- 7 Ekim 2010
- 590
- 649
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.101
Çok doğru.İnşallah zamanı gelmiştir, bebeğini kucağına alırsın.
İnsanlar kendi içlerindeki sorunları çözemediklerinde başkasının sorununa müdahale ediyor. Bu aslında kendi sorunlarından kaçmak için bilinçaltının geliştirdiği bir savunma şekli. Sana yol gösterirken aslında kendi sorunlarına çözüm arıyorlar. Ve bunu tamamen içgüdüsel olarak yapıyorlar. Sana "yaşın geçti" derken aslında "ben bu yaşta çocuk bakamam, çok yorucu ve eziyetli, ben gençken büyüttüm, artık keyif yapmaya başladım, bu lüksümden vazgeçemem" demeye çalışıyorlar. Onun için kırılmana hiç gerek yok. Sen tedavine odaklan, kendinden başka herkesi de boşver. Doğan öyle ya da böyle büyüyor zaten.
İnşallah tatlım.. Anembriyonik gebeliğimde. 35 günlükken usg de kese görünmüştü. İdrarda da pozitif çıkmıştı. 3-4 gün daha bekleyeceğim. Bu arada çiçeklenmezsem baktıracağım betaya.Inşallah hamilesindir canım kanda baktirsan cikar bence
İnşallah tatlım.. Anembriyonik gebeliğimde. 35 günlükken usg de kese görünmüştü. İdrarda da pozitif çıkmıştı. 3-4 gün daha bekleyeceğim. Bu arada çiçeklenmezsem baktıracağım betaya.
Alpcemre cok tesekkur ediyorum. Rabbim hepimizi evlatlarimiza kavustursunKendine iyi bak arkadaşım. İnşallah sıkı sıkı tutunur bebişinn.. Allah onu sana bağışlasın! Lütfen enerjini pozitif tut. Kötü bir şey olacak mı korkusunu içinden atmaya çalış ve bebeğini kucağında hayal et sürekli..
Guzel dileklerin Icin cok tesekkur ederim. Ben sizlere sizler bana moral oluyorsunuz. Iyiki varsiniz. Allah hepimizi evlat sahibi yapsin..ayyyy çok sevindim inanki bana nasıl moral oldun anlatamam canım benim hiç kötü düşünme bebeğin seninle bunu düşün ve tadını çıkar inşallah sorunsuz bir gebelik ve doğum yaşar bebeğinle mutlu huzurlu bir ömür sürersin canım
hem bırak kahverengi akıntıyı şakır şakır kanamsı olupta evladını kucağına alanlar var sen kalbini ferah tut hamilesin ya önemli olan bu hem doktorunda sana gerekli önlemleri alacaktır zaten
Amin...Destegin verdigin moral icin cok tesekkur ederim. Doktorumla gorustum, onlarda cok mutlu oldu. Ekstradan proluton depot enjeksiyonu yapildi, yatiyorum..Rabbim hepimizi sevindirir insallah.çook sevindim canım İNŞ RABİM KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN..doktorunla görüştünmü canım ne diyor kahverengi akıntına ayaklarını altına yastık koy yat canım bebiişinin iyicek ekmeği varsa Allah koruycak canım sağlıksız bebek düşermiş herşeyde vardır bir hayır..kötü düşünem canımcığım Rabim ne eylerse güzel eyler..ualarımız seninle canım..
Insallah ENSU..Cok tesekkur ederim.tebrikler canımm maşallah Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın..
Insallah Celina hepimiz saglikla kucagimiza alalim. Insan Ister istemez korkuyor...endiseleniyor...Cok tesekkurler..cok cokk üzel bir haber bu tebrikler canım ...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olumlu düşün lütfen herşey güzel olacakkkk
Amin zanork amin.. Sizlere moral olmak cok guzel. Doktotumda ayni seyi soyledi. Proluton depot enjeksiyonu yapildi, yatiyorum , akintida kesildi. Hepimiz muradimiza ereriz Insallah. Sevgiyle kal...Heeeyyyyooooo heeeeyyyyooooo, bebek geliyooooo
Tebrikler arkadaşım. Allah sonuna kadar sağlıkla ve keyifle taşımayı, ve kucağinna almayı nasip etsin. Kahverengi akıntı için çok endişelenme. Wish Duygu açıklamıştı daha önceleri. Kullandığımız ilaçlar zaman zaman kılcal damarlarda çatlama yapıp kanama oluşturabiliyormuş. Tekrarlarsa doktorunla görüş, o yönlendirir seni.
Valla moralim bozuktu, Hızır gibi yetişti haberin. Allah ne muradın varsa versin...
Sevgili kader arkadaslarim...Dun gece 24 te test sonucumu aldim. Hamileyim... Ancak kahverengi akintim var. Size haber verip vermeme konusunda endise ettim akinti yuzunden. Ama yinede dayanamadim, durumum nasil olursa olsun bilmeye hakkiniz var....Suan akintim kesildi ama yataktan hic kalkmadan yatiyorum. Hepinizin gonlunun ve dualarinin benimle oldugunu biliyorum. Sevgiyle kalin...
Moralini bozma canım yaaa yeni yaşın tüm olumsuzlukları geride bıraktığın ve hayalini kurduğun herseyi sana getrsin inşallahh nice senelereee
Canim cok sagol bir turlu coklu mesaji beceremedim böyle tektek yazicam
sagol canim bugün ev doktoruna kostum biraz abartim galiba cok heycanlandim tedavi sirasinda nerden cikti bu troid dedim ama yapacak birsey yok herseyin bir caresi vatdir nasilsa öptüm canim iyibak kendine
cnm sana hic moral bozuklugu yakismiyor hayirdir kotu birsey yok dimi... ozletme kendini hayatimCanim kac gündür girmiyodum moralim bozuktu ama bak bu haber gercekten sevindirdi beni hersey yoluna girecek hic endiselenme Allah sana ve bebisine saglik versin cok tebrik ederim Darisi bizlerin basina isteyen herkese allah hayirli evlatlar nasip etsin bizleri hic kafana takma bu güzel gunlerin tadini cikar bizede dua et yeter öptüm
cnm sana hic moral bozuklugu yakismiyor hayirdir kotu birsey yok dimi... ozletme kendini hayatim
Yok önemli birsey yok carsamba doktorum aradi hersey cok güzel ama yüksek troid var dedi ben şok canim ayyy sabah kocam elerin niye terliyo demisti interneten arastirinca o anda bütün bedenim belirtileri hiseti ondan once sapasaglam ben kalp atislarim sayar oldum yani canim dogum günümü burnumdan getirdim tabi kocaminda cuma doktora Kostum kan aldi ama panik yapma tedavisi olan birsorun dedi ve ben bugün kendime geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?