Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok doğru.

Inşallah hamilesindir canım kanda baktirsan cikar bence
İnşallah tatlım.. Anembriyonik gebeliğimde. 35 günlükken usg de kese görünmüştü. İdrarda da pozitif çıkmıştı. 3-4 gün daha bekleyeceğim. Bu arada çiçeklenmezsem baktıracağım betaya.

Hadi bakalım inşallah hayırlı haberler getirirsin

Alpcemre cok tesekkur ediyorum. Rabbim hepimizi evlatlarimiza kavustursun

Guzel dileklerin Icin cok tesekkur ederim. Ben sizlere sizler bana moral oluyorsunuz. Iyiki varsiniz. Allah hepimizi evlat sahibi yapsin..

Amin...Destegin verdigin moral icin cok tesekkur ederim. Doktorumla gorustum, onlarda cok mutlu oldu. Ekstradan proluton depot enjeksiyonu yapildi, yatiyorum..Rabbim hepimizi sevindirir insallah.

[QUOT="pembe_umut, post: 37459151, member: 236676"]Fatoşcum Allah tamamına erdirsin, bugün çok mutlu ettin beni. iyi haberler almak muhteşem. maşallah!!![/QUOTE]
Amin...amin...Mutlu olmana cok sevindim. Sende bizleri sevindir canim. Tum arkadaslarimiz bizleri sevindirir insallah..

Amin zanork amin.. Sizlere moral olmak cok guzel. Doktotumda ayni seyi soyledi. Proluton depot enjeksiyonu yapildi, yatiyorum , akintida kesildi. Hepimiz muradimiza ereriz Insallah. Sevgiyle kal...

Arkadaslar mesajini atladigim varsa lutfen kusuruma bakmasin... Internetten mumkun mertebe uzak durmaya calisiyorum. Aceleyle okuyup mesajlara cevap veriyorum. Hepinize desteginiz icin tesekkur ederim. Iyiki varsiniz...

Canim kac gündür girmiyodum moralim bozuktu ama bak bu haber gercekten sevindirdi beni hersey yoluna girecek hic endiselenme Allah sana ve bebisine saglik versin cok tebrik ederim Darisi bizlerin basina isteyen herkese allah hayirli evlatlar nasip etsin bizleri hic kafana takma bu güzel gunlerin tadini cikar bizede dua et yeter öptüm

cnm sana hic moral bozuklugu yakismiyor hayirdir kotu birsey yok dimi... ozletme kendini hayatim

Ayy sinir oldum

ZONAK canim dedigin gibi fazla tasa edecek bir durum yokmus ben abartim biraz fazla heycan yaptim kocam okadar supriz yapmistiki adamin burnundan getirdim neyse olan oldu artik bugün kan vrrdim sonucu pazartesi alcam hayirlisi ne olursa olsun bebek istegimi kimse elimden alamaz sali rahim filmi cektiriyorum bakalim hayirlisi öptüm canim

Ensu canim iyi olduguna cokkkkk sevindim hep böyle iyi ol canim hamile arkadasim Allah sana ve bebisine saglik versin Amin diyorum ve seni öpüyorum tatli yanaklarindan

cnm sana hic moral bozuklugu yakismiyor hayirdir kotu birsey yok dimi... ozletme kendini hayatim

Yok önemli birsey yok carsamba doktorum aradi hersey cok güzel ama yüksek troid var dedi ben şok canim ayyy sabah kocam elerin niye terliyo demisti interneten arastirinca o anda bütün bedenim belirtileri hiseti ondan once sapasaglam ben kalp atislarim sayar oldum yani canim dogum günümü burnumdan getirdim tabi kocaminda cuma doktora Kostum kan aldi ama panik yapma tedavisi olan birsorun dedi ve ben bugün kendime geldim

Neyse, biz kadınız. Arasıra panik yapmazsak hayat ne kadar monotonlaşır düşünsene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…