. Benimde bahçecide 3. Denemem. Senin daha öncekiler negatiflemi sonuçlanmıştı
Alaracımm tedavın hayırlı olsunn inşallah Allahın hakkı üçtür deyip bu tedavinde bebişini alırsın kucağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…