- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.501
canım kusura bakma benimhala umudum var arkadaşımızla karıştırdım doktorumusormuştu bana..lütfen özür canımcığım sen hamiştin dğerin katlanmasını bekliyordun keseyi gördünmü canım..Hadi inşallah arkadaşım..haftasonu giremedim bilgisayara..ama seni çok merak ettim..inşallah bu kez herşey gönlünce olur...güzel güzel embryoların oluşur...rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Canlarim birden aklina geldiniz kizlar bugün yarin sali günü bu günler cok onemli dua edin canlarim bende dua ediyirum hepinize Allah dualarinizi kabul etsin hayirli evlatlar nadip etsin herkese tutabilen oruc tutsun yarin kontrolum var hayirlisi olsun insallah
ENSUMM canimmmm tatli arkadasim Allah sana bu acilarini unutursun ve güzel hayirli evlatlar nasip etsin cok büyük bir yuregin var sana hayranim canim
SARA bitanem dalarim seninla yolun bebisli olsun du et canim
TÜM TOPIK ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN CANLARIM OPULDUNUZ
Duygu... yarin yavruslarini aliyorsun ha... Cok sevindim... Isinsinlar annelerinin karninda... Anladigim kadariyla transfer sonrasi evde olacaksin. Yolun acik olsun....ensu canım hoşgeldin, inşallah 32 dişini göstereceğin gülüşlerin için hazırlıklara başlamışsın :) İnci gibi dizilsinler hem içten hem dıştan. Çayırın eğrisindeki Sultan hanım gıyabında teşekkürlerini iletti sana üstümde kalmasın Arkadaşımın tavsiyesiyle aradım dedim, akşam geç saatte aramama rağmen ertesi gün ulaştırdı sağolsun. Migrenim ne zaman tutacak takvim tutuyorum. (1 haftadır ortada yok tahtalara vuruyorum) İşe yarasın yaramasın ne muradın varsa gerçek olsun...
B bebeklerve embriyolardan güzel haberlerinin eli kulağındadır umarım. Güzel gelişmeler çıksın hep karşına.
Diğer tüm arkadaşlarıma gülüşlerinizi yaratacak gelişmeler ve haberler diliyorum. Yarından sonra ofiste olmayacağım için bugün oldukça yoğundum, ancak uğrayabildim uzun uzun yazamadım kusura bakmazsınız biliyorum.
Yarın planlandığım gibi incesine kalınlığına bakmadan aramalarına paralel transfer için gideceğim. Cumartesi günü aslında son durum nedir artış var mı diye kontrol muayenem vardı gitmedim :) Akışına bıraktım son derece memnunum öyle mi, böyle mi desekte ne olacaksa o oluyor çünkü :) Ya tutarsa diyerek yola devam... Hepimizin şansı bol olsun... Çok sevgiler
ensu canım hoşgeldin, inşallah 32 dişini göstereceğin gülüşlerin için hazırlıklara başlamışsın :) İnci gibi dizilsinler hem içten hem dıştan. Çayırın eğrisindeki Sultan hanım gıyabında teşekkürlerini iletti sana üstümde kalmasın Arkadaşımın tavsiyesiyle aradım dedim, akşam geç saatte aramama rağmen ertesi gün ulaştırdı sağolsun. Migrenim ne zaman tutacak takvim tutuyorum. (1 haftadır ortada yok tahtalara vuruyorum) İşe yarasın yaramasın ne muradın varsa gerçek olsun...
B bebeklerve embriyolardan güzel haberlerinin eli kulağındadır umarım. Güzel gelişmeler çıksın hep karşına.
Diğer tüm arkadaşlarıma gülüşlerinizi yaratacak gelişmeler ve haberler diliyorum. Yarından sonra ofiste olmayacağım için bugün oldukça yoğundum, ancak uğrayabildim uzun uzun yazamadım kusura bakmazsınız biliyorum.
