- 7 Ekim 2010
- 590
- 649
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.561
amiiiinGÜNAYDINLAR KIZLAR Karnımda büyümüyor ama kalbimde büyüyor sevgisi mucizemin RABBİM bu cuma GÜNÜ tüm evlat isteyipde ellerini semaya açan yalvaran MUHAMMET ÜMMETİNDE ne kadar evlat hasreti çeken kardeşlerim varsa hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eyle RABBİMMMM hayırlı cumalar
canımcığım şansın bol olsun Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin..9 ay seni hiç bırakmasınlar dualrımız senile canım onlar çok üşümüştür annesi ısıt minişleri annesini göbüşünde daha güvendeler artıkk..Evet, beklenen telefon geldi... İlk etabı gectik cozunmusler, 12:30 transfer icin bekliyoruz denildi... 2. Asama saglikla ilerlemelerinin izlenmesi bunu da gecersek transfer icin hazir oluruz.
Hadi hayirlisitam 1 yildir bekliyorlar iyice dondular onlar isinsin, ben usuyeyim :)
Usuyorum diyerek geri donmek uzere cok sevgiler... Darisi pozitif sonuclarla hepinizin basina.
inşallah, amin.canim cok tesekkur ediyorum sun iyiyim hastanede yatiyorum birazdan cikariz dedlyin gibi insallah yumoslarim ddollenir
canım herşeyin hayırlısı olsun. Ama eminim tek folikülün büyüyüp istenilen seviyeye ulaşacaktır.geç büyüsün önemli olan büyümesi. Benimde geç büyüyor. Benim 12. Gün daha yeni 8mm olmuş.buda iyi. Allah'ın izniyle bütün yumoşlar büyüyecek inşallahslm canlar benden güzel haberler yok mallesef diğer sonradan büyüen yumoşum yok büyük bir ihtimale küçüldü kalitesiz olduğu için dedi doktorum..diğer yumoşta iğnelere ramen çok yavaş büyüüyo hatta ilerleme bile yok iki günden beri yinede küçülmede yokk..akşam tekrar takviye menogon iğne yaptı doktorum yarın yine kntrolüm varr..dün çoook moralim bozuldu ağlamaktan gözlerim şişti o kadar inandırmıştım kendimi iki yumoşa büyük hayal krıklığı oldu benim için..yarına yumurta gelişmesine göre tedaviye devam yada iptal olabilir büymese büyük bir ihtimale..hayırlısı diyorum canlar Allah büyü biz mücadelemizi veriyoruz vermiyorsada vardır bir hayır..önümüze bakıcaz canlar..
Çok duygulandım :) mutluluklar diliyorum bebişlerinle sana.Evet, beklenen telefon geldi... İlk etabı gectik cozunmusler, 12:30 transfer icin bekliyoruz denildi... 2. Asama saglikla ilerlemelerinin izlenmesi bunu da gecersek transfer icin hazir oluruz.
Hadi hayirlisitam 1 yildir bekliyorlar iyice dondular onlar isinsin, ben usuyeyim :)
Usuyorum diyerek geri donmek uzere cok sevgiler... Darisi pozitif sonuclarla hepinizin basina.
canımcım dualarım yürekten seninle tatlım hepimiz bu yoldan geçiyoruz benim transfer yine ertelendi yarına kaldıkızlar ben geldim bugün kontrolüm vardı yumoşum biraz ağır büyüyor dualarınıza ihtiyacım var canlar..cumartesi tekrar kontrolüm var inş tektaşım canım kanım meleğim büyür canlar..
ayy ne güzel heyecan canım hadi inşallah bu sefer yüce tanrım bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder yüreğimin en derininden sana dua ediyorum tatlım şansın bol olsun inşallah bu arada arkadaşlar benim transferim yarına kaldı yine kafayı yiyecem bir gün iyi bir gün kötü derler psikolojim alt üst oldu sonu hayırlı olur inşallah yüce rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin amiiinnEvet, beklenen telefon geldi... İlk etabı gectik cozunmusler, 12:30 transfer icin bekliyoruz denildi... 2. Asama saglikla ilerlemelerinin izlenmesi bunu da gecersek transfer icin hazir oluruz.
