Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

geçmiş olsun cnm inşallah bu yaşadığın son olumsuzluk olur.

Lulinda Ne cok sevindim... 5. Gun 5. Blastosist embriyo hayirliii ve cok ugurluuu olsun. Hep guzel haberlerin olsun demistim, daima gercek olsun :)))

B bebeklerve gulneva77 acmila bugun icin bol sanslar size de... Yolunuz hep acik, sansiniz bol olsun

G guzbahar ummuseleme sizlerden haber almaktan cok mutlu oldum.. Daha sık burada olabilseniz keske... Diger arkadaslari da cok merak ediyorum, uzun suredir hic yazmadilar... Bir de zanork u merak ettim, ev tasimasi basladi mi hos oyle olsa da bu kadar ara vermezdi. Neredesin 2220

@sudemlik hos geldin :) dilerim senin tecrubelerinden de faydalaniriz. Ve dilerim en kisa zamanda, yeni tecrubeler edinmeden pozitif sonuca ulasirsin... Sansin bol, yolun acik olsun :)) bir kahraman da sen ol :) tekrar hos geldin

Son düzenleme:

dişci kadıköyde olduğu için gidip gelene kadar bayağ bi gezmiş oluyorum tam günümü alıyor trafikte aslında iyide geliyor kafam dağılıyor. arada kadıköydeki magazalarada kafamı sokuyorum saçma ne bulursam alıyorum..
bu süreçte böyle geçecek canım bakarsın aynı tarihlerde tedaviye başlarız..
bende seni öptüm cnm kendine iyi bak.

cnm işe gitmiyorsun ve sigara içmiyorsun dimi..
evin keyfini çıkart bolcana dinlen ve iş telefonlarına iş maillerine bakmamaya çalış.. havada güzel bahcene çıkarsın arada bahçede keyif yaparsın yanında olmak istedim birden nedense..

Bu hafta evdeyim canım.. Sigarayı en son dun otoparka arabayı bırakırken ictim. Henuz zorlamadi gayretliyim teste kadar dayanirim umarim. İs telefonlarini cevapsiz birakamam ama henuz bir sorun yok ki aramadilar sagolsunlar, oyle tembihlemistşm. Maillere acil bir durum yoksa bakmam. Bir ipad yanimda hem size yazmak hem bir seyler karşstirmak icin.. Bahce nefis ama soguk isitici var onu acayim dedim yok olmadi iceri kactim camdan izliyorum.. Aslinda ne guzel istemissin... Keske gercek olsa, ilk firsatta gerceklestirmeli :)))

Tünaydın kızlar. Merak edenlerim olduğunu görmek ne güzel. Moral oldunuz bana.
WishDuygu, transferin hayırlı, bebekli olsun inşallah. Bu defa daha hazır gibisin sanki. Hem bedensel hem ruhsal açıdan. 14 Kasım' ı yazdım kenara. Seninle birlikte gün sayacağım
Acmila, geçmiş olsun. Hayırlı haberler getir inşallah. Bazen çok endişelenir, sonucu alınca da "boşuna endişelenmişim" diye sevinirim. Ayrı bir mutluluktur o. İnşallah önümüzdeki günlerde sen de yaşarsın o "boşuna endişelenmişim" mutluluğunu. Hele bir de "ay ben hamile miyim şimdi" mutluluğu gelirse üzerine, oooh, ballı lokma tatlısı
Alpcemre, gelişmelerine üzüldüm. Çok ağır duygular içindesin eminim. Ama başka bir taraftan bakmaya çalış. Sağlıklı bir durum değilmiş. Hem senin için, hem bebek için. Daha fazla ilerleyip daha büyük sorunlara neden olmamış olması da bir şans. Biliyorum bu züğürt tesellisi gibi geliyor sana şu anda. Ama problemi görmek ve çözmek, o problemle yaşamaya çalışmaktan çok daha iyi. Kısa zamanda önce sağlığına ve tüp bebeğe gerek kalmadan, doğal yolla sağlıklı bir evlada kavuşmanı diliyorum.
Ensu, sana hoşgeldin diyemedim. Ne söyleyeceğimi, nasıl söyleyeceğimi bilemediğim nadir durumlardan birisiydi yaşadığın, Rabbim tekrar yaşatmasın.
Bebeklerve, tranferin olmadı mı daha. Umutlu bir haber de senden bekliyorum. Duygusal med- cezirlerle tamamladığın tedavinin bebeğinle taçlandığını duyacağım inşallah.
Sara, o bel ağrıların hayırlara vesile olsun inşallah. Tam da gününde. Ben hayra yordum, Rabbim utandırmasın...
Gülneva, moralini yüksek tut. Geç olsun, güç olmasın. Ummadığın bir zamanda geldi yumurtaların, ummadığın bir zamanda da bebeğin gelsin inşallah. Beklemek zor, acelemiz var hepimizin. Ama bir iki aya sabredemezsek 9 ay nasıl sabredeceğiz? Bu beklemeleri antreman gibi düşün. Daha kolay geçiyor
Unuttuğum, atladığım arkadaşlar, ne olur kusuruma bakmayın. Kafam çok dağınık. Ama bu sizleri sevmiyorum demek değil...

