Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Moralini bozma lutfen. Yuksek doz kullanmalari sadece 2 antral folukulunu gelistirmek degil o folukullerle beraber baskalarinida gelistirmek. Opuyorum...

Canim sözde bende cok yuksek degil 0,01 dün kontrolde yüksek ciksaydi erteliyecektik aslinda her halikarda erteliyecektim ama doktorun odasinda paldur kuldur igne olunca baslamis olduk carsamba ben dondirun duycem bakalim icim hic rahat degil bilebile kedes diyorum yani
Canim senin icinde hayirlisini diliyorum is olunca zor oluyo tbiki dondurumusda varsa ozaman hic korkma olacak nasilsa Allah büyük gec olsun güc olmasin arasira ugra buralara ozletme kendini öptüm

Hayirlisi olsun canim icin kipir kipirsa vardir bir sebebi hic bozma moralini herseyi güzel hayal et o iki yumuden bir sana evlat olsun insallah aslinda ikiside olsunda ama bizim gonlumuz zengin Allah birtane versin onada raziyiz suan igneden binimde yumurtaliklar sizim sizim sizliyo napiyonuz bize diye haykiriyola öptüm seni canim Allah yolunu acik etsin

Lulinda moral bozmak yok. Orta kalite 2. Kalite mi oluyor? 2. Kalite embriyonun tutunma sansi birinci kalite embriyodan % 5 daha az oluyormus. Yani onunda sansi var... Inandigim bir sey var; kendini tedaviye hazir hissediyorsan basla..
Biraz moralim bozuldu dün ama toparladım. 2.kalitenin de biraz altındalar maalesef. Doktor 2 tanesini kurtarırız büyük ihtimalle dedi. Ben onlara tutunuyorum. İnşallah onlar da bana tutunur.
Bu arada akupunktur yaptıran var mı aranızda bu süreçte?

İhtiyacımız olan sadece bir yumurta ve inşallah o da olacak canım pozitif düşün lütfen..

İçinin kıpır kıpır olması süperrrr şansım düşük deme lütfen yeter ki ol desin...tedavin hayırlı olsun canım..

Hem dolu hem de süpriz foliküller diliyorum sana alaracığım rast gitsin inşallahh

Gunaydin biz hazirlandik, halen cozulmelerini bekliyoruz.. Sıkı penguenciyim ben. Magnetleri, biblolari, peluslari... Yanlis hatirlamiyorsam komsu kizim ile 72 obje saymistik evde an itibariyle dondiriklerimizi almaya giderken ustumde olmasa olmazdi...
İyi dileklerinizi de yanimda goturecegim

İnşallah canım, herşey yolunda gider inşallah.
Seninle aynı zamana denk geliyoruz, gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi canım.
Hayırlısıyla opu ya kadar sağlıkla girelim de, Allahın dediği olur, dua etmemiz gerekiyor.

Dualarım seninle canım :) Pozitif başlayalım her işimize, pozitif sonuçlansın inşallah

celina1 moraller yüksek, inşallah hayırlı haberler çıkacak her birimizden...

Lulinda leylayasemin A Alara14 gulneva77 ummuseleme ve bugun transferi için kalbi çarpan embriyolari için endişe taşıyan transferdaşım B bebeklerve ve tum diger arkadaslarim ne olur olumsuzu dusunmeyin... Az olması çok olması çok kalitelisi daha az kalitelisi fark etmiyor hepimiz biliyoruz. Evet hepsi çok olsun, en kalitelisi olsun keske. Ama bence en onemlisi her ne olursa olsun saglikla yurusun ilerlesin... Gercekten olacagi varsa oluyor... Dusurmeyin moralinizi cunku ne sayisi ne kalitesi onemli degil en cok ben biliyorum. Yasima gore 6. Gune dondurulmuslarim olsa da sonuc degismiyor. Bakin bugun son 2 taneyi bekliyoruz. Olursa olacak, olmazsa onumuze gonlumuze bakacagiz. Ama diger taraftan gencecik yasiyla yumurta elde edbilmek icin aylarca olumsuzluktan helak olan, simdi 3. Gune ulasmis 4 hucreli tek embriyosu ile son haftalarinda doguma gun sayan arkadasim var... Birakin akisina, ne olacaksa o olacak, yeter ki hayırlısı olsun... Hepimizin emeklerinin karsiligini saglikla alabilmesi ne guzel olur. İnsallah olur

Ah ne iyi geldi bu yazı:)
Bol şans sana da, bebeklerin sımsıkı sokulsun sana inşallah.

Canım benim iyi dileklerin için çok çok teşekkürler, inşallah 2015'de her birimiz bebiş sahibi oluruz...
Bu arada sen de mi puregon 900 kullanıyorsun? günde kaçlık enjekte ediyorsun?

Her gün maalesef moral iyi olmuyor, beni anlayanlar grubu tam burda işte. Acısıyla tatlısıyla günlerimiz geçiyor, ama arada sebepsiz gülümsediklerimiz de oluyor, işte hepimiz için sebepli gülümsemelerin olacağı güzellikler diliyorum. Evladın yokluğunu en iyi biz biliriz,her şey Allahtan, sabır ve huzur dolsun içimiz, işimiz rast gitsin inşallah

Evet, beklenen telefon geldi... İlk etabı gectik cozunmusler, 12:30 transfer icin bekliyoruz denildi... 2. Asama saglikla ilerlemelerinin izlenmesi bunu da gecersek transfer icin hazir oluruz.

Hadi hayirlisi tam 1 yildir bekliyorlar iyice dondular onlar isinsin, ben usuyeyim :)
Usuyorum diyerek geri donmek uzere cok sevgiler... Darisi pozitif sonuclarla hepinizin basina.

slm canlar benden güzel haberler yok mallesef diğer sonradan büyüen yumoşum yok büyük bir ihtimale küçüldü kalitesiz olduğu için dedi doktorum..diğer yumoşta iğnelere ramen çok yavaş büyüüyo hatta ilerleme bile yok iki günden beri yinede küçülmede yokk..akşam tekrar takviye menogon iğne yaptı doktorum yarın yine kntrolüm varr..dün çoook moralim bozuldu ağlamaktan gözlerim şişti o kadar inandırmıştım kendimi iki yumoşa büyük hayal krıklığı oldu benim için..yarına yumurta gelişmesine göre tedaviye devam yada iptal olabilir büymese büyük bir ihtimale..hayırlısı diyorum canlar Allah büyü biz mücadelemizi veriyoruz vermiyorsada vardır bir hayır..önümüze bakıcaz canlar..

dr un kim canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…