Usuyorum diyerek geri donmek uzere cok syüreğimin en derievgiler... Darisi pozitif sonuclarla hepinizin basina.
canım aramıza hoş geldin inşallah bu topik sana uğur getirir ilk denemende güzel haberlerini alırız canımmerhaba,çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum..hatta bu sayfada şimdiye kadar kimler ne yaşadı nasıl süreçlerden geçti hepsini okudum..bazen çok üzüldüm bazen sanki ben bire bir yaşamış gibi sevindim...çok keyifliydi çünkü ümid etmemi sağladı..sonunda geçen hafta bende klübe üye oldum..bende 41 yaşındayım..ilk tüp bebek girişimimde yumurtalarım gelişmedi,2 ci hemen ertesi ay başlandı..2 de 4 yumurta toplandı ve döllendi..ancak beklenen bölünme olmadı..rezervim çok kötü..amh 0.1 altı ama doktorum azda olsa ümit var diyor.bu arada fsh 13 lerde idi son denemede buda yaklaşık 2 ay önceydi.doktorum bana 3 ay dinlen ve antioksidanlar kullan birde dhea kullan sonra yeniden bakalım dedi..yani anlıcagınız bende hazırlık aşamasındayım hala....bana verdiği antioksidanlarda resrevatrol ,krill yagı omega 3,ve d3 vitamini..sizlerle paylaşmak istedim..bende sizler öğrendiklerimi ekledim bunların üzerine mesela arı sütü:))çok tşk ediyorum..eminim benim gibi sizleri takip eden bir sürü arkadaş vardır....güzel insanlarsınız:)herkes için dua ediyorum..umarım Allah çabalarımızı boşa çıkarmaz..Allah herkesin yardımcısı olsun..
canım aramıza hoş geldin inşallah bu topik sana uğur getirir ilk denemende güzel haberlerini alırız canım[/sizden aldığım güzel enerjiyle olacagına inanıyorum:))çok tşkler..uzun zamandır okudugum bir kitabın kahramanları gibiydiniz..şimdi sizlerle olmak çok güzel..
sağol canımcığım senin emriyon hakında neden bilgi vermiyorlarki yani sorunlu bir bölünmesi varsa transferini hemen yapmalıarı gerek çünkü rahimde emriyo daha iyi gelişirmiş..Allah yardımcın olsun canım sen istanbulda değilmisin bir semra hanımla öngörüşme yap emriyo hakında..canımcım dualarım yürekten seninle tatlım hepimiz bu yoldan geçiyoruz benim transfer yine ertelendi yarına kaldı
Hoş geldin canım,merhaba,çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum..hatta bu sayfada şimdiye kadar kimler ne yaşadı nasıl süreçlerden geçti hepsini okudum..bazen çok üzüldüm bazen sanki ben bire bir yaşamış gibi sevindim...çok keyifliydi çünkü ümid etmemi sağladı..sonunda geçen hafta bende klübe üye oldum..bende 41 yaşındayım..ilk tüp bebek girişimimde yumurtalarım gelişmedi,2 ci hemen ertesi ay başlandı..2 de 4 yumurta toplandı ve döllendi..ancak beklenen bölünme olmadı..rezervim çok kötü..amh 0.1 altı ama doktorum azda olsa ümit var diyor.bu arada fsh 13 lerde idi son denemede buda yaklaşık 2 ay önceydi.doktorum bana 3 ay dinlen ve antioksidanlar kullan birde dhea kullan sonra yeniden bakalım dedi..yani anlıcagınız bende hazırlık aşamasındayım hala....bana verdiği antioksidanlarda resrevatrol ,krill yagı omega 3,ve d3 vitamini..sizlerle paylaşmak istedim..bende sizler öğrendiklerimi ekledim bunların üzerine mesela arı sütü:))çok tşk ediyorum..eminim benim gibi sizleri takip eden bir sürü arkadaş vardır....güzel insanlarsınız:)herkes için dua ediyorum..umarım Allah çabalarımızı boşa çıkarmaz..Allah herkesin yardımcısı olsun..
hoşbuldum:)) burda olmak güzel..Hoş geldin canım,
burası birbirini tanımasa da çok iyi anlayanlar platformu :)
Hep birlikte mutluyuz, şükür Allahımıza, en azından sorunlarımızı birbirimiz ile paylaşıyoruz.
Kimse yalnız değildir, hele ki kadınlar asla yalnız değildir
canım embriyologla görüşüyorum hergün dün bugün iyi gelişti diyor bir gün daha bekletelim dedisağol canımcığım senin emriyon hakında neden bilgi vermiyorlarki yani sorunlu bir bölünmesi varsa transferini hemen yapmalıarı gerek çünkü rahimde emriyo daha iyi gelişirmiş..Allah yardımcın olsun canım sen istanbulda değilmisin bir semra hanımla öngörüşme yap emriyo hakında..
