- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.581
Lulinda leylayasemin A Alara14 @gulneva77 ummuseleme ve bugun transferi için kalbi çarpan embriyolari için endişe taşıyan transferdaşım B bebeklerve ve tum diger arkadaslarim ne olur olumsuzu dusunmeyin... Az olması çok olması çok kalitelisi daha az kalitelisi fark etmiyor hepimiz biliyoruz. Evet hepsi çok olsun, en kalitelisi olsun keske. Ama bence en onemlisi her ne olursa olsun saglikla yurusun ilerlesin... Gercekten olacagi varsa oluyor... Dusurmeyin moralinizi cunku ne sayisi ne kalitesi onemli degil en cok ben biliyorum. Yasima gore 6. Gune dondurulmuslarim olsa da sonuc degismiyor. Bakin bugun son 2 taneyi bekliyoruz. Olursa olacak, olmazsa onumuze gonlumuze bakacagiz. Ama diger taraftan gencecik yasiyla yumurta elde edbilmek icin aylarca olumsuzluktan helak olan, simdi 3. Gune ulasmis 4 hucreli tek embriyosu ile son haftalarinda doguma gun sayan arkadasim var... Birakin akisina, ne olacaksa o olacak, yeter ki hayırlısı olsun... Hepimizin emeklerinin karsiligini saglikla alabilmesi ne guzel olur. İnsallah olur
Canim bozma hemen moralini olcak insallah pozitif olmamiz lazim gercekten vardir bundada bir hayir gün dogmadan neler dogar hayirlisi olsun canim hic üzme kendini yumilerini dùsùn canim o oylebir gelisecrkki bak demedi deme sade pozitif okslm canlar benden güzel haberler yok mallesef diğer sonradan büyüen yumoşum yok büyük bir ihtimale küçüldü kalitesiz olduğu için dedi doktorum..diğer yumoşta iğnelere ramen çok yavaş büyüüyo hatta ilerleme bile yok iki günden beri yinede küçülmede yokk..akşam tekrar takviye menogon iğne yaptı doktorum yarın yine kntrolüm varr..dün çoook moralim bozuldu ağlamaktan gözlerim şişti o kadar inandırmıştım kendimi iki yumoşa büyük hayal krıklığı oldu benim için..yarına yumurta gelişmesine göre tedaviye devam yada iptal olabilir büymese büyük bir ihtimale..hayırlısı diyorum canlar Allah büyü biz mücadelemizi veriyoruz vermiyorsada vardır bir hayır..önümüze bakıcaz canlar..
cnm dur bakalım öyle neden ağlıyorsun yumoşun kötü etkilenir tedavi sürecindesin kendini yıpratma canım.
zaten artık bizlerin çoğumuzun yumoşları yavaş gelişiyor o yüzden tedavi sürecimizde zorlu geçiyor.. tedavin iptal olmayacak canım inşallah transferinde olacak bebeğinide kucağına alacaksın.. olumsuzu düşünme cnm güzel haberlerini bekliyoruz..
Canım benim iyi dileklerin için çok çok teşekkürler, inşallah 2015'de her birimiz bebiş sahibi oluruz...
Bu arada sen de mi puregon 900 kullanıyorsun? günde kaçlık enjekte ediyorsun?
MÜKEMMEL BİR HABER BU :) AMAN SARSILMADAN, ARABA UZANARAK GİT EVE. SAKİN SAKİN UZAN YATAĞINA, IKINMAK YOK UNUTMA, TUTUNSUNLAR BİR GÜZEL, 13 GÜN SONRA HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH.Brrrr :) usuyorum cokk. latifesi bir yana ciddi ciddi. Transfer sonrasinda bir usume basladi klima en sicaga getirildi nafile. Bakalim simdi yolda eve donusteyiz evde isinirim, onlarida isitirim :)))
Guzel dileklerinize tesekkurlee, hepimiz icin kabul olsun insallah :)
HERŞEY YOLUNDA GİDER İNŞALLAH CANIM, OPUDAN DA GÜZEL HABERLER GELİR İNŞALLAH, EMBRİYOLARINDAN DA SÜPER HABERLER GELİR İNŞALLAH, SANA DA ANNELİĞİ YAŞAMAK KALIR İNŞALLAHHHHH :)Canim ben 5 gün Clomifen le basladim dün Gonal-f 150 mg igne ve catlama ignesin aksam yaptim bugün dinlencem yarin op.kismetse ki istemiyorum cuma transfer insallah dedigin gibi 2015 bizin yilimiz olur
Bütün güzel dilekler senin için olsun:)Brrrr :) usuyorum cokk. latifesi bir yana ciddi ciddi. Transfer sonrasinda bir usume basladi klima en sicaga getirildi nafile. Bakalim simdi yolda eve donusteyiz evde isinirim, onlarida isitirim :)))
Canım kendine ve bebişlerimize dikkat et. Bolca yat dinlen. Allah'ın izniyle güzel günler seni bekliyorBrrrr :) usuyorum cokk. latifesi bir yana ciddi ciddi. Transfer sonrasinda bir usume basladi klima en sicaga getirildi nafile. Bakalim simdi yolda eve donusteyiz evde isinirim, onlarida isitirim :)))
Brrrr :) usuyorum cokk. latifesi bir yana ciddi ciddi. Transfer sonrasinda bir usume basladi klima en sicaga getirildi nafile. Bakalim simdi yolda eve donusteyiz evde isinirim, onlarida isitirim :)))
Ensu canim naptin dis kontrolerini hersey yolundami tedaviye nezaman baslican sema hanim ne diyo bu yasadiklarina Aslinda dinle bir müdet kendini sonra bastan baslarsin yine
Brrrr :) usuyorum cokk. latifesi bir yana ciddi ciddi. Transfer sonrasinda bir usume basladi klima en sicaga getirildi nafile. Bakalim simdi yolda eve donusteyiz evde isinirim, onlarida isitirim :)))
hayirli ugurlu olsun bebislerin. insallah cok gecmeden müjdeli haberini de paylasacaksin buradan.
