- 7 Ekim 2010
- 590
- 649
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.041
bi de transfer ol, o zaman görürsün beklemeyi :)))) bir değil dokuz doğuruyoruz her zaman. hayırlısı ile sonuçlansın her sürecin inşallah.Çok sağol canım inşallah iyi olacak. Bugün çatlatma iğnemi oldum beklemek çok zor geliyor
yok öleee, sende gel :)))Nerde çektircen hsg yi?sen bi çektir geri bildirim ver bana :)))
cnm bu tedavinde esin yaninda yok birazda o yuzden tedirginsin.. memorialda protokolu hangi doktorla surdurdugunun cok onemi yok cunku zaten herkezin sistemi ayni.. tum hastalarin kan takipleri cok sikii yapiliyor her gidiste kan aliniyor ve zaten herkezin igne protokollarina kan sonuclarina gore Semra hn karar veriyor o yuzden icin rahat olsun.. hangi doktorda olsakda sonuc degismez.. gonlunu ferah tut lutfen hersey guzel olacak... optummevet olumsuzlukları kafamdan atmaya çalışıyorum inşallah işe yarar semra hanım gelsin mutlaka görüşecem inş transferimi o yapar çok istiyorum bi gelsin artık çok farklı oldu bu tedavi bir önceki tedavimde çok daha olumlu şeyler vardı ama bakalım artık canım sen ne yapıyorsun hiç takip edemiyorum çoook öpüyorum seni
Vallaaa he ne güzel olur peşpeşe yaptırır çıkardık :) yok yok sen onden gt yaptır hsg yi ben peşinden gelirim (halen tırsıyorum farkındaysan) fsh la ilgili bişey paylaştım canım yüksek olması hamile kalmayı zorlaştırıyormuş
Çok sağol canım inşallah iyi olacak. Bugün çatlatma iğnemi oldum beklemek çok zor geliyor
canım bol şans diliyorum allah yolunu açık etsin bu opunda bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yavaş yavaş peşinden geliyorum bugün tedavimin 4. günü hayırlısı artık allah hepimize güzel sonuçlar nasip etsin
ben bugün gittim 3 yumurta göründü en büyüğü 8,30 diyer ikisi küçük menegonu 4 toz 1 su yaptılar inşallah işe yarar canım bir sonraki randevum cumartesi 8,30 da sevinç hanımla o gün orda olsanda sanırım ben çıkmış olurum ama kısmet belkide karşılaşırız çoook öptüm
Aşkolsun arkadaşım. Hala yan çiziyorsun. Git benim gittiğim yere. Vallahi dua edeceksin. Sıfır ağrı, sıfır acı. Mutlu mesut çıktım, "ödemeyi kime yapıyoruz" diye sırıtık sırıtık dolandım ben. "Önce giyin" dediler
İstersen Wish Duygu' ya sor. O da aynı yerde çektirmişti.
Bazı durumlarda rahim filmi tıkalı tüpü açabiliyor üstelik. Benimkinin birisi film çekilirken açılmıştı. Adam 4 poz aldı, çok net görünüyor orada.
Hiç değilse yolunu ona göre çizersin. Böyle beklemek gerçekten daha zor. İstersen geleyim seninle. Atlar gelirim. :)
Findikzade Radyomari tek gecerim sendemi orada yaptirmistin cnm
bende bu son tedavimde yalnizdim hep tek gittim hastaneye daha mutlu gecti hastanedeki sureclerim.. erkekler hastane ortamini kaldiramiyor.. esimle hep bir gerginlik olusuyor..İlk tedavimde yalnızdım. Tedavi boyunca iyiydim de. Ama çatlatma iğnesi için beklerken aradım eşimi, sokaklarda hem ağladım, hem sitem ettim niye yoksun diye
İkincisinde yine yalnızdım ama pişmiştim. Ne telefon ne mesaj, ne korku, ne heyecan...
