Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam ensucum Tesadüfen gezerken rüyanı Heyecanlı bir şekilde okurken sonuyla çok üzüldüm ... Rabbim sabır versin ,dayanma gücü versin,Allah yardımcın olsun ... Inşllah o bir melekti uçtu annesi orada sizlere şefaatçi olacak... Ama çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim elden birsey gelmiyor... Veren O idi alan Oidi diyerek Allah'a Tevekkül etmekten başka kapımız yok...

Allah sabır versin canım üzüldüm.

Selamlar.. Ensunun kötü haberinin üzerine forumdaki kasveti dağıtır mı bilmiyorum ama... Az önce beta HCG sonucunu aldım. 357 çıkmış. :) Tam doktorumun yok artık, direk tüp bebeğe başlayalım dediği ayda doğal yolla gene kaldım. Bu işte moral motivasyon içsel huzur çok önemli. Dilerim Rabbim kucağıma almayı da nasip eder, sağlıklı biçimde inşallah...

canım tebrik ederim inş önce keseyi sonrada pıt pıtları duyman dileği ile.. Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..sendeki sorun neydi canım doğal hamile kalabilmen ne güzel darısı başımız olsun..

Gözün aydın arkadaşım çok güzel bir haber bu Allah kucağına almayıda nasip etsin tebriklerrrr

encudan haber varmı kızlar ya çook merak ediyorum Allahım sabır versin..canımcığım okuyorsan bizimle duygularını paylaş biraz daha hafifler kafan dağılır canım biz çook güçlü kadınlarızz burda paylaşarak dertler taslara hafifliyor...Allahım bu sabrının mükafatını vericek ben senin bebişini doğal geliceğine inanaıyorum..her şerde bir hayır vardır canım..

Çok çalıştım şimdi kaytarabilir ve yemek yiyebilirim...
Görüşürüz

duygu süper liste hazirlamissin. ellerin dert görmesin. ben 1973 dogumluyum ve 4.tüp denemesinden hamileyim :)

merhaba kızlar az önce doktordan geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu

hayirli ugurlu olsun.

hayirli ugurlu olsun bebegin. Yüce Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin insallah

ensu ne diyecegimi bilemiyorum. üzüleceksin hatta kahrolacaksin belki de. kolay degil yasadiklarin. aklima bile getirmek istemiyorum. ama hamilelik ilerledikce endiseler de büyüyor. acaba bebegim, melegim saglikli sekilde büyüyor mu diye. elimde olsa eve bir ultrason aleti alip her gün bakacagim. Yüce Rabbim korusun tüm bebekleri. senin melegin artik Yaradanin yaninda onun kanatlari altinda. annesine cennetten bakiyor melek kizin. su anda inanki gözyaslarim sel oldu Allahim kimseye yasatmasin bu denli derin bir aciyi. Allaha sigin ve sakin isyan etme. günü geldiginde melegin kucagina gelecek inan bana....

hayirli ugurlu olsun. Yüce Rabbim melegini saglikla kucagina almayi nasip eder insallah. güzel haberinle hepimizi cok mutlu ettin

Herkese ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar. İnşallah kalp atışını duyarız. Bir defa anembriyonik gebelik yaşamıştım, şu an kalp atışına odaklanmış durumdayım. :) Gülneva77 hiçbir sorun yoktu, tek sorun yaş. Ve tabii rezerv azlığı. 41 e doğru gidiyorum.

41 kere maşallah miniğine yaşında ne var canı gayet gençsin hayat 40 sonra başlar boşuna dememişler..bende rezerv azlığı var hemde en düşük derecede benimde yaş 35..

çok teşekkür ederim Gülneva77.. Benim de AMH 0,73 çıkmıştı. Doktor aşılamaya hiç başvurmayalım bile dedi. Bi ara bi umutsuzluğa kapıldım ama.. Kabullenme ve inanma şart yaa.. Benim bir arkadaşım iki overinin yarısını aldırmasına rağmen 37 yaşında ilk çocuğunu, 40 yalında 2. Çocuğunu doğurdu. Imkansız yok. Zihninizi ona göre formatlayın ve endişeleri kovun.

canımcığım sen t
çok teşekkür ederim Gülneva77.. Benim de AMH

Cok ama cokkkkk sevindim. Rabbim tamamina erdirsin.....

canım gerçekten dediğin doğru zihnimde hep bişeyler ters gidicek tedavilerim yarım kalıcak korkularım oluyor ve gerçektn kokrtuğum başıma geliyor..canım pozitif düşünmek için neler tavsiye edersin..normal yapım budur zaten canım herşeyin en kötüsünün düşünüyorum eşimde bu huyuma kızıyor biraz pozitif düşünsen herşey yoluna giricek diyor.. panik atak nöbetleri geçiriyorum bazen buda bana 1999 17 ağustos depreminden bizat depremi birebir yaşadıktan sonra kaldı mallesef..

Cok tesekkur ederim Hope, Rabbim hepimizi evlatlarimiza kavustursun..

Size akupunkturu tavsiye edebilirim. İstanbul da iseniz İsmail bey en iyisidir. http://www.ismailagar.com/Default2.aspx?sid=12

canım gözünaydın allah kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…