- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.061
Sevgili kader arkadaslarim...Dun gece 24 te test sonucumu aldim. Hamileyim... Ancak kahverengi akintim var. Size haber verip vermeme konusunda endise ettim akinti yuzunden. Ama yinede dayanamadim, durumum nasil olursa olsun bilmeye hakkiniz var....Suan akintim kesildi ama yataktan hic kalkmadan yatiyorum. Hepinizin gonlunun ve dualarinin benimle oldugunu biliyorum. Sevgiyle kalin...
çook sevindim canım İNŞ RABİM KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN..doktorunla görüştünmü canım ne diyor kahverengi akıntına ayaklarını altına yastık koy yat canım bebiişinin iyicek ekmeği varsa Allah koruycak canım sağlıksız bebek düşermiş herşeyde vardır bir hayır..kötü düşünem canımcığım Rabim ne eylerse güzel eyler..ualarımız seninle canım..Sevgili kader arkadaslarim...Dun gece 24 te test sonucumu aldim. Hamileyim... Ancak kahverengi akintim var. Size haber verip vermeme konusunda endise ettim akinti yuzunden. Ama yinede dayanamadim, durumum nasil olursa olsun bilmeye hakkiniz var....Suan akintim kesildi ama yataktan hic kalkmadan yatiyorum. Hepinizin gonlunun ve dualarinin benimle oldugunu biliyorum. Sevgiyle kalin...
Sevgili kader arkadaslarim...Dun gece 24 te test sonucumu aldim. Hamileyim... Ancak kahverengi akintim var. Size haber verip vermeme konusunda endise ettim akinti yuzunden. Ama yinede dayanamadim, durumum nasil olursa olsun bilmeye hakkiniz var....Suan akintim kesildi ama yataktan hic kalkmadan yatiyorum. Hepinizin gonlunun ve dualarinin benimle oldugunu biliyorum. Sevgiyle kalin...
canlar kontrolüm yarındı doktorum cuma yokmuş bugün gittim çoook şükür tedavime start verdim...ama merkez konusunda hala tedirginim doktorum aret beyi hemen aramış yumoşları görünce bu doktorumada vefa borcum var 1 seneden beri hiç ücret almıyor kontrolerimde onuda ezip geçmek istemiyorum kafam rahat değil nasıl bir yol çizsem..aret bey dondurmayı kabul etmiyor ve emriyom 2 günü transfer ediliyor ben 3 yada 4 güne kadar izlenmesini istiyorum dedim ordaki emriyologla görüştürcem seni rica ederiz dedi burdaki doktorum..bakalım canlar ya hayırlsı inş..iki yumoşum baya büyük birtanesi küçükmüş ve adetin 2 günümdeyim büyük olması kalitesiz olmasınamı işaret bilgisi olan varmı canlar..
cok cokk güzel bir haber bu tebrikler canım ...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olumlu düşün lütfen herşey güzel olacakkkkSevgili kader arkadaslarim...Dun gece 24 te test sonucumu aldim. Hamileyim... Ancak kahverengi akintim var. Size haber verip vermeme konusunda endise ettim akinti yuzunden. Ama yinede dayanamadim, durumum nasil olursa olsun bilmeye hakkiniz var....Suan akintim kesildi ama yataktan hic kalkmadan yatiyorum. Hepinizin gonlunun ve dualarinin benimle oldugunu biliyorum. Sevgiyle kalin...
canım sağolasın inan yine kendim gibileri arar oldum burlarda tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum..ordaki emriyologla görüştrcek beni doktorum aret bey karışmaz emriyolog ne derse o olur aret bey sadece transfer yapıyor dedi..çok kararsızım madi imkanım olsa bu ay giderdim aslında..ama burdaki doktorumda çok detsek oldu bizim durmumuza doktorum 3 yumoş görünce kaçırmayalım bu fırsatı diyor kendiside çok şaşırdı bizim bile bilmediğimiz çok şey var diyor ben dondurmayı istiyorum aslında sonra memeoriale giderim filmimi gösteririrm rahimde bir problem varmı yokmu incelensin gerekirse çizik atılmasınıda istiyorum..burda bu işlemler yapılımıyor galiba..canım birde erken büyüyen yumurta kalitesiz olduğunamı işaret acaba..canım tedavin hayırlı olsun, hep güzel haberlerin gelsin inşallah bu sefer bebeğini kucağına alacaksın..
