- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.981
Hande hanım benim transferimi yapmıştı cok sempatik bir bayan sonra kariyer detayını memorial sitesinden okudum..gayet güzel yerlere eğitim görmüş vs...semra hnm gelince yapış yakasına bırakma peşini transferinide illa ondan iste ...ve tüm bunların ötesinde lütfen kendini sıkma yorma üzme ...foliküllerinin gelişimine ve kalitesine odaklan canım güzel haberlerle gelmen dileğiyle...öpüyorum..canım benim niyetim semra hocayla görüşmekti çünkü yaşımdan dolayı ve mesafeden dolayı son denemem olabilir semra hanım olmayınca nur hanımı istedim oda hastaneden ayrılıyormuş ee artık aylin hanım dedim ama semra hanım gelsin mutlaka görüşecem birde orada birilerine kulak misafiri oldum hande hanım çok iyiğmş onumu istesem diye düşünüyorum gerçekten iyimi acaba bilemiyorum
ensucum nasılsın nasıl gidiyor hamilelikcanım hiç belli olmaz bu işler hastanede bir bayanla tanışmıştım 25 yaşında menapoza girmiş 10 yıl boyunca hiç bir damla bile adet olmamış ve amh 0.01 miş doktorlar asla bebeğin olmaz demiş oda hiç korunmamış bebek olmaz diye.. 35 yaşındayken bir bakmış habire karnı büyüyor zaten hiç adet olmadığı için bebek olacağınıda düşünmemiş.. ogün tanıştığımızda 6 aylık hamileydi ve doktorda bende şoktayız diyordu.. doktor demişti ilk kez 10 yıl önce menapoza girmiş bir bayanın hamile kaldığını gördüm.. inşallah sendende güzel haberler gelecek..
canım bende yapmak istiyorum bu karışımdan miktar olarak ne kadar koymuştun hepsinden... daha öncede okumuştum biyerde kete tohumuda ççörekotu mucizevi şeyler zaten...kardeş işte canım atsan atamazsın satsan satamazsın ben sadece Allah ıslah etsin diyorum..bende yalovada başka biyerde 40 tl buldum aynı kavanoz boyunda hata ordaki kadın tadına bakın demişti tadına baktım aynı boğazı yakan acımsıydı ama tereyağ kokuyordu sanki hiç beyenmedim tatıdını..yine ericayırdan sipariş verdim bugün elime ulaştı çok şükür ..Yalovamız çok güzeldir canım çok seviyorum.. Tekirdağya alışamadım hiç sevemedim buraları nedense..hadi takvim yap artık annesi teyzeleride merak ediyor bıcırık kaç aylık olmuş..içimden bir hiskızın olucak prenses yolda annesi..en önemlisi sağlıklı olsunlarda kızda erkekte kabulümüz..ewet canım saf bal, keten tohumu, çörek otu, toz karanfil ve istersende biraz toz tarçında katabilirsin içine.. onu kafama göre 1 ay kullanmıştım Aret beydeki son tedavimde.. Arı sütü her derde deva canım kullan.. eşimin migren ağrıları bile geçti.. geçen İstinye parkta Arifoğlu baharatta Arı Sütü gördüm satılıyordu aynı kavanoz 30 TL di neden bukadar ucuz dedim kiz Kanadadan geliyor dedi.. Kanadadan okadar ithalat gümrük vergileri dahil geliyor yinede 30 TL olmasına çok şaşırdım sonra araştırdım onlar tamamen kimyasal madde içeriyormuş ve saf değilmiş.. herşeyin en iyisi Türkiyede üretiliyor dünyanın öbür ucundan geleni almaya ucuz diye hiç gerek yok..
teşekkür ediyorum canım aslında hastanede karşılaşırız belkide seni görmeyi çok istiyorum
ensucum nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
hep aklımdasın ama fazla girmiyorum kkya
herşey yolunda inş
canım bende yapmak istiyorum bu karışımdan miktar olarak ne kadar koymuştun hepsinden... daha öncede okumuştum biyerde kete tohumuda ççörekotu mucizevi şeyler zaten...kardeş işte canım atsan atamazsın satsan satamazsın ben sadece Allah ıslah etsin diyorum..bende yalovada başka biyerde 40 tl buldum aynı kavanoz boyunda hata ordaki kadın tadına bakın demişti tadına baktım aynı boğazı yakan acımsıydı ama tereyağ kokuyordu sanki hiç beyenmedim tatıdını..yine ericayırdan sipariş verdim bugün elime ulaştı çok şükür ..Yalovamız çok güzeldir canım çok seviyorum.. Tekirdağya alışamadım hiç sevemedim buraları nedense..hadi takvim yap artık annesi teyzeleride merak ediyor bıcırık kaç aylık olmuş..içimden bir hiskızın olucak prenses yolda annesi..en önemlisi sağlıklı olsunlarda kızda erkekte kabulümüz..