Yarın planlandığım gibi incesine kalınlığına bakmadan aramalarına paralel transfer için gideceğim. Cumartesi günü aslında son durum nedir artış var mı diye kontrol muayenem vardı gitmedim :) Akışına bıraktım son derece memnunum öyle mi, böyle mi desekte ne olacaksa o oluyor çünkü :) Ya tutarsa diyerek yola devam... Hepimizin şansı bol olsun... Çok sevgiler
ensu canım hoşgeldin, inşallah 32 dişini göstereceğin gülüşlerin için hazırlıklara başlamışsın :) İnci gibi dizilsinler hem içten hem dıştan. Çayırın eğrisindeki Sultan hanım gıyabında teşekkürlerini iletti sana üstümde kalmasın Arkadaşımın tavsiyesiyle aradım dedim, akşam geç saatte aramama rağmen ertesi gün ulaştırdı sağolsun. Migrenim ne zaman tutacak takvim tutuyorum. (1 haftadır ortada yok tahtalara vuruyorum) İşe yarasın yaramasın ne muradın varsa gerçek olsun...
canımm nasılsın iyisin dimi, kalp ritmiyle ilgili sorununmu var geçmiş yazılarda bu tarzda bir şey gözüme çarptı gibi ama tam anlayamadım büyük bir sorun yok dimi.. sen iyi olda bende iyiyim cnm..
ben şimdi bu bekleme sürecini dişlerim için değerlendirmeye karar verdim haftada 2-3 gün dişçiye gidiyorum görünürde sorun yokda içsel olarak bayağ bi sorunlar çıktı.
hepimizin yüreği kocaman canım benim.. çok öptümm
Canim sorma basima birden bire neler geldi ah ensu hep yolumuza engeler cikiyo da bizler binbir güçlüklere dirsnmeye cabaliyoruz bende yüksek troid sorunu nukseti doktorda sasirdi agustosta ki kan derelerimde yoktu böyle birsey simdi farketik cok fazla olmamasi büyük bir şan bugün kontrolde 4 yumu doktorum cok mutlu Clomifen le büyük basari diyo aslinda 5 yumude olabilur yada bietanesi siste olabilir dedi bugün gonal-f 150 mg ignemi yaptim Ovitelle 23 de yapicam tedaviye basladim troid icin birsey vermek istemedi doktor yani canim carsamba op.var cuma kismetse transfer bu durumda sadece sansa ve duaya ihtiyacim var napcam sasirdim sevineyim mi üzüleyimi bilmiyorum
canım ben neler kaçırmışım.. troid için opudan sonramı tedavi olacaksın cnm yoksa bebiş doğuncamı.. tedavi sürecini etkilermiymiş doktorun ne dedi cnm.. çok çok geçmiş olsun..
tedavinede başlamışsın çok güzel herkez tedavide ne güzel.. bolcana güzel kaliteli yumoşların toplansın cnm .. sayında maşallah çok iyimiş inşallah hepsi döllenecek. tedavin hayırlı olsun herşey gönlünce gelişsin canım.öptüm
Canim aslinda bugün igne olmasaydimki saat sabah 10 merkezde igne yapildi ve ayni merkeze troid konusunda uzman icin 13 de randevum vardi sade igneye 250 euro para verdim kadinda cok sasirdi erteleme imkanidayok tedavi icinde ilac yazmiyorum sansini dene troid yüksekliği hamile kalmaya engel degil aslinda dedi bence bana vaz gec diyemedi ozaman nediye igne yaptiniz derim diye galiba sansini dene bence dedi ama artik basladim op. Zamani bakalim ne olcak donduralim dedim doktora kalitesi duser yumilerin dedi yani bilmiyorum kafam karisik offff yaaa aglamak istemiyorum
Acmila hayirli olsun tedavin..sen fulya bahceciye gitmiyormuydun canim benmi yanlis hatirliyorum neden dondurmuuorlar ki dondurmanin egerki lab. Iyiyse hic bir sakincasi yok o kunuda icin rahat olsun ..troid bendede var sabah ac karnina icyigim ilac var ve troid normal seyrediuor..cok panik yapmissin lutfen rahat ol..hayirla beboslerin gelsin ins.
