- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.141
Insallah cok guzel buyurler ve cok kaliteli embriyolarin olur canim. Benim embriyolar 1. kaliteydi ve 3. Gun dondurulmustu. ASLINDA kaliteli olmalari genetik olarak duzgun olduklarinin gostergesi degilmis. Dua edelim bizlere yavrularimizi getirecek embriyolar olsunlar..canım bende şuan yumoşum büyüp dölenirse dondurmak istiyorum aslında kararsızım..senin emriyoların kalitleri nasıldı canım..kaçıncı gün donduruldular emriyolar..
canım inşallah yumurtan sağlıklı bir şekilde toplanır bebeğini kucağına alırsın allah yardımcın olsun dualarımız seninleMerhaba kızlar bugunku kontrolumde e2 degerim düşük cikti iki gun once 2700 idi bugun 1070 cikti doktorumda ben bunun labaratuvar hatası olduğunu dusunuyorum dedi progestanada baktı 0.52 cikmisti ultrasonla muayene etti hersey guzelyumurta catlamamis defi bu gece catlatma ignesini yapiyorum dualarinizi esirgemeyin
canım inşallah yumurtan sağlıklı bir şekilde toplanır bebeğini kucağına alırsın allah yardımcın olsun dualarımız seninle
Canım inşallah herşey istediğin gibi olur şimdiden bol şans. E2 in kaç çıktı. Herşey güzel olur inşallah . Oppuunn ne zaman . Allah'ın iz niyle foliküllerin güzelce döllenip b ölünürMerhaba kızlar bugunku kontrolumde e2 degerim düşük cikti iki gun once 2700 idi bugun 1070 cikti doktorumda ben bunun labaratuvar hatası olduğunu dusunuyorum dedi progestanada baktı 0.52 cikmisti ultrasonla muayene etti hersey guzelyumurta catlamamis defi bu gece catlatma ignesini yapiyorum dualarinizi esirgemeyin
Canım inşallah herşey istediğin gibi olur şimdiden bol şans. E2 in kaç çıktı. Herşey güzel olur inşallah . Oppuunn ne zaman . Allah'ın iz niyle foliküllerin güzelce döllenip b ölünür
hayirli olsun cnm hersey gonlunce gelissin..1-2 tane cikis varsa bu 10 taneye kadar belki ilacla igneyle cikar hic denedinizmi bunu.. emre bey cok ictendir..
Teşekkür ederim. Burası evim gibi benim. Bir ara her sabah pasta - börek, çay - kahvaltı sohbetlerimiz bile vardı
Kalplerimiz aynı hasretle yanarken, hayattan kopmadan aklımızdakileri konuşabildiğimiz, dıştan ne kadar farklı görünsek te içte bir olduğumuz bir ortam. Birbirimizden sürekli bir şeyler öğrenirken kendimizi de ifade imkanı buluyoruz burada. Belki de en acı yüklerden birisini burada hafifletip umut depoluyoruz. Ve çoğaldıkça güçleniyoruz. O yüzden herkese kapımız açık...
Dilerim hepimiz evlatlarımıza kavuşur, yüreklerimizdeki özlemi dindirebiliriz. Ve bu dostluk ortamını annelik sıfatıyla süsleyip sürdürebiliriz.
Sara_28 Allah yardımcın olsun..
ensucum bu sabah kontrolüm vardı ne yazıkki en büyük yumurtam aynı kalmış hiç büyümemiş hala 8,30 cm ayrıyeten 3 tane küçük varmış ama çok yavaş büyüyorlar yol boyunca ağlayıp durdum ne yapacam bilmiyoru acaba nerde yalnış yaptım diye düşünüyorum bir önceki tedavim harika gelişmişti
evet tatlım ya geç olsun senin olsun. içini rahat tut lütfen.canımm hiçbiyerde hata etmedin tabiki ama şimdi ağlamakla hata ediyorsun.. dur bakalım benim tedavimde normalden 4 gün fazla sürmüştü ve çok zor gelişmişti 3 yumurta.. hepsi gelişecek sen gönlünü ferah tut.. celinada da biraz yavaş gelişme olmuştu hatırladığım kadarıyla bak buz bebişi bile oldu.. böyle yüzlerce örnek var.
her ay yumurta sayısı ve durumu değişiyor. gözüken 4 tane yumurtan var sevinmen gerekli. doktorlar hep en olumsuzu konuşuyorlar zaten. bugün kaçıncı günün e2 kaç canım kendine bugünkü e2 sonucunu çağrı merkezini arayıp mail attır istersen canım bakalım kaçmış.
daha zamanın var herşey güzel olacak..
