- 9 Ağustos 2014
- 359
- 300
- 78
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.221
Selam ensucum Tesadüfen gezerken rüyanı Heyecanlı bir şekilde okurken sonuyla çok üzüldüm ... Rabbim sabır versin ,dayanma gücü versin,Allah yardımcın olsun ... Inşllah o bir melekti uçtu annesi orada sizlere şefaatçi olacak... Ama çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim elden birsey gelmiyor... Veren O idi alan Oidi diyerek Allah'a Tevekkül etmekten başka kapımız yok...ruyamda melegimi gordum, yatiyordum melegim kizim dogmustu kucagimda oturuyordu. dogmus ama ben onu gunlerce ac birakmistim emzirmeyi unutmustum annesine ac oldugunu soyluyordu. uzerimde simsiyah bi tshirt varmis, bebegimi tshirtumun icine sokmus ilk kez emzirmeye calisiyordum.. sonra dibi gozukmeyen siyah sularda boguluyordum..
melegimin kalbi durdu kizlar, artik benimle degil gercek bi melek oldu..
Allah sabır versin canım üzüldüm.ruyamda melegimi gordum, yatiyordum melegim kizim dogmustu kucagimda oturuyordu. dogmus ama ben onu gunlerce ac birakmistim emzirmeyi unutmustum annesine ac oldugunu soyluyordu. uzerimde simsiyah bi tshirt varmis, bebegimi tshirtumun icine sokmus ilk kez emzirmeye calisiyordum.. sonra dibi gozukmeyen siyah sularda boguluyordum..
Piişşşşşttt heyyy umutsuzluk yok aynısı bendede yaşandı yumurtalar büyümedi son anda istenen seviyeye ulastı üç tane topladılar ben de karalar bağladım ağladım durdum saolsun kızlar burda destek oldular üzülme sakın ataga gececeklerdir stres yapma transfer sonrasını düşün canım stres zararlı
Alara nasıl gecti klinik haftasonu giremedim umarım güzel gelişmeler olmuştur.,,
Hayırlısını dilemek her zaman en iyisi ama umutsuzluk yok..
Bol koşturmalı ve güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah
canım tebrik ederim inş önce keseyi sonrada pıt pıtları duyman dileği ile.. Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..sendeki sorun neydi canım doğal hamile kalabilmen ne güzel darısı başımız olsun..Selamlar.. Ensunun kötü haberinin üzerine forumdaki kasveti dağıtır mı bilmiyorum ama... Az önce beta HCG sonucunu aldım. 357 çıkmış. :) Tam doktorumun yok artık, direk tüp bebeğe başlayalım dediği ayda doğal yolla gene kaldım. Bu işte moral motivasyon içsel huzur çok önemli. Dilerim Rabbim kucağıma almayı da nasip eder, sağlıklı biçimde inşallah...
Gözün aydın arkadaşım çok güzel bir haber bu Allah kucağına almayıda nasip etsin tebriklerrrrSelamlar.. Ensunun kötü haberinin üzerine forumdaki kasveti dağıtır mı bilmiyorum ama... Az önce beta HCG sonucunu aldım. 357 çıkmış. :) Tam doktorumun yok artık, direk tüp bebeğe başlayalım dediği ayda doğal yolla gene kaldım. Bu işte moral motivasyon içsel huzur çok önemli. Dilerim Rabbim kucağıma almayı da nasip eder, sağlıklı biçimde inşallah...
Çok çalıştım şimdi kaytarabilir ve yemek yiyebilirim...
