- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.241
Az önce yazdım whats up tan aramaya cesaret edemedim..biraz kafamı toparlayayım geleceğım topiğe dedi son durum bu canımm.
canim yarin kontrol buyuk ihtimal yarin da catlatma ignemi yapcam tek yumosla opu cuma hayirlisiyla bugun semra hoca bakti bu yasta tek yumos olunca cok riskli dedi yani hic umutlu degilim malesefSen nasılsın canım ne zaman kontrolun?
canim yarin kontrol buyuk ihtimal yarin da catlatma ignemi yapcam tek yumosla opu cuma hayirlisiyla bugun semra hoca bakti bu yasta tek yumos olunca cok riskli dedi yani hic umutlu degilim malesef[/QU
canım tek emriyo ile hamiş kalan çook her ay farklı sayıda yumurtluyoruz bu bence mevsim değişiliğinden kaynaklanıyorda olabilir..içini ferah tut canım inş Allahın izniyle hamiş kalacaksın..benimde kontrolüm perşembe 12mm yumoşum vardı bakalım büyüdümü..senin kaç mm bugün yumoşun canım..her gitiğinde e2 değerlerine bakılıyormu..
hakında hayırlısı olsun canım inş bütün yumoşların dölensin sana sağlıklı bebiş olsun..Benim de yarın 07.45 te opu var.
Teşekkür ederim. Hepimize gelsin bu dilekler:)hakında hayırlısı olsun canım inş bütün yumoşların dölensin sana sağlıklı bebiş olsun..
canım bugündü kontrolüm yomoş 16 buçuk olmuş cuma opu olacam hayırlısıyla dediğin gibi inşallah ikimizde pozitifi görürüzbebeklerve
canım tek emriyo ile hamiş kalan çook her ay farklı sayıda yumurtluyoruz bu bence mevsim değişiliğinden kaynaklanıyorda olabilir..içini ferah tut canım inş Allahın izniyle hamiş kalacaksın..benimde kontrolüm perşembe 12mm yumoşum vardı bakalım büyüdümü..senin kaç mm bugün yumoşun canım..her gitiğinde e2 değerlerine bakılıyormu..
hadi bol şans olsun canım inşallah sağlıklı yumoşların taplanıp döllenir bebişine kavuşursun canımBenim de yarın 07.45 te opu var.
maşallah yumoşuna canımcığım ben çok korkuyorum nedense büyümedi gibi hissediyorum ..hislerim çok kuvetli benim inş yanlış hissediyorumdur..yarın büyük bir ihtimale çatlatma iğne için saat verirler sana canım 1 kalit dölenirse tutma olasılığı yüksek dua edelim güzel dölensin bölüm bölünsün..bazen düşünüyorum ne çekiyoruz bu yumoşlardan büyüdü büyümedimi bazen çok sıkıyorum bu durumdan..canım bugündü kontrolüm yomoş 16 buçuk olmuş cuma opu olacam hayırlısıyla dediğin gibi inşallah ikimizde pozitifi görürüz
Amin canım can-ı gönülden...Rabbim yardımcısı olsun
Tek olsun yeter ki sağlıklı olsun bölünsün çoğalsın duaya devam canım....canim yarin kontrol buyuk ihtimal yarin da catlatma ignemi yapcam tek yumosla opu cuma hayirlisiyla bugun semra hoca bakti bu yasta tek yumos olunca cok riskli dedi yani hic umutlu degilim malesef
Rast gitsin inşallh güzel kaliteli yumoşların olsun...Benim de yarın 07.45 te opu var.
Güzelce büyümüştür yumoşun canım stres yok persembe güzel haberler gelecek senden Allahın izniyle...bebeklerve
Umudunu kaybetme ne olur. Rabbim nasip ettiyse olur. Inancini hic kaybetme.. Dualarim seninle ve tum arkadaslarimla..canim yarin kontrol buyuk ihtimal yarin da catlatma ignemi yapcam tek yumosla opu cuma hayirlisiyla bugun semra hoca bakti bu yasta tek yumos olunca cok riskli dedi yani hic umutlu degilim malesef
inşallah canım hepimiz için hayırlı haberler alırızAmin canım can-ı gönülden...
Tek olsun yeter ki sağlıklı olsun bölünsün çoğalsın duaya devam canım....
Rast gitsin inşallh güzel kaliteli yumoşların olsun...
Güzelce büyümüştür yumoşun canım stres yok persembe güzel haberler gelecek senden Allahın izniyle...
Benim de yarın 07.45 te opu var.
teşekkür ederim canım allah sana sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallahUmudunu kaybetme ne olur. Rabbim nasip ettiyse olur. Inancini hic kaybetme.. Dualarim seninle ve tum arkadaslarimla..
canım estrodiale bakılıyormu her kontrolünde..inşallah canım hepimiz için hayırlı haberler alırız
Lulinda guzel haberlerini dortgozle bekleyecegiz...Benim de yarın 07.45 te opu var.
İnşallahLulinda guzel haberlerini dortgozle bekleyecegiz...
evet canım bakılıyor ama hiç sonuçları almadım kaç kere alacaktım araya başka konular girdi doğal olarak değerine göre ilaç dozun ayarlanıyor dediler bende zaten depresyondayım açıkçası ya burdan internetten alabiliyormuyuz bilgin varmıcanım estrodiale bakılıyormu her kontrolünde..
Insallah canim hepimize.... Ben inaniyorum hepimizin olacak. Yoksa Rabbimiz bu istegi bu azmi bizlere vermezdi..Opuyorum canim.teşekkür ederim canım allah sana sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?