içinden nasıl geliyorsa bazı şeyler nasıl içine siniyorsa onu yap, sadece kendini düşün canım... sonucu güzel olacak inşallah hayatım.. öptümm
cumartesi 11:00 de de ben geliyorum :)))) 1 ay sonra Allah nasip ederse senin durumunda olacağım...yumurtalar büyüyecek, çatlayacak veeee toplanacak inşallah :) bakalım fsh kaç çıkacak yarın?ben bugün gittim 3 yumurta göründü en büyüğü 8,30 diyer ikisi küçük menegonu 4 toz 1 su yaptılar inşallah işe yarar canım bir sonraki randevum cumartesi 8,30 da sevinç hanımla o gün orda olsanda sanırım ben çıkmış olurum ama kısmet belkide karşılaşırız çoook öptüm
tatlım sen nerde yaptırdın? celinayı ikna edene kadar bebekler vaz geçecek gelmekten :))))Aşkolsun arkadaşım. Hala yan çiziyorsun. Git benim gittiğim yere. Vallahi dua edeceksin. Sıfır ağrı, sıfır acı. Mutlu mesut çıktım, "ödemeyi kime yapıyoruz" diye sırıtık sırıtık dolandım ben. "Önce giyin" dediler
İstersen Wish Duygu' ya sor. O da aynı yerde çektirmişti.
Bazı durumlarda rahim filmi tıkalı tüpü açabiliyor üstelik. Benimkinin birisi film çekilirken açılmıştı. Adam 4 poz aldı, çok net görünüyor orada.
Hiç değilse yolunu ona göre çizersin. Böyle beklemek gerçekten daha zor. İstersen geleyim seninle. Atlar gelirim. :)
AMİİİİİİİİİNinşalaaahh canım
hayırlı cumalar :)) ve kocaman amiiiiiiiiiin.herkese hayırlı cumalar Rabbim bileri korusun sağlığımızdan etmesin evlatları olanların evlatlarını bağışlasın evladı olmayanlarada hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin
tatlım sen nerde yaptırdın? celinayı ikna edene kadar bebekler vaz geçecek gelmekten :))))
ben 3 kez yüksek sesle söyledim yalvardım...bu kez sesim çıkmıyor...sanki sessiz olursam gelecekmiş gibi hissediyorum. bu tedavide nedense sakinim, sanki ümit kesmişim gibi...benim dışımda birşeyler oluyor, birileri onu çektir bunu kullan, şu gün gel bugün git diyorlar. otomatiğe bağlamış gibi yapıyorum. elimden başka birşey gelmiyor...geçen gün de birileri bebeğin olursa arada 40 yaş olacak nasıl bakacaksın dediler. evlat sahibi olmaya çalışanlara balta tedavisi uyguluyorlar. içim kırık...Radyomar Fındıkzade' de çektirdim. Celina ikna oldu aslında. Sadece içinden o "hadi bebeğimize kavuşalım" sesinin gelmesini bekliyor.
canım sağolasın inan yine kendim gibileri arar oldum burlarda tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum..ordaki emriyologla görüştrcek beni doktorum aret bey karışmaz emriyolog ne derse o olur aret bey sadece transfer yapıyor dedi..çok kararsızım madi imkanım olsa bu ay giderdim aslında..ama burdaki doktorumda çok detsek oldu bizim durmumuza doktorum 3 yumoş görünce kaçırmayalım bu fırsatı diyor kendiside çok şaşırdı bizim bile bilmediğimiz çok şey var diyor ben dondurmayı istiyorum aslında sonra memeoriale giderim filmimi gösteririrm rahimde bir problem varmı yokmu incelensin gerekirse çizik atılmasınıda istiyorum..burda bu işlemler yapılımıyor galiba..canım birde erken büyüyen yumurta kalitesiz olduğunamı işaret acaba..
