Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim hayirlisini diliyorum senin icin insallah 2015 de annelik duygusunu tadarsin bu güzel gunlerin hatirina Allahtan ne diliyosan kabul olsun öptüm

Canim bozma hemen moralini olcak insallah pozitif olmamiz lazim gercekten vardir bundada bir hayir gün dogmadan neler dogar hayirlisi olsun canim hic üzme kendini yumilerini dùsùn canim o oylebir gelisecrkki bak demedi deme sade pozitif ok

Canım benim iyi dileklerin için çok çok teşekkürler, inşallah 2015'de her birimiz bebiş sahibi oluruz...
Bu arada sen de mi puregon 900 kullanıyorsun? günde kaçlık enjekte ediyorsun?

Canim ben 5 gün Clomifen le basladim dün Gonal-f 150 mg igne ve catlama ignesin aksam yaptim bugün dinlencem yarin op.kismetse ki istemiyorum cuma transfer insallah dedigin gibi 2015 bizin yilimiz olur

Ensu canim naptin dis kontrolerini hersey yolundami tedaviye nezaman baslican sema hanim ne diyo bu yasadiklarina Aslinda dinle bir müdet kendini sonra bastan baslarsin yine

MÜKEMMEL BİR HABER BU :) AMAN SARSILMADAN, ARABA UZANARAK GİT EVE. SAKİN SAKİN UZAN YATAĞINA, IKINMAK YOK UNUTMA, TUTUNSUNLAR BİR GÜZEL, 13 GÜN SONRA HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH.
HAFİF BİR KANAMA GELEBİLİR, TUTUNMA KANAMASI, DAHA ÇOK MİNİK LEKELENME, SAKIN KORKMA OLDUMU CANIM :)
SIKICA TUTUNSUNLAR ANNECİKLERİNE :)

Canim ben 5 gün Clomifen le basladim dün Gonal-f 150 mg igne ve catlama ignesin aksam yaptim bugün dinlencem yarin op.kismetse ki istemiyorum cuma transfer insallah dedigin gibi 2015 bizin yilimiz olur
HERŞEY YOLUNDA GİDER İNŞALLAH CANIM, OPUDAN DA GÜZEL HABERLER GELİR İNŞALLAH, EMBRİYOLARINDAN DA SÜPER HABERLER GELİR İNŞALLAH, SANA DA ANNELİĞİ YAŞAMAK KALIR İNŞALLAHHHHH :)
DUALARIM SENİNLE, HADİ BAKALIM GÖZÜMÜZ AYDIN OLSUN, MORALİN 1500 OLSUN, ÖPTÜM SENİ CANIM

Bütün güzel dilekler senin için olsun:)
Ben bugun senin mesajınla umutlandım ve bir mucize oldu. 1 embriyom 5.blastosist olmuş. Az önce aradılar.

Canım kendine ve bebişlerimize dikkat et. Bolca yat dinlen. Allah'ın izniyle güzel günler seni bekliyor

transferin hayırlı olsun canım güzel haberlerin gelsin.. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınada aldırsın..

Ensu canim naptin dis kontrolerini hersey yolundami tedaviye nezaman baslican sema hanim ne diyo bu yasadiklarina Aslinda dinle bir müdet kendini sonra bastan baslarsin yine

cnm sorunlu 5-6 tane dişim vardı bu zamanı fırsatlayıp gidiyorum zaten dişlerde 1-2 ay sürecekmiş..
tedaviye aralık sonu gibi başlayacağım hayatım yada en geç ocak ayında.. bana kalsa bu ay başlayacağımda kabul etmiyorlar..
sen güzel haberler getirki cnm biz motiveli başlayalım..

Hayırlı olsun canım inşallah sonu bebisli olur

gerek yok panige. ben transferden sonra 500 km yol geldim eve. hatta arabayi da ben kullandim. tutunacaklari varsa ne olursa olsun tutunuyorlar. ne sarsinti ne araba yolculugu viz geliyor yavrulara :)

Kızlar benim bugün kasıklarim çok batıyor belim ağrıyor taksiye bitmiştir çok sarstı inşallah bebeklerime bişey olmamıştır dua edin nolur

hicbir sey olmaz hic merak etme. onlar rahat ve emin bir yerlerdeler :)

Inşallah canım bugün transferin yapıldığı gunude sayarsak 4.gun çok korkuyorum inşallah bişey olmaz

Ahh canim ya cok duygulandim..allahim dualarini kabul etsin..hepimizin yuzunu en kisa zamanda guldursun..yerim seni de oglisinide cok opuyorum hayirli dogumlar diliyorum saglukla kucakla minigini..allaha emanetsuniz..

Hayirli olsun transferin duygu..allah tamamina erdirsin..bebisle taclansin..

canim transferin hayirli olsun simsiki Tutunsunlar saglikla kucagina alirsin insallah

Duygucugum ve minik dondirikler hepinizi opuyorum... 9 ay sonra burada fotograflarinizi gormek Istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…