- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.001
En son ocak ayında gittim Dr.a, tahlil sonuçlarıma bakıp " ben kan versem bunun yarısı kadar çıkmaz değerlerim, uzuun bir zaman menapoza girmezsiniz siz" dedi (Dr.um benden 5-6 yaş küçük)canım hiç belli olmaz bu işler hastanede bir bayanla tanışmıştım 25 yaşında menapoza girmiş 10 yıl boyunca hiç bir damla bile adet olmamış ve amh 0.01 miş doktorlar asla bebeğin olmaz demiş oda hiç korunmamış bebek olmaz diye.. 35 yaşındayken bir bakmış habire karnı büyüyor zaten hiç adet olmadığı için bebek olacağınıda düşünmemiş.. ogün tanıştığımızda 6 aylık hamileydi ve doktorda bende şoktayız diyordu.. doktor demişti ilk kez 10 yıl önce menapoza girmiş bir bayanın hamile kaldığını gördüm.. inşallah sendende güzel haberler gelecek..
Git al , git al, git alValla tüp bağlandı diye insanın kafası değişir mi bilmiyorum ama bende bir tuhaflık var bu ara
Çok şükür iyiyim. Dün merdivenleri silmek ve bilardo oynamak gibi aktivitelerle sınadım kendimi. İyileşmişim
Ah şu sayfalara ben de "Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm" yazabilsem. Ay yine canım çekti. Şeytan diyor bırak işi gücü git al bebeğini
Ol derse olur Allahım. bunun bilincindeyim. dediğin gibi tatlım bize düşen elimizden geleni yapmak...Şunu unutmamak lazım aslında senden aluntı yaptım ama butun kızlar sık sık şunu hatırlamalı diye örnek vereceğim..son denememde hersey normal embrıyolara genetıkde yapıldı hormonlar normal esimle benim genetık tarama normal ama sonuc nefatıf metkeze dr lara güvenip elinizden yapıp gerisini allaha bırakmak en güzeli...inancımızı kaybetmeyelim duamızı eksik etmeyelimmmm
neden iyi geçmesin ki...içini rahat tut ve stres yapma. en büyük etki stresten. hayırlısı olur inşallah hepimiz adınaÇok sağolun inşallah iyi olur gerçi ben çok umutlu değilim ama
Canııım kafamı ve vücudumu toplamak için kaçtım bir haftalığına. bu arada Dr. kahraman aradı memorial dan. amh testi yaptırmıştım sonucunu bildirdi. 0.90 gibi bişi söyledi. normalde 1 ile 4 arası oluyormuş. düşük ama çok kötü değil dedi. regl'mim 3. günü fsh testi istedi. bugün başladı sanırım regl. cumartesi gidicem memorial'a. tatilde şunu çok iyi anladım. bundan sonra çok üzülmemem gerek, ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum zaten maddi manevi. artık herşey Allahın takdirine ve dualarımı kabul etmesine kalıyor. bakalım fsh'tan ne çıkacak...sen nasılsın? bu aralar gidecek misin dr'a?cnm sperm dna testide var embriyo dna testide var.. biz sperm dna testi yaptirmistik.. benim zaten bir iki tane embriyom oluyor dna yapsalalarda yapmasalarda onlari koydurmaya mecburum.. cok yumurtasi dollenenlere pgt seklinde yapiyorlar..
Söz verdiğim üzere şu tabloyu adam etmeye çalıştım :)
Forumun yeni formatı nedeniyle, çizelgeli bir tablo haline alamadım... Resim olarak düzenlesem istenildiğinde bilgi değiştirmek zor olurdu.. Bu nedenle aşağıdaki gibi alt alta liste olarak bulabildiğim en son bilgileri aldım... Üşenmedim herkesin başına @ ekledim ki kullanıcılar mesaj görüp varsa bilgilerindeki değişiklikleri iletirler. Bir iki ikon da ekledim biraz renk gelsin :) Listenin eksik isimleri olabilir iletirse ekleriz, dediğim gibi bulduğum en son bilgiyi aldım...
Çok güzel haberlerle rengarenk olsun inşallah...
