- 7 Ekim 2010
- 590
- 649
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.261
tebriklerrrrr. Allahım bize de nasip etsin inşallahSelamlar.. Ensunun kötü haberinin üzerine forumdaki kasveti dağıtır mı bilmiyorum ama... Az önce beta HCG sonucunu aldım. 357 çıkmış. :) Tam doktorumun yok artık, direk tüp bebeğe başlayalım dediği ayda doğal yolla gene kaldım. Bu işte moral motivasyon içsel huzur çok önemli. Dilerim Rabbim kucağıma almayı da nasip eder, sağlıklı biçimde inşallah...
Fatoşcum ne güzel dedin...Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş...Insallah canim hepimize.... Ben inaniyorum hepimizin olacak. Yoksa Rabbimiz bu istegi bu azmi bizlere vermezdi..Opuyorum canim.
saracığım senin minişler nasıl opu olmuştun sen yalnışmı hatırlıyorum..Hadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallah yarın guzel haberlerle geleceksin Allahın izniyle
canım onlar takip ediyorsa sonuç almana gerek yok bence onlar daha iyi bilirler gerçekten her ayrıntıyı takip ediyorlar ben bu tedavimde orda olamayı çok istedim kısmet değilmiş olmadı.. benim sadece çatlatma iğne öncesi e2 bakılıyor..bu ay aret bey adetin 2 günüde e2 siteyelim demiş doktorum dönüşte telf bildirid bana bende burda devlet hast yaptırdım hala çıkmadı sonucum fıtık oldum sorma 5 gün olucak testen haber yok...işimiz devlet hastanelerine kaldıysa işimiz zor gerçekten..evet canım bakılıyor ama hiç sonuçları almadım kaç kere alacaktım araya başka konular girdi doğal olarak değerine göre ilaç dozun ayarlanıyor dediler bende zaten depresyondayım açıkçası ya burdan internetten alabiliyormuyuz bilgin varmı
Az önce yazdım whats up tan aramaya cesaret edemedim..biraz kafamı toparlayayım geleceğım topiğe dedi son durum bu canımm.
Ah arkadaşım. Daha geçen ay ben yaşıyordum aynı duyguları. Üçüncü folikülü gördüler diye sevindim ama birisi önde gidiyordu. Opudan iki yumurtayla çıktığımda yaşadığım sevinci hala unutmadım.canim yarin kontrol buyuk ihtimal yarin da catlatma ignemi yapcam tek yumosla opu cuma hayirlisiyla bugun semra hoca bakti bu yasta tek yumos olunca cok riskli dedi yani hic umutlu degilim malesef
Benim de yarın 07.45 te opu var.
evet canım bakılıyor ama hiç sonuçları almadım kaç kere alacaktım araya başka konular girdi doğal olarak değerine göre ilaç dozun ayarlanıyor dediler bende zaten depresyondayım açıkçası ya burdan internetten alabiliyormuyuz bilgin varmı
Doğru hatırlıyorsun canım cumartesinede opum var Allahın izniylesaracığım senin minişler nasıl opu olmuştun sen yalnışmı hatırlıyorum..
canım onlar takip ediyorsa sonuç almana gerek yok bence onlar daha iyi bilirler gerçekten her ayrıntıyı takip ediyorlar ben bu tedavimde orda olamayı çok istedim kısmet değilmiş olmadı.. benim sadece çatlatma iğne öncesi e2 bakılıyor..bu ay aret bey adetin 2 günüde e2 siteyelim demiş doktorum dönüşte telf bildirid bana bende burda devlet hast yaptırdım hala çıkmadı sonucum fıtık oldum sorma 5 gün olucak testen haber yok...işimiz devlet hastanelerine kaldıysa işimiz zor gerçekten..
