- 11 Kasım 2009
- 1.411
- 37
- 163
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.281
ruyamda melegimi gordum, yatiyordum melegim kizim dogmustu kucagimda oturuyordu. dogmus ama ben onu gunlerce ac birakmistim emzirmeyi unutmustum annesine ac oldugunu soyluyordu. uzerimde simsiyah bi tshirt varmis, bebegimi tshirtumun icine sokmus ilk kez emzirmeye calisiyordum.. sonra dibi gozukmeyen siyah sularda boguluyordum..
melegimin kalbi durdu kizlar, artik benimle degil gercek bi melek oldu..
Lulinda gozun aydin. Insallah yavrusuna kavusursun. Benimde 22 yumurtam toplandi. Ayni endiseyi bende duyuyorum. Kac yasindaydin?Gunaydin. Opudan ciktim. 22 yumurta toplanmis. Yarin belli olacakmis kaci dollenecek. Cumartesi gunu donduracaklar. Buyuk ihtimal 1,5 ay sonra transferim olacak.
Rezervden yedigim 22 yumurta 2 yil once menepoza girmek mi demek acaba?
Saol canim. 37 yasindayim.Lulinda gozun aydin. Insallah yavrusuna kavusursun. Benimde 22 yumurtam toplandi. Ayni endiseyi bende duyuyorum. Kac yasindaydin?
Amin canım sağolMaşallah, öyle mi böyle mi derken tedavin bitmiş bile. Allah yardımcın olsun. Gerçi o güne kadar görüşürüz ama ben yine de iyi dileklerimi şimdiden sunayım. Ne olur ne olmaz
canım opunmu var transferinmi var kaç emriyon oldu çok merak ettim çok soru soruyorum kusura bakma..
İnsallah canim, hepimizin insallahLulinda gozun aydin canim hepsi kaliteli yumos olsun ve sana bebek olsun
canım bizim burda laborutuvarda devlete çalışan eşimin akrabası var sağolsun hiç doktora gitmeden istediğim hormon değerlerini yaptırıyorum genelde bütün kan değerlerini ölçen makine var tsh fsh prolokatin kanda gebelik vs testlerimi hep burda yaptırırm aslında gelişmiş devlet hastanesi var burda..aslında doktorumada kızıyorum ilk gitğimde isteseydi hepsi keşkeler işte..neyse keşke şeytanın lafıymış yaşanması gerekirdi yaşandı inş sonu hayırlı olsun..Ben de Edirne merkezde değilim. O yüzden sıkıntılarını tahmin edebiliyorum. Ama böyle öncelikli durumlar için bırak Edirne' yi gerekiyorsa İstanbul' a gidiyorum. Gitmek zorundayım. Burada sadece sağlık ocağı var. onda da her şey yapılamıyor biliyorsun. Devlet hastanelerinde bu işler hem zaman, hem sinir kaybı. Hele ilçedeysen. Kardeşimin eşi Devlet hastanesinde doktor. İl merkezinde. Ve hamile. Öğrendiği günden beri özele gidiyor. Doğumunu da özelde yapacak. Daha nasıl anlatayım bilemedim ki.
Bu işlerde zaman önemli. Bir de senin nasıl gün saydığını, adet olana kadar ne endişeler yaşadığını biliyorum. Bunda da vardır bir hayır diyelim. Tecrübe dedikleri şey malesef böyle sinir bozucu ve yıpratıcı yollardan geçiyor...
Gunaydin. Opudan ciktim. 22 yumurta toplanmis. Yarin belli olacakmis kaci dollenecek. Cumartesi gunu donduracaklar. Buyuk ihtimal 1,5 ay sonra transferim olacak.
Rezervden yedigim 22 yumurta 2 yil once menepoza girmek mi demek acaba?
maşallah canım minişlere inş bebişin seni 9 ay hiç bırakmasın sağlıklı doğsun...bu iş olucak bence ben hislerime güvenirim dedi dersin canım Allahın izniyle tutcak bu bebiş yada bebeişlerrr...Amin canım sağol
Yok canım kusur olurmu
Ben yanlış yazmisim opu degil transferim var cumartesi günü yedi yumoşum dollenmis maşallah
maşallah canım minişlere inş bebişin seni 9 ay hiç bırakmasın sağlıklı doğsun...bu iş olucak bence ben hislerime güvenirim dedi dersin canım Allahın izniyle tutcak bu bebiş yada bebeişlerrr...
dediğin doğru canım karar veren vicudumuz bende 3 ay adet olmadım kaç ay yumoşum yoktu bu ay pat diye düşmeyen fsh düştü ve yumoşlar ortaya çıktı..yaşıycaz görücez canım..hakında hayırlsısı neyse o olsun..Bana gelinceKendimle beraber doktorumu ekibi şaşırtmaya devam ediyor başına buyruk vücudum.
Malum aylardır yumurtlama baskılanmıyordu transferi erteliyorduk, şimdi başardık... Ancak geçen aylarda sadece genel kontroller için bakılan herhangi bir ilaç kullanmadığım tedavisiz aylarda 16-17. Gunlerimde 9.5mm olan endometrium bunca takviye ve ilaca rağmen dün 17. Gunde 7.3mm olabilmiş sadece :) şaka gibi ilaçlara mı isyankar anlamadık...
Takviye bantlarla artar diye düşünerek süreci devam ettirmeye karar verdik. 5. Gun emriyoları oldugu için bu akşamdan jele başlıyorum, 5 gun kullanacağım, 4 Kasım transfer günü.. 3'unde son bir bakılacak ilerleme yoksa artık o gün karar veririz...
Kararlar veriyoruz (verdik sayıyoruz kendimizi) ama karar veren vücut
Bekleyelim görelim :)))))
alpcemre Tebrikler... Guzel haberine çok sevindim. Hep güzel haberlerin olsun. Sağlıkla geçireceğin bir hamilelik olsun, sonuç bekleyen herkese mutluluk göz yaşları diliyorum...
hope73 :) ben senin yaşını büyütürüm ilk fırsatta, sen her fırsatta bebeğini büyüt yeter Tüm hamilelerimiz sağlıkla haberler paylaşsın yeter ki... Hepinize sağlıklı şanslı hamilelikler diliyorum...
sara_28 Lulinda başarılı opularınız döllenmiş, bölüm bölüm bölünen embriyolarla taçlanlansın. Sonrasında hepimizin dileği hamilelik haberlerinizle hep birlikte şenlenmeyi diliyorum...
B bebeklervegulneva77 ve tedavisi devam eden herkese bir sürü güzel sürprizle iyi sonuçlar diliyorum...
ensu canım canının yangınlarının tez vakitte dinmesini diliyorum...
Amin
Arkadaş lar 7.tup denemesi ne bir türlü basliyamadim.iki aydir fsh la uğraşıyorum fsh 15 idi iki ay once dun itibariyle 22 olmuş. Memorial bu degerle kabul ermedi.dunden beri dibin dibini gördüm hayatitan koptum.eksigim buydu oda cikti bende.ne yapayim iyice umutsuz lastim.hayiti iciyordum iki aydir duzenli faydasi olmadi.ne yapayim bicareyim
Amin canım sağol
Yok canım kusur olurmu
Ben yanlış yazmisim opu degil transferim var cumartesi günü yedi yumoşum dollenmis maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?