Canımsın benimmm özlem her daim valla bir gece ansızınnnn gelebilirimmmm(meldiyle okuuu lütfen)
Yazacagız inşallahhh canımm sabır sabırrrrr
Güzel annecikk bebişimizi gezdirmek lazım tabiikii kontrolun ne zaman canım sırasıyla nelere bakıyorlar kontrollerde. Lazım olacak bızede öpüyorum siziii allaha emanet olun
Ensuuu en yeni model hamileiyi misin canım.. gülnevaya yazdıklarının içinde migrene iyi geldi diye yazdığını gördüm... Senin baş ağrıların ne durumda bilmiyorum ama benim bu aralar geldi mi artık ilaç vs. de kesmiyor... Doktor apranaxı unut demişti dandirik parol bende işe yaramıyor ki 4 tane günlük limit verdi tek seferde içsem dahi ı ıh... O yüzden apranax içtiğim oldu, hatta şu anda da içtim çünkü az önce gelen atak ile şimşekler çakıyor resmen...
Arı sütünün böyle bir etkisi varsa onu da hemen deneyeyim hiç içmedim inşallah tadı kötü değildir. Bir sürü kez ilettin biliyorum yeniden sormak istemiyorum ama özür dileyerek soruyorum, nereden temin ediyoruz :) hafızam beni yanıltmıyorsa çayırı eğri olan yerden temin etmiştin sanırım...? katı sıvı vs. hiç anlamıyorum hep de model model çeşit çeşit oluyor böyle şeyler... Şunu al diye bilgi verebilirsen direkt onu sipariş edeyim :)
Hamileyim diye diye gerine gerine nazarlar değmeden gez inşallah...
İlaçlarla aran nasıl, clexane da bir değişiklik yapıldı mı? Dozların nasıl ayarlandı? Ne zaman kontrolün var?
Sınav işi ne alemde? Onu da merak ediyorum. Havadissiz bırakma bizi, çok öperim...
Niye bilmem sarışın diye düşündüm seni oysa ki kimseyi bir şekile sokamam, yaş tahmini yapamam, rengini, saçını vs tahmin edemem :) Sarışın süslü hamile ilan ettim seni :)
Keyifler süper canımmm regli olmayı bekliyorum sonrasında cesaretimi toparlayablirsem tıpış tıpış hsg ye gideceğim...gel gitlerim yine var ne yalan söyleyeyim bugün bir kadının adını unuttum sosyetik bişey 48 yasında hamile oldugu haberini okudum sonrada bir bayanın kayınvalidesi (yaş 57)on yıldır menopozdaymış mide bulantısı şikayetiyle dr a gdince hamile olduğunu öğrenmişcanım benim inan ben bu süreçten hiçbişey anlamadım 3 günde bir gittim hep ve riskli gebelikya normal kontrol şeklinde olmadı sıkıntılı ve ağrılı sızılı geçti. şimdilik aynı iğne ve ilaçlara devam daha farklı hiçbirşey yapılmadı hayatım..
inşallah sende buz bebişinle gebe kalacaksın canım ozaman sende gezdireceksin.. nasılsın canım iyimisin keyifler yerindemi..
canım benim niyetim semra hocayla görüşmekti çünkü yaşımdan dolayı ve mesafeden dolayı son denemem olabilir semra hanım olmayınca nur hanımı istedim oda hastaneden ayrılıyormuş ee artık aylin hanım dedim ama semra hanım gelsin mutlaka görüşecem birde orada birilerine kulak misafiri oldum hande hanım çok iyiğmş onumu istesem diye düşünüyorum gerçekten iyimi acaba bilemiyorum
Keyifler süper canımmm regli olmayı bekliyorum sonrasında cesaretimi toparlayablirsem tıpış tıpış hsg ye gideceğim...gel gitlerim yine var ne yalan söyleyeyim bugün bir kadının adını unuttum sosyetik bişey 48 yasında hamile oldugu haberini okudum sonrada bir bayanın kayınvalidesi (yaş 57)on yıldır menopozdaymış mide bulantısı şikayetiyle dr a gdince hamile olduğunu öğrenmişBunları omuduktan sonra tekrar inandım ki herşey nasip kısmet :))çok öpüyorum sizi güzel haberlerle dolsun bu sayfalar inşallhhhh
Ben de nur hanı ın mustafa acet ve ekibine katılacagını duymustum ıkı hafta kadar önce dogruluk payı var demek ki...Nur hanımın ayrıldığını kim söyledi canım yaa hastanedenmi söylediler.. geçen ay bir arkadaş daha aynı şeyi demişti biz Nur hanıma mesaj atmıştı ayrılıyormusunuz diye oda yok öyle birşey demişti ama tabi bunlara belli olmaz saklayabilirlerde..