MÜKEMMEL BİR HABER BU :) AMAN SARSILMADAN, ARABA UZANARAK GİT EVE. SAKİN SAKİN UZAN YATAĞINA, IKINMAK YOK UNUTMA, TUTUNSUNLAR BİR GÜZEL, 13 GÜN SONRA HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH.
HAFİF BİR KANAMA GELEBİLİR, TUTUNMA KANAMASI, DAHA ÇOK MİNİK LEKELENME, SAKIN KORKMA OLDUMU CANIM :)
SIKICA TUTUNSUNLAR ANNECİKLERİNE :)
Kızlar benim bugün kasıklarim çok batıyor belim ağrıyor taksiye bitmiştir çok sarstı inşallah bebeklerime bişey olmamıştır dua edin nolur
canım çok tşkler..bu arada çok güçlüsün..eminim kısa sürede çok daha büyük mutluluklar tekrar yaşıcaksın..hoşgeldin cnm, inşallah bu son denemen olur bebeğini kucağına alırsın.
gerek yok panige. ben transferden sonra 500 km yol geldim eve. hatta arabayi da ben kullandim. tutunacaklari varsa ne olursa olsun tutunuyorlar. ne sarsinti ne araba yolculugu viz geliyor yavrulara :)
hicbir sey olmaz hic merak etme. onlar rahat ve emin bir yerlerdeler :)
moralini bozma ve ümidini hic kaybetme. Allahin taktiri. Yüce Rabbim ol dediyse ne embriyolar tutunur sasirirsin. bebisine inan.
canim benim insallah yeni yilda bebisinle olursun. Yüce Rabbim bana dogumu nasip ederse Ümmücüm en yüksek senin adini haykiracagim. diyecegim Ümmüme de böyle dogum sancilari nasip eyle Yüce Rabbim diye bagiracagim. güzel gönüllü arkadasim benim hayirlisi ile hepimiz bebislerimizi kucagimiza alacagiz. zamani geldiginde bebislerimiz de gelecek :)
Lulinda leylayasemin A Alara14 @gulneva77 ummuseleme ve bugun transferi için kalbi çarpan embriyolari için endişe taşıyan transferdaşım B bebeklerve ve tum diger arkadaslarim ne olur olumsuzu dusunmeyin... Az olması çok olması çok kalitelisi daha az kalitelisi fark etmiyor hepimiz biliyoruz. Evet hepsi çok olsun, en kalitelisi olsun keske. Ama bence en onemlisi her ne olursa olsun saglikla yurusun ilerlesin... Gercekten olacagi varsa oluyor... Dusurmeyin moralinizi cunku ne sayisi ne kalitesi onemli degil en cok ben biliyorum. Yasima gore 6. Gune dondurulmuslarim olsa da sonuc degismiyor. Bakin bugun son 2 taneyi bekliyoruz. Olursa olacak, olmazsa onumuze gonlumuze bakacagiz. Ama diger taraftan gencecik yasiyla yumurta elde edbilmek icin aylarca olumsuzluktan helak olan, simdi 3. Gune ulasmis 4 hucreli tek embriyosu ile son haftalarinda doguma gun sayan arkadasim var... Birakin akisina, ne olacaksa o olacak, yeter ki hayırlısı olsun... Hepimizin emeklerinin karsiligini saglikla alabilmesi ne guzel olur. İnsallah olur
canim transferin hayirli olsun simsiki Tutunsunlar saglikla kucagina alirsin insallahBrrrr :) usuyorum cokk. latifesi bir yana ciddi ciddi. Transfer sonrasinda bir usume basladi klima en sicaga getirildi nafile. Bakalim simdi yolda eve donusteyiz evde isinirim, onlarida isitirim :)))
Duygucugum ve minik dondirikler hepinizi opuyorum... 9 ay sonra burada fotograflarinizi gormek Istiyorum...Brrrr :) usuyorum cokk. latifesi bir yana cidi ciddi. Transfer sonrasinda bir usume basladi klima en sicaga getirildi nafile. Bakalim simdi yolda eve donusteyiz evde isinirim, onlarida isitirim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?