Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hande hanım benim transferimi yapmıştı cok sempatik bir bayan sonra kariyer detayını memorial sitesinden okudum..gayet güzel yerlere eğitim görmüş vs...semra hnm gelince yapış yakasına bırakma peşini transferinide illa ondan iste ...ve tüm bunların ötesinde lütfen kendini sıkma yorma üzme ...foliküllerinin gelişimine ve kalitesine odaklan canım güzel haberlerle gelmen dileğiyle...öpüyorum..

ensucum nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
hep aklımdasın ama fazla girmiyorum kkya
herşey yolunda inş

canım bende yapmak istiyorum bu karışımdan miktar olarak ne kadar koymuştun hepsinden... daha öncede okumuştum biyerde kete tohumuda ççörekotu mucizevi şeyler zaten...kardeş işte canım atsan atamazsın satsan satamazsın ben sadece Allah ıslah etsin diyorum..bende yalovada başka biyerde 40 tl buldum aynı kavanoz boyunda hata ordaki kadın tadına bakın demişti tadına baktım aynı boğazı yakan acımsıydı ama tereyağ kokuyordu sanki hiç beyenmedim tatıdını..yine ericayırdan sipariş verdim bugün elime ulaştı çok şükür ..Yalovamız çok güzeldir canım çok seviyorum.. Tekirdağya alışamadım hiç sevemedim buraları nedense..hadi takvim yap artık annesi teyzeleride merak ediyor bıcırık kaç aylık olmuş..içimden bir hiskızın olucak prenses yolda annesi..en önemlisi sağlıklı olsunlarda kızda erkekte kabulümüz..

ensucum nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
hep aklımdasın ama fazla girmiyorum kkya
herşey yolunda inş

sağol canım fena değilim biraz zor günler geçirdim ama herşey iyi gibi.. sen nasılsın iyimisin.. özletiyorsun kendini ama olsun aradada sesini duymak iyi geliyor canım.. ne yaptın cnm 3. hak çıktı biliyorsun tedavi düşünüyormusun önümüzdeki aylarda..

ewet haklısın canım bizde 3 kız kardeşiz arada birbirimizi yeriz ama sonuçta hiç kopamayız:))
o karışımı ben tamamen göz kararı yapmıştım canım zaten aktardaki adamda göz kararı yaptıklarını söylemişti.. kulak memesi yumuşaklığında olacak şekilde ayarlarsın içeriklerii.. durdukcada katılaşma oluyorya çokda yoğun yapma.. sağlıklı olsunda canım insan başka bir şey dilemiyor gerçektende.. arı sütü inşallah şifan olur canım doğaldan gebe kalırsın:)) çok öptümm hayatım

canım benim inan ben bu süreçten hiçbişey anlamadım 3 günde bir gittim hep ve riskli gebelikya normal kontrol şeklinde olmadı sıkıntılı ve ağrılı sızılı geçti. şimdilik aynı iğne ve ilaçlara devam daha farklı hiçbirşey yapılmadı hayatım..
inşallah sende buz bebişinle gebe kalacaksın canım ozaman sende gezdireceksin.. nasılsın canım iyimisin keyifler yerindemi..

canım benim ben alırken katalogda ve internet araştırmalarında migren tedavisinde kullanılır yazıyordu ama tabi kişisine görede değişebiliyormuş bu herkezde aynı etkiyi yapmayabilir demişti satış danışmanı..

Eğriçayır 40gr Saf Arı Sütü var cnm o çok etkili oldu bizde 120 TL fiyatı.. eşinle beraber kullanırsan 2,5 hafta kadar gider, tek kullanırsan 1 aya yakın gider.. ben eşimle kullanmıştım..

İstanbulda bir şubesinden aldım, İstanbulda oturuyorum ama gidecek zamanım yoktu telefon açıp sipariş ediyorsun Aras kargoyla kapıya kadar gönderiyorlar, ürünün parasınıda kapıda Aras kargoya yapabiliyorsun nakit yada kredi kartı ile..

Sultan Hn ilgileniyor
telefonu:0216 553 31 31
cebide bu cnm: 0549 553 41 41

dolapta saklıyorsun, sabahları tahta çay kaşıkla nohut tanesinden bile küçük kadar aç karnına yiyorsun çok yeme fazlası yada azı iyi olmuyor tam oranında yenilmeli inşallah sanada şifa olur ghem o sırada yumoşlarınada faydası olur bakarsın:))

çok dışarı çıkmıyorum gerinerekte gezmiyorum aslında tedigin geziyorum dışarı çıkınca sonrasıda tuhaf bir psikolojiymiş.. belkide benim çok sıkıntılı geçti ondan olabilir.. saçlarım sarı gölgeli gerçektende ve süslenmeyi çok severim hastalık derecesinde hatta:)) allık ve rimel sürmeden asla dışarı çıkmazdım tabi ama hamilelikte asla yapmadım şampuanı bile bebe şampuanı olarak kullandım.. çünkü kimyasal ürünler bebekte down sendromunu tetikliyormuş... aylar önce kaş kontürü yaptırmayı çok istiyordum eşim asla istemem dedi kalemle boyuyordum çoğu zaman:)) sen nasıl oldun canım iyimisin..

