- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.521
Slm arkadaslar bursada sahin zeterogluna giden varmı?
arkadaşlar transferim yarın ama embriyolar 2 kromozon olması gerekirken 3 koromozomlu gelişmiş tutması %1 belkide hiç, yinede transfer olsun dedik umut dünyası işte
Evet canım başlıyoruz , bakalım herşey yolunda..histereskopi öncesi bende miyom olduğu söyleniyordu( 2 dr.aynı şeyi söyledi hatta rahimde şekil bozukluğu var demişlerdi) ama histeroskopi sonrası, dr.um bunun bi kan birinkintisi olduğunu söyledi, onu alıp rahmide temizlediklerini söylediler, yani miyom değilmiş. o birikinti alınınca herhalde şekli şemalide düzelmiştir :)))cnm gecmis olsun olumsuz bisey cikmadi dimi hersey yolundami... son tedavimde Q10 quenzim kullanmadim cnm daha onceki yillarda cok kullanmistim, artik tedavi oncesi folbiol ve ari sutunden baska bisey kullanmiyorum.. benim tedavi surecim yillardir surdugu icin vucuduma devamli bu ilaclari yuklemek istemiyorum.. adetle tedavine basliyirsun cok guzel cnm hayirli olsunnnn..
guzel haberler gelmis troid yukselmemis buna sevindim cnm.. rahat ol yumoslarini dusun hersey guzel olacak.Canim aslinda bugün igne olmasaydimki saat sabah 10 merkezde igne yapildi ve ayni merkeze troid konusunda uzman icin 13 de randevum vardi sade igneye 250 euro para verdim kadinda cok sasirdi erteleme imkanidayok tedavi icinde ilac yazmiyorum sansini dene troid yüksekliği hamile kalmaya engel degil aslinda dedi bence bana vaz gec diyemedi ozaman nediye igne yaptiniz derim diye galiba sansini dene bence dedi ama artik basladim op. Zamani bakalim ne olcak donduralim dedim doktora kalitesi duser yumilerin dedi yani bilmiyorum kafam karisik offff yaaa aglamak istemiyorum
rahmin temizlenmesi iyi olmus cnm insallah bebek icin en guzel ortam saglanmistir.. seninde tedavin basliyormus tum kizlar siraya girdi simdi ben en sona gectim sizlerin guzel haberlerinizi bekleyecegim..bende acilen ari sutune baslamaliyim evdede var ama hergun yarin sabah baslarim diyorum bu gunlerde.. al cnm dogal vitamin yan etkisi yok. sadece yumoslari degil vucutuda yeniliyor. saclarim bile guzellesti..tedavin gonlunce gelissin cnm optum.Evet canım başlıyoruz , bakalım herşey yolunda..histereskopi öncesi bende miyom olduğu söyleniyordu( 2 dr.aynı şeyi söyledi hatta rahimde şekil bozukluğu var demişlerdi) ama histeroskopi sonrası, dr.um bunun bi kan birinkintisi olduğunu söyledi, onu alıp rahmide temizlediklerini söylediler, yani miyom değilmiş. o birikinti alınınca herhalde şekli şemalide düzelmiştir :)))
bugün tekrar dr.gittim istedikleri test sonuçlarını verdim, önümüzdeki adette arayacağım, tedaviye başlıyoruz hayırlısı..teşekkür ederim iyi dileklerin için, senin aldığın arı sütü nün İzmirde de şubesi varmış, bende yarın alıyım diyorum..canım , umarım sende iyisindir..kendine iyi bak çok öpüyorum.
ensu canım hoşgeldin, inşallah 32 dişini göstereceğin gülüşlerin için hazırlıklara başlamışsın :) İnci gibi dizilsinler hem içten hem dıştan. Çayırın eğrisindeki Sultan hanım gıyabında teşekkürlerini iletti sana üstümde kalmasın Arkadaşımın tavsiyesiyle aradım dedim, akşam geç saatte aramama rağmen ertesi gün ulaştırdı sağolsun. Migrenim ne zaman tutacak takvim tutuyorum. (1 haftadır ortada yok tahtalara vuruyorum) İşe yarasın yaramasın ne muradın varsa gerçek olsun...