Görüşürüz
merhaba kızlar az önce doktordan geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
Sevgili kader arkadaslarim...Dun gece 24 te test sonucumu aldim. Hamileyim... Ancak kahverengi akintim var. Size haber verip vermeme konusunda endise ettim akinti yuzunden. Ama yinede dayanamadim, durumum nasil olursa olsun bilmeye hakkiniz var....Suan akintim kesildi ama yataktan hic kalkmadan yatiyorum. Hepinizin gonlunun ve dualarinin benimle oldugunu biliyorum. Sevgiyle kalin...
ruyamda melegimi gordum, yatiyordum melegim kizim dogmustu kucagimda oturuyordu. dogmus ama ben onu gunlerce ac birakmistim emzirmeyi unutmustum annesine ac oldugunu soyluyordu. uzerimde simsiyah bi tshirt varmis, bebegimi tshirtumun icine sokmus ilk kez emzirmeye calisiyordum.. sonra dibi gozukmeyen siyah sularda boguluyordum..
Selamlar.. Ensunun kötü haberinin üzerine forumdaki kasveti dağıtır mı bilmiyorum ama... Az önce beta HCG sonucunu aldım. 357 çıkmış. :) Tam doktorumun yok artık, direk tüp bebeğe başlayalım dediği ayda doğal yolla gene kaldım. Bu işte moral motivasyon içsel huzur çok önemli. Dilerim Rabbim kucağıma almayı da nasip eder, sağlıklı biçimde inşallah...
41 kere maşallah miniğine yaşında ne var canı gayet gençsin hayat 40 sonra başlar boşuna dememişler..bende rezerv azlığı var hemde en düşük derecede benimde yaş 35..Herkese ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar. İnşallah kalp atışını duyarız. Bir defa anembriyonik gebelik yaşamıştım, şu an kalp atışına odaklanmış durumdayım. :) Gülneva77 hiçbir sorun yoktu, tek sorun yaş. Ve tabii rezerv azlığı. 41 e doğru gidiyorum.
canımcığım sen tduygu süper liste hazirlamissin. ellerin dert görmesin. ben 1973 dogumluyum ve 4.tüp denemesinden hamileyim :)
hayirli ugurlu olsun.
hayirli ugurlu olsun bebegin. Yüce Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin insallah
ensu ne diyecegimi bilemiyorum. üzüleceksin hatta kahrolacaksin belki de. kolay degil yasadiklarin. aklima bile getirmek istemiyorum. ama hamilelik ilerledikce endiseler de büyüyor. acaba bebegim, melegim saglikli sekilde büyüyor mu diye. elimde olsa eve bir ultrason aleti alip her gün bakacagim. Yüce Rabbim korusun tüm bebekleri. senin melegin artik Yaradanin yaninda onun kanatlari altinda. annesine cennetten bakiyor melek kizin. su anda inanki gözyaslarim sel oldu Allahim kimseye yasatmasin bu denli derin bir aciyi. Allaha sigin ve sakin isyan etme. günü geldiginde melegin kucagina gelecek inan bana....
hayirli ugurlu olsun. Yüce Rabbim melegini saglikla kucagina almayi nasip eder insallah. güzel haberinle hepimizi cok mutlu ettin
çok teşekkür ederim Gülneva77.. Benim de AMH
çok teşekkür ederim Gülneva77.. Benim de AMH 0,73 çıkmıştı. Doktor aşılamaya hiç başvurmayalım bile dedi. Bi ara bi umutsuzluğa kapıldım ama.. Kabullenme ve inanma şart yaa.. Benim bir arkadaşım iki overinin yarısını aldırmasına rağmen 37 yaşında ilk çocuğunu, 40 yalında 2. Çocuğunu doğurdu. Imkansız yok. Zihninizi ona göre formatlayın ve endişeleri kovun.
Cok ama cokkkkk sevindim. Rabbim tamamina erdirsin.....Selamlar.. Ensunun kötü haberinin üzerine forumdaki kasveti dağıtır mı bilmiyorum ama... Az önce beta HCG sonucunu aldım. 357 çıkmış. :) Tam doktorumun yok artık, direk tüp bebeğe başlayalım dediği ayda doğal yolla gene kaldım. Bu işte moral motivasyon içsel huzur çok önemli. Dilerim Rabbim kucağıma almayı da nasip eder, sağlıklı biçimde inşallah...