İğnesiz, ilaçsız bir günün tadını çıkar yarın. Dinlen, keyif yap, kendini sev... Hayırla git opuya, güzel haberlerle gel. İnşallah bebeğinle buluşacağın tedavin bu olsun...
inşalaaahh canımAmin canım sağol inşallahhepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavusacaz ben inanıyorum
ewet cnm birde ordan cikip ise gitmistim gayet siradan bi gundu.:))Kesinlikle haklısın. Ben de orada yaptırdım ve çok rahattım.
inşallah canım güzel olur ayrıca bugün çok mutluyum eşimin biletini ayarladım perşembe hayırlısıyla gelecek inşallah :) :)cnm bu tedavinde esin yaninda yok birazda o yuzden tedirginsin.. memorialda protokolu hangi doktorla surdurdugunun cok onemi yok cunku zaten herkezin sistemi ayni.. tum hastalarin kan takipleri cok sikii yapiliyor her gidiste kan aliniyor ve zaten herkezin igne protokollarina kan sonuclarina gore Semra hn karar veriyor o yuzden icin rahat olsun.. hangi doktorda olsakda sonuc degismez.. gonlunu ferah tut lutfen hersey guzel olacak... optumm
Canım sevinç hnm benim kontrolüme bir kere girmilti ama peşinden hemen semra hnmda bakmıştı ben pek ısınamamıstım sevinc hanıma gületyüzlü bir bayan ama elektrik meselesi sanırım
kesinlikle semra hnm ı iste biraz cadılık yap gerekirse çünkü istediğine transfer yaptırma hakkın var canım inşallah güzel sonuç alırsın bu defa ve son denemeni ilerde gülerek konuşuruz ben kafama göre takılıyorum şimdilik ..hsg hsg hsg hsg diye dolanıyorum bi yaptırmaya cesaretimi toplasam sonrasında ya tüp alınacak yada dondurulmuş miniğimi alacağım offf cesaret Allahım :))))
Yaa sen bitanesinn...... ne güzel destek oluosunuz yaaa hepinize teşekkürler zaten gdersem senin gttiğin yere gdicem yer fındıkzadedeydı bır de leventte subeleri varmış halledicem ilk fırsatta söz!Aşkolsun arkadaşım. Hala yan çiziyorsun. Git benim gittiğim yere. Vallahi dua edeceksin. Sıfır ağrı, sıfır acı. Mutlu mesut çıktım, "ödemeyi kime yapıyoruz" diye sırıtık sırıtık dolandım ben. "Önce giyin" dediler
İstersen Wish Duygu' ya sor. O da aynı yerde çektirmişti.
Bazı durumlarda rahim filmi tıkalı tüpü açabiliyor üstelik. Benimkinin birisi film çekilirken açılmıştı. Adam 4 poz aldı, çok net görünüyor orada.
Hiç değilse yolunu ona göre çizersin. Böyle beklemek gerçekten daha zor. İstersen geleyim seninle. Atlar gelirim. :)
Yaa sen bitanesinn...... ne güzel destek oluosunuz yaaa hepinize teşekkürler zaten gdersem senin gttiğin yere gdicem yer fındıkzadedeydı bır de leventte subeleri varmış halledicem ilk fırsatta söz!
Söz verdiğim üzere şu tabloyu adam etmeye çalıştım :)
Forumun yeni formatı nedeniyle, çizelgeli bir tablo haline alamadım... Resim olarak düzenlesem istenildiğinde bilgi değiştirmek zor olurdu.. Bu nedenle aşağıdaki gibi alt alta liste olarak bulabildiğim en son bilgileri aldım... Üşenmedim herkesin başına @ ekledim ki kullanıcılar mesaj görüp varsa bilgilerindeki değişiklikleri iletirler. Bir iki ikon da ekledim biraz renk gelsin :) Listenin eksik isimleri olabilir iletirse ekleriz, dediğim gibi bulduğum en son bilgiyi aldım...
Çok güzel haberlerle rengarenk olsun inşallah...
