- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.121
canım arı sütü iyi geldi bence birde çok taze incir yedim memelekete gidince termalde iyi geliyor fsh düşüşü için ve en önemlisi kış geldi benim yumoşlar kış gelince çıkıyolar yazın uyuyolar teyzesi o kadar mutlu oldum canım Allahtan umudumu hiç kesmemiştim çok dua ettim Allahım bir işaret en ufak bir umudum olsun diye..canım şu sayıyı duydumya biliyorsun 3 tane mucizevi bişey benim için..iki tanesi baya büyük canım onlar erken çatlayabilir gibi geliyor doktorum klomen verdi bugün başla kullanmaya dedi günde bir tane alıyorum..fsh bir düşüş yaşadım bu ay 12 düşmüş onada çok mutlu oldum kistlerimin birtanesi gitmiş diğer taraftakini heycandan soramadım..merkez konusunda çok kararsızım ama emriyologla görüşücem gitme durumum olursa bu ay 3 yada 4 güne kadar izlensin diye..çokta umutlu değilim aslında yarım kalan tedavilerimde çok oldu büyürse yumoşlar şansımı deniycem..3 yumoş çok iyi maşallah acaba Arı sütümü bukadar etkiledi 20 gün bile kullanmak etkiliyormuş seninde oldu sanırım okadar.. illaki memorialda olunca pozitif olacak diye birşeyde yok tabiki, bilmiyorumki bu doktor ve hastane konuları çok karışık konular canım inşallah verdiğin karar en doğrusu olacak.. zaten 3 yumoşun yeterli derecede büyüdüyse sen sadece çatlatma iğneni olup opu ve transfere para verirsin onuda artık cüzzi bir rakama yapsın aret beyler sonuçta orada kaçıncı tedavin olacak.. bunları hep konuşursun yada buradaki doktorun arasın konuşsun senin adına madem o Aret beye yönlendiriyor.. bu 3 yumoşu değerlendirebilirsen en azından 3. 4. güne kadar götürmeye çalışırlarsa çok iyi olur.. erken büyümeyi gününe kadar durması için baskılayıp opuya hazırlayabiliyorlar canım neden kalitesiz olsunki olumsuz düşünme.. ne yapacaksın karar verebildinmi tedavi olabilecekmisin..
Cok tesekkur ederim Acmila Allahin izniyle hepimiz yavrularimizikucagimiza alacagiz, ogle hissediyorum. Hepinize dua ediyorum. Sizler iyiki varsiniz. Opuyorum...Canim kac gündür girmiyodum moralim bozuktu ama bak bu haber gercekten sevindirdi beni hersey yoluna girecek hic endiselenme Allah sana ve bebisine saglik versin cok tebrik ederim Darisi bizlerin basina isteyen herkese allah hayirli evlatlar nasip etsin bizleri hic kafana takma bu güzel gunlerin tadini cikar bizede dua et yeter öptüm
Sevgili kader arkadaslarim...Dun gece 24 te test sonucumu aldim. Hamileyim... Ancak kahverengi akintim var. Size haber verip vermeme konusunda endise ettim akinti yuzunden. Ama yinede dayanamadim, durumum nasil olursa olsun bilmeye hakkiniz var....Suan akintim kesildi ama yataktan hic kalkmadan yatiyorum. Hepinizin gonlunun ve dualarinin benimle oldugunu biliyorum. Sevgiyle kalin...
canım dün hiç nete giremedim bugün seni hastanede görürdüm aslında ama erken gidip geldim inşallah canım güzel yumoşların olur bebişini alırsın kucağına bol şans tatlımcumartesi 11:00 de de ben geliyorum :)))) 1 ay sonra Allah nasip ederse senin durumunda olacağım...yumurtalar büyüyecek, çatlayacak veeee toplanacak inşallah :) bakalım fsh kaç çıkacak yarın?