ANNE OLANLAR
1 @puffy ALYA DOĞDU 1968 İstanbul FSH: 8.1 LH: TSH: AMH 0.24 E2: 2.tüp- ALYA DÜNYAYA GELDİ sebepsiz Sisli Mémorial- Dr. Aynur hanim
2 @leejena DEFNE DOĞDU 1970 İstanbul FSH: 12.9 LH:4.86 TSH: AMH: 0.36 E2:52.37 5. Tüp- Defne bebiş geldi. - Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci
3 @breezey ELİF DOĞDU 1971 İstanbul FSH: 8.82 LH:3.33 TSH:1.53 AMH: E2:220 1 Tüp negatif sponton gebelik Elif bebek geldi SEBEPSİZ
4 @Deti KIZI DOĞDU 1970 İstanbul FSH: 10 LH: TSH: AMH: 0.16 E2: Kizimiz dünyaya geldi yasa bagli rezerv azligi Acibadem Maslak-Dr. Bülent Tiras
5 @elvinnur İKİZLERİ DOĞDU
2014 Nisan FSH: LH: TSH: AMH: E2: İkizlerimiz dünyaya geldi Annelerinin kucağına geçmek için hazırlanıyorlar. 30 Nisan 2014 31. haftalık doğdukları için küvezde misafir edildiler
6 @ays73 AYZEN DOĞDU 2014 Nisan 1974 İstanbul FSH: 19 LH: TSH: AMH: 0.08 E2: 2 tüp negatif, sponton 23 Nisanda kizimiz Ayzen geldi Yasa bagli rezerv azligi Istanbul Tüp- Dr. Aret Kamer
7 @SelcanKerem KIZI DOĞDU 1972 Hollanda FSH: 8 LH: TSH: AMH: E2: doğal yoldan hamile-kızımız olacak SORUN YOK )
8 @cedrus BETÜL DOĞDU 2014 Eylül 1980 Konya FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif 3. Tüp Pozitif Kizimiz olacak Tüpler tikali Konya Novafertil T.B.M
HAMİLE OLANLAR
1 @kumarika HAMİLE 1972 İzmir FSH: LH: TSH: AMH: 0.1 E2: 2 Negatif. 3. de 10 haftalık düşük. 4. deneme HAMİLE 26 Haftalik Kizimiz olacak Yaşa bağlı rezerv azlığı ZMİR İRENBE AHMET ZEKİ IŞIK
2 @alfabe HAMİLE 1976 Denizli FSH: 16 LH: TSH: AMH: 0.12 E2: 4 negatif 5.deneme pozitif Yumurta ve sperm az Erol Tavmergen-Ege üniversi
3 @nashi HAMİLE FSH: LH: TSH: AMH: E2: bilgileri güncellenecek.
4 @unbelivable HAMİLE Yurtdışı FSH: LH: TSH: AMH: E2: bilgileri güncellenecek.
5 @hope73 HAMİLE 1974 Almanya FSH: 5.38 LH: TSH: AMH: 0.2 E2: 3 tüp, 1 kimyasal gebelik- , rezerv azlığı
6 @NevSer HAMİLE 1974 İzmir FSH: 4.98 LH:2.28 TSH:1.15 AMH: 2 E2:85 Hedef spontan hamilelik. Yeni tedaviye başladı. sebepsiz infertilite
7 @Miranda HAMİLE 1982 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: E2: Hedef dogal gebelik Medicana İnt. Dr. Aysun Laçin
8 @ensu HAMİLE 1978 İstanbul FSH: 6.06 LH: TSH: AMH: 0.09 E2: 7 Tüp denemesi var, negatif 8. tedavisi başladı. AMH: 1.2 (bir önceki) Erkek infertilitesi Memorial Dr. Semra Kahraman
9 @NURCANOZ HAMİLE
TEDAVİDE OLANLAR-DONDURANLAR-BEKLEYENLER
1 @ummuseleme 1972 Adana FSH: LH:7TSH:AMH: 0.19E2: 4 Negatif 1 dondurulmuş yumi bekliyor REZERV AZLIĞI Bahceci Fulya- Dr. Güvenc Karlikaya
2 @ALISALIS Transfer Bekliyor. 1970 İzmir FSH: 18LH:8TSH:AMH:0.18 E2:39 mini tüp tedavisi Rezerv az 3 donmuşu var . Dr.İSRAEL ARUH-İZMİR KENT HAST.
