Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet canım başlıyoruz , bakalım herşey yolunda..histereskopi öncesi bende miyom olduğu söyleniyordu( 2 dr.aynı şeyi söyledi hatta rahimde şekil bozukluğu var demişlerdi) ama histeroskopi sonrası, dr.um bunun bi kan birinkintisi olduğunu söyledi, onu alıp rahmide temizlediklerini söylediler, yani miyom değilmiş. o birikinti alınınca herhalde şekli şemalide düzelmiştir :)))
bugün tekrar dr.gittim istedikleri test sonuçlarını verdim, önümüzdeki adette arayacağım, tedaviye başlıyoruz hayırlısı..teşekkür ederim iyi dileklerin için, senin aldığın arı sütü nün İzmirde de şubesi varmış, bende yarın alıyım diyorum..canım , umarım sende iyisindir..kendine iyi bak çok öpüyorum.

guzel haberler gelmis troid yukselmemis buna sevindim cnm.. rahat ol yumoslarini dusun hersey guzel olacak.

rahmin temizlenmesi iyi olmus cnm insallah bebek icin en guzel ortam saglanmistir.. seninde tedavin basliyormus tum kizlar siraya girdi simdi ben en sona gectim sizlerin guzel haberlerinizi bekleyecegim..bende acilen ari sutune baslamaliyim evdede var ama hergun yarin sabah baslarim diyorum bu gunlerde.. al cnm dogal vitamin yan etkisi yok. sadece yumoslari degil vucutuda yeniliyor. saclarim bile guzellesti..tedavin gonlunce gelissin cnm optum.

merhaba arkadaşım, tam anlamadım ama eğer endometrium ile ilgili skıntınvarsa..gecen sene transfer öncesi bende aynı sorunu yaşamıştım, bende inceydi,transfer yapılmamıştı..şimdi tamda mevsimi, nar suyu içmeni tavsiye ederim, ben faydasını gördüm..

arkadaşlar transferim yarın ama embriyolar 2 kromozon olması gerekirken 3 koromozomlu gelişmişler tutması %1 belkide hiç, yinede transfer olsun dedik umut dünyası işte

ah arkadaşım, bence şans o kadar etkiliki..şansın bol olsun..pozitif düşün, sana dört elle tutunsunlar yumiler..iyi haberlerini alırız inşallah..

arkadaşlar transferim yarın ama embriyolar 2 kromozon olması gerekirken 3 koromozomlu gelişmiş tutması %1 belkide hiç, yinede transfer olsun dedik umut dünyası işte
Canımmm cok anlamıyorum ıkı ya da uc kromozpm olayından.bebekte bir anomali olur mu bu durumda?sadece şunu unutma benim üç tedavimdede embriyolar cok iyiydi hatta dr umun dediğine göre cok yakısıklıydılar son tedavide pgt yapıldı hiç sorun yok dendi ama tutmadı yani hiiiçççç belli olmaz bu işler ve sağlıklıysa embriyoların inşallah tutar

Merhaba kızlar, toplanan 22 yumurtadan kala kala 3. Gün orta kalite 4 tane embriyom kalmış Onları da dondurdular. Dün regl oldum ve beklemeden dondurulmuş tedavisine başlattılar bugün. Aslında opuyu 29 Ekim de olmuştum. 1 ay bekleyecektik. E2 ve rahim dokusu iyi dedi doktor, hemen başladık. Çözüldükten sonra 5.güne gitmeleri için bekleyeceklermiş. Hepsini kaybetme ihtimali de var dediler. İyiyi düşünüp, olmasını ummaktan başka elden birşey gelmiyor.

Hepimiz için şans diliyorum, hepinize çok teşekkürler Artık devam eden tüm tedaviler bizler için olumlu sonuçlansın da son olsun.. Bizim zaten son dondurulmuşlar :) oldurursak oldu bitti maşallah deriz.

B bebeklerve transferdaş oluyormuşuz :) saat belirlendi mi bilmiyorum, ben "çözüldüler" haberine göre hareket edeceğim. Dilerim ki yarın su gibi geçsin, tüm söylenenlere tıka kulaklarını, içinden geçirdiğin ne varsa gerçek olsun... Stres uzak olsun inşallah, ben sanki yarın davete gidiyorum manikür pedikür sıkıştırdım araya.. Birazdan kalkıp çantamı hazırlasam yarına iki ayağım bir papuça sığmak zorunda kalmaz ama biz film izliyoruz bunun yerine :) neyse bana bakma sen. Hayırlısıyla gerçekleşsin buluşmanız. Bol şanslar canım, yolun hep açık olsun...

