- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.621
Arkadaşlar, beta HCG'm sağlıklı şekilde yükselmedi. Doktorum düşük ya da duş gebelik bekliyor. Muhtemelen bugün yarın operasyona gireceğim. Benim için dua eder misiniz? Doğal yoldan hamile kaldım diye çok sevinmiştim, hevesim kursağımda kaldı ama vardır bununda bir sebebi hikmeti.. Iyileştikten sonra tüp bebek tedavisine devam edicez artık. Aynı kaderi paylaşmaya devam ediyoruz. İnlallah hepimizin yüzü gülecek birgün. Evlatlarımıza kavuşacağız.
Kizlar dua edin bana lutfen
KIZLAR NE GÜZEL HABERLER VAR MAŞALLAH....
tarnsfer olan gün bekleyen can yoldaşlarım, duygucum, saracım, bebeklervecim rabbim bebelerinize göbişlerinizde can versin inşallah... sizlere sımsıkı tutunsun canlarınız... bugün opusu olan acmilam canım tüm duam seninle... yumoşların kaliteli olsun, ve sana canlarını getirsin inşallah...
alpcemre canım geçmiş olsun, bu günler bebek yolunda son hüzünlü günlerin olsun...
yadigar yardı ve gulnevam canım tedavileriniz hayırlı olsun, sağlıklı kaliteli ve size can olacak yumileriniz olsun inşallah...
alaram aynı duam senin içinde canım... bu yumin senin canın olsun, ikiz bebeklerinden biri olsun inşallah... yarın güzel haberlerle gelmeni sabırsızlıkla bekliyorum....
fatoşcum hamileleğin nasıl gidiyor canım, allah sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin...bizler içinde dua et ne olursun, birlikte bebk gezmelerine çıkalım inşallah...
ensum canım nasılsın, diş tedavin nasıl gidiyor, bu dönemde gez ferahla belki birsürprizle karşılaşırsın yakın zamanda... akşam alarayla konuştuk gerisi inşallah süpriz olur sana....
miranda canım sesin soluğun çıkmıyor canım nasılsın... bebişin nasıl
zonarkcım sanırım taşınma iişlerine daldın.. rabbim kolaylıklar versin, yeni evini bebek sesleri ile doldursun inşallah...
kızlar adını anmadıklarım s,izleri de çook öpüyorum....hepinizi allaha emanet ediyorum... sevgi ve dua ile kalın...
Hepinizin guzel dileklerine gonul dolusu tesekkurler. Pozitif haberle hep birlikte seviniriz insallah... 10 gun sonra anlariz :) test gununu 14 Kasım olarak verdiler. Erken ne guzel :)
Fırsatım varken evdeyim, malum kayınpederimin bypass gunleri yormustu.. "Slow motion" olmanin disinda ozel yaptigim bir sey yok, normalde neyse o :) sevgiler
cnm işe gitmiyorsun ve sigara içmiyorsun dimi..
evin keyfini çıkart bolcana dinlen ve iş telefonlarına iş maillerine bakmamaya çalış.. havada güzel bahcene çıkarsın arada bahçede keyif yaparsın yanında olmak istedim birden nedense..
Ayy noolur içme, frigocanlarına yazık.Ben de 2 ay önce tedaviye başlamadan bıraktım. Eşim de 1 ay öncesinde bıraktı. Günde 2 paket içiyordu 20 yaşından beri. İnanır mıısın sperm sayısı 4 katı çıktı. Ne kadar etkiliymiş.Bu hafta evdeyim canım.. Sigarayı en son dun otoparka arabayı bırakırken ictim. Henuz zorlamadi gayretliyim teste kadar dayanirim umarim. İs telefonlarini cevapsiz birakamam ama henuz bir sorun yok ki aramadilar sagolsunlar, oyle tembihlemistşm. Maillere acil bir durum yoksa bakmam. Bir ipad yanimda hem size yazmak hem bir seyler karşstirmak icin.. Bahce nefis ama sogukisitici var onu acayim dedim yok olmadi iceri kactim camdan izliyorum.. Aslinda ne guzel istemissin... Keske gercek olsa, ilk firsatta gerceklestirmeli :)))
Tünaydın kızlar. Merak edenlerim olduğunu görmek ne güzel. Moral oldunuz bana.
WishDuygu, transferin hayırlı, bebekli olsun inşallah. Bu defa daha hazır gibisin sanki. Hem bedensel hem ruhsal açıdan. 14 Kasım' ı yazdım kenara. Seninle birlikte gün sayacağım
Acmila, geçmiş olsun. Hayırlı haberler getir inşallah. Bazen çok endişelenir, sonucu alınca da "boşuna endişelenmişim" diye sevinirim. Ayrı bir mutluluktur o. İnşallah önümüzdeki günlerde sen de yaşarsın o "boşuna endişelenmişim" mutluluğunu. Hele bir de "ay ben hamile miyim şimdi" mutluluğu gelirse üzerine, oooh, ballı lokma tatlısı
Alpcemre, gelişmelerine üzüldüm. Çok ağır duygular içindesin eminim. Ama başka bir taraftan bakmaya çalış. Sağlıklı bir durum değilmiş. Hem senin için, hem bebek için. Daha fazla ilerleyip daha büyük sorunlara neden olmamış olması da bir şans. Biliyorum bu züğürt tesellisi gibi geliyor sana şu anda. Ama problemi görmek ve çözmek, o problemle yaşamaya çalışmaktan çok daha iyi. Kısa zamanda önce sağlığına ve tüp bebeğe gerek kalmadan, doğal yolla sağlıklı bir evlada kavuşmanı diliyorum.
