Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günün en sevilen rengi...
İnşallah bu güzel gelişmenin devamı da güzel gelir. Hayırlara işaret olsun inşallah

Tedavisi karışan, takibi zorlaşanlar için aşağıdaki örnek takip çizelgesini gönderecektim lakin excel tablosu yüklenmiyor ya da henüz nasıl yüklendiğini keşfedemedim :) Hmmm biraz kurcalayayım...
Sevgilim şu seyahatten dönse hazır enerjim eski temposuna kavuşuyorken, faydalanırdık....

Hoşgeldin
Bir kaç yıl boyunca cep telefonumun ekranında "Hayat mucizedir" yazısı vardı. Allah' ım mucizelerinden eksik bırakmasın...
Bu aralar düşündüğüm tek şey benim kırmızılar gelmeye devam edecek mi sorusu. Onu da atlatayım hayırlısıyla. Ondan sonrası çabuk geçecek. Taşındım, yerleştim, gittim geldim derken zamanın nasıl geçtiğini anlamam inşallah. Kendimi bırakırsam özlemeye başlıyorum çünkü

Arkadaşım, sen işin peşini bırakma. Neyin olduğunu bil hiç değilse. Testi yaptır, sonucu eşin alsın. İşine gelmeyecek bir durum olursa hemen duyman gerekmez hiç değilse. Ya da bir idrar testi daha yap. Belki elindeki bozuktu. Ben çatlarım meraktan bak. Çatlayayım mı?

2220 hoşbuldum canım hoşbuldum... Daha iyisin değil mi?
Niye öyle sorular soruyorsun kendine? Gelecek tabii... Niye gelmesin...
Kız kendine

Bir bakmışsın zaman su gibi akıp geçmiş, özlem hasretiyle yanmadan kavuşmuşsunuz...

Hem hemşerim, hem gönüldaşım, var mı ötesi
Ev ararken bahçeli olsun dedik, garip garip baktılar yüzümüze. Gideceğimiz yer soğuk. Kar yağınca yollar kapanıyor. Herkes kaloriferli apartman dairesi ararken bizim bahçeli ev istememizi çok yadırgadılar. Hayanın keyfine göre ev mi aranır?
Çok değişik bir dünyaymış kedili olmak. Mucize dediğim, insan yapmaz dediğim öyle değişik şeyler yaşatıyorlar ki, anlatmakla bitmez. Allah seni hem eteğindeki, hem karnındaki bebeklerinle, sağlıklı ve mutlu yaşatsın.

Bak yine alanıma girdin. Annem, iki teyzem ve iki kuzenim tiroid sorunu yaşıyor. Öncelikle hiç sıkıntı yapma, saydıklarımın hepsi de anne oldu. Sen de olabilirsin.
Tuz tüketimi tetikleyici oluyor. Miktarından çok içerdiği iyot oranı önemli. Ve yine stres... Tuzdan daha etkili bir problem kaynağı.
Bir de o gün yediklerine ya da ruh haline bağlı geçici bir durum olabilir.
Sende mekan değişikliği de etkilemiş olabilir. Ani iklim değişiklikleri hormon dengemizi de bozuyor. Seni tiroidden yakalamış olması muhtemel. Doktorunun peşini bırakma ama önümüzdeki ay tekrar ölçtür istersen.
Sürekli yüksek olsa farkedersin. Aşırı sinir, alınganlık, ruhi dengesizlik, göz kararması, baş dönmesi gibi gıcık belirtileri oluyor. Ellerde titreme yapıyor. Tabi çok ilerlemiş durumlarda.
Hiç moralini bozma. Yeni yaşını, sana getireceği güzelliklere açık olarak karşıla.

Pasta gönderecektim ama bu yeni yazılımla beceremedim.

Canımmm ne zaman tasınıyorsunuz toparlandınmı toplamaya yerleştırmeye geleyim yardıma...

Allah razı olsun arkadaşım. Eşimin yazısı gelmedi daha. Birikmiş izinleriyle mehil müddetini de kullanırsa bir ay kadar zamanımız var. Hafta sonu eşim de evdeyken başlarız yavaş yavaş. Mutfak kısmını önceden götürebilirsem yerleşmek te sorun olmayacak. Ama özledim dersen, her zaman gelebilirsin. Kapım hep açık

canımm ya olsun üzülme lütfen.. ne varmış evliliğinde kabul edilmeyecek.. evlenmişsin yuvanı kurmuşsun eşinle gayet mutlusunuz ne yapacaktın yani gönlüne göre biri çıkmış karşına onunla hayatını kuracaksın tabiki.. herkezin hayatında eşlerinde çevresinde ailesinde ne sorunlar var hiçkimse dört dörtlüğüz demesin.. herkez kendi içinde yaşıyor, ablanda yuvanı kurmana sevinsin sana destek olmaya baksın dicem ama buda demekle olmuyor boşver canım o aklını başına alır zamanla inşallah.. benim hayata bakış açım hiçkimseyi yaptığı seçimlerden dolayı yargılamamak kınamamak dışlamamak üzerine kurulu.. bizimde Allah izin verirse çocuğumuz çoluğumuz olacak bak ablanında çocukları var onlarında gelecekte nasıl bir çizgi çizeceğini kimse bilemez... sen termalede git içinden gelenide yap canım artık sadece eşine karşı sorumluluğun var boşver ablanı.. bu arada sizin o tarafın Termalleri çok güzel bizde yıllarca Yalova Çınarcık tarafında tatile gittik helede Çınarcığa bayılırım..

