- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.021
Git al , git al, git al
merhaba kızlar az önce doktordan geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
merhaba kızlar az önce doktordan geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
Karisik duygular Icindeyim. Yarin test yaptiracagim.Dualarinizi bekliyorum.
En son ocak ayında gittim Dr.a, tahlil sonuçlarıma bakıp " ben kan versem bunun yarısı kadar çıkmaz değerlerim, uzuun bir zaman menapoza girmezsiniz siz" dedi (Dr.um benden 5-6 yaş küçük)
Menapoz olduğumu sanmıyorum ama kist olabilr veya ay atlamış olabilir.
Gerçi bulantım var ama o da psikolojik olabilir vs...........
"Tahlile niye gitmiyorsun?" derseniz vaktim yok, cesaretimde yok... Biraz daha bekleyeceğim.
Hayırlısı.....
Sen bizlere dua et bolca, hamilenin duası tutar. Üstelikte bugün Muharrem ayının 1. günü.
Canııım kafamı ve vücudumu toplamak için kaçtım bir haftalığına. bu arada Dr. kahraman aradı memorial dan. amh testi yaptırmıştım sonucunu bildirdi. 0.90 gibi bişi söyledi. normalde 1 ile 4 arası oluyormuş. düşük ama çok kötü değil dedi. regl'mim 3. günü fsh testi istedi. bugün başladı sanırım regl. cumartesi gidicem memorial'a. tatilde şunu çok iyi anladım. bundan sonra çok üzülmemem gerek, ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum zaten maddi manevi. artık herşey Allahın takdirine ve dualarımı kabul etmesine kalıyor. bakalım fsh'tan ne çıkacak...sen nasılsın? bu aralar gidecek misin dr'a?
Karisik duygular Icindeyim. Yarin test yaptiracagim.Dualarinizi bekliyorum.
istanbuldaysan elele hsg yaptırmaya gidelim :) fsh niçin önemli? hadi beraber başlayalım...sen dondurulmuşlarını al bende yeni yumurta üreteyim. (tavuk gibi hissettim kendimi şu anda) :)))))))
Vallaaa he ne güzel olur peşpeşe yaptırır çıkardık :) yok yok sen onden gt yaptır hsg yi ben peşinden gelirim (halen tırsıyorum farkındaysan) fsh la ilgili bişey paylaştım canım yüksek olması hamile kalmayı zorlaştırıyormuşistanbuldaysan elele hsg yaptırmaya gidelim :) fsh niçin önemli? hadi beraber başlayalım...sen dondurulmuşlarını al bende yeni yumurta üreteyim. (tavuk gibi hissettim kendimi şu anda) :)))))))
şimdi okudum. teşekkürler canım. 2 tedavim oldu hiç bu kadar durmamışlardı üstünde. gerçi negatifte oldu sonuçlar :) cumartesi fsh sonra da inşallah adet bitiminde hcg çektiricem. hadi gel benim hastane acısız yapıyor bu işi :)Vallaaa he ne güzel olur peşpeşe yaptırır çıkardık :) yok yok sen onden gt yaptır hsg yi ben peşinden gelirim (halen tırsıyorum farkındaysan) fsh la ilgili bişey paylaştım canım yüksek olması hamile kalmayı zorlaştırıyormuş
iyi olmana çok sevindim. sen benim örneğimsin, hep iyi ol emi. şu anda fsh hatırlamıyorum...bakar söylerim. nur hn olsun istedim kahraman bey oldu ama yine de değişiklik olabiliyormuş. zaten başlarında semra hoca var. cumartesi 11:00 de gidicem buluşalım :)amh ın iyi çıkmış canım en az 5-6 yumurta toplanır diğer değerlerindede sorun yokda..
benim 0.09 vasatında vasatı bi durum ama alıştım artık çok önemsemiyorum.. biliyorumki asla donmuşum olamaz çokda önemsemiyorum bu durumu tedavimn iptal olmasın transfer aşamasına kadar gidim yeter diyordum hep..