Doğru hatırlıyorsun canım cumartesinede opum var Allahın izniyle
canım ben Tekirdağ ilçesinde yaşıyorum perşembe burda yaptırdım kan tahlili Tekirdağ gönderildi kan burda labortuvarda yapılmıyormuş..pazartesi günü bizat gitim tekirdağya sormaya bana yok efendim daha makineye giriş yapılmamış bu akşam yapılır dendi üsütnden iki gün geçti nalet olsun ya bilseydim özelde yaptırırdım..doktorumda eve dönüşümde aradı burasıda öyle biyerki özel hastane bile yok..İki saatte çıkan sonuç için beş gün çok fazla. Bir günü anlarım ama beş gün... Sen Devlet hastanesiyle görüş istersen...
canım opunmu var transferinmi var kaç emriyon oldu çok merak ettim çok soru soruyorum kusura bakma..Doğru hatırlıyorsun canım cumartesinede opum var Allahın izniyle
evet canım çok mantıklısın zaten umut etmekten ve dua etmekten başka çaremde yok allah hayırlısını versin düşünmektende yoruldum hayırlısı diyorum sadeceAh arkadaşım. Daha geçen ay ben yaşıyordum aynı duyguları. Üçüncü folikülü gördüler diye sevindim ama birisi önde gidiyordu. Opudan iki yumurtayla çıktığımda yaşadığım sevinci hala unutmadım.
Semra Hanım konuya tüm ihtimalleri gözönüne alarak bakmaya çalışıyor. Gerçekçi davranmaya çalışıyor anladığım kadarıyla. Her ne kadar bu dönemde morale ihtiyacımız varsa da yalana ihtiyacımız yok açıkçası. Opu kararı verildiğine göre e2 değerin yeterli. Yani dolu bir folikülün var. Önceliğin onun sana sağlıklı, azimli bir bebek olarak dönmesi olsun. Haklısın, insan daha fazla yumurtayla şansının artacağını düşünüyor ama 20 yumurtadan hiç birisi transfer edilemeyen kadınlar var. Duamız, bu denemenin seni bebeğine kavuşturması için. Yoksa üç, beş, onbeş yumurtanın hiç bir anlamı yok biliyorsun...
canım neden devlet hstsinde ya hakketen orda zor alırsın ama yinede sabah yaptırırsan saat 3 gibi çıkması lazım ama orda kim kime dum duma keşke tedavi olduğun hstanede yaptırsaydıncanım onlar takip ediyorsa sonuç almana gerek yok bence onlar daha iyi bilirler gerçekten her ayrıntıyı takip ediyorlar ben bu tedavimde orda olamayı çok istedim kısmet değilmiş olmadı.. benim sadece çatlatma iğne öncesi e2 bakılıyor..bu ay aret bey adetin 2 günüde e2 siteyelim demiş doktorum dönüşte telf bildirid bana bende burda devlet hast yaptırdım hala çıkmadı sonucum fıtık oldum sorma 5 gün olucak testen haber yok...işimiz devlet hastanelerine kaldıysa işimiz zor gerçekten..
canım herzaman orda yaptırırdım e2 doktorum çok yoğun unutu galib söylemeye eve döndüğümüzde aradı söyledi e2 bakalım diye bizde geri dönmedik burda yaptıralım dedik ama hata yapmışız devlet hastanelerine gerçekten güven yok onu anladım bidahamı bana ders oldu iştte..canım neden devlet hstsinde ya hakketen orda zor alırsın ama yinede sabah yaptırırsan saat 3 gibi çıkması lazım ama orda kim kime dum duma keşke tedavi olduğun hstanede yaptırsaydın
ruyamda melegimi gordum, yatiyordum melegim kizim dogmustu kucagimda oturuyordu. dogmus ama ben onu gunlerce ac birakmistim emzirmeyi unutmustum annesine ac oldugunu soyluyordu. uzerimde simsiyah bi tshirt varmis, bebegimi tshirtumun icine sokmus ilk kez emzirmeye calisiyordum.. sonra dibi gozukmeyen siyah sularda boguluyordum..
melegimin kalbi durdu kizlar, artik benimle degil gercek bi melek oldu..
canım ben Tekirdağ ilçesinde yaşıyorum perşembe burda yaptırdım kan tahlili Tekirdağ gönderildi kan burda labortuvarda yapılmıyormuş..pazartesi günü bizat gitim tekirdağya sormaya bana yok efendim daha makineye giriş yapılmamış bu akşam yapılır dendi üsütnden iki gün geçti nalet olsun ya bilseydim özelde yaptırırdım..doktorumda eve dönüşümde aradı burasıda öyle biyerki özel hastane bile yok..
evet canım çok mantıklısın zaten umut etmekten ve dua etmekten başka çaremde yok allah hayırlısını versin düşünmektende yoruldum hayırlısı diyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?