ensucum bu sabah kontrolüm vardı ne yazıkki en büyük yumurtam aynı kalmış hiç büyümemiş hala 8,30 cm ayrıyeten 3 tane küçük varmış ama çok yavaş büyüyorlar yol boyunca ağlayıp durdum ne yapacam bilmiyoru acaba nerde yalnış yaptım diye düşünüyorum bir önceki tedavim harika gelişmiştitebrikler canımm maşallah Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın..
canım üzme kendini. Her ay farklı oluyor büyümeleri. Küçükler büyüsünde onlarda yeter. Yeterki sen moralini bozma. Bende şimdi bekliyorum klinikte. Bakalım de ne diyecekensucum bu sabah kontrolüm vardı ne yazıkki en büyük yumurtam aynı kalmış hiç büyümemiş hala 8,30 cm ayrıyeten 3 tane küçük varmış ama çok yavaş büyüyorlar yol boyunca ağlayıp durdum ne yapacam bilmiyoru acaba nerde yalnış yaptım diye düşünüyorum bir önceki tedavim harika gelişmişti
canım sen nerdesin memoryıal mı yineC
canım üzme kendini. Her ay farklı oluyor büyümeleri. Küçükler büyüsünde onlarda yeter. Yeterki sen moralini bozma. Bende şimdi bekliyorum klinikte. Bakalım de ne diyecek
Fulya bahçecideyimm ve hala bekliyorum çok kalabalıkcanım sen nerdesin memoryıal mı yine
Amin..Insallah hepimiz yavrularimizi kucagimiza aliriz. Cok tesekkur ederim. Sizlerinde guzel haberlerinizi duymak icin sabirsizlaniyorum.ayyy ne güzel bir haber bu allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasıp etsin tatlım darısı hepimize inşallah
ensucum bu sabah kontrolüm vardı ne yazıkki en büyük yumurtam aynı kalmış hiç büyümemiş hala 8,30 cm ayrıyeten 3 tane küçük varmış ama çok yavaş büyüyorlar yol boyunca ağlayıp durdum ne yapacam bilmiyoru acaba nerde yalnış yaptım diye düşünüyorum bir önceki tedavim harika gelişmişti
canım üzülmek için çook erken dur daha tedavinin başındasın benim ilk tüp bebekte bir yumurtam görünmüştü ve nerdeyse 20 günde büyümüştü ağır ağır ve birinci kaliteli emriyom olmuştu o zaman tutmadı ama kısmet değilmiş diyelim canım..lütfen kendinin yıpratma zaten ters giden bişeyler varsa tedavini keserlerdi kötü düşünmek yok herşey iyi olucak inş..geride 3 yumoşun varmış bunada şükür canım..ensucum bu sabah kontrolüm vardı ne yazıkki en büyük yumurtam aynı kalmış hiç büyümemiş hala 8,30 cm ayrıyeten 3 tane küçük varmış ama çok yavaş büyüyorlar yol boyunca ağlayıp durdum ne yapacam bilmiyoru acaba nerde yalnış yaptım diye düşünüyorum bir önceki tedavim harika gelişmişti
Canım gözün Aydın. Hepimize umut oldun. Çok sevindik beraber. Allah'ın izniyle 9 Ay sonra kucağında bebişimiz. Nerde transfer yaptırmıştın .kaç folikül yerleştirilmişti sanaAmin..Insallah hepimiz yavrularimizi kucagimiza aliriz. Cok tesekkur ederim. Sizlerinde guzel haberlerinizi duymak icin sabirsizlaniyorum.
