Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

tebriklerrrrr. Allahım bize de nasip etsin inşallah

canım onlar takip ediyorsa sonuç almana gerek yok bence onlar daha iyi bilirler gerçekten her ayrıntıyı takip ediyorlar ben bu tedavimde orda olamayı çok istedim kısmet değilmiş olmadı.. benim sadece çatlatma iğne öncesi e2 bakılıyor..bu ay aret bey adetin 2 günüde e2 siteyelim demiş doktorum dönüşte telf bildirid bana bende burda devlet hast yaptırdım hala çıkmadı sonucum fıtık oldum sorma 5 gün olucak testen haber yok...işimiz devlet hastanelerine kaldıysa işimiz zor gerçekten..

Az önce yazdım whats up tan aramaya cesaret edemedim..biraz kafamı toparlayayım geleceğım topiğe dedi son durum bu canımm.

En cesaretlimiz senmişsin. Tebrik ederim.
Ensu' yu, hamile kaldığını yazdığından beri büyüsü bozulmasın diye aramıyordum. Şimdi yarasını deşmeyeyim, biraz atlatsın diye arayamıyorum. Asıl şimdi desteğe ihtiyacı var. Ama Ensu' yu tanıdım. Üzüntülerini gözyaşıyla eritecek birisi gibi değil. Sessiz sedasız kendi içinde yaşamayı tercih ediyor sanırım. İnşallah Rabbim mucizelerinden bir tane de ona nasip eder ve tüm bu deneyimlerini unutturur...

canim yarin kontrol buyuk ihtimal yarin da catlatma ignemi yapcam tek yumosla opu cuma hayirlisiyla bugun semra hoca bakti bu yasta tek yumos olunca cok riskli dedi yani hic umutlu degilim malesef
Ah arkadaşım. Daha geçen ay ben yaşıyordum aynı duyguları. Üçüncü folikülü gördüler diye sevindim ama birisi önde gidiyordu. Opudan iki yumurtayla çıktığımda yaşadığım sevinci hala unutmadım.
Semra Hanım konuya tüm ihtimalleri gözönüne alarak bakmaya çalışıyor. Gerçekçi davranmaya çalışıyor anladığım kadarıyla. Her ne kadar bu dönemde morale ihtiyacımız varsa da yalana ihtiyacımız yok açıkçası. Opu kararı verildiğine göre e2 değerin yeterli. Yani dolu bir folikülün var. Önceliğin onun sana sağlıklı, azimli bir bebek olarak dönmesi olsun. Haklısın, insan daha fazla yumurtayla şansının artacağını düşünüyor ama 20 yumurtadan hiç birisi transfer edilemeyen kadınlar var. Duamız, bu denemenin seni bebeğine kavuşturması için. Yoksa üç, beş, onbeş yumurtanın hiç bir anlamı yok biliyorsun...

Nette eski testleri belki bulamayabilirsin. Burada gittiğim hastanede sadece son erdiğin testin sonuçları görünüyor mesela. Netten alamasan da laboratuardan veriyorlar. Ben de ilk günler unutmuştum. Sonradan hepsini birden aldım. Şehir dışından geliyorum, acil durumlar için ben de dosya hazırladım dersin. Zaten vermek zorundalar ama bazen mızıkçılık yapabiliyorlar.

İki saatte çıkan sonuç için beş gün çok fazla. Bir günü anlarım ama beş gün... Sen Devlet hastanesiyle görüş istersen...

Doğru hatırlıyorsun canım cumartesinede opum var Allahın izniyle

Maşallah, öyle mi böyle mi derken tedavin bitmiş bile. Allah yardımcın olsun. Gerçi o güne kadar görüşürüz ama ben yine de iyi dileklerimi şimdiden sunayım. Ne olur ne olmaz

İki saatte çıkan sonuç için beş gün çok fazla. Bir günü anlarım ama beş gün... Sen Devlet hastanesiyle görüş istersen...
canım ben Tekirdağ ilçesinde yaşıyorum perşembe burda yaptırdım kan tahlili Tekirdağ gönderildi kan burda labortuvarda yapılmıyormuş..pazartesi günü bizat gitim tekirdağya sormaya bana yok efendim daha makineye giriş yapılmamış bu akşam yapılır dendi üsütnden iki gün geçti nalet olsun ya bilseydim özelde yaptırırdım..doktorumda eve dönüşümde aradı burasıda öyle biyerki özel hastane bile yok..

