Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım bende şuan yumoşum büyüp dölenirse dondurmak istiyorum aslında kararsızım..senin emriyoların kalitleri nasıldı canım..kaçıncı gün donduruldular emriyolar..
Insallah cok guzel buyurler ve cok kaliteli embriyolarin olur canim. Benim embriyolar 1. kaliteydi ve 3. Gun dondurulmustu. ASLINDA kaliteli olmalari genetik olarak duzgun olduklarinin gostergesi degilmis. Dua edelim bizlere yavrularimizi getirecek embriyolar olsunlar..

Merhaba kızlar bugunku kontrolumde e2 degerim düşük cikti iki gun once 2700 idi bugun 1070 cikti doktorumda ben bunun labaratuvar hatası olduğunu dusunuyorum dedi progestanada baktı 0.52 cikmisti ultrasonla muayene etti hersey guzelyumurta catlamamis defi bu gece catlatma ignesini yapiyorum dualarinizi esirgemeyin

canım inşallah yumurtan sağlıklı bir şekilde toplanır bebeğini kucağına alırsın allah yardımcın olsun dualarımız seninle

Canım inşallah herşey istediğin gibi olur şimdiden bol şans. E2 in kaç çıktı. Herşey güzel olur inşallah . Oppuunn ne zaman . Allah'ın iz niyle foliküllerin güzelce döllenip b ölünür

hayirli olsun cnm hersey gonlunce gelissin..1-2 tane cikis varsa bu 10 taneye kadar belki ilacla igneyle cikar hic denedinizmi bunu.. emre bey cok ictendir..

Eşim muayene oldu, bugün de sperm tahlili verdi ve ben adet Olmayı bekliyorum. Adet olur olmaz başlayacağız. Inşallah Allah yardımcımız olsun hepimizin..

Harikasın inşallah bebek bakımıyla ilgili konuşmalara geçmeyi en kısa zamanda Allah nasip etsin..

evet tatlım ya geç olsun senin olsun. içini rahat tut lütfen.

Allah yardimcin olsun canim tez zamanda senide güzel haberlerinle cinlasin bu topik dualarim seninle tatlim

Canim bizlere birer mucize lazim hic beli olmaz nerde nasil bizi bulacagi hicbirseyi yanlis yapmiyoruz hata fazlasini yapiyoruz
herseyi cok güzel olcak gor bak bunuda atlatacaksin canim bikrresinde ilk denememde banada olmustu iki gün sonra gel demisti doktor hersey biti sandigim anda bir kosturmaca olduki anlatamam 4embiryo canim hepside birinci kalite bünye yapuyo bazen ah su bunyemizi bir kontrol altina alabilsek

Kizlar hepinizi kocaman öpüyorum yüksek troid de ramen adetim hic sasmadi dün geldi haha eskidende bukadar sevinirmiydim adet olmaya bilmiyorumda ama beni yaniltmadi cokkkk mutluyum yarin Clomifen Ferring basliyorum carsamba rahim filmi cekilecek ikisi bir arada nasil olcak bilmiyorum bu hafta cok dolu gececek ayyyy bana dua edin nolur hepinizin duasina somdiden amin diyorum

Cok sevindim Acmila. Hersey cok guzel olacak. Dualarim seninle..

canım benim en büyük sıkıntım işimi evimi bırakıp uzaklara gelmek yoksa her fırsatta denerdim dediğin gibi belki inş. her şey yoluna girer de sürprüz olur

bebeğine kavuşmanın ilk adımları olsun inşallah allahım en güzelinden sağlıklı bir bebiş nasip etsin canım dualarım seninle

Reactions: Eua
Allah yardimcin olsun canim tez zamanda senide güzel haberlerinle cinlasin bu topik dualarim seninle tatlim

Amin canım sağol inşallah bu sefer hersey güzel olacak

Allah yar ve yardımcın olsun canım insallah hersey gonlunce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…