Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımcığım tek taşın hayırlı olsun bize gereken tek yumoş biliyorsun benimde bugün kontrolüm vardı benimde üç yumoştan teki gelişme göstermiş hakımızda hayırlısı olsun rabim tek taşımıza can kan versin sağlıklı hayırlı evlat olsun..

canim insallah tek tasimiz bize hayirli evlatlarimizi verir cok dua ediyorum canim sen memorialdamisin

canim insallah tek tasimiz bize hayirli evlatlarimizi verir cok dua ediyorum canim sen memorialdamisin
hayır canım memeoriale gitmeyi çook istedim bu ay ama kısmet değilmiş hazır fsh düşmüştü bu ay aslında ama nasip işte canım,, benim burda gitiğim doktorum var her adete gidiyorum yumurtama göre tedavime başlatıyor ve İstanbul tüp beebeye aret beye yönlendiriyor üç tüp denedim orda hiç farklı tedavi olmadım hep 2 günü transfer edilirdi emriyo gerçi tek emriyom oluyordu tehlikeye atmamak adına hep 2 günü transfer oldum tabiki tutmadı..6 ay hiç yumoşum yoktu biliyorsun canım geçen adetimde 3 ay gecikmeli oldum bu ay adetimde doktoruma gitiğimde 3 yumoşu görünce areti aramış malllesef bende başka merkeze gitmek istediğimi söyleyemedim..aslında içim rahat değil Allahıma du ediyorum mleğim nasıl tutcaksa öyle transfer etsinler..bakalım canım dölenirse dondurmayı istiyorum aslında eşimde transfer olursun belki tutar diyor..napıcağıma karar veremedim bakalım canım büyürse iptal olmasa opu aşamasına kadar gelebilirsem emriyologla görüşücem..

canim cok tessekkur ederim guzel dileklerin icin acikcasi endiseligim ama allah buyuk sonucta kismette ne varsa yadsa

okuduğumda nefes alamadım...lütfen sadece rüya olduğunu söyle. kendime üzülüyordum ama seninle kahroldum şu anda. Allahım lütfen Nuray'a ve bebeğine yardım et. Nolur!!!

Kızlar bir iki şey paylaşırım sizlerle diye girdim şimdi. ensu'yu okuyunca kalakaldım. Allahım ne olur yardımcısı ol!

bana da umut oldu. sayesinde memorial'e gitme kararı aldım. kolum kanadım kırılmış gibi hissediyorum. ve şu anda yaşadığı acıyı iliklerime kadar hissediyorum. en başta negatif görmek bir derece ama her süreçte o kadar dikkat edilen bir hamilelikte bunun yaşanması insana dokunuyor. Allahım kimbilir ne kadar kahrolmuştur. düşündükçe üzülüyorum. Bir arkadaşım doğuma 1 hafta kala kaybetti bebeğini...sonrasında 2 tane evladı oldu. hemde 1kız 1 erkek. Allahım bizler için ne planlar yapıyor hiç bilmiyoruz.

Gozun aydin canim. Sana yavrularini getirecek embriyolarin olmasini diliyorum.
Amin canım inşallah

amin canım insallah

canim ne guzel haber bu hayirli olsun insallah saglikli dunyalar guzeli ikizlerin olur

Amin canım inşallah inşallah senin tek tasinda tek yumurta ikizi olur

Bana ne? Ben de gelcem seninle. Ben de şarap iççem. Bana ne...

Haklısın... Aynen dediğin gibi bunca şeyden ve ihtimam sonrası insana dokunuyor... Başka acılarla sınanarak unutmayalım acılarımızı inşallah. Benzer örnek bende de var... Minik kuşum dediğim bir yakınım var o daha 27 yaşında ve 7 seneden fazladır uğraşıyordu infertile ile... Nihayet olmuştu bu kez. 7. ayına girdiğinde erken doğumu oldu oğlunun doğumda yaşamadığını ilettiler, kızı 10 gün yaşama tutunabildi... Halen oğlumun bir istiratgahı yok (yaşamayan doğumlarda böyleymiş uygulama bilmiyorum) kızımın ise bir istiratgahı var nasıl gideyim nasıl kardeşsiz dua edeyim baş ucunda diyor. Keşke ikisinin de ziyaret edebileceğim yeri olsaydı da diyor, keşke ikisinin de olmasaydı da diyor... Merasimi, duası, mevlüdü vs. ile acısının içinde uğraşmak da onu mahvetmişti... Acı insanın hislerini düşüncelerini isteklerini darmadağın edebiliyor.

Acı acıya benzemez derler, ateş düştüğü yeri yakıyor, dağlıyor...
Şimdi, bugün, şu an bu kayıp hepimizin canını yakıyor. Hala dağınığım, aklım onda.
Kifayetsiz kelimelerle ne yazsak boş onu da biliyorum maalesef.

off ki offff! Allahım yardımcısı olsun ve bir daha ağlatmasın, evladına da tez vakitte kavuştursun inşallah.

ya aslinda endiseni cok iyi anliyorum bendeayni endiseyi duyuyorum tek yumos olunca durum kritiktir ama bir yandan dusunuyorum kismetimizde varsa bir yumosta ikizde olabilir kismette yoksa on yumos olsun tutmaz zaten allah hayirlisi neyse onu yasatsin bize sana gelince canim eyer trasfer icin uygunsa hersey ertelemeye gerek yok sonucta zaman bizim icin kisitli rahimde yaslaniyor ama yinede doktorun ne derse onu yap allah cabalarinin en guzel sunucunu versin canim

canımcığım hakımzda hayırlısı neyse o olsun..encu durumuna çok üzüldüm bende Allahım hiçkimseyi evlat acısıyla evlat hasretiyle sınamasın..Alahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize..

evet yaa bende hala ensunun şokundayim kimbilir simdi ne durumda canim benim ya allahim ona guç versin keske yapacak bi sey olsa ama malesef yok

evet yaa bende hala ensunun şokundayim kimbilir simdi ne durumda canim benim ya allahim ona guç versin keske yapacak bi sey olsa ama malesef yok
canım eminim çoook acııdır ama hiç hamiş kalamammakta çok kötü..Allahım sen afet hep şöyle bir düşüncem var birkere tutsa en azından bende hamile kalabiliyorum diycem..ama eminim hamile kalıp sonrasında kaybetmek daha acıdır..Allahım sabır versin encu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…