Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım arı sütü iyi geldi bence birde çok taze incir yedim memelekete gidince termalde iyi geliyor fsh düşüşü için ve en önemlisi kış geldi benim yumoşlar kış gelince çıkıyolar yazın uyuyolar teyzesi o kadar mutlu oldum canım Allahtan umudumu hiç kesmemiştim çok dua ettim Allahım bir işaret en ufak bir umudum olsun diye..canım şu sayıyı duydumya biliyorsun 3 tane mucizevi bişey benim için..iki tanesi baya büyük canım onlar erken çatlayabilir gibi geliyor doktorum klomen verdi bugün başla kullanmaya dedi günde bir tane alıyorum..fsh bir düşüş yaşadım bu ay 12 düşmüş onada çok mutlu oldum kistlerimin birtanesi gitmiş diğer taraftakini heycandan soramadım..merkez konusunda çok kararsızım ama emriyologla görüşücem gitme durumum olursa bu ay 3 yada 4 güne kadar izlensin diye..çokta umutlu değilim aslında yarım kalan tedavilerimde çok oldu büyürse yumoşlar şansımı deniycem..

Cok tesekkur ederim Acmila Allahin izniyle hepimiz yavrularimizikucagimiza alacagiz, ogle hissediyorum. Hepinize dua ediyorum. Sizler iyiki varsiniz. Opuyorum...

ayyy ne güzel bir haber bu allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasıp etsin tatlım darısı hepimize inşallah

cumartesi 11:00 de de ben geliyorum :)))) 1 ay sonra Allah nasip ederse senin durumunda olacağım...yumurtalar büyüyecek, çatlayacak veeee toplanacak inşallah :) bakalım fsh kaç çıkacak yarın?
canım dün hiç nete giremedim bugün seni hastanede görürdüm aslında ama erken gidip geldim inşallah canım güzel yumoşların olur bebişini alırsın kucağına bol şans tatlım

tebrikler canımm maşallah Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın..
ensucum bu sabah kontrolüm vardı ne yazıkki en büyük yumurtam aynı kalmış hiç büyümemiş hala 8,30 cm ayrıyeten 3 tane küçük varmış ama çok yavaş büyüyorlar yol boyunca ağlayıp durdum ne yapacam bilmiyoru acaba nerde yalnış yaptım diye düşünüyorum bir önceki tedavim harika gelişmişti

C
canım üzme kendini. Her ay farklı oluyor büyümeleri. Küçükler büyüsünde onlarda yeter. Yeterki sen moralini bozma. Bende şimdi bekliyorum klinikte. Bakalım de ne diyecek

canımm hiçbiyerde hata etmedin tabiki ama şimdi ağlamakla hata ediyorsun.. dur bakalım benim tedavimde normalden 4 gün fazla sürmüştü ve çok zor gelişmişti 3 yumurta.. hepsi gelişecek sen gönlünü ferah tut.. celinada da biraz yavaş gelişme olmuştu hatırladığım kadarıyla bak buz bebişi bile oldu.. böyle yüzlerce örnek var.
her ay yumurta sayısı ve durumu değişiyor. gözüken 4 tane yumurtan var sevinmen gerekli. doktorlar hep en olumsuzu konuşuyorlar zaten. bugün kaçıncı günün e2 kaç canım kendine bugünkü e2 sonucunu çağrı merkezini arayıp mail attır istersen canım bakalım kaçmış.
daha zamanın var herşey güzel olacak..

canım üzülmek için çook erken dur daha tedavinin başındasın benim ilk tüp bebekte bir yumurtam görünmüştü ve nerdeyse 20 günde büyümüştü ağır ağır ve birinci kaliteli emriyom olmuştu o zaman tutmadı ama kısmet değilmiş diyelim canım..lütfen kendinin yıpratma zaten ters giden bişeyler varsa tedavini keserlerdi kötü düşünmek yok herşey iyi olucak inş..geride 3 yumoşun varmış bunada şükür canım..

Amin..Insallah hepimiz yavrularimizi kucagimiza aliriz. Cok tesekkur ederim. Sizlerinde guzel haberlerinizi duymak icin sabirsizlaniyorum.
Canım gözün Aydın. Hepimize umut oldun. Çok sevindik beraber. Allah'ın izniyle 9 Ay sonra kucağında bebişimiz. Nerde transfer yaptırmıştın .kaç folikül yerleştirilmişti sana

Canım gözn Aydın. Hepimize umut oldun. Çok sevindik beraber. Allah'ın izniyle 9 Ay sonra kucağında bebişimiz. Nerde transfer yaptırmıştın .kaç folikül yerleştirilmişti sana
Alara cok tesekkur ederim. Insallah bebegim benimledir ve Insallah hepimiz evlatlarimiza kavusuruz. Dondurulmus 2 embriyo transfer edildi. Acibadem Kadikoy'de.

inşallah yanılırım ve her şey yoluna girer gerçekten çok yoruldum allah hepimize hayırlısını versin inş.

sağol canım inşallah siz haklı çıkarsınız aslında e2 yi orda hemşireye sormuştum muayeneye girince ordaki hemşireden alabilirsin dediler ama muayeneden sonra moralim tepetaklak oldu sonucu istemekte aklıma gelmedi rahim kalınlığı 6 olmuş dktr normal dedi sen ne düşünüyorsun sence iyimi canım

Alara cok tesekkur ederim. Insallah bebegim benimledir ve Insallah hepimiz evlatlarimiza kavusuruz. Dondurulmus 2 embriyo transfer edildi. Acibadem Kadikoy'de.
canım bende şuan yumoşum büyüp dölenirse dondurmak istiyorum aslında kararsızım..senin emriyoların kalitleri nasıldı canım..kaçıncı gün donduruldular emriyolar..

rahim kalınlığın normal canım zaten daha transferine çok var o zamana kadar tam olması gereken kalınlığada ulaşır..
nezaman gideceksin tekrar pazartesimi.. gönlünü ferah tut herşey güzel olacak zaten gerçekten olumsuz bir şey olsa tedaviyi yarıda keserlerdi.. benim bir arkadaşın tedavisini Memorialda yumurtalar gelişmediği için 4 defa yarıda kestiler hepsindede ilk tedavide ödediği paraya saydılar tekrar ödeme bile talep etmediler..şimdi son tedavisinde hamile canım.. herşey yolundadir merak etme mutlu ollll

ayyy inşallah canım bendede düzelirde bu kabustan çıkarım canım bir sonraki randevum pazartesi sabah nur hanımdan istedim bakalım ne olacak semra hanım da gelir onunlada görüşecem

ayyy inşallah canım bendede düzelirde bu kabustan çıkarım canım bir sonraki randevum pazartesi sabah nur hanımdan istedim bakalım ne olacak semra hanım da gelir onunlada görüşecem

mesajın geldimi Nur hanımamı ayarlamışlar mesajda doktor adı ne yazıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…