Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

celina1 HSG için ne aşamadasın? Biliyorsun benim de hsg fobim gelişmişti çok lazımmış gibi... Ve önlük giyip işlem için yattığım yataktan kalkıp çektirmeyeceğim diyerek iptal etmiştim... Sonra illa ki gerekiyor denildiği için paşa paşa (kibar olanını yazdım aslında paşa paşa değil de neyse... ) gitmiştim... İnan nasıl oldu niye oldu bilmiyorum, başladığını da, yapıldığını da anlamadım. (ayaklarınla kendini arkaya çekebilirsin denildiğinde) Bittiğinde niye vazgeçtiniz? diye soracak kadar sorunsuz, sıfır acı ile geçti bitti.

İlki ile hiç kıyaslanmayacak durumda geçti. Keza ilkinde de hissettiğim 10 saniyelik bir şeydi...
Zanork ve Ensu'da söylemiş en iyisi kesinlikle Radyomar... Levent'ten de bahsetmişsin ben Plazalardayım Levent'teki şube iki adım mesafemde ama Fındıkzade'ye gittim. Buradakinde oradaki donanım yok. Her şeyden öteye Cevat bey yok. Kaçtığım randevumda neredeyse yarım saat niye, neden, niçin için psikolog gibi oturup konuşabilecek, hasta değil ziyaretçi hissettirecek kadar donanımlı ve ilgili...

Ertelemeden hemen çektirebilmeni diliyorum. Gitmeden önce 1 şişe passiflorayı yolda içtim onun da etkisi olabilir ama bittikten sonra eşim endişeyle beni beklerken gülerek gelen, üstelik cüzdanını alıp ödeme yapmaya giden beni görünce gidip Cevat Bey'e teşekkür etti... Senin için de bu kadar güzel geçmesini diliyorum.

Endişelerini de anlıyorum ama inan kaçış yoksa gidip orada çektirebilirsin, en azından çok ihtimam gösterileceğinden endişen hiç olmaz.

Cok tesekkur ediyorum. Insallah hepimiz evlatlarimiza kavusuruz.

Canımsın benim ne güzel uzun uzun yazmışsın vakit ayırmışsın çok çok teşekkür ederim..aslında dün adet oldum bu hafta yaptırabilirdim ama içimden gelmiyor hiç..eşimlede konustum bir buçuk sene ve beş denemenin beni çok yıprattığına karar verdim duygusal olarak hazır değilim ki içimden bir ses hsg sonrası kalan tek tüpümünde alınmadı gerektiği sonucu çıkacağını söylüyor sanırsam ben aslında bundan kaçıyorum..bu ameliyat korkusu değil tek tüpümü kaybetme korkusu..diyeceksiniz işe yaramıyorsa alınsın evet sonuç onu gerektirecekse yapılacak ..kafamda deli sorularrr...özetle kasım adetine erteledim hsg yi kendimce :) sonuç temizse aralıkta beni bekleyen tektaş buz bebişimi alacağım...

Nereden biliyorsun öyle çıkacağını canım benim? Bilemezsin :) 9-10. gün yaptırılıyor hala zamanın var randevu almaya... Benim de kaçışlarımdan en önemli nedeni "bildiğimiz şeyi niye test ediyoruz tekrar?" idi. Kendi kendime teşhis koydum yani. 10 sene önce laparoskopi de tüplerin kapalı olduğu öğrenilmişti. Geçen sene HSG'de kapalılığı teyit edilmişti. Yani kapalı zaten ne demeye çektiriyorum? diye itiraz ettim, doktorum da tüplerin deforme olup olmadığından, rahim için yapışıklıkların artıp artmadığını ya da histeroskopi sonrası son durumun ne olduğunu görmek açısından önemli olduğunu söyledi. Yani tüpten çok transfer öncesinde rahimin son durumunu görmek gerekiyordu. Ki bu çok önemli biliyorsun...

Ve ben kapalı işte ne gerek var diyordum hala, hatta direkt laporoskopi yapalım kapalılık durumuna bakarsınız, bunca kaliteli embriyoya rağmen tutunmamaya sebep olan bir hidrosalpenks varsa tüpleri de bağlarsınız ben bu eziyeti çekmem demiştim. Narkoz almaktansa bu filmi çektirin önümüzü görelim dedi.

