- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.201
canımcığım tek taşın hayırlı olsun bize gereken tek yumoş biliyorsun benimde bugün kontrolüm vardı benimde üç yumoştan teki gelişme göstermiş hakımızda hayırlısı olsun rabim tek taşımıza can kan versin sağlıklı hayırlı evlat olsun..canım evet şimdi hstneden geliyorum yumoşum büyümüş çok şükür 13,buçuk olmuş ama diyerleri çok geride dktr bakmadı bile inşallah bu yumoşum sağlıklı şekilde gelişir yoksa herşey bitecek
canımcığım tek taşın hayırlı olsun bize gereken tek yumoş biliyorsun benimde bugün kontrolüm vardı benimde üç yumoştan teki gelişme göstermiş hakımızda hayırlısı olsun rabim tek taşımıza can kan versin sağlıklı hayırlı evlat olsun..
Kızlar bende opudan ciktim sekiz yumosum toplandi yarin arayip bolgi verecekler kaliteleri hakkında
hayır canım memeoriale gitmeyi çook istedim bu ay ama kısmet değilmiş hazır fsh düşmüştü bu ay aslında ama nasip işte canım,, benim burda gitiğim doktorum var her adete gidiyorum yumurtama göre tedavime başlatıyor ve İstanbul tüp beebeye aret beye yönlendiriyor üç tüp denedim orda hiç farklı tedavi olmadım hep 2 günü transfer edilirdi emriyo gerçi tek emriyom oluyordu tehlikeye atmamak adına hep 2 günü transfer oldum tabiki tutmadı..6 ay hiç yumoşum yoktu biliyorsun canım geçen adetimde 3 ay gecikmeli oldum bu ay adetimde doktoruma gitiğimde 3 yumoşu görünce areti aramış malllesef bende başka merkeze gitmek istediğimi söyleyemedim..aslında içim rahat değil Allahıma du ediyorum mleğim nasıl tutcaksa öyle transfer etsinler..bakalım canım dölenirse dondurmayı istiyorum aslında eşimde transfer olursun belki tutar diyor..napıcağıma karar veremedim bakalım canım büyürse iptal olmasa opu aşamasına kadar gelebilirsem emriyologla görüşücem..canim insallah tek tasimiz bize hayirli evlatlarimizi verir cok dua ediyorum canim sen memorialdamisin
Nazar değdirme... Önemli olanın tek bir embriyo olduğunu hepimiz biliyoruz, evet keşke daha çok olsa da tüm bu iğneli tedavi süreçleri bir daha olmasa, yedeğimiz olsa diliyoruz... Keşke öyle olsa ama bazen olmuyor işte, hem belli olmaz bakarsın bir sürpriz yaşanır...
Hiç yumurtası olmayanlara göre şanslı olduğunu düşünerek devam etmekten hiç vazgeçme... Onlar da başka süreçlere göre şanslılar... Her kadının şansı da, şanssızlığı da ayrı... Hayırlısı ise zamanı gelmişse olacak. Dilerim tüm düzenini bozarak, zahmet ve sabırla sürdürdüğün bu tedavinden güzel sonuçlar alırsın. Şansın bol yolun hep açık olsun canım.
Tüm kalbimle sağlıkla ilerleyecek bir tedavi ve sonuç diliyorum sana
okuduğumda nefes alamadım...lütfen sadece rüya olduğunu söyle. kendime üzülüyordum ama seninle kahroldum şu anda. Allahım lütfen Nuray'a ve bebeğine yardım et. Nolur!!!ruyamda melegimi gordum, yatiyordum melegim kizim dogmustu kucagimda oturuyordu. dogmus ama ben onu gunlerce ac birakmistim emzirmeyi unutmustum annesine ac oldugunu soyluyordu. uzerimde simsiyah bi tshirt varmis, bebegimi tshirtumun icine sokmus ilk kez emzirmeye calisiyordum.. sonra dibi gozukmeyen siyah sularda boguluyordum..
melegimin kalbi durdu kizlar, artik benimle degil gercek bi melek oldu..
bana da umut oldu. sayesinde memorial'e gitme kararı aldım. kolum kanadım kırılmış gibi hissediyorum. ve şu anda yaşadığı acıyı iliklerime kadar hissediyorum. en başta negatif görmek bir derece ama her süreçte o kadar dikkat edilen bir hamilelikte bunun yaşanması insana dokunuyor. Allahım kimbilir ne kadar kahrolmuştur. düşündükçe üzülüyorum. Bir arkadaşım doğuma 1 hafta kala kaybetti bebeğini...sonrasında 2 tane evladı oldu. hemde 1kız 1 erkek. Allahım bizler için ne planlar yapıyor hiç bilmiyoruz.Yerimde duramıyorum ofise sığamıyorum...
