- 7 Ekim 2010
- 590
- 649
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.081
süpersiniz yaaa...ohhh ! içim açıldıaynennn hislenmeyi bekliyorum diyelim omses gelsin kim tutar beni ..şakası bi yana bir buçuk yılda iki aşılama üç tüp denemesi fazla geldi bana biraz sakin kalmak istedim tabii ki peşini bırakmayacağım sadece kısa bi mola :)
o birileri herşeye nane olmasınlar herseye ..ne varmış yaşımızda hatta tam zamanı ...annem küçük kız kardesimi 40 ında doğurmuş gayet de iyi yapmış biz de doğuracagız inşallah..
hayat kırkta başlar ve kırkından sonra cosar :) şahaneee....
haklısın canım ama elimde değil bazen çöküyor moralim...sonra silkinip tekrar çabalamaya devam ediyorum. 2 deneme de herşey yolunda süper sonuç iyi olacak söylemleri ile karşılaşıp tüh hamile değilsin diyen dr lardan sonra şimdi daha nötr tutuyorum kendimi sanırım...
aynennn hislenmeyi bekliyorum diyelim omses gelsin kim tutar beni ..şakası bi yana bir buçuk yılda iki aşılama üç tüp denemesi fazla geldi bana biraz sakin kalmak istedim tabii ki peşini bırakmayacağım sadece kısa bi mola :)
o birileri herşeye nane olmasınlar herseye ..ne varmış yaşımızda hatta tam zamanı ...annem küçük kız kardesimi 40 ında doğurmuş gayet de iyi yapmış biz de doğuracagız inşallah..
hayat kırkta başlar ve kırkından sonra cosar :) şahaneee....
ben 3 kez yüksek sesle söyledim yalvardım...bu kez sesim çıkmıyor...sanki sessiz olursam gelecekmiş gibi hissediyorum. bu tedavide nedense sakinim, sanki ümit kesmişim gibi...benim dışımda birşeyler oluyor, birileri onu çektir bunu kullan, şu gün gel bugün git diyorlar. otomatiğe bağlamış gibi yapıyorum. elimden başka birşey gelmiyor...geçen gün de birileri bebeğin olursa arada 40 yaş olacak nasıl bakacaksın dediler. evlat sahibi olmaya çalışanlara balta tedavisi uyguluyorlar. içim kırık...
hep diyorum; bizler süper kadınlarız. evlat isteğimiz o kadar bilinçli ki...ben şimdiden bir çocuğa nasıl bakarım, enerjim yeter mi veya bunun gibi sorunları düşünmüyorum. tek istediğim bir evlat sahibi olmak gerisi nasıl olsa gelir. herkes yaşanmışlıklarını bizlere yansıtıyor. tamam deneyim iyi bir şeyde belki ben o deneyimi değil farklı bir şeyi yaşayacağım...kesinlikle haklısın! ensunun deneyimi bana örnek oldu. hemen dr'umu değiştirdim ve memorial'e geçtim. umuyorum, diliyorum mucizem beni burda bulur . Allah hepimize, el açıp dua eden herkese evlat versin sağlıklı ve hayırlı.bende iki deneme yaptım ve doktorlar en ümitli olduğumuz hasta sendin dediler ama ikiside negatif oldu biri kimyasaldı ama değerim çok düşüktü 10 du sanırım bende 40 yaşındayım zaman aleyhimize işlesede biyolojik takvim olarak bizler güçlü kadınlarız anne olmayı kafamıza koydukmu evvelAllah biz anne oluruz Allah bize anneliği nasip edecekki bu kadar peşinden koşmamızı istiyo bak şimdi bana iki yıl aradan sonra yeniden denemeye karar verdik ve pazartesi opum var üstelik bende pko var bu yüzden e2 değerim yüksek çıkıyo ama Allah yardımcım olur inşallah önce Allaha sonra doktoruma güvenerek çıktığım yolda umarım elim boş dönmeyecem sende Ya Allah deyip kalk ayağa ve öyle konuşanlara ne kadar cesur ve ne kadar iyi bir anne olacağını göster arkadaşım
bana bunu söyleyenlerde çocuk olsun diye uğraşanlar ama tüp bebekle değil. çünkü o zamanlarda yaygın değildi. şimdi çocukları var ve eşlerinden boşanmışlar. hayata bakış açıları ve beklentileri farklı. bizi sadece biz anlıyoruz. eylül deki tüp tedavimden beri paylaşımları takip edip katılıyorum. iyi ki varsınız!!!cnm boşver etrafdan denilenleri, sadece bizim gibi tedavi olanlar geç anne olmuyor yıllarca okul ve kariyer peşinde olan bir çok arkadaşım hiç sorunları olmadığı halde daha yeni anne oluyorlar artık 40 yaş civarı anne olmak için çok ideal bir yaş.. bizleri değilde 18-20 yaşında anne olanlar çocuklarına hangi kafayla nasıl bakacak onu sorgulasınlar..
