- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.541
Günaydın arkadaşlar...
Uzun zamandır yazamıyordum, işlerim çok yoğunaraya bir de tedaviyi sıkıştırabildim.
Puregon 900 kullanıyorum, her gün 450 sini göbekten yapıyorum. Şu ana kadar 3. iğnemi oldum, doz çok geldi karnım acayip şişiyor, Allaha şükür bugün iyiyim. Yumurtalıklarım zonkluyordu, bugün oda yok çok şükür.
Kızlar çok korkuyorum.
bir yumurtalığımda hiç folikül yok, diğerinde iki adet var. Bu iki folikülü büyütmeye çalışıyorlar, içleri boş çıkma ihtimali de var tabi.
Hayırlısı Allahtan. Heyecan ve korku karışık bende. Yarın doktorla randevum var, yumurtaların durumuna bakılacak. Biliyorum şansım çok çok çok düşük. Ama nedense içim kıpır kıpır.
Dualarım sizlerle.... siz de dualarınızla bana destek olun....
Moralini bozma lutfen. Yuksek doz kullanmalari sadece 2 antral folukulunu gelistirmek degil o folukullerle beraber baskalarinida gelistirmek. Opuyorum...Günaydın arkadaşlar...
Uzun zamandır yazamıyordum, işlerim çok yoğunaraya bir de tedaviyi sıkıştırabildim.
Puregon 900 kullanıyorum, her gün 450 sini göbekten yapıyorum. Şu ana kadar 3. iğnemi oldum, doz çok geldi karnım acayip şişiyor, Allaha şükür bugün iyiyim. Yumurtalıklarım zonkluyordu, bugün oda yok çok şükür.
Kızlar çok korkuyorum.
bir yumurtalığımda hiç folikül yok, diğerinde iki adet var. Bu iki folikülü büyütmeye çalışıyorlar, içleri boş çıkma ihtimali de var tabi.
Hayırlısı Allahtan. Heyecan ve korku karışık bende. Yarın doktorla randevum var, yumurtaların durumuna bakılacak. Biliyorum şansım çok çok çok düşük. Ama nedense içim kıpır kıpır.
Canim benim hipotroid deniyor sinirda cikmisti buna ragmen tup bebek doktorum yuksek buldu en fazla 2lerde3lerde olursa daha iyi demisti dahiliye dok. Ilac basladi dusuk doz aliyorum ve normal seyrediyor troid cok onemli canim hamile ikende ilac almanda hic bir sakinca yok ama yukselirse bebek icin ruskli canim..onun onlwmini al hayirlisiyla..benimde gecen ay dogal yumi oldu dobduruldu canim..
hepinize bol sans filiyorum..allah hepumizin yardimcisi olsun..rahim hazirsa dondurmak cokda sart degil.ben okuldan dolayi birazda erteliyorum somestre dogru ins.yeni yila bol bebisli gireriz ins.
Günaydın arkadaşlar...
Kızlar çok korkuyorum.
Biraz moralim bozuldu dün ama toparladım. 2.kalitenin de biraz altındalar maalesef. Doktor 2 tanesini kurtarırız büyük ihtimalle dedi. Ben onlara tutunuyorum. İnşallah onlar da bana tutunur.Lulinda moral bozmak yok. Orta kalite 2. Kalite mi oluyor? 2. Kalite embriyonun tutunma sansi birinci kalite embriyodan % 5 daha az oluyormus. Yani onunda sansi var... Inandigim bir sey var; kendini tedaviye hazir hissediyorsan basla..
İhtiyacımız olan sadece bir yumurta ve inşallah o da olacak canım pozitif düşün lütfen..Merhaba kızlar, toplanan 22 yumurtadan kala kala 3. Gün orta kalite 4 tane embriyom kalmışOnları da dondurdular. Dün regl oldum ve beklemeden dondurulmuş tedavisine başlattılar bugün. Aslında opuyu 29 Ekim de olmuştum. 1 ay bekleyecektik. E2 ve rahim dokusu iyi dedi doktor, hemen başladık. Çözüldükten sonra 5.güne gitmeleri için bekleyeceklermiş. Hepsini kaybetme ihtimali de var dediler. İyiyi düşünüp, olmasını ummaktan başka elden birşey gelmiyor.
İçinin kıpır kıpır olması süperrrr şansım düşük deme lütfen yeter ki ol desin...tedavin hayırlı olsun canım..Günaydın arkadaşlar...
Kızlar çok korkuyorum.
Hem dolu hem de süpriz foliküller diliyorum sana alaracığım rast gitsin inşallahhCanım merhaba. Bol şans inşallah yumilerin büyür.benimde dün kontrolde 1 folikül gözüktü. Dr onu büyütmeye çalışıyor. Benimde karnım çok sert iğnelerden sanırım. Inşallah foliküllerimizin içi dolu çıkar
Günaydın kızlarrrrr güzel haberlerle dopdolu bir gün diliyorum herkeseeegünaydın arkadaşlar
İnşallah canım, herşey yolunda gider inşallah.Canım merhaba. Bol şans inşallah yumilerin büyür.benimde dün kontrolde 1 folikül gözüktü. Dr onu büyütmeye çalışıyor. Benimde karnım çok sert iğnelerden sanırım. Inşallah foliküllerimizin içi dolu çıkar
Dualarım seninle canım :) Pozitif başlayalım her işimize, pozitif sonuçlansın inşallahGunaydin biz hazirlandik, halen cozulmelerini bekliyoruz.. Sıkı penguenciyim ben. Magnetleri, biblolari, peluslari... Yanlis hatirlamiyorsam komsu kizim ile 72 obje saymistik evde an itibariyle dondiriklerimizi almaya giderken ustumde olmasa olmazdi...