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın, dualarımızı kabul etsin inşallah.inşallah yanılırım ve her şey yoluna girer gerçekten çok yoruldum allah hepimize hayırlısını versin inş.
Merhaba kızlar bugunku kontrolumde e2 degerim düşük cikti iki gun once 2700 idi bugun 1070 cikti doktorumda ben bunun labaratuvar hatası olduğunu dusunuyorum dedi progestanada baktı 0.52 cikmisti ultrasonla muayene etti hersey guzelyumurta catlamamis defi bu gece catlatma ignesini yapiyorum dualarinizi esirgemeyin
ensucum bu sabah kontrolüm vardı ne yazıkki en büyük yumurtam aynı kalmış hiç büyümemiş hala 8,30 cm ayrıyeten 3 tane küçük varmış ama çok yavaş büyüyorlar yol boyunca ağlayıp durdum ne yapacam bilmiyoru acaba nerde yalnış yaptım diye düşünüyorum bir önceki tedavim harika gelişmişti
Cok sevindim Acmila. Hersey cok guzel olacak. Dualarim seninle..Kizlar hepinizi kocaman öpüyorum yüksek troid de ramen adetim hic sasmadi dün geldi haha eskidende bukadar sevinirmiydim adet olmaya bilmiyorumda ama beni yaniltmadi cokkkk mutluyum yarin Clomifen Ferring basliyorum carsamba rahim filmi cekilecek ikisi bir arada nasil olcak bilmiyorum bu hafta cok dolu gececek ayyyy bana dua edin nolur hepinizin duasina somdiden amin diyorum
canım benim en büyük sıkıntım işimi evimi bırakıp uzaklara gelmek yoksa her fırsatta denerdim dediğin gibi belki inş. her şey yoluna girer de sürprüz olurCanim bizlere birer mucize lazim hic beli olmaz nerde nasil bizi bulacagi hicbirseyi yanlis yapmiyoruz hata fazlasini yapiyoruz
herseyi cok güzel olcak gor bak bunuda atlatacaksin canim bikrresinde ilk denememde banada olmustu iki gün sonra gel demisti doktor hersey biti sandigim anda bir kosturmaca olduki anlatamam 4embiryo canim hepside birinci kalite bünye yapuyo bazen ah su bunyemizi bir kontrol altina alabilsek
inşallah canımAllahım emeklerimizi boşa çıkarmasın, dualarımızı kabul etsin inşallah.
bebeğine kavuşmanın ilk adımları olsun inşallah allahım en güzelinden sağlıklı bir bebiş nasip etsin canım dualarım seninleKizlar hepinizi kocaman öpüyorum yüksek troid de ramen adetim hic sasmadi dün geldi haha eskidende bukadar sevinirmiydim adet olmaya bilmiyorumda ama beni yaniltmadi cokkkk mutluyum yarin Clomifen Ferring basliyorum carsamba rahim filmi cekilecek ikisi bir arada nasil olcak bilmiyorum bu hafta cok dolu gececek ayyyy bana dua edin nolur hepinizin duasina somdiden amin diyorum
Allah yardimcin olsun canim tez zamanda senide güzel haberlerinle cinlasin bu topik dualarim seninle tatlim
Kizlar hepinizi kocaman öpüyorum yüksek troid de ramen adetim hic sasmadi dün geldi haha eskidende bukadar sevinirmiydim adet olmaya bilmiyorumda ama beni yaniltmadi cokkkk mutluyum yarin Clomifen Ferring basliyorum carsamba rahim filmi cekilecek ikisi bir arada nasil olcak bilmiyorum bu hafta cok dolu gececek ayyyy bana dua edin nolur hepinizin duasina somdiden amin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?