- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.961
canlar dun çok içten dua ettim Allahım bebeğim olucaksa bana bir işaret gönder diye dün çook umutsuzdum o kadar içten bir duaydıki Allahım dualarımı kabul etti..kırmızılar teşrif etti sonunda bunada şükür Rabim..
Gönülleri güzel, dilekleri ortak canım çıtırlar hepinize sevgiler.
Herkes iyi mi? Gelişmeleri okuyamadım...
Test sonucu bekleyen @Fatos4345 var yanılmıyorsam.. Umarım güzel haberi alırız.
B bebeklerve tedavi için doktorum seminerde yok demişsin. ABD'de bir konferans düzenlendi, benim doktorum orada... Tüm dünyadan tüp bebek merkezlerinden bölüm yönetici ve doktorları katılıyor. Semra Hanım'da oradadır. 27'sinde Türkiye'ye dönecekler.
@gulneva77 gözün aydın ilerleyebilmek için beklenen regl gerçekleşmiş, en azından bir çok sorunun cevabı olacak ve inşallah istediğin şekilde başlayabileceksin.
2220 hayat sürprizlerle dolu bak çıkıp geldi... Tek taşının sürprizlerine hazırlanacağın 2-3 ayın var keyfini sür :)
Hamilelerimizi de merak ediyorum, tedaviye başlasak mı başlamasak mı diye bekleyenleri de...
Ses verin arada :)
Canımmm öncelikle kayınbabana geçmiş olsun dileklerimi kabul et, yerime yanaklarından öp lütfen...
Tedaviye başlamayıp, saldım çayıra Mevlam kayıra modunda biri olarak benden haberler:
Adetimin 45. günündeyim olmadım hala, 7 gün önce 1 damla kan vardı yoğun akıntının ortasında, oldum sandım gelen giden yok, eşimin ısrarı ile perşembe günü test yaptım negatif çıktı, 3-4 saat sonra teste bir daha baktım 2. çizgi olması gereken yerde kırmızı bir nokta var.
Eğer ilerki günlerde hamile olduğumu öğrenirsem Tıp tarihine geçeriz bu gidişleÇizgi ötesi hamile olarak..........
Şaka bir yana hamilemiyim bilemem, Dr. gidipte "hamile değilsiniz, kist var veya menapoz olmuşsunuz" sözcüklerini duymaya bile tahamülüm yok. ALLAH ne verirse hayırlısını versin hepimize diyorum.
Kocamannn öpüyorum..
Benim de 2 tane kedim var. Canım onlar benim. İnan ki yolda ezilen melekleri gördükçe içim parçalanıyor. Toxoplazmam negatif idi benim. Bir çok kişi kediyi gönder dedi ama ben yapamadım, sonuçta bütün bu tüp bebek sürecinde hep yanımdaydı ve hep pozitif enerji verdi bana. Üstelik toxoplazmayı da alacaksam, dışarıda yediğim eten ottan alabilirim diye düşündüm. Kimbilir belki de insanları dinleyip kedilerimi gönderseydim, kapacaktım toxoplazma. Ben onlara acıdım, sevdim, İlah da bana acıdı ve adaletini gösterdi. İnşallah gebeliğimin sonuna kadar da kapmam. Geçen gün arka balkonu yaptırdım. Herkes şaşıyor, kediler için balkon yaptırdım diye. Şimdiik odada yatıyorlar bebek gelene kadar balkona alıştıracağım, inşallah alışma süreçleri kolay geçer. Dr um, kedinin kakasına dokunmadığın sürece sorun olmaz demişti. Kızlarımdan biri(Fatoşum) dışarı girip çıkıyor zaten, ihtiyacını dışarıda karşılıyor. Diğeri (onun kızı Minik)balkonda kumuna yapıyor. Fatoş da çok zor süreçler geçirdi, ayağı kırıldığında aldım ilk defa eve, sonra bebeğni doğuramadı, tam çıkışta kısmış bebek, benden yardım istedi acı acı miyavlayarak, vete götürdüm, hemen sezeryan yapmamız gerek, yavru kısış, rahim açılmamış dedi. Neyse bir kere sezeryan oldu.Bir bebeği varmış, çok büyük olduğu için çıkmamış. Tabi ölü doğdu. 15 gün evde kaldı, sonra çıkmak isteyince koydum gene aşağıya, ene hamile kaldı, bu sefer çok korktu heralde, eve gelmek istedi, neyse eve aldım gene, sonra ben İzmire tedaviye gitmiştim, eşim dışarı çıkarmamış o gün bunu, balkon kapısın da açık bırakmış, akşam eve döndüm baktım Fatoşum dışarda beni bekliyor, sonra anladım ki balkondan atlamış, 2 gün kanaması oldu ve düşük yaptı. Ardından gene hamile kaldı, şu an evdeki kızını doğurdu. Sonra bir kere daha ve pamuk üçüzleri doğurdu,ve ben o ay hamile kaldım. Üçü de bembeyaz oldukları için kolayca sahiplenildiler.