Duygucugum buz bebişleri çözmevaktı geldi oleyyyyy bol şanslar diliyorum umarım bu son transferin olur bebeğin sana sıkıca tutunurensu canım hoşgeldin, inşallah 32 dişini göstereceğin gülüşlerin için hazırlıklara başlamışsın :) İnci gibi dizilsinler hem içten hem dıştan. Çayırın eğrisindeki Sultan hanım gıyabında teşekkürlerini iletti sana üstümde kalmasın Arkadaşımın tavsiyesiyle aradım dedim, akşam geç saatte aramama rağmen ertesi gün ulaştırdı sağolsun. Migrenim ne zaman tutacak takvim tutuyorum. (1 haftadır ortada yok tahtalara vuruyorum) İşe yarasın yaramasın ne muradın varsa gerçek olsun...
Yumurta sayına kocamannn maşallllahhh acmila cığım ayrıca tiroidinin yükselnemeside cok ıyı haber carsamba opu demişşin cok cok güzel gececek inşallhhh kaliteli yumoşların olması dileğiyle...Canim sorma basima birden bire neler geldi ah ensu hep yolumuza engeler cikiyo da bizler binbir güçlüklere dirsnmeye cabaliyoruz bende yüksek troid sorunu nukseti doktorda sasirdi agustosta ki kan derelerimde yoktu böyle birsey simdi farketik cok fazla olmamasi büyük bir şan bugün kontrolde 4 yumu doktorum cok mutlu Clomifen le büyük basari diyo aslinda 5 yumude olabilur yada bietanesi siste olabilir dedi bugün gonal-f 150 mg ignemi yaptim Ovitelle 23 de yapicam tedaviye basladim troid icin birsey vermek istemedi doktor yani canim carsamba op.var cuma kismetse transfer bu durumda sadece sansa ve duaya ihtiyacim var napcam sasirdim sevineyim mi üzüleyimi bilmiyorum
Simdi doktorum aradi harikaaaa troid yukselmemis yani iki hafta nasilllsa oyleymis tedaviye böyle ilacsiz baslayin hamile kalmasaniz ilac tedavisi icin gelin dedi cok mutluyum kendime geldim biraz olsun yarin ev doktorima gidicem bakalim ne diyecek
Lutfen acmila moralini bozmamaya calis canim. Eger troid degerin cok yuksek degilse sorun olmuyormus. Istersen her Iki doktorla bir daha gorus. Eger troid degerin gebelige engel olusturacak kadar yuksekse embriyolarini dondurttur canim. Eger embriyon kaliteliyse dondurma islemi embriyo kalitesini asla bozmazmis. Amacim aklini karistirmak degil ama biz isimizi garantiye alalim canim.Canim aslinda bugün igne olmasaydimki saat sabah 10 merkezde igne ypildi ve ayni merkeze troid konusunda uzman icin 13 de randevum vardi sade igneye 250 euro para verdim kadinda cok sasirdi erteleme imkanidayok tedavi icinde ilac yazmiyorum sansini dene troid yüksekliği hamile kalmaya engel degil aslinda dedi bence bana vaz gec diyemedi ozaman nediye igne yaptiniz derim diye galiba sansini dene bence dedi ama artik basladim op. Zamani bakalim ne olcak donduralim dedim doktora kalitesi duser yumilerin dedi yani bilmiyorum kafam karisik offff yaaa aglamak istemiyorum
Pardon acmila bu mesajini okumadan sana mesaj yazdim... Habere cokkkkkkk ama cokkk sevindim...Simdi doktorum aradi harikaaaa troid yukselmemis yani iki hafta nasilllsa oyleymis tedaviye böyle ilacsiz baslayin hamile kalmasaniz ilac tedavisi icin gelin dedi cok mutluyum kendime geldim biraz olsun yarin ev doktorima gidicem bakalim ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?