Alara cok tesekkur ederim. Insallah bebegim benimledir ve Insallah hepimiz evlatlarimiza kavusuruz. Dondurulmus 2 embriyo transfer edildi. Acibadem Kadikoy'de.Canım gözn Aydın. Hepimize umut oldun. Çok sevindik beraber. Allah'ın izniyle 9 Ay sonra kucağında bebişimiz. Nerde transfer yaptırmıştın .kaç folikül yerleştirilmişti sana
inşallah yanılırım ve her şey yoluna girer gerçekten çok yoruldum allah hepimize hayırlısını versin inş.canım üzülmek için çook erken dur daha tedavinin başındasın benim ilk tüp bebekte bir yumurtam görünmüştü ve nerdeyse 20 günde büyümüştü ağır ağır ve birinci kaliteli emriyom olmuştu o zaman tutmadı ama kısmet değilmiş diyelim canım..lütfen kendinin yıpratma zaten ters giden bişeyler varsa tedavini keserlerdi kötü düşünmek yok herşey iyi olucak inş..geride 3 yumoşun varmış bunada şükür canım..
sağol canım inşallah siz haklı çıkarsınız aslında e2 yi orda hemşireye sormuştum muayeneye girince ordaki hemşireden alabilirsin dediler ama muayeneden sonra moralim tepetaklak oldu sonucu istemekte aklıma gelmedi rahim kalınlığı 6 olmuş dktr normal dedi sen ne düşünüyorsun sence iyimi canımcanımm hiçbiyerde hata etmedin tabiki ama şimdi ağlamakla hata ediyorsun.. dur bakalım benim tedavimde normalden 4 gün fazla sürmüştü ve çok zor gelişmişti 3 yumurta.. hepsi gelişecek sen gönlünü ferah tut.. celinada da biraz yavaş gelişme olmuştu hatırladığım kadarıyla bak buz bebişi bile oldu.. böyle yüzlerce örnek var.
her ay yumurta sayısı ve durumu değişiyor. gözüken 4 tane yumurtan var sevinmen gerekli. doktorlar hep en olumsuzu konuşuyorlar zaten. bugün kaçıncı günün e2 kaç canım kendine bugünkü e2 sonucunu çağrı merkezini arayıp mail attır istersen canım bakalım kaçmış.
daha zamanın var herşey güzel olacak..
canım bende şuan yumoşum büyüp dölenirse dondurmak istiyorum aslında kararsızım..senin emriyoların kalitleri nasıldı canım..kaçıncı gün donduruldular emriyolar..Alara cok tesekkur ederim. Insallah bebegim benimledir ve Insallah hepimiz evlatlarimiza kavusuruz. Dondurulmus 2 embriyo transfer edildi. Acibadem Kadikoy'de.
sağol canım inşallah siz haklı çıkarsınız aslında e2 yi orda hemşireye sormuştum muayeneye girince ordaki hemşireden alabilirsin dediler ama muayeneden sonra moralim tepetaklak oldu sonucu istemekte aklıma gelmedi rahim kalınlığı 6 olmuş dktr normal dedi sen ne düşünüyorsun sence iyimi canım
ayyy inşallah canım bendede düzelirde bu kabustan çıkarım canım bir sonraki randevum pazartesi sabah nur hanımdan istedim bakalım ne olacak semra hanım da gelir onunlada görüşecemrahim kalınlığın normal canım zaten daha transferine çok var o zamana kadar tam olması gereken kalınlığada ulaşır..
nezaman gideceksin tekrar pazartesimi.. gönlünü ferah tut herşey güzel olacak zaten gerçekten olumsuz bir şey olsa tedaviyi yarıda keserlerdi.. benim bir arkadaşın tedavisini Memorialda yumurtalar gelişmediği için 4 defa yarıda kestiler hepsindede ilk tedavide ödediği paraya saydılar tekrar ödeme bile talep etmediler..şimdi son tedavisinde hamile canım.. herşey yolundadir merak etme mutlu ollll
ayyy inşallah canım bendede düzelirde bu kabustan çıkarım canım bir sonraki randevum pazartesi sabah nur hanımdan istedim bakalım ne olacak semra hanım da gelir onunlada görüşecem
canım bugün mesajım erken geldi saat 2 de dktrum da nur hanım mış zaten sabah gittiğimde ben nur hanımı istemiştim not aldılar mesajda da öğle geldimesajın geldimi Nur hanımamı ayarlamışlar mesajda doktor adı ne yazıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?