- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.601
sağol canım, allahım hepimizin yardımcısı olsun..bu arada sabah yogaya gittim, yani ne kadar hamlaşmışım anladım..ama bütün çakralar açıldı :)))))Bol şans canim yolun acik oldun bak bir cirpida hersey hallolmus insallah bir cirpidada hamile kalursin canim ari sütü mutlaka al hayirlu haberlerin olsun canim bollll şans
Canım hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel haberlerini alırız..Brrrr :) usuyorum cokk. latifesi bir yana ciddi ciddi. Transfer sonrasinda bir usume basladi klima en sicaga getirildi nafile. Bakalim simdi yolda eve donusteyiz evde isinirim, onlarida isitirim :)))
Guzel dileklerinize tesekkurlee, hepimiz icin kabul olsun insallah :)
canımcığım büyüyüp opu olsada transfer olamıycam büyük bir ihttimale çünkü rahim çook inceymiş klomenin etkisi diye düşünüyorum..cnm dur bakalım öyle neden ağlıyorsun yumoşun kötü etkilenir tedavi sürecindesin kendini yıpratma canım.
zaten artık bizlerin çoğumuzun yumoşları yavaş gelişiyor o yüzden tedavi sürecimizde zorlu geçiyor.. tedavin iptal olmayacak canım inşallah transferinde olacak bebeğinide kucağına alacaksın.. olumsuzu düşünme cnm güzel haberlerini bekliyoruz..
Acmila canim Insallah guzel guzel yumurtalarla cikacaksin opudan. Opuyorum seni..Kizlar dua edin bana lutfen
Acmila OPU seni bekliyor bugün, bak hemen dua ettim sana, tüm güzel dileklerimiz seninle, sağlıkla sıhhatle inşallah güzel haberle alırız senden. Mutlu ol, huzurlu ol ama stres yapma, akışına bırak kendini, güzel düşün güzel olsun, öptük seniKizlar dua edin bana lutfen
Canım tüm dualarımız seninle. Allah'ın izniyle bir sürü kaliteli yumurtan olacak. Bol şansKizlar dua edin bana lutfen
çok geçmiş olsun..Arkadaşlar, beta HCG'm sağlıklı şekilde yükselmedi. Doktorum düşük ya da duş gebelik bekliyor. Muhtemelen bugün yarın operasyona gireceğim. Benim için dua eder misiniz? Doğal yoldan hamile kaldım diye çok sevinmiştim, hevesim kursağımda kaldı ama vardır bununda bir sebebi hikmeti.. Iyileştikten sonra tüp bebek tedavisine devam edicez artık. Aynı kaderi paylaşmaya devam ediyoruz. İnlallah hepimizin yüzü gülecek birgün. Evlatlarımıza kavuşacağız.
Kizlar dua edin bana lutfen
Herşeyin Hayırlısı canım, özlemlerimiz belki bir adım ileriye gitti ama olsun, her güzel şey çaba gerektirir, çabalarımız elbet bir gün hava yol su olarak bize geri dönecekArkadaşlar, beta HCG'm sağlıklı şekilde yükselmedi. Doktorum düşük ya da duş gebelik bekliyor. Muhtemelen bugün yarın operasyona gireceğim. Benim için dua eder misiniz? Doğal yoldan hamile kaldım diye çok sevinmiştim, hevesim kursağımda kaldı ama vardır bununda bir sebebi hikmeti.. Iyileştikten sonra tüp bebek tedavisine devam edicez artık. Aynı kaderi paylaşmaya devam ediyoruz. İnlallah hepimizin yüzü gülecek birgün. Evlatlarımıza kavuşacağız.
Arkadaşlar, beta HCG'm sağlıklı şekilde yükselmedi. Doktorum düşük ya da duş gebelik bekliyor. Muhtemelen bugün yarın operasyona gireceğim. Benim için dua eder misiniz? Doğal yoldan hamile kaldım diye çok sevinmiştim, hevesim kursağımda kaldı ama vardır bununda bir sebebi hikmeti.. Iyileştikten sonra tüp bebek tedavisine devam edicez artık. Aynı kaderi paylaşmaya devam ediyoruz. İnlallah hepimizin yüzü gülecek birgün. Evlatlarımıza kavuşacağız.
Sen ne kadar güzel bir insansın yaaa.... Gönlünden koparak söylediğin herşey için Allah razı olsun :) yüzümü güldürdüm, Allahta seni güldürsün. Bugün doktora gitmeden önce senden dopingimi aldımKIZLAR NE GÜZEL HABERLER VAR MAŞALLAH....
tarnsfer olan gün bekleyen can yoldaşlarım, duygucum, saracım, bebeklervecim rabbim bebelerinize göbişlerinizde can versin inşallah... sizlere sımsıkı tutunsun canlarınız... bugün opusu olan acmilam canım tüm duam seninle... yumoşların kaliteli olsun, ve sana canlarını getirsin inşallah...
alpcemre canım geçmiş olsun, bu günler bebek yolunda son hüzünlü günlerin olsun...
yadigar yardı ve gulnevam canım tedavileriniz hayırlı olsun, sağlıklı kaliteli ve size can olacak yumileriniz olsun inşallah...
alaram aynı duam senin içinde canım... bu yumin senin canın olsun, ikiz bebeklerinden biri olsun inşallah... yarın güzel haberlerle gelmeni sabırsızlıkla bekliyorum....
fatoşcum hamileleğin nasıl gidiyor canım, allah sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin...bizler içinde dua et ne olursun, birlikte bebk gezmelerine çıkalım inşallah...
ensum canım nasılsın, diş tedavin nasıl gidiyor, bu dönemde gez ferahla belki birsürprizle karşılaşırsın yakın zamanda... akşam alarayla konuştuk gerisi inşallah süpriz olur sana....
miranda canım sesin soluğun çıkmıyor canım nasılsın... bebişin nasıl
zonarkcım sanırım taşınma iişlerine daldın.. rabbim kolaylıklar versin, yeni evini bebek sesleri ile doldursun inşallah...
kızlar adını anmadıklarım s,izleri de çook öpüyorum....hepinizi allaha emanet ediyorum... sevgi ve dua ile kalın...
Canım çok geçmiş olsun. Inşallah bu son üzüntün olur. En kısa sürede bu sıkıntılı günleri atlatırrr,bebişlerinle kavuşursun inşallahArkadaşlar, beta HCG'm sağlıklı şekilde yükselmedi. Doktorum düşük ya da duş gebelik bekliyor. Muhtemelen bugün yarın operasyona gireceğim. Benim için dua eder misiniz? Doğal yoldan hamile kaldım diye çok sevinmiştim, hevesim kursağımda kaldı ama vardır bununda bir sebebi hikmeti.. Iyileştikten sonra tüp bebek tedavisine devam edicez artık. Aynı kaderi paylaşmaya devam ediyoruz. İnlallah hepimizin yüzü gülecek birgün. Evlatlarımıza kavuşacağız.
canımcığım büyüyüp opu olsada transfer olamıycam büyük bir ihttimale çünkü rahim çook inceymiş klomenin etkisi diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?