ANNE OLANLAR
1 @puffy ALYA DOĞDU 1968 İstanbul FSH: 8.1 LH: TSH: AMH 0.24 E2: 2.tüp- ALYA DÜNYAYA GELDİ sebepsiz Sisli Mémorial- Dr. Aynur hanim
2 @leejena DEFNE DOĞDU 1970 İstanbul FSH: 12.9 LH:4.86 TSH: AMH: 0.36 E2:52.37 5. Tüp- Defne bebiş geldi. - Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci
3 @breezey ELİF DOĞDU 1971 İstanbul FSH: 8.82 LH:3.33 TSH:1.53 AMH: E2:220 1 Tüp negatif sponton gebelik Elif bebek geldi SEBEPSİZ
4 @Deti KIZI DOĞDU 1970 İstanbul FSH: 10 LH: TSH: AMH: 0.16 E2: Kizimiz dünyaya geldi yasa bagli rezerv azligi Acibadem Maslak-Dr. Bülent Tiras
5 @elvinnur İKİZLERİ DOĞDU
2014 Nisan FSH: LH: TSH: AMH: E2: İkizlerimiz dünyaya geldi Annelerinin kucağına geçmek için hazırlanıyorlar. 30 Nisan 2014 31. haftalık doğdukları için küvezde misafir edildiler
6 @ays73 AYZEN DOĞDU 2014 Nisan 1974 İstanbul FSH: 19 LH: TSH: AMH: 0.08 E2: 2 tüp negatif, sponton 23 Nisanda kizimiz Ayzen geldi Yasa bagli rezerv azligi Istanbul Tüp- Dr. Aret Kamer
7 @SelcanKerem KIZI DOĞDU 1972 Hollanda FSH: 8 LH: TSH: AMH: E2: doğal yoldan hamile-kızımız olacak SORUN YOK )
8 @cedrus BETÜL DOĞDU 2014 Eylül 1980 Konya FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif 3. Tüp Pozitif Kizimiz olacak Tüpler tikali Konya Novafertil T.B.M
HAMİLE OLANLAR
1 @kumarika HAMİLE 1972 İzmir FSH: LH: TSH: AMH: 0.1 E2: 2 Negatif. 3. de 10 haftalık düşük. 4. deneme HAMİLE 26 Haftalik Kizimiz olacak Yaşa bağlı rezerv azlığı ZMİR İRENBE AHMET ZEKİ IŞIK
2 @alfabe HAMİLE 1976 Denizli FSH: 16 LH: TSH: AMH: 0.12 E2: 4 negatif 5.deneme pozitif Yumurta ve sperm az Erol Tavmergen-Ege üniversi
3 @nashi HAMİLE FSH: LH: TSH: AMH: E2: bilgileri güncellenecek.
4 @unbelivable HAMİLE Yurtdışı FSH: LH: TSH: AMH: E2: bilgileri güncellenecek.
5 @hope73 HAMİLE 1974 Almanya FSH: 5.38 LH: TSH: AMH: 0.2 E2: 3 tüp, 1 kimyasal gebelik- , rezerv azlığı
6 @NevSer HAMİLE 1974 İzmir FSH: 4.98 LH:2.28 TSH:1.15 AMH: 2 E2:85 Hedef spontan hamilelik. Yeni tedaviye başladı. sebepsiz infertilite
7 @Miranda HAMİLE 1982 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: E2: Hedef dogal gebelik Medicana İnt. Dr. Aysun Laçin
8ensu HAMİLE 1978 İstanbul FSH: 6.06 LH: TSH: AMH: 0.09 E2: 7 Tüp denemesi var, negatif 8. tedavisi başladı. AMH: 1.2 (bir önceki) Erkek infertilitesi Memorial Dr. Semra Kahraman
9 @NURCANOZ HAMİLE
TEDAVİDE OLANLAR-DONDURANLAR-BEKLEYENLER
1 @ummuseleme 1972 Adana FSH: LH:7TSH:AMH: 0.19E2: 4 Negatif 1 dondurulmuş yumi bekliyor REZERV AZLIĞI Bahceci Fulya- Dr. Güvenc Karlikaya
2 @ALISALIS Transfer Bekliyor. 1970 İzmir FSH: 18LH:8TSH:AMH:0.18 E2:39 mini tüp tedavisi Rezerv az 3 donmuşu var . Dr.İSRAEL ARUH-İZMİR KENT HAST.