Ensu ile temas kurabilen var mı?
Tüm güzel gelişmelere seviniyorum ama en çok Ensu'yla sevinmiştim ben... Bunca zaman yılmadan, araştırarak, sabrederek azimle ilerleyerek, her sonucun üstesinden gelerek yine yeni yeniden deneyecek gücü bulduğu için hamileliği çok kıymetliydi... Rüyalarının ne kadar hassas ve gerçeğe dair olduğunu da biliyorum. Öyle anlatıyordu rüyalarım hep çıkıyor diye. Sadece rüya olmasını çok ama çok isterdim
Diğer taraftan vücudumuzun nasıl mucizelere sahip olduğunu da biliyorum. Hem iyiyi hem kötüyü ayırt etmekte de muhteşem bir kurguya sahip olduğunu... Sağlıklı olmayan bir durum varsa müdahale edebildiğini...
Her ne olursa olsun şu anda her şey taze... Söylenecek çok söz yok. Acın ciğer yakıyor...
Amin canım inşallahGozun aydin canim. Sana yavrularini getirecek embriyolarin olmasini diliyorum.
Cok cok haklısın ayrıca korkunun ecele faydası yok er ya da gec hsg yapılacak sanırsam ben kendimi kandırıyorum :) bi dahaki ay söz :))
Cok güzel haber bu canımmm bi tane olsun bizim olsun stres yapmaaa sakın ....
Güzel haberler gelecek canım inanıyorumm gecmiş olsun ..
canim ne guzel haber bu hayirli olsun insallah saglikli dunyalar guzeli ikizlerin olur
Ve kesinlikle akşamüstü randevusu alacağım ...passiflorayla idare edemem ama sonrası şarap fikri motivasyonumu artırdı hatta eşimede bahsettim seni tebrik etti bizim için düşündüğün bu güzel programından dolayı...teşekkürlerini iletiyor..
Haklısın... Aynen dediğin gibi bunca şeyden ve ihtimam sonrası insana dokunuyor... Başka acılarla sınanarak unutmayalım acılarımızı inşallah. Benzer örnek bende de var... Minik kuşum dediğim bir yakınım var o daha 27 yaşında ve 7 seneden fazladır uğraşıyordu infertile ile... Nihayet olmuştu bu kez. 7. ayına girdiğinde erken doğumu oldu oğlunun doğumda yaşamadığını ilettiler, kızı 10 gün yaşama tutunabildi... Halen oğlumun bir istiratgahı yok (yaşamayan doğumlarda böyleymiş uygulama bilmiyorum) kızımın ise bir istiratgahı var nasıl gideyim nasıl kardeşsiz dua edeyim baş ucunda diyor. Keşke ikisinin de ziyaret edebileceğim yeri olsaydı da diyor, keşke ikisinin de olmasaydı da diyor... Merasimi, duası, mevlüdü vs. ile acısının içinde uğraşmak da onu mahvetmişti... Acı insanın hislerini düşüncelerini isteklerini darmadağın edebiliyor.bana da umut oldu. sayesinde memorial'e gitme kararı aldım. kolum kanadım kırılmış gibi hissediyorum. ve şu anda yaşadığı acıyı iliklerime kadar hissediyorum. en başta negatif görmek bir derece ama her süreçte o kadar dikkat edilen bir hamilelikte bunun yaşanması insana dokunuyor. Allahım kimbilir ne kadar kahrolmuştur. düşündükçe üzülüyorum. Bir arkadaşım doğuma 1 hafta kala kaybetti bebeğini...sonrasında 2 tane evladı oldu. hemde 1kız 1 erkek. Allahım bizler için ne planlar yapıyor hiç bilmiyoruz.