hay yüreğinize sağlık! :)Kesinlikle katılıyorum ensu. Ben de iş kariyer derken geç evlendim. 1,5 yıldır da çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Uğraşmama rağmen 20 yaşında anne olmak ister miydin deseler hala hayır derim. Bizim yaşımız anne olmak için ideal. Çok olgunuz. Artık yaşam süresi de uzadı. Hoş, 20 yaşında anne olup 25 yaşında ölmeyeceğinin bir garantisi de yok.. Da Allah izin verirse çocuklarımızı da büyütürüz . Kimseye kulak asmayın kızlar.. Geç diye bişey yok. Herkesin hayatı kendi yolunda ilerler. Geç yoktur.
Kesinlikle katılıyorum ensu. Ben de iş kariyer derken geç evlendim. 1,5 yıldır da çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Uğraşmama rağmen 20 yaşında anne olmak ister miydin deseler hala hayır derim. Bizim yaşımız anne olmak için ideal. Çok olgunuz. Artık yaşam süresi de uzadı. Hoş, 20 yaşında anne olup 25 yaşında ölmeyeceğinin bir garantisi de yok.. Da Allah izin verirse çocuklarımızı da büyütürüz . Kimseye kulak asmayın kızlar.. Geç diye bişey yok. Herkesin hayatı kendi yolunda ilerler. Geç yoktur.
İnşallah benişcanım..iyi haberlerini bekliyorum alpcemre...
ben 3 kez yüksek sesle söyledim yalvardım...bu kez sesim çıkmıyor...sanki sessiz olursam gelecekmiş gibi hissediyorum. bu tedavide nedense sakinim, sanki ümit kesmişim gibi...benim dışımda birşeyler oluyor, birileri onu çektir bunu kullan, şu gün gel bugün git diyorlar. otomatiğe bağlamış gibi yapıyorum. elimden başka birşey gelmiyor...geçen gün de birileri bebeğin olursa arada 40 yaş olacak nasıl bakacaksın dediler. evlat sahibi olmaya çalışanlara balta tedavisi uyguluyorlar. içim kırık...