3 @TUTKU34 1970 İzmir FSH: 7.94 LH:1.22 TSH:1.34 AMH: 2.36 E2:680 1. tüp negatif. - -
4 @alarahan 1971 - FSH: 19 LH: TSH:TİROİD AMH: E2:19 MİYOM ameliyatı oldu - -
5 @cmas1 1971 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: 0.5 E2: 3 tüp Negatif 4. Tedaviye başladı Daha önce Atasehir Mémorial- Dr.Cem Demirel Yeni Tedavi Dr. Bülent Tıraş Acıbadem MAslak
6 @zeytun 1970 Antalya FSH: LH: TSH: AMH: 0.02 E2: 4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik Yumurta yetmezligi -
7 @Elifoo 1973 Ankara FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1 Asilama 1.TüP Pozitif 2. ve 3. Tüp negatif - Gen-Art Merkezi -DR.Aysun hanim
8 @arnavut1973 1973 İstanbul FSH: 20 LH: TSH: AMH: E2:45 - Yasa bagli rezerv azligi -
9 @guzbahar Tedavide. 1973 Sakarya FSH: 7.08 LH:3.38 TSH:1.152 AMH: 0.13 E2:109 1 tüp negatif Rezerv ve sperm az Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci
10 @acmila 1971 Almanya FSH: 7.89 LH: TSH:0.71 AMH: E2:196 İST.da 3 mini tüp denedi - -
11 @simay72 1972 İstanbul FSH: 16 LH: TSH: AMH: 0.1 E2: 2 Tüp negatif Rezerv az DR-BAHÇECİ
12 @monkey 1973 İzmir FSH: 5.61 LH:7.62 TSH: AMH 8.1 E2:41.54 1. Negatif - Mart ayinda 2. deneme Yeni tedavisi başladı Yas-Rahim simetri bozuklugu Ege Üniversitesi
13 @duova 1973 İsvicre FSH: LH: TSH: AMH: E2: Subat 2013 10 Haftalik düsük beklemede Hormonsuz deneyecek
14 @Alara14 Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR 1972 Bolu FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif yeni tedavisi başlıyor dondurulmuşu var bekliyor. - Bahceci Fulya Hast.
152220 Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR 1973 Edirne FSH: 11 LH: TSH: AMH: E2: Martta 1 Negatif
yeni tedaviyle dondurulmuşu var. Polip,Iltihap, Rezerv azligi Istanbul- Bahceci Umut T.B.M Medicana İnt. Dr. Demet Hn.
16 @gullugullu 1970 Mugla FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1. Tüp denemesi negatif Sorun yok Izmir-Bornova Sifa Hast. Dr. Arzu Turan
17 @WishhDuygu Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR. Tüpler açıldı. 1973 Istanbul FSH: 8.2LH:4.4TSH:1.73AMH: 3.08E2:88 CD56:16.8 2 Tüp negatif Endometris için tedavi oldu.Transfer için bekliyor. Tüpler tikali, Rahim iltihabı, yapışıklık için histeroskopi yapıldı. Medicana İnt. Dr. S. Laçin
18 @ismihan_sultan Saldı Çayıra Mevlamız Kayıra :) 1972 Hatay FSH: 4.5 LH:3.5 TSH:3.2 AMH: E2: Klomenle bir gebelik düsük, 1 asilama negatif Hedef; Spontan gebelik Sebepsiz Infertilite
19 @resignation 1974 Hollanda FSH: LH:TSH:AMH: E2: Doktorunu degistirip tekrar deneyecek Yumurta rezerv azligi 1 donmusu var Atasehir Memorial- DR. Cem Demirel