Fatoşum öyle mükemmel bir anne ki, Minik(ilk kızı) 1 yaşını geçti ama hala onu emziriyor. Zaten sütü de hiç kesilmedi. Hamileyken bile Miniği emzirdi. Komik görünüyrlar, annesinden aha iri bir kedi çünkü Minik.
İşte bu da başka bir annelik süreci, belki komik gelecek sizlere ama, Fatoşumun anne olabilmek için içine girdiği o uğraş istek, içgüdüsel azim, bana da örnek oldu. Bir iki kez deneyip de vazgeçen herkese lazım Fatoşum gibi bir melek. :)
Uzun yazdım biraz ama, haksız değilim, değil mi? Bana bu kdar mutluluk veren bir canlıyı nasıl bırakabilirdim ki sokaklara?
Çok çalıştım şimdi kaytarabilir ve yemek yiyebilirim...
Görüşürüz
Canımmm ne zaman tasınıyorsunuz toparlandınmı toplamaya yerleştırmeye geleyim yardıma...Afiyet olsun arkadaşım. Ye ki, bebeklerin gelince aç kalmasın. Zaten üşüdüler yeterince
Bu arada eline sağlık. Tablo güzel pişmiş
Kizlar herkesei cok öptüm w.duygu eline saglik güzel olmus ya moralim bozuk doktorum aradi bu sabah hersey yolunda e2 hormonum umdugundan daha iyu cikti yanliz troid yüksek calisiyo ilac aluyomusunuz diye sordu hayir dedim bir inceliyelim dedi ayin 03 ne randevu verdi troid neden olur bilgisi olan cok moralim bozuk Üstelik bugün benim dogum günüm
Canımmm ne zaman tasınıyorsunuz toparlandınmı toplamaya yerleştırmeye geleyim yardıma...
ailem biliyor canım annem ablamlar herkez biliyor ablamın bile bile yapması çok yaralıyor beni..ablam evli iki yeğnim var çok şekerler biri kocaman delikanlı biride 9 yasında kız yeğnlerimi bile göremedim göstermedi ah neler neler..ben diyorum ALLAH bizide böle sınıyo sabretğimiz için günahlarımız hafiflyor.. Allahım ıslah etsin eşimi kabul edemiyorlar hala ablam ve eniştem ve bu kişiler beş vakit namazında termale gidiyorum belki fsh düşürür diye onu bile ayıplıyorlar..senide hamiş hamiş uzdüm canımcığım akşam idrardan baktım bişey yok negatif kafayı iyicem neden adet olamıyorum..
2220 hoşbuldum canım hoşbuldum... Daha iyisin değil mi?
Niye öyle sorular soruyorsun kendine? Gelecek tabii... Niye gelmesin...
Kız kendine
Bir bakmışsın zaman su gibi akıp geçmiş, özlem hasretiyle yanmadan kavuşmuşsunuz...
perşembe günü ilk kontrolüm var onu bekliyorum bakalım bir şeyler olacakmı bir önceki tedavim iyi gelişti diye aylin hanım aynı reçeteyi uyguluyor sadece gonal f i 25 daha arttırdı 225 alıyorum menegonda 3 toz 1 su bakalım ne olacak
canım sen bir ara bir karışım kullanmıştın 8 ay önceydi galiba keten tohumu bir karışımdı yalnışmı hatırlıyorum..neten araştırdım biraz keten tohumu her derde devaymış..gecen ay soğan kürünü kullandım rahmi çok incelti galiba adet olamadım 2 buçuk ay bana soğan kürü iyi gelmedi..tekrar yapmıycam soğan kürünü 2 ay yapmayı düşünüyodum vazgeçtim..arı sütüme devam ediyorum biti tekrar sipariş verdim...
Canımmm öncelikle kayınbabana geçmiş olsun dileklerimi kabul et, yerime yanaklarından öp lütfen...
Tedaviye başlamayıp, saldım çayıra Mevlam kayıra modunda biri olarak benden haberler:
Adetimin 45. günündeyim olmadım hala, 7 gün önce 1 damla kan vardı yoğun akıntının ortasında, oldum sandım gelen giden yok, eşimin ısrarı ile perşembe günü test yaptım negatif çıktı, 3-4 saat sonra teste bir daha baktım 2. çizgi olması gereken yerde kırmızı bir nokta var.
Eğer ilerki günlerde hamile olduğumu öğrenirsem Tıp tarihine geçeriz bu gidişleÇizgi ötesi hamile olarak..........