3 @TUTKU34 1970 İzmir FSH: 7.94 LH:1.22 TSH:1.34 AMH: 2.36 E2:680 1. tüp negatif. - -
4 @alarahan 1971 - FSH: 19 LH: TSH:TİROİD AMH: E2:19 MİYOM ameliyatı oldu - -
5 @cmas1 1971 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: 0.5 E2: 3 tüp Negatif 4. Tedaviye başladı Daha önce Atasehir Mémorial- Dr.Cem Demirel Yeni Tedavi Dr. Bülent Tıraş Acıbadem MAslak
6 @zeytun 1970 Antalya FSH: LH: TSH: AMH: 0.02 E2: 4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik Yumurta yetmezligi -
7 @Elifoo 1973 Ankara FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1 Asilama 1.TüP Pozitif 2. ve 3. Tüp negatif - Gen-Art Merkezi -DR.Aysun hanim
8 @arnavut1973 1973 İstanbul FSH: 20 LH: TSH: AMH: E2:45 - Yasa bagli rezerv azligi -
9 @guzbahar Tedavide. 1973 Sakarya FSH: 7.08 LH:3.38 TSH:1.152 AMH: 0.13 E2:109 1 tüp negatif Rezerv ve sperm az Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci
10 @acmila 1971 Almanya FSH: 7.89 LH: TSH:0.71 AMH: E2:196 İST.da 3 mini tüp denedi - -
11 @simay72 1972 İstanbul FSH: 16 LH: TSH: AMH: 0.1 E2: 2 Tüp negatif Rezerv az DR-BAHÇECİ
12 @monkey 1973 İzmir FSH: 5.61 LH:7.62 TSH: AMH 8.1 E2:41.54 1. Negatif - Mart ayinda 2. deneme Yeni tedavisi başladı Yas-Rahim simetri bozuklugu Ege Üniversitesi
13 @duova 1973 İsvicre FSH: LH: TSH: AMH: E2: Subat 2013 10 Haftalik düsük beklemede Hormonsuz deneyecek
14 A Alara14 Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR 1972 Bolu FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif yeni tedavisi başlıyor dondurulmuşu var bekliyor. - Bahceci Fulya Hast.
15 @2220 Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR 1973 Edirne FSH: 11 LH: TSH: AMH: E2: Martta 1 Negatif
yeni tedaviyle dondurulmuşu var. Polip,Iltihap, Rezerv azligi Istanbul- Bahceci Umut T.B.M Medicana İnt. Dr. Demet Hn.
16 @gullugullu 1970 Mugla FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1. Tüp denemesi negatif Sorun yok Izmir-Bornova Sifa Hast. Dr. Arzu Turan
17 @WishhDuygu Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR. Tüpler açıldı. 1973 Istanbul FSH: 8.2LH:4.4TSH:1.73AMH: 3.08E2:88 CD56:16.8 2 Tüp negatif Endometris için tedavi oldu.Transfer için bekliyor. Tüpler tikali, Rahim iltihabı, yapışıklık için histeroskopi yapıldı. Medicana İnt. Dr. S. Laçin
18ismihan_sultan Saldı Çayıra Mevlamız Kayıra :) 1972 Hatay FSH: 4.5 LH:3.5 TSH:3.2 AMH: E2: Klomenle bir gebelik düsük, 1 asilama negatif Hedef; Spontan gebelik Sebepsiz Infertilite
19 @resignation 1974 Hollanda FSH: LH:TSH:AMH: E2: Doktorunu degistirip tekrar deneyecek Yumurta rezerv azligi 1 donmusu var Atasehir Memorial- DR. Cem Demirel
20 @volin 1972 Avustralya FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif 1 Tüp kimyasal 4. Deneme negatif Sperm azligi- Yumurta rezerv azligi -
21 @bebekistiyoruzbiz 1973 Bursa FSH: 8.87LH:3.37TSH:AMH:0.94 E2:59.6 İlk Deneme/ Dondurulmuşlarla transfer olacak. Nisan 2014 Sebepsiz infertilite - yaş sebebi ile tüp 3 donmuşu var. ART / Prof. Dr. Gürkan Uncu
22 @gulneva77 Tedavide. 1979 Tekirdağ FSH: LH: TSH: AMH: 0.16 E2: 2 Negatif 3 tedavide Yumurta rezerv azligi ARET KAMER-İSTANBUL TÜP
23 @nisanduru 1974 FSH: LH: TSH: AMH: E2:
24 @omayra34 1974 FSH: 12.45 LH: TSH: AMH: 0.30 E2: 2 Tüp negatif Yumurta rezerv azligi
25celina1 Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR 1974 İstanbul FSH: 7.74 LH:5.5 TSH:0.97 AMH: 0.99 E2: 2 Aşılama 2 Tüp Bebek 1. deneme düşük 2.tedaviye yeni merkezde başladı. Eski tedavi DR. NURİ DELİKARA KADIKÖY F.NIGHTINGALE 1 DONMUŞU VAR ŞİŞLİ MEMORİAL
26 @bebeklerve Tedavide. 1969 Antakya FSH: 13.39 LH: TSH: AMH: 1.31 E2: 2 Asilama 1 Tüp denemesi Antakya - Memorial'da 2. Tüp tedavisi başladı MEMORİAL
27 @CapsLocked Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR Yurtdışı DONDURULMUŞU VAR TRANSFERİ BEKLİYOR.