canımm doktorun içine sinmediyse sadece bir telefonla değiştiriyorsun orada Gülseren Hemşire var muayeneye gittiğin gün bile doktor odalarının karşısında duran kızlara söyle Gükseren Hemşireyi sana göstersinler o kime istiyorsan hemen geçiriyor.. ayrıca opu günü aşağı kattaki ilgililere transferi Semra Hn yapsın diye söylüyormuşssun ona göre ayarlıyorlarmış..
Aylin hanmda Hande hanımda hepside çok iyi ama doktor konularında elektirik çok önemli içinden geleni yap herşey parasıyla değilmi, için sinmeyen şeyleri idare etmene gerek yok..
çok ilginç kimmiş acaba o 48 yaşında hamile kalan sosyetik ben bütün paparazzi programlarını eşimle kavga ederek takip ettiğim için merak ettim:)) hsg tertemiz çıkacak inşallah canım.. bende öptümm
sagoll canim benim.. optummmBen de nur hanı ın mustafa acet ve ekibine katılacagını duymustum ıkı hafta kadar önce dogruluk payı var demek ki...
buraya eklemeyi beceremedim fotoyu whats up tan yolladım sana esin maraşlıoğlu dogurmuş 48 yasında
Değişir değişir narkoz kafası o :))))))) Kafa nereye ben oraya diye şarkı fonda iyi gider :)
Merdiven silmek bir nevi fitness bilardo amerikan ise iyi üç top sinir :)
Ayrıca bir sürü iii ve mmm içererekk yaz evrene mesaj yolla :) Vardır hikmeti belli mi olur.
fazla girmiyorum eskisi gibi ama bazı arkadaşlar hep aklımda arada bi bakıyorum güzel haberler alınca seviniyorum inş kucağınada alıcaksın bebeğini inş senden sonra sıra banada gelirsağol canım fena değilim biraz zor günler geçirdim ama herşey iyi gibi.. sen nasılsın iyimisin.. özletiyorsun kendini ama olsun aradada sesini duymak iyi geliyor canım.. ne yaptın cnm 3. hak çıktı biliyorsun tedavi düşünüyormusun önümüzdeki aylarda..
İlk iki denemeden ilki üçüncü gün transferiydi negatifle sonuçlandı..ikinci denemem blast transferiydi negatifle sonuçlandı...Allahıma şükür üçüncü deneme de blast transferiydi pozitifle sonuçlandı....tüp bebek öncesi de iki tane istanbul tüp bebek merkezinde aşılama yapılmıştı...şansınız açık olsun inşallah...Merhaba. Benimde bahçecide 3. Denemem. Senin daha öncekiler negatiflemi sonuçlanmıştı
aynen canım ya kardeş bambaşka gerçekten birbirini yesende vazgecemiyorsun bizde 3 kız kardesşiz canım ne tesadüf...sen karanfili kaç adet koymuştun canım bahartçıda çektirdinmi karanfileri..ne zaman kullanmaya başladın canım..ewet haklısın canım bizde 3 kız kardeşiz arada birbirimizi yeriz ama sonuçta hiç kopamayız:))
o karışımı ben tamamen göz kararı yapmıştım canım zaten aktardaki adamda göz kararı yaptıklarını söylemişti.. kulak memesi yumuşaklığında olacak şekilde ayarlarsın içeriklerii.. durdukcada katılaşma oluyorya çokda yoğun yapma.. sağlıklı olsunda canım insan başka bir şey dilemiyor gerçektende.. arı sütü inşallah şifan olur canım doğaldan gebe kalırsın:)) çok öptümm hayatım
aynen canım ya kardeş bambaşka gerçekten birbirini yesende vazgecemiyorsun bizde 3 kız kardesşiz canım ne tesadüf...sen karanfili kaç adet koymuştun canım bahartçıda çektirdinmi karanfileri..ne zaman kullanmaya başladın canım..
Darısı hepimizin başına....Eki Görüntüle 1278357 Sanırsam becerebildim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?