Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bol şans canim yolun acik oldun bak bir cirpida hersey hallolmus insallah bir cirpidada hamile kalursin canim ari sütü mutlaka al hayirlu haberlerin olsun canim bollll şans
sağol canım, allahım hepimizin yardımcısı olsun..bu arada sabah yogaya gittim, yani ne kadar hamlaşmışım anladım..ama bütün çakralar açıldı :)))))

Canım hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel haberlerini alırız..

canımcığım büyüyüp opu olsada transfer olamıycam büyük bir ihttimale çünkü rahim çook inceymiş klomenin etkisi diye düşünüyorum..

Günaydın herkese.... :)
bugün puregon iğnemin 5.günü, rüyamda 30 tane yumurta topanıyordu ve hepsinin içi de boştu :) kafayı yumurtalarla bozdum galiba, kendime gülüyorum yaaa.
Bugün doktorda randevum var, yumurta gelişimine bakacak, belkide tedaviyi durduracak ama inanın içim çok rahat. içim sıkıldığında hemen lavanta kokulu kolonyamı içime çekiyorum, bide ohhhhh diyorum, hemen kendime geliyorum
kendimizi bırakmıyoruz, savaşa devam kızlar, öptüm hepinizi....
WishhDuygu nasıl gidiyor? Herşey yolunda değil mi? Tadını çıkar bu günlerin canım, Allahın izniyle 13 gün sonra güzel haberleri bekliyoruz senden.

Kizlar dua edin bana lutfen
Acmila OPU seni bekliyor bugün, bak hemen dua ettim sana, tüm güzel dileklerimiz seninle, sağlıkla sıhhatle inşallah güzel haberle alırız senden. Mutlu ol, huzurlu ol ama stres yapma, akışına bırak kendini, güzel düşün güzel olsun, öptük seni

Arkadaşlar, beta HCG'm sağlıklı şekilde yükselmedi. Doktorum düşük ya da duş gebelik bekliyor. Muhtemelen bugün yarın operasyona gireceğim. Benim için dua eder misiniz? Doğal yoldan hamile kaldım diye çok sevinmiştim, hevesim kursağımda kaldı ama vardır bununda bir sebebi hikmeti.. Iyileştikten sonra tüp bebek tedavisine devam edicez artık. Aynı kaderi paylaşmaya devam ediyoruz. İnlallah hepimizin yüzü gülecek birgün. Evlatlarımıza kavuşacağız.

çok geçmiş olsun..

Herşeyin Hayırlısı canım, özlemlerimiz belki bir adım ileriye gitti ama olsun, her güzel şey çaba gerektirir, çabalarımız elbet bir gün hava yol su olarak bize geri dönecek
En kısa zamanda iyileşmeni diliyorum, herşey yolunda gitsin inşallah, hiç ummadığın anda başka mucizeler karşına gelir inşallah canım

Geçmiş olsun canım bebeklerinin kavuşan kadar durmak yok

KIZLAR NE GÜZEL HABERLER VAR MAŞALLAH....

tarnsfer olan gün bekleyen can yoldaşlarım, duygucum, saracım, bebeklervecim rabbim bebelerinize göbişlerinizde can versin inşallah... sizlere sımsıkı tutunsun canlarınız... bugün opusu olan acmilam canım tüm duam seninle... yumoşların kaliteli olsun, ve sana canlarını getirsin inşallah...
alpcemre canım geçmiş olsun, bu günler bebek yolunda son hüzünlü günlerin olsun...
yadigar yardı ve gulnevam canım tedavileriniz hayırlı olsun, sağlıklı kaliteli ve size can olacak yumileriniz olsun inşallah...
alaram aynı duam senin içinde canım... bu yumin senin canın olsun, ikiz bebeklerinden biri olsun inşallah... yarın güzel haberlerle gelmeni sabırsızlıkla bekliyorum....

fatoşcum hamileleğin nasıl gidiyor canım, allah sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin...bizler içinde dua et ne olursun, birlikte bebk gezmelerine çıkalım inşallah...

ensum canım nasılsın, diş tedavin nasıl gidiyor, bu dönemde gez ferahla belki birsürprizle karşılaşırsın yakın zamanda... akşam alarayla konuştuk gerisi inşallah süpriz olur sana....

miranda canım sesin soluğun çıkmıyor canım nasılsın... bebişin nasıl

zonarkcım sanırım taşınma iişlerine daldın.. rabbim kolaylıklar versin, yeni evini bebek sesleri ile doldursun inşallah...

kızlar adını anmadıklarım s,izleri de çook öpüyorum....hepinizi allaha emanet ediyorum... sevgi ve dua ile kalın...

Sen ne kadar güzel bir insansın yaaa.... Gönlünden koparak söylediğin herşey için Allah razı olsun :) yüzümü güldürdüm, Allahta seni güldürsün. Bugün doktora gitmeden önce senden dopingimi aldım ohhh beee rahatladım sayende canım benim.

C
Canım çok geçmiş olsun. Inşallah bu son üzüntün olur. En kısa sürede bu sıkıntılı günleri atlatırrr,bebişlerinle kavuşursun inşallah

Hepinizin guzel dileklerine gonul dolusu tesekkurler. Pozitif haberle hep birlikte seviniriz insallah... 10 gun sonra anlariz :) test gununu 14 Kasım olarak verdiler. Erken ne guzel :)

Fırsatım varken evdeyim, malum kayınpederimin bypass gunleri yormustu.. "Slow motion" olmanin disinda ozel yaptigim bir sey yok, normalde neyse o :) sevgiler

alpcemre geçmiş olsun dilerim benzer acılar hiç yaşanmasın. Sagligin etkilenmeden kolayca atlatmani, yeni gelismelerinin sevinciyle baska hic bir aniya caninin yanmamasini diliyorum. Guclu ve saglikli olmn dilegiyle, tekrar gecmis olsun.

canımcığım büyüyüp opu olsada transfer olamıycam büyük bir ihttimale çünkü rahim çook inceymiş klomenin etkisi diye düşünüyorum..

evet ne yazıkki klomenin bazı bünyelerde böyle bi yan etkisi oluyormuş. dondurulsunda transferi bir dahaki ayda yaparsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…