Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

amiiiin

canımcığım şansın bol olsun Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin..9 ay seni hiç bırakmasınlar dualrımız senile canım onlar çok üşümüştür annesi ısıt minişleri annesini göbüşünde daha güvendeler artıkk..

C
canım herşeyin hayırlısı olsun. Ama eminim tek folikülün büyüyüp istenilen seviyeye ulaşacaktır.geç büyüsün önemli olan büyümesi. Benimde geç büyüyor. Benim 12. Gün daha yeni 8mm olmuş.buda iyi. Allah'ın izniyle bütün yumoşlar büyüyecek inşallah

Çok duygulandım :) mutluluklar diliyorum bebişlerinle sana.
Misler gibi bir beraberlik olur inşallah, dualarım seninle

kızlar ben geldim bugün kontrolüm vardı yumoşum biraz ağır büyüyor dualarınıza ihtiyacım var canlar..cumartesi tekrar kontrolüm var inş tektaşım canım kanım meleğim büyür canlar..
canımcım dualarım yürekten seninle tatlım hepimiz bu yoldan geçiyoruz benim transfer yine ertelendi yarına kaldı

merhaba,çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum..hatta bu sayfada şimdiye kadar kimler ne yaşadı nasıl süreçlerden geçti hepsini okudum..bazen çok üzüldüm bazen sanki ben bire bir yaşamış gibi sevindim...çok keyifliydi çünkü ümid etmemi sağladı..sonunda geçen hafta bende klübe üye oldum..bende 41 yaşındayım..ilk tüp bebek girişimimde yumurtalarım gelişmedi,2 ci hemen ertesi ay başlandı..2 de 4 yumurta toplandı ve döllendi..ancak beklenen bölünme olmadı..rezervim çok kötü..amh 0.1 altı ama doktorum azda olsa ümit var diyor.bu arada fsh 13 lerde idi son denemede buda yaklaşık 2 ay önceydi.doktorum bana 3 ay dinlen ve antioksidanlar kullan birde dhea kullan sonra yeniden bakalım dedi..yani anlıcagınız bende hazırlık aşamasındayım hala....bana verdiği antioksidanlarda resrevatrol ,krill yagı omega 3,ve d3 vitamini..sizlerle paylaşmak istedim..bende sizler öğrendiklerimi ekledim bunların üzerine mesela arı sütü:))çok tşk ediyorum..eminim benim gibi sizleri takip eden bir sürü arkadaş vardır....güzel insanlarsınız:)herkes için dua ediyorum..umarım Allah çabalarımızı boşa çıkarmaz..Allah herkesin yardımcısı olsun..

ayy ne güzel heyecan canım hadi inşallah bu sefer yüce tanrım bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder yüreğimin en derininden sana dua ediyorum tatlım şansın bol olsun inşallah bu arada arkadaşlar benim transferim yarına kaldı yine kafayı yiyecem bir gün iyi bir gün kötü derler psikolojim alt üst oldu sonu hayırlı olur inşallah yüce rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin amiiinn

canım aramıza hoş geldin inşallah bu topik sana uğur getirir ilk denemende güzel haberlerini alırız canım

canımcım dualarım yürekten seninle tatlım hepimiz bu yoldan geçiyoruz benim transfer yine ertelendi yarına kaldı
sağol canımcığım senin emriyon hakında neden bilgi vermiyorlarki yani sorunlu bir bölünmesi varsa transferini hemen yapmalıarı gerek çünkü rahimde emriyo daha iyi gelişirmiş..Allah yardımcın olsun canım sen istanbulda değilmisin bir semra hanımla öngörüşme yap emriyo hakında..

Hoş geldin canım,
burası birbirini tanımasa da çok iyi anlayanlar platformu :)
Hep birlikte mutluyuz, şükür Allahımıza, en azından sorunlarımızı birbirimiz ile paylaşıyoruz.
Kimse yalnız değildir, hele ki kadınlar asla yalnız değildir

hoşbuldum:)) burda olmak güzel..

canım embriyologla görüşüyorum hergün dün bugün iyi gelişti diyor bir gün daha bekletelim dedi

Olsun yarına kalsın... Panik yok.... Sakin olduğumuz sürece kazanıcaz Allahın izniyle

hosgeldin canim. insallah en kisa zamanda senden de güzel haberler aliriz. savasci bir ruha sahip olman en önemlisi. cok sey yasadi buradaki kizlarin cogu ama asla yilmadik. zamani gelince bebegimiz de gelecek umuduyla uyandik her güne.

hoşgeldin cnm, inşallah bu son denemen olur bebeğini kucağına alırsın.

cnm dur bakalım öyle neden ağlıyorsun yumoşun kötü etkilenir tedavi sürecindesin kendini yıpratma canım.
zaten artık bizlerin çoğumuzun yumoşları yavaş gelişiyor o yüzden tedavi sürecimizde zorlu geçiyor.. tedavin iptal olmayacak canım inşallah transferinde olacak bebeğinide kucağına alacaksın.. olumsuzu düşünme cnm güzel haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…