İyi dileklerinizi de yanimda goturecegim
Eki Görüntüle 1292389
celina1 moraller yüksek, inşallah hayırlı haberler çıkacak her birimizden...İhtiyacımız olan sadece bir yumurta ve inşallah o da olacak canım pozitif düşün lütfen..
İçinin kıpır kıpır olması süperrrr şansım düşük deme lütfen yeter ki ol desin...tedavin hayırlı olsun canım..
Hem dolu hem de süpriz foliküller diliyorum sana alaracığım rast gitsin inşallahh
Ah ne iyi geldi bu yazı:)Lulinda leylayasemin A Alara14 gulneva77 ummuseleme ve bugun transferi için kalbi çarpan embriyolari için endişe taşıyan transferdaşım B bebeklerve ve tum diger arkadaslarim ne olur olumsuzu dusunmeyin... Az olması çok olması çok kalitelisi daha az kalitelisi fark etmiyor hepimiz biliyoruz. Evet hepsi çok olsun, en kalitelisi olsun keske. Ama bence en onemlisi her ne olursa olsun saglikla yurusun ilerlesin... Gercekten olacagi varsa oluyor... Dusurmeyin moralinizi cunku ne sayisi ne kalitesi onemli degil en cok ben biliyorum. Yasima gore 6. Gune dondurulmuslarim olsa da sonuc degismiyor. Bakin bugun son 2 taneyi bekliyoruz. Olursa olacak, olmazsa onumuze gonlumuze bakacagiz. Ama diger taraftan gencecik yasiyla yumurta elde edbilmek icin aylarca olumsuzluktan helak olan, simdi 3. Gune ulasmis 4 hucreli tek embriyosu ile son haftalarinda doguma gun sayan arkadasim var... Birakin akisina, ne olacaksa o olacak, yeter ki hayırlısı olsun... Hepimizin emeklerinin karsiligini saglikla alabilmesi ne guzel olur. İnsallah olur
Canım benim iyi dileklerin için çok çok teşekkürler, inşallah 2015'de her birimiz bebiş sahibi oluruz...Hayirlisi olsun canim icin kipir kipirsa vardir bir sebebi hic bozma moralini herseyi güzel hayal et o iki yumuden bir sana evlat olsun insallah aslinda ikiside olsunda ama bizim gonlumuz zengin Allah birtane versin onada raziyiz suan igneden binimde yumurtaliklar sizim sizim sizliyo napiyonuz bize diye haykiriyola öptüm seni canim Allah yolunu acik etsin
Ah ne iyi geldi bu yazı:)
Bol şans sana da, bebeklerin sımsıkı sokulsun sana inşallah.
Her gün maalesef moral iyi olmuyor, beni anlayanlar grubu tam burda işte. Acısıyla tatlısıyla günlerimiz geçiyor, ama arada sebepsiz gülümsediklerimiz de oluyor, işte hepimiz için sebepli gülümsemelerin olacağı güzellikler diliyorum. Evladın yokluğunu en iyi biz biliriz,her şey Allahtan, sabır ve huzur dolsun içimiz, işimiz rast gitsin inşallahLulinda leylayasemin A Alara14 gulneva77 ummuseleme ve bugun transferi için kalbi çarpan embriyolari için endişe taşıyan transferdaşım B bebeklerve ve tum diger arkadaslarim ne olur olumsuzu dusunmeyin... Az olması çok olması çok kalitelisi daha az kalitelisi fark etmiyor hepimiz biliyoruz. Evet hepsi çok olsun, en kalitelisi olsun keske. Ama bence en onemlisi her ne olursa olsun saglikla yurusun ilerlesin... Gercekten olacagi varsa oluyor... Dusurmeyin moralinizi cunku ne sayisi ne kalitesi onemli degil en cok ben biliyorum. Yasima gore 6. Gune dondurulmuslarim olsa da sonuc degismiyor. Bakin bugun son 2 taneyi bekliyoruz. Olursa olacak, olmazsa onumuze gonlumuze bakacagiz. Ama diger taraftan gencecik yasiyla yumurta elde edbilmek icin aylarca olumsuzluktan helak olan, simdi 3. Gune ulasmis 4 hucreli tek embriyosu ile son haftalarinda doguma gun sayan arkadasim var... Birakin akisina, ne olacaksa o olacak, yeter ki hayırlısı olsun... Hepimizin emeklerinin karsiligini saglikla alabilmesi ne guzel olur. İnsallah olur
inşallah büyür ve sana bebeğini kavuşturur canımkızlar ben geldim bugün kontrolüm vardı yumoşum biraz ağır büyüyor dualarınıza ihtiyacım var canlar..cumartesi tekrar kontrolüm var inş tektaşım canım kanım meleğim büyür canlar..
dr un kim canım?Bu seferki doktorum o kadar güleryüzlü ve olumlu dusunen biriki bu tedavide Allah korudun bi aksilik olsa bile sakın moralini bozma motivasyonunu yüksek tut dedi benim 43 44 yasinda anne olmus hastam var sende olursun yeterki iste dedi bu sozler bana o kadar iyi geldiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?