Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

cnm bu tedavinde esin yaninda yok birazda o yuzden tedirginsin.. memorialda protokolu hangi doktorla surdurdugunun cok onemi yok cunku zaten herkezin sistemi ayni.. tum hastalarin kan takipleri cok sikii yapiliyor her gidiste kan aliniyor ve zaten herkezin igne protokollarina kan sonuclarina gore Semra hn karar veriyor o yuzden icin rahat olsun.. hangi doktorda olsakda sonuc degismez.. gonlunu ferah tut lutfen hersey guzel olacak... optumm

Aşkolsun arkadaşım. Hala yan çiziyorsun. Git benim gittiğim yere. Vallahi dua edeceksin. Sıfır ağrı, sıfır acı. Mutlu mesut çıktım, "ödemeyi kime yapıyoruz" diye sırıtık sırıtık dolandım ben. "Önce giyin" dediler
İstersen Wish Duygu' ya sor. O da aynı yerde çektirmişti.
Bazı durumlarda rahim filmi tıkalı tüpü açabiliyor üstelik. Benimkinin birisi film çekilirken açılmıştı. Adam 4 poz aldı, çok net görünüyor orada.
Hiç değilse yolunu ona göre çizersin. Böyle beklemek gerçekten daha zor. İstersen geleyim seninle. Atlar gelirim. :)

Çok sağol canım inşallah iyi olacak. Bugün çatlatma iğnemi oldum beklemek çok zor geliyor

İlk tedavimde yalnızdım. Tedavi boyunca iyiydim de. Ama çatlatma iğnesi için beklerken aradım eşimi, sokaklarda hem ağladım, hem sitem ettim niye yoksun diye
İkincisinde yine yalnızdım ama pişmiştim. Ne telefon ne mesaj, ne korku, ne heyecan...
İğnesiz, ilaçsız bir günün tadını çıkar yarın. Dinlen, keyif yap, kendini sev... Hayırla git opuya, güzel haberlerle gel. İnşallah bebeğinle buluşacağın tedavin bu olsun...

Amin canım sağol inşallahhepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavusacaz ben inanıyorum

Boşuna üzmüşsün kendini. Devamı da böyle güzelliklerle dolu olsun. Her kontrolünde daha güzel haberler al inşallah. Bir gözüm kulağım da sende, haberin olsun

Findikzade Radyomari tek gecerim sendemi orada yaptirmistin cnm

bende bu son tedavimde yalnizdim hep tek gittim hastaneye daha mutlu gecti hastanedeki sureclerim.. erkekler hastane ortamini kaldiramiyor.. esimle hep bir gerginlik olusuyor..

inşallah canım güzel olur ayrıca bugün çok mutluyum eşimin biletini ayarladım perşembe hayırlısıyla gelecek inşallah :) :)

canım hsg yi bende yaptırdım hissetmedim bile bi uyandım odadayım bu kadar endişe edecek hiç bişey yok bence çektir bir sorun varmı yokmu belli olur için rahatlar bence ondan sonra trasfer olsun hem ne o küçük çocuklar gibi cesaret ebemiyorum felan unutma anne adayısın tatlııııımm öptüm

canlar kontrolüm yarındı doktorum cuma yokmuş bugün gittim çoook şükür tedavime start verdim...ama merkez konusunda hala tedirginim doktorum aret beyi hemen aramış yumoşları görünce bu doktorumada vefa borcum var 1 seneden beri hiç ücret almıyor kontrolerimde onuda ezip geçmek istemiyorum kafam rahat değil nasıl bir yol çizsem..aret bey dondurmayı kabul etmiyor ve emriyom 2 günü transfer ediliyor ben 3 yada 4 güne kadar izlenmesini istiyorum dedim ordaki emriyologla görüştürcem seni rica ederiz dedi burdaki doktorum..bakalım canlar ya hayırlsı inş..iki yumoşum baya büyük birtanesi küçükmüş ve adetin 2 günümdeyim büyük olması kalitesiz olmasınamı işaret bilgisi olan varmı canlar..

Yaa sen bitanesinn...... ne güzel destek oluosunuz yaaa hepinize teşekkürler zaten gdersem senin gttiğin yere gdicem yer fındıkzadedeydı bır de leventte subeleri varmış halledicem ilk fırsatta söz!

Yaa sen bitanesinn...... ne güzel destek oluosunuz yaaa hepinize teşekkürler zaten gdersem senin gttiğin yere gdicem yer fındıkzadedeydı bır de leventte subeleri varmış halledicem ilk fırsatta söz!

Sen de bi tanesin arkadaşım. Daha Moda turları yapacağız koca göbeklerimizle. Unuttun mu?

Sevgili kader arkadaslarim...Dun gece 24 te test sonucumu aldim. Hamileyim... Ancak kahverengi akintim var. Size haber verip vermeme konusunda endise ettim akinti yuzunden. Ama yinede dayanamadim, durumum nasil olursa olsun bilmeye hakkiniz var....Suan akintim kesildi ama yataktan hic kalkmadan yatiyorum. Hepinizin gonlunun ve dualarinin benimle oldugunu biliyorum. Sevgiyle kalin...

Gerçekten süper olmuş!!Ellerine sağlık arkadaşım. Buraya moralmen destek almak için kaydoldum. Yalnız olmadığımı, benimle aynı kaderi paylaşan başka kadınlar da olduğunu ve bazılarının da bebeklerine kavuştuğunu ya da kavuşmak üzere olduğunu görmek inanın benim için çok önemli ve şu dönemde tam ihtiyacım olan şeydi. Belki buradan aldığım pozitif enerji sayesinde hamile kalacağım. Kim bilir? :) Bana umut olan herkese ve hikayelerini, deneyimlerini paylaşan tüm dostlara içten teşekkürler. Yüce Tanrım hepimizi en kısa zamanda bebişlerine kavuştırsun. Aminnnnn.. :)

Kendine iyi bak arkadaşım. İnşallah sıkı sıkı tutunur bebişinn.. Allah onu sana bağışlasın! Lütfen enerjini pozitif tut. Kötü bir şey olacak mı korkusunu içinden atmaya çalış ve bebeğini kucağında hayal et sürekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…