Keyifler süper canımmm regli olmayı bekliyorum sonrasında cesaretimi toparlayablirsem tıpış tıpış hsg ye gideceğim...gel gitlerim yine var ne yalan söyleyeyim bugün bir kadının adını unuttum sosyetik bişey 48 yasında hamile oldugu haberini okudum sonrada bir bayanın kayınvalidesi (yaş 57)on yıldır menopozdaymış mide bulantısı şikayetiyle dr a gdince hamile olduğunu öğrenmiş Bunları omuduktan sonra tekrar inandım ki herşey nasip kısmet :))çok öpüyorum sizi güzel haberlerle dolsun bu sayfalar inşallhhhh

Nur hanımın ayrıldığını kim söyledi canım yaa hastanedenmi söylediler.. geçen ay bir arkadaş daha aynı şeyi demişti biz Nur hanıma mesaj atmıştı ayrılıyormusunuz diye oda yok öyle birşey demişti ama tabi bunlara belli olmaz saklayabilirlerde..
canımm doktorun içine sinmediyse sadece bir telefonla değiştiriyorsun orada Gülseren Hemşire var muayeneye gittiğin gün bile doktor odalarının karşısında duran kızlara söyle Gükseren Hemşireyi sana göstersinler o kime istiyorsan hemen geçiriyor.. ayrıca opu günü aşağı kattaki ilgililere transferi Semra Hn yapsın diye söylüyormuşssun ona göre ayarlıyorlarmış..
Aylin hanmda Hande hanımda hepside çok iyi ama doktor konularında elektirik çok önemli içinden geleni yap herşey parasıyla değilmi, için sinmeyen şeyleri idare etmene gerek yok..

Son düzenleme:

çok ilginç kimmiş acaba o 48 yaşında hamile kalan sosyetik ben bütün paparazzi programlarını eşimle kavga ederek takip ettiğim için merak ettim:)) hsg tertemiz çıkacak inşallah canım.. bende öptümm

Ben de nur hanı ın mustafa acet ve ekibine katılacagını duymustum ıkı hafta kadar önce dogruluk payı var demek ki...

buraya eklemeyi beceremedim fotoyu whats up tan yolladım sana esin maraşlıoğlu dogurmuş 48 yasında

sagoll canim benim.. optummm

Kalmamıştır artık narkoz, bir hafta oldu.
Bilardo, Amerikan tabii ki. Bir şey anlamıyorum üç toptan. Arkadan falso bile yapabildim. Hem de deliğe attım topu
Bazen pozitifi görürsem size nasıl haber vereceğim diye düşünüyorum. Henüz aklıma bir fikir gelmedi. Vakit var nasıl olsa. Bulurum o zamana kadar bir şeyler.
Senin gelişmeler nasıl bu arada? Transfer günü belli olmadı mı daha? Çok uzun sürdü sanki. Bana mı öyle geliyor yoksa?

fazla girmiyorum eskisi gibi ama bazı arkadaşlar hep aklımda arada bi bakıyorum güzel haberler alınca seviniyorum inş kucağınada alıcaksın bebeğini inş senden sonra sıra banada gelir
3. hak çıktı biliyorum ama yakın zaman da düşünmüyorum
eşim için randevu aldık kaan aydostan ocak ayına verdiler randevuyu bakalım bi gitsin şu sperm dna hasar testini falan bi yaptırsın ondan sonra bi yol çizicez dr ne diyecek nasıl bir tedavi uygulayacak ona göre hareket edicez
şu ocak bi gelseydi
daha önce memorialde çalışmış mustafa acet varmış duydun mu şu anda çalıştıgı hastanede rapor geçiyomuş
hala daha aklımda memorial var ama orada rapor geçmiyo diye biliyorum öyle mi 3. hakkımı kullanacaksam raporlu olarak yaptırıyım diyorum
öpüyorum canım iyi bak kendine

Merhaba. Benimde bahçecide 3. Denemem. Senin daha öncekiler negatiflemi sonuçlanmıştı
İlk iki denemeden ilki üçüncü gün transferiydi negatifle sonuçlandı..ikinci denemem blast transferiydi negatifle sonuçlandı...Allahıma şükür üçüncü deneme de blast transferiydi pozitifle sonuçlandı....tüp bebek öncesi de iki tane istanbul tüp bebek merkezinde aşılama yapılmıştı...şansınız açık olsun inşallah...

aynen canım ya kardeş bambaşka gerçekten birbirini yesende vazgecemiyorsun bizde 3 kız kardesşiz canım ne tesadüf...sen karanfili kaç adet koymuştun canım bahartçıda çektirdinmi karanfileri..ne zaman kullanmaya başladın canım..

toz karanfil atmıştım ben içine göz kararı canım.. aslında hepsini göz kararı aynı oranlarda koydum.. çok yoğun yapma karışımı canım zaten bunların hepsi çok etken maddeler vücut ufacık alsa yetiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…