Arkadaşlar hormon tahlili ve HSG için adet olmayı bekliyordum. Ama hala adet olmadım. Adetim çok düzenlidir benim. 3 gün gecikti. Çok merak ediyorum, yoksa hamile miyim diye.. Beta HCG bakarırsam kanda belli olur mu? Adetin 31 günündeyim. Naapsam ya, meraktan çatlayacağım. :)
Bugün geçti zaten 2220.istesen 2 gün daha bekle. Ama varsa çıkar. İnşallah bebektir
Arkadaşlar hormon tahlili ve HSG için adet olmayı bekliyordum. Ama hala adet olmadım. Adetim çok düzenlidir benim. 3 gün gecikti. Çok merak ediyorum, yoksa hamile miyim diye.. Beta HCG bakarırsam kanda belli olur mu? Adetin 31 günündeyim. Naapsam ya, meraktan çatlayacağım. :)
koşturma çaba bizden "ol" demek Rabbimden....biz güçlü kadınlarız ensunun dediği gibi önce kariyer yaptık çok da iyi ettik...şimdi daha bilinçli daha sağlıklı evlat yetiştirebikirizbende iki deneme yaptım ve doktorlar en ümitli olduğumuz hasta sendin dediler ama ikiside negatif oldu biri kimyasaldı ama değerim çok düşüktü 10 du sanırım bende 40 yaşındayım zaman aleyhimize işlesede biyolojik takvim olarak bizler güçlü kadınlarız anne olmayı kafamıza koydukmu evvelAllah biz anne oluruz Allah bize anneliği nasip edecekki bu kadar peşinden koşmamızı istiyo bak şimdi bana iki yıl aradan sonra yeniden denemeye karar verdik ve pazartesi opum var üstelik bende pko var bu yüzden e2 değerim yüksek çıkıyo ama Allah yardımcım olur inşallah önce Allaha sonra doktoruma güvenerek çıktığım yolda umarım elim boş dönmeyecem sende Ya Allah deyip kalk ayağa ve öyle konuşanlara ne kadar cesur ve ne kadar iyi bir anne olacağını göster arkadaşım
inşallahhh bebek vardır canım yaa zamanı gelmiş sürpriz yapmıştır sana...beta baktırırsan belli olur...Arkadaşlar hormon tahlili ve HSG için adet olmayı bekliyordum. Ama hala adet olmadım. Adetim çok düzenlidir benim. 3 gün gecikti. Çok merak ediyorum, yoksa hamile miyim diye.. Beta HCG bakarırsam kanda belli olur mu? Adetin 31 günündeyim. Naapsam ya, meraktan çatlayacağım. :)
iş hayatı evlilik ve çocuk konusunu çok erteleten bir faktör ama meslek sahibi olmakta çocuk sahibi olmak kadar önemli birşey.. bencede 20 yaşında çocuklu ama hiçbir mesleği olmayan eşinin tüm saçmalıklarına göz yummak zorunda kalan bir anne olmayı bende asla istemezdim.. dediğin gibi hiçbirşeyinde garantisi yok.. bizler bebişlerimize kavuşunca bilinçli anneler olacağız canım..
ayyy bayıldım bu söze ....Hani ne derler, menapoz olmamış overden umut kesilmezmiş.
Aynen katılıyorum canım ..ayaktayız dimdik çocuğumuzada bakarız çalışırızda her iş gelir elimizden yirmili yaşlarda çocuk sahibi olanların kaç tanesi tadını çıkararak annelik yapmıştır ki?iş hayatı evlilik ve çocuk konusunu çok erteleten bir faktör ama meslek sahibi olmakta çocuk sahibi olmak kadar önemli birşey.. bencede 20 yaşında çocuklu ama hiçbir mesleği olmayan eşinin tüm saçmalıklarına göz yummak zorunda kalan bir anne olmayı bende asla istemezdim.. dediğin gibi hiçbirşeyinde garantisi yok.. bizler bebişlerimize kavuşunca bilinçli anneler olacağız canım..
iş hayatı evlilik ve çocuk konusunu çok erteleten bir faktör ama meslek sahibi olmakta çocuk sahibi olmak kadar önemli birşey.. bencede 20 yaşında çocuklu ama hiçbir mesleği olmayan eşinin tüm saçmalıklarına göz yummak zorunda kalan bir anne olmayı bende asla istemezdim.. dediğin gibi hiçbirşeyinde garantisi yok.. bizler bebişlerimize kavuşunca bilinçli anneler olacağız canım..
HEPİNİZ ÇOK YAŞAYIN EMİ :))))) GÜLDÜRDÜNÜZ BENİkoşturma çaba bizden "ol" demek Rabbimden....biz güçlü kadınlarız ensunun dediği gibi önce kariyer yaptık çok da iyi ettik...şimdi daha bilinçli daha sağlıklı evlat yetiştirebikiriz
inşallahhh bebek vardır canım yaa zamanı gelmiş sürpriz yapmıştır sana...beta baktırırsan belli olur...
ayyy bayıldım bu söze ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?