evet canım çok mantıklısın zaten umut etmekten ve dua etmekten başka çaremde yok allah hayırlısını versin düşünmektende yoruldum hayırlısı diyorum sadece

canım neden devlet hstsinde ya hakketen orda zor alırsın ama yinede sabah yaptırırsan saat 3 gibi çıkması lazım ama orda kim kime dum duma keşke tedavi olduğun hstanede yaptırsaydın

canım neden devlet hstsinde ya hakketen orda zor alırsın ama yinede sabah yaptırırsan saat 3 gibi çıkması lazım ama orda kim kime dum duma keşke tedavi olduğun hstanede yaptırsaydın
canım herzaman orda yaptırırdım e2 doktorum çok yoğun unutu galib söylemeye eve döndüğümüzde aradı söyledi e2 bakalım diye bizde geri dönmedik burda yaptıralım dedik ama hata yapmışız devlet hastanelerine gerçekten güven yok onu anladım bidahamı bana ders oldu iştte..

ensucum, bundan 1-2 hafta önce senin hamile olduğunu okuyunca inan çok sevinmiştim..tebrik etmek için beklemek istedim,sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için.Sakın üzülme, tekrar hamile kalacaksın, bebeğini kucağına alacaksın, meleğine kavuşacaksın.Bu süreyi lütfen kendini yıpratmadan atlatmaya çalış.Biliyorum demesi kolay, yaşadığın acıyı anlayabiliyorum.Beni sorarsan(belki kafan dağılır) yazı geçirdik güzelce tatil yaptık.,Ege Ün.Ege hanıma gittim, gecen hafta salı histeroskopi yapıldı.Önümüzdeki adette tekrar gideceğim, bugün tekrar Kent Hast.uğradım, İsrael Bey ayrılmış..çok şaşırdım..Kentte ne işin var diyebilirsin :))) daha önce orda varis ameliyetı olmuştum,2009 da. oradan yazı istedi, hormon ve hamilelikl ilgili bi sorun olmayacağına dair.Ege hanım çok titiz.Mamografi bile çektirdim.Bende senin gibi arı sütü alıp deneyeceğim, bakalım hayırlısı.

Ben de Edirne merkezde değilim. O yüzden sıkıntılarını tahmin edebiliyorum. Ama böyle öncelikli durumlar için bırak Edirne' yi gerekiyorsa İstanbul' a gidiyorum. Gitmek zorundayım. Burada sadece sağlık ocağı var. onda da her şey yapılamıyor biliyorsun. Devlet hastanelerinde bu işler hem zaman, hem sinir kaybı. Hele ilçedeysen. Kardeşimin eşi Devlet hastanesinde doktor. İl merkezinde. Ve hamile. Öğrendiği günden beri özele gidiyor. Doğumunu da özelde yapacak. Daha nasıl anlatayım bilemedim ki.
Bu işlerde zaman önemli. Bir de senin nasıl gün saydığını, adet olana kadar ne endişeler yaşadığını biliyorum. Bunda da vardır bir hayır diyelim. Tecrübe dedikleri şey malesef böyle sinir bozucu ve yıpratıcı yollardan geçiyor...

evet canım çok mantıklısın zaten umut etmekten ve dua etmekten başka çaremde yok allah hayırlısını versin düşünmektende yoruldum hayırlısı diyorum sadece

Başkasına konuşurken mantıklı olmak çok kolay ki
Dediğim gibi, daha bir ay önce, seninle aynı endişeleri yaşadım. Üstelik ilk tedavimde çok güzel gelişen üç folikülden sadece bir yumurta çıkmışken. Aradaki zamanda gözden kaçırdığım, atladığım, yanıldığım noktaları uzun uzun araştırıp değerlendirmişken...
İşin içindeyken ayrı bir duygusal bakıyoruz konuya. Kesinlikle ilaçların etkisi. Umutlu olmakla hayalci olmak arasındaki ince çizgi çok çabuk kırılıyor bu dönemde. Bazen birilerinin bizi silkeleyip hayal dünyasından çıkarması gerekiyor. Yoksa en büyük acıyı yine biz çekiyoruz.
Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel sürprizlerle dolu, çok mutlu haberlerine tanık oluruz hep birlikte. İnşallah emeklerimizin ve umutlarımızın karşılığını evlat sahibi olarak alırız...

Gunaydin. Opudan ciktim. 22 yumurta toplanmis. Yarin belli olacakmis kaci dollenecek. Cumartesi gunu donduracaklar. Buyuk ihtimal 1,5 ay sonra transferim olacak.
Rezervden yedigim 22 yumurta 2 yil once menepoza girmek mi demek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…