B bebeklerve embriyolardan güzel haberlerinin eli kulağındadır umarım. Güzel gelişmeler çıksın hep karşına.
Diğer tüm arkadaşlarıma gülüşlerinizi yaratacak gelişmeler ve haberler diliyorum. Yarından sonra ofiste olmayacağım için bugün oldukça yoğundum, ancak uğrayabildim uzun uzun yazamadım kusura bakmazsınız biliyorum.
Yarın planlandığım gibi incesine kalınlığına bakmadan aramalarına paralel transfer için gideceğim. Cumartesi günü aslında son durum nedir artış var mı diye kontrol muayenem vardı gitmedim :) Akışına bıraktım son derece memnunum öyle mi, böyle mi desekte ne olacaksa o oluyor çünkü :) Ya tutarsa diyerek yola devam... Hepimizin şansı bol olsun... Çok sevgiler
arkadaşlar transferim yarın ama embriyolar 2 kromozon olması gerekirken 3 koromozomlu gelişmişler tutması %1 belkide hiç, yinede transfer olsun dedik umut dünyası işte
Canımmm cok anlamıyorum ıkı ya da uc kromozpm olayından.bebekte bir anomali olur mu bu durumda?sadece şunu unutma benim üç tedavimdede embriyolar cok iyiydi hatta dr umun dediğine göre cok yakısıklıydılar son tedavide pgt yapıldı hiç sorun yok dendi ama tutmadı yani hiiiçççç belli olmaz bu işler ve sağlıklıysa embriyoların inşallah tutararkadaşlar transferim yarın ama embriyolar 2 kromozon olması gerekirken 3 koromozomlu gelişmiş tutması %1 belkide hiç, yinede transfer olsun dedik umut dünyası işte
Alfabe nasılsın ? nasıl gidiyor bebişin nasıl? sağlığın , keyfin yerindedir umarım..doğum ne zaman ?
Hepimiz için şans diliyorum, hepinize çok teşekkürler Artık devam eden tüm tedaviler bizler için olumlu sonuçlansın da son olsun.. Bizim zaten son dondurulmuşlar :) oldurursak oldu bitti maşallah deriz.
B bebeklerve transferdaş oluyormuşuz :) saat belirlendi mi bilmiyorum, ben "çözüldüler" haberine göre hareket edeceğim. Dilerim ki yarın su gibi geçsin, tüm söylenenlere tıka kulaklarını, içinden geçirdiğin ne varsa gerçek olsun... Stres uzak olsun inşallah, ben sanki yarın davete gidiyorum manikür pedikür sıkıştırdım araya.. Birazdan kalkıp çantamı hazırlasam yarına iki ayağım bir papuça sığmak zorunda kalmaz ama biz film izliyoruz bunun yerine :) neyse bana bakma sen. Hayırlısıyla gerçekleşsin buluşmanız. Bol şanslar canım, yolun hep açık olsun...
Narı çok severdim ama destek olsun diye o kadar tükettim ki şu ara böğh geldi, onu da salladım. Neyse halimiz çıksın ortaya diyerek bekleyip göreceğiz :)
Çok sevgiler
Lulinda moral bozmak yok. Orta kalite 2. Kalite mi oluyor? 2. Kalite embriyonun tutunma sansi birinci kalite embriyodan % 5 daha az oluyormus. Yani onunda sansi var... Inandigim bir sey var; kendini tedaviye hazir hissediyorsan basla..Merhaba kızlar, toplanan 22 yumurtadan kala kala 3. Gün orta kalite 4 tane embriyom kalmışOnları da dondurdular. Dün regl oldum ve beklemeden dondurulmuş tedavisine başlattılar bugün. Aslında opuyu 29 Ekim de olmuştum. 1 ay bekleyecektik. E2 ve rahim dokusu iyi dedi doktor, hemen başladık. Çözüldükten sonra 5.güne gitmeleri için bekleyeceklermiş. Hepsini kaybetme ihtimali de var dediler. İyiyi düşünüp, olmasını ummaktan başka elden birşey gelmiyor.
