Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

En son ocak ayında gittim Dr.a, tahlil sonuçlarıma bakıp " ben kan versem bunun yarısı kadar çıkmaz değerlerim, uzuun bir zaman menapoza girmezsiniz siz" dedi (Dr.um benden 5-6 yaş küçük)
Menapoz olduğumu sanmıyorum ama kist olabilr veya ay atlamış olabilir.

Gerçi bulantım var ama o da psikolojik olabilir vs...........

"Tahlile niye gitmiyorsun?" derseniz vaktim yok, cesaretimde yok... Biraz daha bekleyeceğim.

Hayırlısı.....

Sen bizlere dua et bolca, hamilenin duası tutar. Üstelikte bugün Muharrem ayının 1. günü.

Git al , git al, git al

Ol derse olur Allahım. bunun bilincindeyim. dediğin gibi tatlım bize düşen elimizden geleni yapmak...

cnm sperm dna testide var embriyo dna testide var.. biz sperm dna testi yaptirmistik.. benim zaten bir iki tane embriyom oluyor dna yapsalalarda yapmasalarda onlari koydurmaya mecburum.. cok yumurtasi dollenenlere pgt seklinde yapiyorlar..
Canııım kafamı ve vücudumu toplamak için kaçtım bir haftalığına. bu arada Dr. kahraman aradı memorial dan. amh testi yaptırmıştım sonucunu bildirdi. 0.90 gibi bişi söyledi. normalde 1 ile 4 arası oluyormuş. düşük ama çok kötü değil dedi. regl'mim 3. günü fsh testi istedi. bugün başladı sanırım regl. cumartesi gidicem memorial'a. tatilde şunu çok iyi anladım. bundan sonra çok üzülmemem gerek, ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum zaten maddi manevi. artık herşey Allahın takdirine ve dualarımı kabul etmesine kalıyor. bakalım fsh'tan ne çıkacak...sen nasılsın? bu aralar gidecek misin dr'a?

merhaba kızlar az önce doktordan geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
sara cımmm inşallhh kaliteli yumoşlar toplarlarr cok güzel geçsin opu n canım

ayyy yeni bir heyecan ne güzel umarım sonu bebekli olur tedavinin...

Karisik duygular Icindeyim. Yarin test yaptiracagim.Dualarinizi bekliyorum.
geldi mi o büyük gün canım?ahhh ahh güzel heyecanlar bunlar umarım yarın pozitif haberiyle topiğimizi daha da coşturursun

Merhaba benimde 0.99 ve 1.30 gibi iki tane farklı amh testim var 6-7 folikül oluştu ortalama her tedavide onun için kötü değil değerin..memorial da dr un kim olacak canım

amin canım amiiiin. çok teşekkür ederim. bakalım fsh kaç çıkacak. bir de rahim filmi çektireceğim. kasım sonu sanırım Allah nasip ederse 3. tedavi başlayacak :)

Merhaba benimde 0.99 ve 1.30 gibi iki tane farklı amh testim var 6-7 folikül oluştu ortalama her tedavide onun için kötü değil değerin..memorial da dr un kim olacak canım
nasıl 2 ayrı test sonucu oluyor? semra hoca ile dr. kahraman bakıyor. ben dr. nur istemiştim ensu dan etkilenerek...bakalım ne olacak? sende orda mıısn?

amin canım amiiiin. çok teşekkür ederim. bakalım fsh kaç çıkacak. bir de rahim filmi çektireceğim. kasım sonu sanırım Allah nasip ederse 3. tedavi başlayacak :)
fsh önemli inşallhhh normal çıkar canım ben de rahim filmi çektıreceğim ama bayaa bi erteleyip duruyorummm

İkinci msjı genişlet canım cevabı oraya sıkışmış amh la ilgili yazdım
istanbuldaysan elele hsg yaptırmaya gidelim :) fsh niçin önemli? hadi beraber başlayalım...sen dondurulmuşlarını al bende yeni yumurta üreteyim. (tavuk gibi hissettim kendimi şu anda) :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…