28 F Fatos4345 Sonuç Bekliyor. DONMUŞ TRANSFERİ YAPILDI. İstanbul
29 @seldan70 1971 Adana FSH: LH: TSH: AMH: E2: 3 Tüp negatif, Yumurta biriktiriyor Yumurta rezerv azligi Adana Baskent Hast.
30 @Bcemre3 1969 FSH: 12.6 LH: TSH: AMH: E2: 6 Tüp negatif, 2 Kimyasal gebelik 1 gebelik Spontan 7.Tüpe hazirlik Sperm DNA hasari, Yasa bagli rezerv azligi
31 @aryaekim 1972 FSH: 11 LH: TSH: AMH: 1.2 E2: 3 tüp denemesi(1 gebelik ama kürtaj-1 neg.-! kimyasal gebelik. Yumurta biriktiriyor Haziran da tekrar deneyecek sağ tüp tıkalı sol tüp çok iyi değil,yaşa bağlı yumurta kalite ve sayısı sorunu Fulya Bahçeci
32 @minervametis 1976 Adana FSH: 28 LH: TSH: AMH: E2: 1. tüp denemesi. Opu yapıldı. 3 yumurta toplandı. Tüpler tıkalı ve Endometriozis
33 @dnzdry 1971 İstanbul FSH: LH:TSH:AMH: E2: 1 düşük. 3 dondurulmuşu var. Kist tedavisi görüyor. Sonrasında transfer Fulya Bahçeci
34 @fadi75 1975 İstanbul FSH: 8 LH: TSH: AMH: E2: 1. tüp tedavisi başladı. Kadiköy ŞİFA
35 @yasminefe 1974 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1. aşılama 2 tüp negatif sonuç. 3. tedaviye başlıyor Şişli Memorial Dr. Nur Dokuzeylül[/QUO
olmamış!!! bensiz eksik kalmış :) :)
@fatoş4345 ; fatoşcum transfer sonrası nasıl gidiyor. 1 hafta uzak kaldım sizlerden
Karisik duygular Icindeyim. Yarin test yaptiracagim.Dualarinizi bekliyorum.@fatoş4345 ; fatoşcum transfer sonrası nasıl gidiyor. 1 hafta uzak kaldım sizlerden
sara cımmm inşallhh kaliteli yumoşlar toplarlarr cok güzel geçsin opu n canımmerhaba kızlar az önce doktordan geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
ayyy yeni bir heyecan ne güzel umarım sonu bebekli olur tedavinin...Canııım kafamı ve vücudumu toplamak için kaçtım bir haftalığına. bu arada Dr. kahraman aradı memorial dan. amh testi yaptırmıştım sonucunu bildirdi. 0.90 gibi bişi söyledi. normalde 1 ile 4 arası oluyormuş. düşük ama çok kötü değil dedi. regl'mim 3. günü fsh testi istedi. bugün başladı sanırım regl. cumartesi gidicem memorial'a. tatilde şunu çok iyi anladım. bundan sonra çok üzülmemem gerek, ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum zaten maddi manevi. artık herşey Allahın takdirine ve dualarımı kabul etmesine kalıyor. bakalım fsh'tan ne çıkacak...sen nasılsın? bu aralar gidecek misin dr'a?
geldi mi o büyük gün canım?ahhh ahh güzel heyecanlar bunlar umarım yarın pozitif haberiyle topiğimizi daha da coşturursunKarisik duygular Icindeyim. Yarin test yaptiracagim.Dualarinizi bekliyorum.