Narı çok severdim ama destek olsun diye o kadar tükettim ki şu ara böğh geldi, onu da salladım. Neyse halimiz çıksın ortaya diyerek bekleyip göreceğiz :)

Çok sevgiler

canim sana bol sans diliyorum hayirlisiyla
transfrr olsun bebegin sana simsiki tutunsun bana saat vermediler yarin arayacaklar hayirlisi artik

Lulinda moral bozmak yok. Orta kalite 2. Kalite mi oluyor? 2. Kalite embriyonun tutunma sansi birinci kalite embriyodan % 5 daha az oluyormus. Yani onunda sansi var... Inandigim bir sey var; kendini tedaviye hazir hissediyorsan basla..

arkadaşlar transferim yarın ama embriyolar 2 kromozon olması gerekirken 3 koromozomlu gelişmiş tutması %1 belkide hiç, yinede transfer olsun dedik umut dünyası işte

Canim umudunu sakin yitirme hic beli olmaz neler neler oluyo su koca dünyada % 1 sans bile bence şans onuda takma kafaya yarin hersey güzel olsun diyorum dualarim seninle canim

Bol şans canim yolun acik oldun bak bir cirpida hersey hallolmus insallah bir cirpidada hamile kalursin canim ari sütü mutlaka al hayirlu haberlerin olsun canim bollll şans

[QUOTEöpücüklerost: 37604915, member: 510015"]Pardon acmila bu mesajini okumadan sana mesaj yazdim... Habere cokkkkkkk ama cokkk sevindim...[/QUOTE]

Bu öpücüklerim sana ve bebisine canim

Canim benim hipotroid deniyor sinirda cikmisti buna ragmen tup bebek doktorum yuksek buldu en fazla 2lerde3lerde olursa daha iyi demisti dahiliye dok. Ilac basladi dusuk doz aliyorum ve normal seyrediyor troid cok onemli canim hamile ikende ilac almanda hic bir sakinca yok ama yukselirse bebek icin ruskli canim..onun onlwmini al hayirlisiyla..benimde gecen ay dogal yumi oldu dobduruldu canim..
hepinize bol sans filiyorum..allah hepumizin yardimcisi olsun..rahim hazirsa dondurmak cokda sart degil.ben okuldan dolayi birazda erteliyorum somestre dogru ins.yeni yila bol bebisli gireriz ins.

Günaydın arkadaşlar...
Uzun zamandır yazamıyordum, işlerim çok yoğun araya bir de tedaviyi sıkıştırabildim.
Puregon 900 kullanıyorum, her gün 450 sini göbekten yapıyorum. Şu ana kadar 3. iğnemi oldum, doz çok geldi karnım acayip şişiyor, Allaha şükür bugün iyiyim. Yumurtalıklarım zonkluyordu, bugün oda yok çok şükür.
Kızlar çok korkuyorum.
bir yumurtalığımda hiç folikül yok, diğerinde iki adet var. Bu iki folikülü büyütmeye çalışıyorlar, içleri boş çıkma ihtimali de var tabi.
Hayırlısı Allahtan. Heyecan ve korku karışık bende. Yarın doktorla randevum var, yumurtaların durumuna bakılacak. Biliyorum şansım çok çok çok düşük. Ama nedense içim kıpır kıpır.
Dualarım sizlerle.... siz de dualarınızla bana destek olun....

Canım merhaba. Bol şans inşallah yumilerin büyür.benimde dün kontrolde 1 folikül gözüktü. Dr onu büyütmeye çalışıyor. Benimde karnım çok sert iğnelerden sanırım. Inşallah foliküllerimizin içi dolu çıkar

moralini bozma ve ümidini hic kaybetme. Allahin taktiri. Yüce Rabbim ol dediyse ne embriyolar tutunur sasirirsin. bebisine inan.

canim benim insallah yeni yilda bebisinle olursun. Yüce Rabbim bana dogumu nasip ederse Ümmücüm en yüksek senin adini haykiracagim. diyecegim Ümmüme de böyle dogum sancilari nasip eyle Yüce Rabbim diye bagiracagim. güzel gönüllü arkadasim benim hayirlisi ile hepimiz bebislerimizi kucagimiza alacagiz. zamani geldiginde bebislerimiz de gelecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…