20 @volin 1972 Avustralya FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif 1 Tüp kimyasal 4. Deneme negatif Sperm azligi- Yumurta rezerv azligi -
21 @bebekistiyoruzbiz 1973 Bursa FSH: 8.87LH:3.37TSH:AMH:0.94 E2:59.6 İlk Deneme/ Dondurulmuşlarla transfer olacak. Nisan 2014 Sebepsiz infertilite - yaş sebebi ile tüp 3 donmuşu var. ART / Prof. Dr. Gürkan Uncu
22gulneva77 Tedavide. 1979 Tekirdağ FSH: LH: TSH: AMH: 0.16 E2: 2 Negatif 3 tedavide Yumurta rezerv azligi ARET KAMER-İSTANBUL TÜP
23 @nisanduru 1974 FSH: LH: TSH: AMH: E2:
24 @omayra34 1974 FSH: 12.45 LH: TSH: AMH: 0.30 E2: 2 Tüp negatif Yumurta rezerv azligi
25celina1 Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR 1974 İstanbul FSH: 7.74 LH:5.5 TSH:0.97 AMH: 0.99 E2: 2 Aşılama 2 Tüp Bebek 1. deneme düşük 2.tedaviye yeni merkezde başladı. Eski tedavi DR. NURİ DELİKARA KADIKÖY F.NIGHTINGALE 1 DONMUŞU VAR ŞİŞLİ MEMORİAL
26 B bebeklerve Tedavide. 1969 Antakya FSH: 13.39 LH: TSH: AMH: 1.31 E2: 2 Asilama 1 Tüp denemesi Antakya - Memorial'da 2. Tüp tedavisi başladı MEMORİAL
27 @CapsLocked Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR Yurtdışı DONDURULMUŞU VAR TRANSFERİ BEKLİYOR.
28 F Fatos4345 Sonuç Bekliyor. DONMUŞ TRANSFERİ YAPILDI. İstanbul
29 @seldan70 1971 Adana FSH: LH: TSH: AMH: E2: 3 Tüp negatif, Yumurta biriktiriyor Yumurta rezerv azligi Adana Baskent Hast.
30 @Bcemre3 1969 FSH: 12.6 LH: TSH: AMH: E2: 6 Tüp negatif, 2 Kimyasal gebelik 1 gebelik Spontan 7.Tüpe hazirlik Sperm DNA hasari, Yasa bagli rezerv azligi
31 @aryaekim 1972 FSH: 11 LH: TSH: AMH: 1.2 E2: 3 tüp denemesi(1 gebelik ama kürtaj-1 neg.-! kimyasal gebelik. Yumurta biriktiriyor Haziran da tekrar deneyecek sağ tüp tıkalı sol tüp çok iyi değil,yaşa bağlı yumurta kalite ve sayısı sorunu Fulya Bahçeci
32 @minervametis 1976 Adana FSH: 28 LH: TSH: AMH: E2: 1. tüp denemesi. Opu yapıldı. 3 yumurta toplandı. Tüpler tıkalı ve Endometriozis
33 @dnzdry 1971 İstanbul FSH: LH:TSH:AMH: E2: 1 düşük. 3 dondurulmuşu var. Kist tedavisi görüyor. Sonrasında transfer Fulya Bahçeci
34 @fadi75 1975 İstanbul FSH: 8 LH: TSH: AMH: E2: 1. tüp tedavisi başladı. Kadiköy ŞİFA
35 @yasminefe 1974 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1. aşılama 2 tüp negatif sonuç. 3. tedaviye başlıyor Şişli Memorial Dr. Nur Dokuzeylül
Sevgili kader arkadaslarim...Dun gece 24 te test sonucumu aldim. Hamileyim... Ancak kahverengi akintim var. Size haber verip vermeme konusunda endise ettim akinti yuzunden. Ama yinede dayanamadim, durumum nasil olursa olsun bilmeye hakkiniz var....Suan akintim kesildi ama yataktan hic kalkmadan yatiyorum. Hepinizin gonlunun ve dualarinin benimle oldugunu biliyorum. Sevgiyle kalin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?