Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ruyamda melegimi gordum, yatiyordum melegim kizim dogmustu kucagimda oturuyordu. dogmus ama ben onu gunlerce ac birakmistim emzirmeyi unutmustum annesine ac oldugunu soyluyordu. uzerimde simsiyah bi tshirt varmis, bebegimi tshirtumun icine sokmus ilk kez emzirmeye calisiyordum.. sonra dibi gozukmeyen siyah sularda boguluyordum..
melegimin kalbi durdu kizlar, artik benimle degil gercek bi melek oldu..

canım yaa lütfen rüya olsun Allahım sabır versin...şimdi okyunca gözüme inanamadım çook üzüldüm...

Tam olarak anlayamadim mesajini ensu, rüyaysa unut gitsin olumsuz düsünmeyi birak güzel düsün.

Ensucum canim yaa cok uzuldum yasadigin en son uzuntu bu olsun allah en kisa zamanda hayirli saglikli bebekler versin..her seyin hayirlisi ..allah su an aldi belkide sana iki tane vercek ..cok yupratma kendini her sey guzel olacak

slm canımcığım hoş geldin nerelerdesin hiç uramıyorsun artık burlara..tedavine devam ediyormusun canım..

Canim buralardayim ara ara bakiyorum sizlere..benimde cok sukur bu ay yumim oldu dollendi haber bekliyorum bolunurse dondurcaz ..seninde hayirli olsun ne guzel yumiler cikmis ortaya ins. Bu sefer olsun bebisler gelsin..hepimizin bu tedavileri hayirli olsun

Allah sabır versin arkadaşım. Biz ne desek içindeki fırtınayı dindiremeyiz. Ama yanındayız, senin için duacıyız. Emin ol seninle birlikte bizim de kolumuz kanadımız kırıldı. Senin gibi hissedemesek te bizim de yüreğimiz dağlandı. Elimizden bir şey gelmese de acın bizim de acımız...

Ensu canim... Uzuntunu yuregimin ta Icinde hissediyorum....Rabbim sabir versin..... Suan yaninda olup sana sarilmayi cok isterdim.

Ahhh...
Haberi okuyunca ilk tepkim bu oldu. Canım ne desek sana çare olmayacak kendimden çok sevindim sana şimdi kendimden çok üzgünüm.. Kifayetsiz her şey, keşke acını hafifletebilsydik... Bunu unutturacak başka acıların olmasın hiç.. Keşke yanında olsbilsem çok üzgünüm...

Negatiflerime belki de bu gelişmelerden korktığum için üzülmüyordum... Sağlıklı olmayacaksa hiç olmasın diliyordum kendim için, şimdi tüm kalbimle dua ediyorum...

Çook üzüldüm ensu. Çookkk.. Allah sana sabırlar versin. Acını, üzüntünü içimde hissediyorum.

Şu an tek dileğim, bizlere; " şaka yaptım şaka yaptım" diyerek sevinç çığlıkları atman.....

Lütfen bu kötü bir şaka olsun...

Canım, sevgili arkadaşım eğer gerçekse bu olay çok üzgünüm çok . Karnındaki bebeği kaybetmiş biri olarak seni öyle iyi anlıyorum ki. Dualarım seninle

sultanım nasılsın arada diğer topiğede yaz sende aklımdasın hep
İyiyim canım, sen nasılsın ? Bazen okuyup çıkıyorum. Hani diyecek birşeyler bulamazsın ya, o mod lardayım son aylarda....

Ensu'ya canım çok sıkıldı şu an. Site bazen insana moral olurken, böyle üzüncü haberlerle anında çökertebiliyor insanı. Ne desem ne yazsam şu an ki can sıkıntımı tarif edemem...

Allah sabrını versin arkadaşım..çok ama çok üzüldüm

Yaa hayır bu gerçek drğil di mi rüyanı anlattın bize lütfen rüya olduğunu söyle ensu cum ya...çok çok üzgünüm bogazım düğümlendi ne yazacağımı bilemiyorum çok üzgünüm

Piişşşşşttt heyyy umutsuzluk yok aynısı bendede yaşandı yumurtalar büyümedi son anda istenen seviyeye ulastı üç tane topladılar ben de karalar bağladım ağladım durdum saolsun kızlar burda destek oldular üzülme sakın ataga gececeklerdir stres yapma transfer sonrasını düşün canım stres zararlı
C

canım üzme kendini. Her ay farklı oluyor büyümeleri. Küçükler büyüsünde onlarda yeter. Yeterki sen moralini bozma. Bende şimdi bekliyorum klinikte. Bakalım de ne diyecek
Alara nasıl gecti klinik haftasonu giremedim umarım güzel gelişmeler olmuştur.,,

inşallah yanılırım ve her şey yoluna girer gerçekten çok yoruldum allah hepimize hayırlısını versin inş.
Hayırlısını dilemek her zaman en iyisi ama umutsuzluk yok..
Bol koşturmalı ve güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah

Yerimde duramıyorum ofise sığamıyorum...
Ensu ile temas kurabilen var mı?

Tüm güzel gelişmelere seviniyorum ama en çok Ensu'yla sevinmiştim ben... Bunca zaman yılmadan, araştırarak, sabrederek azimle ilerleyerek, her sonucun üstesinden gelerek yine yeni yeniden deneyecek gücü bulduğu için hamileliği çok kıymetliydi... Rüyalarının ne kadar hassas ve gerçeğe dair olduğunu da biliyorum. Öyle anlatıyordu rüyalarım hep çıkıyor diye. Sadece rüya olmasını çok ama çok isterdim

Diğer taraftan vücudumuzun nasıl mucizelere sahip olduğunu da biliyorum. Hem iyiyi hem kötüyü ayırt etmekte de muhteşem bir kurguya sahip olduğunu... Sağlıklı olmayan bir durum varsa müdahale edebildiğini...

Her ne olursa olsun şu anda her şey taze... Söylenecek çok söz yok. Acın ciğer yakıyor...

F Fatos4345 Cuma'dan beri sonuç ne oldu diye aklımdaydın... Ama malum koşturmacalardan internet ile hiç haşır neşir olamadım. Bu sabah ilk fırsatta senden haberler almak için geldiğimde ensunun haberiyle dağıldım.

Müjdelerin çok olsun canım. Gecikmeli de olsa tebrik ediyorum. İnşallah sağlıkla tamamına ersin... Değerlerin nasıl kendini nasıl hissediyorsun bilmiyorum ama umarım gönlünden geçtiği gibi kavuşursun dileklerine. "Size" çok dikkat et... Nazarlardan uzak sağlıkla ve şansla dolu huzurlu bir hamilelik diliyorum. Hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…