canım gerçekten dediğin doğru zihnimde hep bişeyler ters gidicek tedavilerim yarım kalıcak korkularım oluyor ve gerçektn kokrtuğum başıma geliyor..canım pozitif düşünmek için neler tavsiye edersin..normal yapım budur zaten canım herşeyin en kötüsünün düşünüyorum eşimde bu huyuma kızıyor biraz pozitif düşünsen herşey yoluna giricek diyor.. panik atak nöbetleri geçiriyorum bazen buda bana 1999 17 ağustos depreminden bizat depremi birebir yaşadıktan sonra kaldı mallesef..çok teşekkür ederim Gülneva77.. Benim de AMH 0,73 çıkmıştı. Doktor aşılamaya hiç başvurmayalım bile dedi. Bi ara bi umutsuzluğa kapıldım ama.. Kabullenme ve inanma şart yaa.. Benim bir arkadaşım iki overinin yarısını aldırmasına rağmen 37 yaşında ilk çocuğunu, 40 yalında 2. Çocuğunu doğurdu. Imkansız yok. Zihninizi ona göre formatlayın ve endişeleri kovun.
Cok tesekkur ederim Hope, Rabbim hepimizi evlatlarimiza kavustursun..duygu süper liste hazirlamissin. ellerin dert görmesin. ben 1973 dogumluyum ve 4.tüp denemesinden hamileyim :)
hayirli ugurlu olsun.
hayirli ugurlu olsun bebegin. Yüce Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin insallah
ensu ne diyecegimi bilemiyorum. üzüleceksin hatta kahrolacaksin belki de. kolay degil yasadiklarin. aklima bile getirmek istemiyorum. ama hamilelik ilerledikce endiseler de büyüyor. acaba bebegim, melegim saglikli sekilde büyüyor mu diye. elimde olsa eve bir ultrason aleti alip her gün bakacagim. Yüce Rabbim korusun tüm bebekleri. senin melegin artik Yaradanin yaninda onun kanatlari altinda. annesine cennetten bakiyor melek kizin. su anda inanki gözyaslarim sel oldu Allahim kimseye yasatmasin bu denli derin bir aciyi. Allaha sigin ve sakin isyan etme. günü geldiginde melegin kucagina gelecek inan bana....
hayirli ugurlu olsun. Yüce Rabbim melegini saglikla kucagina almayi nasip eder insallah. güzel haberinle hepimizi cok mutlu ettin
Size akupunkturu tavsiye edebilirim. İstanbul da iseniz İsmail bey en iyisidir. http://www.ismailagar.com/Default2.aspx?sid=12canım gerçekten dediğin doğru zihnimde hep bişeyler ters gidicek tedavilerim yarım kalıcak korkularım oluyor ve gerçektn kokrtuğum başıma geliyor..canım pozitif düşünmek için neler tavsiye edersin..normal yapım budur zaten canım herşeyin en kötüsünün düşünüyorum eşimde bu huyuma kızıyor biraz pozitif düşünsen herşey yoluna giricek diyor.. panik atak nöbetleri geçiriyorum bazen buda bana 1999 17 ağustos depreminden bizat depremi birebir yaşadıktan sonra kaldı mallesef..
canım gözünaydın allah kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsinSelamlar.. Ensunun kötü haberinin üzerine forumdaki kasveti dağıtır mı bilmiyorum ama... Az önce beta HCG sonucunu aldım. 357 çıkmış. :) Tam doktorumun yok artık, direk tüp bebeğe başlayalım dediği ayda doğal yolla gene kaldım. Bu işte moral motivasyon içsel huzur çok önemli. Dilerim Rabbim kucağıma almayı da nasip eder, sağlıklı biçimde inşallah...
Az önce yazdım whats up tan aramaya cesaret edemedim..biraz kafamı toparlayayım geleceğım topiğe dedi son durum bu canımm.kızlar ensudan haber alan yokmu yaa çok merak ediyorum ne yaptı acaba nasıl oldu
Sen nasılsın canım ne zaman kontrolun?canım gözünaydın allah kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?