arkadaşlar transferim yarın ama embriyolar 2 kromozon olması gerekirken 3 koromozomlu gelişmiş tutması %1 belkide hiç, yinede transfer olsun dedik umut dünyası işte
Evet canım başlıyoruz , bakalım herşey yolunda..histereskopi öncesi bende miyom olduğu söyleniyordu( 2 dr.aynı şeyi söyledi hatta rahimde şekil bozukluğu var demişlerdi) ama histeroskopi sonrası, dr.um bunun bi kan birinkintisi olduğunu söyledi, onu alıp rahmide temizlediklerini söylediler, yani miyom değilmiş. o birikinti alınınca herhalde şekli şemalide düzelmiştir :)))
bugün tekrar dr.gittim istedikleri test sonuçlarını verdim, önümüzdeki adette arayacağım, tedaviye başlıyoruz hayırlısı..teşekkür ederim iyi dileklerin için, senin aldığın arı sütü nün İzmirde de şubesi varmış, bende yarın alıyım diyorum..canım , umarım sende iyisindir..kendine iyi bak çok öpüyorum.
Ay güzel arkadasim be sevindim seni burda gordugume Ümü canim ozledim seni canim ben turkiyeden vazgectim yine yurtdisinda tedaviye badladim burdakiler sicak bakmiyo yumi dondurmaya nedendir bilmiyorum ama kalitesi dünüyor dedi bakalim carsba tekrar sorcam sendeki yüksekmi troid yoksa alcakmi benim yüksek troid hic ilac vernedi niye bende anlamadim burdaki doktor dünyada sanki birtek bende yuksek troid var gibi davrandi anlamadimki bende tedavide iptal degil bilmiyorum Ümü canim saskinim dedigin gibi cok panik yaptim
Canim sen neler yapiyosun tedavin ne alemde azcik anlat hayirlisini diliyorum arkadasim sana ve herkese tez zamanda hamile kalip burda hamilelik zorluklarini konusalim insallah
Canım merhaba. Bol şans inşallah yumilerin büyür.benimde dün kontrolde 1 folikül gözüktü. Dr onu büyütmeye çalışıyor. Benimde karnım çok sert iğnelerden sanırım. Inşallah foliküllerimizin içi dolu çıkarGünaydın arkadaşlar...
Uzun zamandır yazamıyordum, işlerim çok yoğunaraya bir de tedaviyi sıkıştırabildim.
Puregon 900 kullanıyorum, her gün 450 sini göbekten yapıyorum. Şu ana kadar 3. iğnemi oldum, doz çok geldi karnım acayip şişiyor, Allaha şükür bugün iyiyim. Yumurtalıklarım zonkluyordu, bugün oda yok çok şükür.
Kızlar çok korkuyorum.
bir yumurtalığımda hiç folikül yok, diğerinde iki adet var. Bu iki folikülü büyütmeye çalışıyorlar, içleri boş çıkma ihtimali de var tabi.
Hayırlısı Allahtan. Heyecan ve korku karışık bende. Yarın doktorla randevum var, yumurtaların durumuna bakılacak. Biliyorum şansım çok çok çok düşük. Ama nedense içim kıpır kıpır.
Dualarım sizlerle.... siz de dualarınızla bana destek olun....
Canim benim hipotroid deniyor sinirda cikmisti buna ragmen tup bebek doktorum yuksek buldu en fazla 2lerde3lerde olursa daha iyi demisti dahiliye dok. Ilac basladi dusuk doz aliyorum ve normal seyrediyor troid cok onemli canim hamile ikende ilac almanda hic bir sakinca yok ama yukselirse bebek icin ruskli canim..onun onlwmini al hayirlisiyla..benimde gecen ay dogal yumi oldu dobduruldu canim..
hepinize bol sans filiyorum..allah hepumizin yardimcisi olsun..rahim hazirsa dondurmak cokda sart degil.ben okuldan dolayi birazda erteliyorum somestre dogru ins.yeni yila bol bebisli gireriz ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?