Merhaba benimde 0.99 ve 1.30 gibi iki tane farklı amh testim var 6-7 folikül oluştu ortalama her tedavide onun için kötü değil değerin..memorial da dr un kim olacak canımCanııım kafamı ve vücudumu toplamak için kaçtım bir haftalığına. bu arada Dr. kahraman aradı memorial dan. amh testi yaptırmıştım sonucunu bildirdi. 0.90 gibi bişi söyledi. normalde 1 ile 4 arası oluyormuş. düşük ama çok kötü değil dedi. regl'mim 3. günü fsh testi istedi. bugün başladı sanırım regl. cumartesi gidicem memorial'a. tatilde şunu çok iyi anladım. bundan sonra çok üzülmemem gerek, ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum zaten maddi manevi. artık herşey Allahın takdirine ve dualarımı kabul etmesine kalıyor. bakalım fsh'tan ne çıkacak...sen nasılsın? bu aralar gidecek misin dr'a?
İnşallah Allah'ın izniyle pozitifi görüp hepimiz seviniriz. Tüm dualarım seninle. Allah'ın izniyle olumlu sonuç alacağızKarisik duygular Icindeyim. Yarin test yaptiracagim.Dualarinizi bekliyorum.
İnşallAh canım hayırlısı olur. Kaç tane folikülün var. Inşallah bu sefer hepsi döllenir Allah'ın izniyle. Dualarım seninle...merhaba kızlar az önce doktordan geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
Allahım fatoşcuğumun dualarını kabul et, yüzünü güldür yarabbim. hayırlı evlat ver, mucizeni göster ve yarına kadar çoooook sabır ver :) hadi neşelen, stres yooooookKarisik duygular Icindeyim. Yarin test yaptiracagim.Dualarinizi bekliyorum.
amin canım amiiiin. çok teşekkür ederim. bakalım fsh kaç çıkacak. bir de rahim filmi çektireceğim. kasım sonu sanırım Allah nasip ederse 3. tedavi başlayacak :)sara cımmm inşallhh kaliteli yumoşlar toplarlarr cok güzel geçsin opu n canım
ayyy yeni bir heyecan ne güzel umarım sonu bebekli olur tedavinin...
geldi mi o büyük gün canım?ahhh ahh güzel heyecanlar bunlar umarım yarın pozitif haberiyle topiğimizi daha da coşturursun
nasıl 2 ayrı test sonucu oluyor? semra hoca ile dr. kahraman bakıyor. ben dr. nur istemiştim ensu dan etkilenerek...bakalım ne olacak? sende orda mıısn?Merhaba benimde 0.99 ve 1.30 gibi iki tane farklı amh testim var 6-7 folikül oluştu ortalama her tedavide onun için kötü değil değerin..memorial da dr un kim olacak canım
fsh önemli inşallhhh normal çıkar canım ben de rahim filmi çektıreceğim ama bayaa bi erteleyip duruyorummmamin canım amiiiin. çok teşekkür ederim. bakalım fsh kaç çıkacak. bir de rahim filmi çektireceğim. kasım sonu sanırım Allah nasip ederse 3. tedavi başlayacak :)
nasıl 2 ayrı test sonucu oluyor? semra hoca ile dr. kahraman bakıyor. ben dr. nur istemiştim ensu dan etkilenerek...bakalım ne olacak? sende orda mıısn?[/QUOTE
ben üçüncü tedavimi orda oldum bir tane dondurulmuşum var pgt si yapıldı beni bekliyor :) transfer öncesi hsg istediler..rahim filmini çektireli bir yıl olmustu cunku ..ve üçüncü denemem negatif sonuclanınca hsg ye karar verdiler duruma göre ya transfer olacak bebişim ya da tüp alınacak ve ondan sonra transfer..ahh bi yaptırabilsem hsgyı..belkide ilk yaptırdıgım hsg tecrübem özellikle sonrasında cok sıkıntı yasadım ondan bu kaçmalarım..
amh testimi ilk gecen sene yaptırdım 0.99 cıkmıstı sonra bu sene semra hnm tekrarlattı 1.31 cıktı iki farklı yerde yapıldı test sanırım ondan kaynaklı bı değişim oldu..
sultanım nasılsın arada diğer topiğede yaz sende aklımdasın hepDarısı hepimizin başına....
istanbuldaysan elele hsg yaptırmaya gidelim :) fsh niçin önemli? hadi beraber başlayalım...sen dondurulmuşlarını al bende yeni yumurta üreteyim. (tavuk gibi hissettim kendimi şu anda) :)))))))İkinci msjı genişlet canım cevabı oraya sıkışmış amh la ilgili yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?