Olsun yarına kalsın... Panik yok.... Sakin olduğumuz sürece kazanıcaz Allahın izniyleayy ne güzel heyecan canım hadi inşallah bu sefer yüce tanrım bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder yüreğimin en derininden sana dua ediyorum tatlım şansın bol olsun inşallah bu arada arkadaşlar benim transferim yarına kaldı yine kafayı yiyecem bir gün iyi bir gün kötü derler psikolojim alt üst oldu sonu hayırlı olur inşallah yüce rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin amiiinn
merhaba,çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum..hatta bu sayfada şimdiye kadar kimler ne yaşadı nasıl süreçlerden geçti hepsini okudum..bazen çok üzüldüm bazen sanki ben bire bir yaşamış gibi sevindim...çok keyifliydi çünkü ümid etmemi sağladı..sonunda geçen hafta bende klübe üye oldum..bende 41 yaşındayım..ilk tüp bebek girişimimde yumurtalarım gelişmedi,2 ci hemen ertesi ay başlandı..2 de 4 yumurta toplandı ve döllendi..ancak beklenen bölünme olmadı..rezervim çok kötü..amh 0.1 altı ama doktorum azda olsa ümit var diyor.bu arada fsh 13 lerde idi son denemede buda yaklaşık 2 ay önceydi.doktorum bana 3 ay dinlen ve antioksidanlar kullan birde dhea kullan sonra yeniden bakalım dedi..yani anlıcagınız bende hazırlık aşamasındayım hala....bana verdiği antioksidanlarda resrevatrol ,krill yagı omega 3,ve d3 vitamini..sizlerle paylaşmak istedim..bende sizler öğrendiklerimi ekledim bunların üzerine mesela arı sütü:))çok tşk ediyorum..eminim benim gibi sizleri takip eden bir sürü arkadaş vardır....güzel insanlarsınız:)herkes için dua ediyorum..umarım Allah çabalarımızı boşa çıkarmaz..Allah herkesin yardımcısı olsun..
canım embriyologla görüşüyorum hergün dün bugün iyi gelişti diyor bir gün daha bekletelim dedi
merhaba,çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum..hatta bu sayfada şimdiye kadar kimler ne yaşadı nasıl süreçlerden geçti hepsini okudum..bazen çok üzüldüm bazen sanki ben bire bir yaşamış gibi sevindim...çok keyifliydi çünkü ümid etmemi sağladı..sonunda geçen hafta bende klübe üye oldum..bende 41 yaşındayım..ilk tüp bebek girişimimde yumurtalarım gelişmedi,2 ci hemen ertesi ay başlandı..2 de 4 yumurta toplandı ve döllendi..ancak beklenen bölünme olmadı..rezervim çok kötü..amh 0.1 altı ama doktorum azda olsa ümit var diyor.bu arada fsh 13 lerde idi son denemede buda yaklaşık 2 ay önceydi.doktorum bana 3 ay dinlen ve antioksidanlar kullan birde dhea kullan sonra yeniden bakalım dedi..yani anlıcagınız bende hazırlık aşamasındayım hala....bana verdiği antioksidanlarda resrevatrol ,krill yagı omega 3,ve d3 vitamini..sizlerle paylaşmak istedim..bende sizler öğrendiklerimi ekledim bunların üzerine mesela arı sütü:))çok tşk ediyorum..eminim benim gibi sizleri takip eden bir sürü arkadaş vardır....güzel insanlarsınız:)herkes için dua ediyorum..umarım Allah çabalarımızı boşa çıkarmaz..Allah herkesin yardımcısı olsun..
slm canlar benden güzel haberler yok mallesef diğer sonradan büyüen yumoşum yok büyük bir ihtimale küçüldü kalitesiz olduğu için dedi doktorum..diğer yumoşta iğnelere ramen çok yavaş büyüüyo hatta ilerleme bile yok iki günden beri yinede küçülmede yokk..akşam tekrar takviye menogon iğne yaptı doktorum yarın yine kntrolüm varr..dün çoook moralim bozuldu ağlamaktan gözlerim şişti o kadar inandırmıştım kendimi iki yumoşa büyük hayal krıklığı oldu benim için..yarına yumurta gelişmesine göre tedaviye devam yada iptal olabilir büymese büyük bir ihtimale..hayırlısı diyorum canlar Allah büyü biz mücadelemizi veriyoruz vermiyorsada vardır bir hayır..önümüze bakıcaz canlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?