bende fena değilim cnm idare ederim gideceğim ama daha günü belli değil Nur hanımın hemşiresi arayıp bildirecekmiş.. beni hep randevusuz olarak ya sabah çok erken yada akşamdan aralarda alıyorlar... fsh ın en son kaç çıkmıştı cnm
Hayırlı olsun arkadaşım. Bebek olacak yumurtaların olsun, embriyo olsun, sımsıkı tutunsunlar inşallah
opun hayırlı olsun canım bolca kaliteli yumoşların toplansın..:))
Nerde çektircen hsg yi?sen bi çektir geri bildirim ver bana :)))şimdi okudum. teşekkürler canım. 2 tedavim oldu hiç bu kadar durmamışlardı üstünde. gerçi negatifte oldu sonuçlar :) cumartesi fsh sonra da inşallah adet bitiminde hcg çektiricem. hadi gel benim hastane acısız yapıyor bu işi :)
Çok sağol canım inşallah iyi olacak. Bugün çatlatma iğnemi oldum beklemek çok zor geliyorneden iyi geçmesin ki...içini rahat tut ve stres yapma. en büyük etki stresten. hayırlısı olur inşallah hepimiz adına
ben bugün gittim 3 yumurta göründü en büyüğü 8,30 diyer ikisi küçük menegonu 4 toz 1 su yaptılar inşallah işe yarar canım bir sonraki randevum cumartesi 8,30 da sevinç hanımla o gün orda olsanda sanırım ben çıkmış olurum ama kısmet belkide karşılaşırız çoook öptümben daha 1 hafta gitmeyeceğim canım keşke karşılaşsak bende görmek isterdim bakarsın aynı güne denkde gelebiliriz..
Hande hanım benim transferimi yapmıştı cok sempatik bir bayan sonra kariyer detayını memorial sitesinden okudum..gayet güzel yerlere eğitim görmüş vs...semra hnm gelince yapış yakasına bırakma peşini transferinide illa ondan iste ...ve tüm bunların ötesinde lütfen kendini sıkma yorma üzme ...foliküllerinin gelişimine ve kalitesine odaklan canım güzel haberlerle gelmen dileğiyle...öpüyorum..
canım bol şans diliyorum allah yolunu açık etsin bu opunda bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yavaş yavaş peşinden geliyorum bugün tedavimin 4. günü hayırlısı artık allah hepimize güzel sonuçlar nasip etsinmerhaba kızlar az önce doktordan geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
Canım sevinç hnm benim kontrolüme bir kere girmilti ama peşinden hemen semra hnmda bakmıştı ben pek ısınamamıstım sevinc hanıma gületyüzlü bir bayan ama elektrik meselesi sanırımben bugün gittim 3 yumurta göründü en büyüğü 8,30 diyer ikisi küçük menegonu 4 toz 1 su yaptılar inşallah işe yarar canım bir sonraki randevum cumartesi 8,30 da sevinç hanımla o gün orda olsanda sanırım ben çıkmış olurum ama kısmet belkide karşılaşırız çoook öptüm
kesinlikle semra hnm ı iste biraz cadılık yap gerekirse çünkü istediğine transfer yaptırma hakkın var canım inşallah güzel sonuç alırsın bu defa ve son denemeni ilerde gülerek konuşuruz ben kafama göre takılıyorum şimdilik ..hsg hsg hsg hsg diye dolanıyorum bi yaptırmaya cesaretimi toplasam sonrasında ya tüp alınacak yada dondurulmuş miniğimi alacağım offf cesaret Allahım :))))evet olumsuzlukları kafamdan atmaya çalışıyorum inşallah işe yarar semra hanım gelsin mutlaka görüşecem inş transferimi o yapar çok istiyorum bi gelsin artık çok farklı oldu bu tedavi bir önceki tedavimde çok daha olumlu şeyler vardı ama bakalım artık canım sen ne yapıyorsun hiç takip edemiyorum çoook öpüyorum seni
Rast gtsin inşallahhh dualarımız seninle:)Çok sağol canım inşallah iyi olacak. Bugün çatlatma iğnemi oldum beklemek çok zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?