Valla atla gel duyguyu da alalım hatta kızlardan ist da olan herkes gelsin ayyy şahane bi program ben koşa koşa gderim bu durumdaBana ne? Ben de gelcem seninle. Ben de şarap iççem. Bana ne...
off ki offff! Allahım yardımcısı olsun ve bir daha ağlatmasın, evladına da tez vakitte kavuştursun inşallah.Haklısın... Aynen dediğin gibi bunca şeyden ve ihtimam sonrası insana dokunuyor... Başka acılarla sınanarak unutmayalım acılarımızı inşallah. Benzer örnek bende de var... Minik kuşum dediğim bir yakınım var o daha 27 yaşında ve 7 seneden fazladır uğraşıyordu infertile ile... Nihayet olmuştu bu kez. 7. ayına girdiğinde erken doğumu oldu oğlunun doğumda yaşamadığını ilettiler, kızı 10 gün yaşama tutunabildi... Halen oğlumun bir istiratgahı yok (yaşamayan doğumlarda böyleymiş uygulama bilmiyorum) kızımın ise bir istiratgahı var nasıl gideyim nasıl kardeşsiz dua edeyim baş ucunda diyor. Keşke ikisinin de ziyaret edebileceğim yeri olsaydı da diyor, keşke ikisinin de olmasaydı da diyor... Merasimi, duası, mevlüdü vs. ile acısının içinde uğraşmak da onu mahvetmişti... Acı insanın hislerini düşüncelerini isteklerini darmadağın edebiliyor.
Acı acıya benzemez derler, ateş düştüğü yeri yakıyor, dağlıyor...
Şimdi, bugün, şu an bu kayıp hepimizin canını yakıyor. Hala dağınığım, aklım onda.
Kifayetsiz kelimelerle ne yazsak boş onu da biliyorum maalesef.
yeri ve zamanı belirleyinValla atla gel duyguyu da alalım hatta kızlardan ist da olan herkes gelsin ayyy şahane bi program ben koşa koşa gderim bu durumda
Amin canım inşallah
amin canım insallah
Amin canım inşallah inşallah senin tek tasinda tek yumurta ikizi olur
hayır canım memeoriale gitmeyi çook istedim bu ay ama kısmet değilmiş hazır fsh düşmüştü bu ay aslında ama nasip işte canım,, benim burda gitiğim doktorum var her adete gidiyorum yumurtama göre tedavime başlatıyor ve İstanbul tüp beebeye aret beye yönlendiriyor üç tüp denedim orda hiç farklı tedavi olmadım hep 2 günü transfer edilirdi emriyo gerçi tek emriyom oluyordu tehlikeye atmamak adına hep 2 günü transfer oldum tabiki tutmadı..6 ay hiç yumoşum yoktu biliyorsun canım geçen adetimde 3 ay gecikmeli oldum bu ay adetimde doktoruma gitiğimde 3 yumoşu görünce areti aramış malllesef bende başka merkeze gitmek istediğimi söyleyemedim..aslında içim rahat değil Allahıma du ediyorum mleğim nasıl tutcaksa öyle transfer etsinler..bakalım canım dölenirse dondurmayı istiyorum aslında eşimde transfer olursun belki tutar diyor..napıcağıma karar veremedim bakalım canım büyürse iptal olmasa opu aşamasına kadar gelebilirsem emriyologla görüşücem..
canımcığım hakımzda hayırlısı neyse o olsun..encu durumuna çok üzüldüm bende Allahım hiçkimseyi evlat acısıyla evlat hasretiyle sınamasın..Alahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize..ya aslinda endiseni cok iyi anliyorum bendeayni endiseyi duyuyorum tek yumos olunca durum kritiktir ama bir yandan dusunuyorum kismetimizde varsa bir yumosta ikizde olabilir kismette yoksa on yumos olsun tutmaz zaten allah hayirlisi neyse onu yasatsin bize sana gelince canim eyer trasfer icin uygunsa hersey ertelemeye gerek yok sonucta zaman bizim icin kisitli rahimde yaslaniyor ama yinede doktorun ne derse onu yap allah cabalarinin en guzel sunucunu versin canim
canımcığım hakımzda hayırlısı neyse o olsun..encu durumuna çok üzüldüm bende Allahım hiçkimseyi evlat acısıyla evlat hasretiyle sınamasın..Alahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize..
canım eminim çoook acııdır ama hiç hamiş kalamammakta çok kötü..Allahım sen afet hep şöyle bir düşüncem var birkere tutsa en azından bende hamile kalabiliyorum diycem..ama eminim hamile kalıp sonrasında kaybetmek daha acıdır..Allahım sabır versin encu ..evet yaa bende hala ensunun şokundayim kimbilir simdi ne durumda canim benim ya allahim ona guç versin keske yapacak bi sey olsa ama malesef yok
Valla atla gel duyguyu da alalım hatta kızlardan ist da olan herkes gelsin ayyy şahane bi program ben koşa koşa gderim bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?