ben 3 kez yüksek sesle söyledim yalvardım...bu kez sesim çıkmıyor...sanki sessiz olursam gelecekmiş gibi hissediyorum. bu tedavide nedense sakinim, sanki ümit kesmişim gibi...benim dışımda birşeyler oluyor, birileri onu çektir bunu kullan, şu gün gel bugün git diyorlar. otomatiğe bağlamış gibi yapıyorum. elimden başka birşey gelmiyor...geçen gün de birileri bebeğin olursa arada 40 yaş olacak nasıl bakacaksın dediler. evlat sahibi olmaya çalışanlara balta tedavisi uyguluyorlar. içim kırık...
haklısın canım ama elimde değil bazen çöküyor moralim...sonra silkinip tekrar çabalamaya devam ediyorum. 2 deneme de herşey yolunda süper sonuç iyi olacak söylemleri ile karşılaşıp tüh hamile değilsin diyen dr lardan sonra şimdi daha nötr tutuyorum kendimi sanırım...kime ne ya kırk yaşında çocuğuna nasıl bakacağından insanlar laf olsun beri gelsin sözünü doğrularcasına konuşmaya bayılıyo sanki yirmili yaşlarda anne olanlar bizden daha iyi bakacak bebeğine diye bir kural var töbe töbe aramızdaki yaş farkıyla tecrübelerimizle hayatı tanımamızın verdiği olgunlukla biz çocuklarımızı daha güzel yarınlara daha güvenli bakan nesil olarak yetiştiririz
hem ne var yaşımızda hayat kırkından sonra başlar ve kırkından sonra daha güzel
aynennn hislenmeyi bekliyorum diyelim omses gelsin kim tutar beni ..şakası bi yana bir buçuk yılda iki aşılama üç tüp denemesi fazla geldi bana biraz sakin kalmak istedim tabii ki peşini bırakmayacağım sadece kısa bi mola :)Radyomar Fındıkzade' de çektirdim. Celina ikna oldu aslında. Sadece içinden o "hadi bebeğimize kavuşalım" sesinin gelmesini bekliyor.
o birileri herşeye nane olmasınlar herseye ..ne varmış yaşımızda hatta tam zamanı ...annem küçük kız kardesimi 40 ında doğurmuş gayet de iyi yapmış biz de doğuracagız inşallah..ben 3 kez yüksek sesle söyledim yalvardım...bu kez sesim çıkmıyor...sanki sessiz olursam gelecekmiş gibi hissediyorum. bu tedavide nedense sakinim, sanki ümit kesmişim gibi...benim dışımda birşeyler oluyor, birileri onu çektir bunu kullan, şu gün gel bugün git diyorlar. otomatiğe bağlamış gibi yapıyorum. elimden başka birşey gelmiyor...geçen gün de birileri bebeğin olursa arada 40 yaş olacak nasıl bakacaksın dediler. evlat sahibi olmaya çalışanlara balta tedavisi uyguluyorlar. içim kırık...
hayat kırkta başlar ve kırkından sonra cosar :) şahaneee....kime ne ya kırk yaşında çocuğuna nasıl bakacağından insanlar laf olsun beri gelsin sözünü doğrularcasına konuşmaya bayılıyo sanki yirmili yaşlarda anne olanlar bizden daha iyi bakacak bebeğine diye bir kural var töbe töbe aramızdaki yaş farkıyla tecrübelerimizle hayatı tanımamızın verdiği olgunlukla biz çocuklarımızı daha güzel yarınlara daha güvenli bakan nesil olarak yetiştiririz
hem ne var yaşımızda hayat kırkından sonra başlar ve kırkından sonra daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?