Şaka bir yana hamilemiyim bilemem, Dr. gidipte "hamile değilsiniz, kist var veya menapoz olmuşsunuz" sözcüklerini duymaya bile tahamülüm yok. ALLAH ne verirse hayırlısını versin hepimize diyorum.
Kocamannn öpüyorum..
Valla tüp bağlandı diye insanın kafası değişir mi bilmiyorum ama bende bir tuhaflık var bu ara
Çok şükür iyiyim. Dün merdivenleri silmek ve bilardo oynamak gibi aktivitelerle sınadım kendimi. İyileşmişim
Ah şu sayfalara ben de "Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm" yazabilsem. Ay yine canım çekti. Şeytan diyor bırak işi gücü git al bebeğini
Canımsın benimmm özlem her daim valla bir gece ansızınnnn gelebilirimmmm(meldiyle okuuu lütfen)Allah razı olsun arkadaşım. Eşimin yazısı gelmedi daha. Birikmiş izinleriyle mehil müddetini de kullanırsa bir ay kadar zamanımız var. Hafta sonu eşim de evdeyken başlarız yavaş yavaş. Mutfak kısmını önceden götürebilirsem yerleşmek te sorun olmayacak. Ama özledim dersen, her zaman gelebilirsin. Kapım hep açık
Yazacagız inşallahhh canımm sabır sabırrrrrValla tüp bağlandı diye insanın kafası değişir mi bilmiyorum ama bende bir tuhaflık var bu ara
Çok şükür iyiyim. Dün merdivenleri silmek ve bilardo oynamak gibi aktivitelerle sınadım kendimi. İyileşmişim
Ah şu sayfalara ben de "Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm" yazabilsem. Ay yine canım çekti. Şeytan diyor bırak işi gücü git al bebeğini
Güzel annecikk bebişimizi gezdirmek lazım tabiikii kontrolun ne zaman canım sırasıyla nelere bakıyorlar kontrollerde. Lazım olacak bızede öpüyorum siziii allaha emanet olunAllahım herşeyi gönlünce geliştirsin canım, burada herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa haber ver hemen gelirim cnm çünkü artık dışarı çıkıyorum.. çok öptümm
teşekkür ediyorum canım aslında hastanede karşılaşırız belkide seni görmeyi çok istiyorumAllahım herşeyi gönlünce geliştirsin canım, burada herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa haber ver hemen gelirim cnm çünkü artık dışarı çıkıyorum.. çok öptümm
Ensuuu en yeni model hamileewet canım saf bal, keten tohumu, çörek otu, toz karanfil ve istersende biraz toz tarçında katabilirsin içine.. onu kafama göre 1 ay kullanmıştım Aret beydeki son tedavimde.. Arı sütü her derde deva canım kullan.. eşimin migren ağrıları bile geçti.. geçen İstinye parkta Arifoğlu baharatta Arı Sütü gördüm satılıyordu aynı kavanoz 30 TL di neden bukadar ucuz dedim kiz Kanadadan geliyor dedi.. Kanadadan okadar ithalat gümrük vergileri dahil geliyor yinede 30 TL olmasına çok şaşırdım sonra araştırdım onlar tamamen kimyasal madde içeriyormuş ve saf değilmiş.. herşeyin en iyisi Türkiyede üretiliyor dünyanın öbür ucundan geleni almaya ucuz diye hiç gerek yok..
canım benim niyetim semra hocayla görüşmekti çünkü yaşımdan dolayı ve mesafeden dolayı son denemem olabilir semra hanım olmayınca nur hanımı istedim oda hastaneden ayrılıyormuş ee artık aylin hanım dedim ama semra hanım gelsin mutlaka görüşecem birde orada birilerine kulak misafiri oldum hande hanım çok iyiğmş onumu istesem diye düşünüyorum gerçekten iyimi acaba bilemiyorumMoralini bozma canım yaaa yeni yaşın tüm olumsuzlukları geride bıraktığın ve hayalini kurduğun herseyi sana getrsin inşallahh nice senelereee
Bebiş varsa gelmesin yoksa düzenli gelsin ahh o eski günler yine mi regli oldum off yaaa diye söylendiğimiz günlerrr gelsin arkadasım kırmızılar lazım bize bebişlerimizi alalım kucaklarımıza ...
İnşalllhhh can ı gönülden hamiş olmanı temenni ediyorum güzel haberler gelir inşallhhhh
Canım yaaa içine siinmeyen bir tedavi oluo gibi anladım mesajlarından en azından kendini cok germe biliyorsun gerginlik stres biZe yaramıyor.aylin hnm la devam etmeyi sen mi istedin özellikle yoksa randevuyu hadtanemi ayarladı..? İyi olacak sonu pozitif ol canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?