Valla tüp bağlandı diye insanın kafası değişir mi bilmiyorum ama bende bir tuhaflık var bu ara
Çok şükür iyiyim. Dün merdivenleri silmek ve bilardo oynamak gibi aktivitelerle sınadım kendimi. İyileşmişim

Ah şu sayfalara ben de "Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm" yazabilsem. Ay yine canım çekti. Şeytan diyor bırak işi gücü git al bebeğini

Allahım herşeyi gönlünce geliştirsin canım, burada herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa haber ver hemen gelirim cnm çünkü artık dışarı çıkıyorum.. çok öptümm

ewet canım saf bal, keten tohumu, çörek otu, toz karanfil ve istersende biraz toz tarçında katabilirsin içine.. onu kafama göre 1 ay kullanmıştım Aret beydeki son tedavimde.. Arı sütü her derde deva canım kullan.. eşimin migren ağrıları bile geçti.. geçen İstinye parkta Arifoğlu baharatta Arı Sütü gördüm satılıyordu aynı kavanoz 30 TL di neden bukadar ucuz dedim kiz Kanadadan geliyor dedi.. Kanadadan okadar ithalat gümrük vergileri dahil geliyor yinede 30 TL olmasına çok şaşırdım sonra araştırdım onlar tamamen kimyasal madde içeriyormuş ve saf değilmiş.. herşeyin en iyisi Türkiyede üretiliyor dünyanın öbür ucundan geleni almaya ucuz diye hiç gerek yok..

canım hiç belli olmaz bu işler hastanede bir bayanla tanışmıştım 25 yaşında menapoza girmiş 10 yıl boyunca hiç bir damla bile adet olmamış ve amh 0.01 miş doktorlar asla bebeğin olmaz demiş oda hiç korunmamış bebek olmaz diye.. 35 yaşındayken bir bakmış habire karnı büyüyor zaten hiç adet olmadığı için bebek olacağınıda düşünmemiş.. ogün tanıştığımızda 6 aylık hamileydi ve doktorda bende şoktayız diyordu.. doktor demişti ilk kez 10 yıl önce menapoza girmiş bir bayanın hamile kaldığını gördüm.. inşallah sendende güzel haberler gelecek..

Değişir değişir narkoz kafası o :))))))) Kafa nereye ben oraya diye şarkı fonda iyi gider :)

Merdiven silmek bir nevi fitness bilardo amerikan ise iyi üç top sinir :)
Ayrıca bir sürü iii ve mmm içererekk yaz evrene mesaj yolla :) Vardır hikmeti belli mi olur.

Canımsın benimmm özlem her daim valla bir gece ansızınnnn gelebilirimmmm(meldiyle okuuu lütfen)

Yazacagız inşallahhh canımm sabır sabırrrrr

Allahım herşeyi gönlünce geliştirsin canım, burada herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa haber ver hemen gelirim cnm çünkü artık dışarı çıkıyorum.. çok öptümm
Güzel annecikk bebişimizi gezdirmek lazım tabiikii kontrolun ne zaman canım sırasıyla nelere bakıyorlar kontrollerde. Lazım olacak bızede öpüyorum siziii allaha emanet olun

teşekkür ediyorum canım aslında hastanede karşılaşırız belkide seni görmeyi çok istiyorum

Ensuuu en yeni model hamile iyi misin canım.. gülnevaya yazdıklarının içinde migrene iyi geldi diye yazdığını gördüm... Senin baş ağrıların ne durumda bilmiyorum ama benim bu aralar geldi mi artık ilaç vs. de kesmiyor... Doktor apranaxı unut demişti dandirik parol bende işe yaramıyor ki 4 tane günlük limit verdi tek seferde içsem dahi ı ıh... O yüzden apranax içtiğim oldu, hatta şu anda da içtim çünkü az önce gelen atak ile şimşekler çakıyor resmen...

Arı sütünün böyle bir etkisi varsa onu da hemen deneyeyim hiç içmedim inşallah tadı kötü değildir. Bir sürü kez ilettin biliyorum yeniden sormak istemiyorum ama özür dileyerek soruyorum, nereden temin ediyoruz :) hafızam beni yanıltmıyorsa çayırı eğri olan yerden temin etmiştin sanırım...? katı sıvı vs. hiç anlamıyorum hep de model model çeşit çeşit oluyor böyle şeyler... Şunu al diye bilgi verebilirsen direkt onu sipariş edeyim :)

Hamileyim diye diye gerine gerine nazarlar değmeden gez inşallah...
İlaçlarla aran nasıl, clexane da bir değişiklik yapıldı mı? Dozların nasıl ayarlandı? Ne zaman kontrolün var?
Sınav işi ne alemde? Onu da merak ediyorum. Havadissiz bırakma bizi, çok öperim...

Niye bilmem sarışın diye düşündüm seni oysa ki kimseyi bir şekile sokamam, yaş tahmini yapamam, rengini, saçını vs tahmin edemem :) Sarışın süslü hamile ilan ettim seni :)

canım benim niyetim semra hocayla görüşmekti çünkü yaşımdan dolayı ve mesafeden dolayı son denemem olabilir semra hanım olmayınca nur hanımı istedim oda hastaneden ayrılıyormuş ee artık aylin hanım dedim ama semra hanım gelsin mutlaka görüşecem birde orada birilerine kulak misafiri oldum hande hanım çok iyiğmş onumu istesem diye düşünüyorum gerçekten iyimi acaba bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…