1. de kaçtım 2. de gittim çektirdim. Ne oldu 10 yıldır kapalı tüpler açık çıktı... Bu çok karşılaşılan bir durum değil sürpriz oldu belki ama ben direkt ameliyat işine girişecektim boş yere.. Bu nedenle eğer transfer edilmek üzere soğuk soğuk odalarda seni bekleyen tektaşın gelsin ne olduğunu bilmediğim rahimime tutunsun diyorsan sal gitsin bence de, yok emin olalım onca uğraştık o tektaşımız oldu daha fazla üşümesin diyorsan iç passiflorayı çektir HSG'yi bir an önce :)

Akşam üzeri randevusu alırsan güzel bir yemek ve şarap sonrası da olur süper olur :) Benim sabahın köründe 8.45 randevusuydu passiflorayla idare ettim, şarabı tercih ederdim :)

Hadi bir cesaret...

ensucum çok geçmiş olsun canım ya inan çok şaşkın ve üzgünüm ne diyeceğimi nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum bunun teselliside yok zaten ilk okuduğumda rüyanı anlattığını sanmıştım ve sonra tekrar okudum inanamadım çok geçmiş olsun allah sabır versin arkadaşım

bende şimdi okudum ve ne diyeceğimi bilemiyorum ensunun hamilelik haberini dört gözle bekledim ve çok sevindim şu an okuyunca çok üzüldüm allah sabır versin onca negatif tedaviden sonra pozitif sonuç alıyosun ve bebeğin seni bırakıp gidiyo çok zor çok

canım ya önce mesajını rüyadan ibaret sandım tekrar tekrar okudum inanmak istemedim ama inanki çok çok üzgünüm tatlım gerçekten yapacak bi şey yok malesef ama allahtan umut kesilmez inşallah bir dahaki seferde dünyalar güzeli bebişine hiç ayrılmamak üzere kavuşursun canım sen hepimize umut olmuştun ya gerçekten çok üzgünüm allah yardımcın olsun lütfen kendini yıpratmamaya çalış çooook geçmiş olsun

Bebeklerve üzülme kalbini ferah tut yumoslar bir anda atak yapıyor gor bak bu sefer anne olacaz

canım evet şimdi hstneden geliyorum yumoşum büyümüş çok şükür 13,buçuk olmuş ama diyerleri çok geride dktr bakmadı bile inşallah bu yumoşum sağlıklı şekilde gelişir yoksa herşey bitecek

cok uzuldum canim Allah sabir versin arkadaşım ne desem bos biliyotum ama acini paylaşıyorum bunu bil

Kızlar bende opudan ciktim sekiz yumosum toplandi yarin arayip bolgi verecekler kaliteleri hakkında

Gözün aydın olsun, geçmişler olsun... Şimdi zaman; döllendiler, bölünüyorlar haberlerini bekleme zamanı... Dilerim zaman hep güzel gelişmeler getirir. Kaliteli bir sürü güzel embriyo haberi almanı diliyorum.

Sen nasılsın? Opu sonrası bir sıkıntın yoktur umarım... Süratle toparlanmanı diliyorum.
İleride transfer edilmek üzere dondurulacak mı? taze transfer yapılacak mı? Ne karar verdiniz doktorunla?
Dilerim en hayırlısı olsun...

Çok sevgiler,

Nazar değdirme... Önemli olanın tek bir embriyo olduğunu hepimiz biliyoruz, evet keşke daha çok olsa da tüm bu iğneli tedavi süreçleri bir daha olmasa, yedeğimiz olsa diliyoruz... Keşke öyle olsa ama bazen olmuyor işte, hem belli olmaz bakarsın bir sürpriz yaşanır...

Hiç yumurtası olmayanlara göre şanslı olduğunu düşünerek devam etmekten hiç vazgeçme... Onlar da başka süreçlere göre şanslılar... Her kadının şansı da, şanssızlığı da ayrı... Hayırlısı ise zamanı gelmişse olacak. Dilerim tüm düzenini bozarak, zahmet ve sabırla sürdürdüğün bu tedavinden güzel sonuçlar alırsın. Şansın bol yolun hep açık olsun canım.

Tüm kalbimle sağlıkla ilerleyecek bir tedavi ve sonuç diliyorum sana

tesadüfen gördüm mesajını,rüyanı anlatıyorsun zannettim ama sonu çok acı bitti gerçekten.
canım senin adına çok üzüldüm.Allah sabır versin,nasıl teselli edebiliriz seni bilmiyorum.keşke elden bişey gelse canım(

Ben iyiyim hafif karin ağrısı var ama normalmis genel anestezi altinda toplandı yumoslarim şimdi dinleniyorum canim ilgine ve dualarına çok tesekkur ederim

Transferi yapacaz canim fazla embriyo olursa donduracaz hayırlısı olur insallah

Gozun aydin olsun. Insallah o senin kuzusundur. Endiselerini kaygilarini cok Iyi anliyorum. Dua edelim hersey gonlunce olsun...

Cok cok haklısın ayrıca korkunun ecele faydası yok er ya da gec hsg yapılacak sanırsam ben kendimi kandırıyorum :) bi dahaki ay söz :))
Cok güzel haber bu canımmm bi tane olsun bizim olsun stres yapmaaa sakın ....

Kızlar bende opudan ciktim sekiz yumosum toplandi yarin arayip bolgi verecekler kaliteleri hakkında
Güzel haberler gelecek canım inanıyorumm gecmiş olsun ..

Ve kesinlikle akşamüstü randevusu alacağım ...passiflorayla idare edemem ama sonrası şarap fikri motivasyonumu artırdı hatta eşimede bahsettim seni tebrik etti bizim için düşündüğün bu güzel programından dolayı...teşekkürlerini iletiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…