Ensu, sana hoşgeldin diyemedim. Ne söyleyeceğimi, nasıl söyleyeceğimi bilemediğim nadir durumlardan birisiydi yaşadığın, Rabbim tekrar yaşatmasın.
Bebeklerve, tranferin olmadı mı daha. Umutlu bir haber de senden bekliyorum. Duygusal med- cezirlerle tamamladığın tedavinin bebeğinle taçlandığını duyacağım inşallah.
Sara, o bel ağrıların hayırlara vesile olsun inşallah. Tam da gününde. Ben hayra yordum, Rabbim utandırmasın...
Gülneva, moralini yüksek tut. Geç olsun, güç olmasın. Ummadığın bir zamanda geldi yumurtaların, ummadığın bir zamanda da bebeğin gelsin inşallah. Beklemek zor, acelemiz var hepimizin. Ama bir iki aya sabredemezsek 9 ay nasıl sabredeceğiz? Bu beklemeleri antreman gibi düşün. Daha kolay geçiyor
Unuttuğum, atladığım arkadaşlar, ne olur kusuruma bakmayın. Kafam çok dağınık. Ama bu sizleri sevmiyorum demek değil...
Benim işler karıştı. Ev bulamıyoruz, kümes gibi yerleri ev diye gösteriyorlar, bir de dünya kadar kira istiyorlar. İnsan gibi yaşanacak yerler hep apartman, özellikle köpeğim sıkıntı oluyor. Adetim 5 gün gecikti. Kontrole bile gidemedim hala. Eşim sözde izin aldı ev toplamak için, işim var deyip kaçıyor. Üstelik 15' inde orada göreve başlaması gerek. Zamanımız kalmadı. Oturup ağlıyorum bütün gün. Taşınmayı, değişikliği o kadar seven ben, bambaşka bir şey yaşıyorum. Elim ayağım birbirine dolandı. Ciddi anlamda depresyondayım. Yokluğumun asıl nedeni bu açıkçası. Yoksa iki koli kapatır, gelir iki sayfa yazarım biliyorsunuz. Sanırım asıl sorun adetimin gecikmiş olmasından kaynaklanan umutsuzluk. Ve bildiğim her şeyi unuttum. Böyle zamanlarda ne yerdim, ne içerdim hatırlamıyorum. Bunda da vardır bir hayır.
Şimdi sizlerden aldığım gazla biraz çalışayım.
Ah burası ne sihirli bir dünya. Kapıdan burnumu uzatmak bile yetti. İyi ki varsınız, iyi ki buradasınız. Allah ne muradınız varsa versin.
Merhaba kızlar, epeydir yoktum şöyle bir göz gezdirdim kaçırdıklarıma....
ensu canım kaybına çok üzüldüm tekrar hatırlatıp seni üzmek istemezdim ama acını paylaştığımı bil istedim. Bir sonraki tedavin son olsun, allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.....
WishhDuygu transferin olmuş hayırlı olsun, heyecanlı günlerin 9 ay sürsün bebeğin sağlıkla kucağına gelsin kokusu yüreği ısıtsın.....
Ben de bekleme sürecindeyim. Ürologla görüşmemiz sonucunda 3-6 aylık süreçte sperm dna hasarını azaltmak için uğraşacağız, birkaç vitamin ve antioksidan kullanmaya başladı eşim, düzelme olursa yeni tedaviye başlayacağım. Uzun bir zaman gibi geliyor bana, meğer tedavi sürecinde olmak ne heyecan vericiymiş :)
Kizlar herkese tesekür ederim narkozsuz birsekilde 4salikli yumi ,yarin ayayip haber vercekler basardim kizlar cok sagolun herkese sonsuz Tesekür ederim sagolun varolun Allah hepinizden tazi olsun biraz agrim var oda dinlenice gecer öptüm hepinizi
sağol canım.. inşallah hepimiz için son olacak..
bekleme süreci kadar insanı sıkan bir şey yok ama mecburuz bazen buna yoksa tedavi iptali yada olumsuz şeyler yaşıyoruz..
proxed kullanıyormu eşin cnm..
Kizlar herkese tesekür ederim narkozsuz birsekilde 4salikli yumi ,yarin ayayip haber vercekler basardim kizlar cok sagolun herkese sonsuz Tesekür ederim sagolun varolun Allah hepinizden tazi olsun biraz agrim var oda dinlenice gecer öptüm hepinizi
canım çok sağol, nerelerdesin sen merak etmeye başlamıştım aslında çünkü topicte olmana çok alışmıştık, bende kardeşinin doğumunamı gitti acaba diye düşünmüştüm..
nereye taşınıyorsunuz cnm hangi ile eşinin tayinimi çıtı.. bahçeli bir ev bulabilseydin çok iyi olurdu kedilerin köpeklerin için, sende ufak bi masa atıp keyfine bakardın arada ama ev bulmak çok zor, yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa söylemen yeter cnm.. deprasyon sana hiç yakışmıyor topikteki güçlü kadın imajın zedeleniyor benden söylemesi.. acilen eskiye dönüş yapmalısın canım.. kolay gelsin cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?