Benim işler karıştı. Ev bulamıyoruz, kümes gibi yerleri ev diye gösteriyorlar, bir de dünya kadar kira istiyorlar. İnsan gibi yaşanacak yerler hep apartman, özellikle köpeğim sıkıntı oluyor. Adetim 5 gün gecikti. Kontrole bile gidemedim hala. Eşim sözde izin aldı ev toplamak için, işim var deyip kaçıyor. Üstelik 15' inde orada göreve başlaması gerek. Zamanımız kalmadı. Oturup ağlıyorum bütün gün. Taşınmayı, değişikliği o kadar seven ben, bambaşka bir şey yaşıyorum. Elim ayağım birbirine dolandı. Ciddi anlamda depresyondayım. Yokluğumun asıl nedeni bu açıkçası. Yoksa iki koli kapatır, gelir iki sayfa yazarım biliyorsunuz. Sanırım asıl sorun adetimin gecikmiş olmasından kaynaklanan umutsuzluk. Ve bildiğim her şeyi unuttum. Böyle zamanlarda ne yerdim, ne içerdim hatırlamıyorum. Bunda da vardır bir hayır.
Şimdi sizlerden aldığım gazla biraz çalışayım.
Ah burası ne sihirli bir dünya. Kapıdan burnumu uzatmak bile yetti. İyi ki varsınız, iyi ki buradasınız. Allah ne muradınız varsa versin.

Ayy noolur içme, frigocanlarına yazık.Ben de 2 ay önce tedaviye başlamadan bıraktım. Eşim de 1 ay öncesinde bıraktı. Günde 2 paket içiyordu 20 yaşından beri. İnanır mıısın sperm sayısı 4 katı çıktı. Ne kadar etkiliymiş.

Merhaba kızlar, epeydir yoktum şöyle bir göz gezdirdim kaçırdıklarıma....
ensu canım kaybına çok üzüldüm tekrar hatırlatıp seni üzmek istemezdim ama acını paylaştığımı bil istedim. Bir sonraki tedavin son olsun, allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.....

WishhDuygu transferin olmuş hayırlı olsun, heyecanlı günlerin 9 ay sürsün bebeğin sağlıkla kucağına gelsin kokusu yüreği ısıtsın.....

Ben de bekleme sürecindeyim. Ürologla görüşmemiz sonucunda 3-6 aylık süreçte sperm dna hasarını azaltmak için uğraşacağız, birkaç vitamin ve antioksidan kullanmaya başladı eşim, düzelme olursa yeni tedaviye başlayacağım. Uzun bir zaman gibi geliyor bana, meğer tedavi sürecinde olmak ne heyecan vericiymiş :)

canım çok sağol, nerelerdesin sen merak etmeye başlamıştım aslında çünkü topicte olmana çok alışmıştık, bende kardeşinin doğumunamı gitti acaba diye düşünmüştüm..
nereye taşınıyorsunuz cnm hangi ile eşinin tayinimi çıtı.. bahçeli bir ev bulabilseydin çok iyi olurdu kedilerin köpeklerin için, sende ufak bi masa atıp keyfine bakardın arada ama ev bulmak çok zor, yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa söylemen yeter cnm.. deprasyon sana hiç yakışmıyor topikteki güçlü kadın imajın zedeleniyor benden söylemesi.. acilen eskiye dönüş yapmalısın canım.. kolay gelsin cnm..

sağol canım.. inşallah hepimiz için son olacak..
bekleme süreci kadar insanı sıkan bir şey yok ama mecburuz bazen buna yoksa tedavi iptali yada olumsuz şeyler yaşıyoruz..
proxed kullanıyormu eşin cnm..

çok sevindim inan hadi hayirli haberlerin devamı gelsin

sağol canım.. inşallah hepimiz için son olacak..
bekleme süreci kadar insanı sıkan bir şey yok ama mecburuz bazen buna yoksa tedavi iptali yada olumsuz şeyler yaşıyoruz..
proxed kullanıyormu eşin cnm..

hayır onu söylemedi aslına bakarsan ben de şaşırdım, çok da içime sinmedi, a,e,c vitaminleri var bir de ismini unuttuğum bir ilaç antioksidan niyetine sanırım... Proxedi kullansak mı acaba? Boşuna zaman da geçirmek istemiyorum

Gozun aydin canim. Bol bol dinlen agrilarin gecsin. Korktugun hicbir sey olmadi bak zanorkun dedigi gibi bosuna endiselenmisim mutlulugu yasayacaksin. Ayrica narkozsuz opu ile guclu kadin oldugunu bir daha gosterdin, tebrik ederim. Darisi saglikli bolunme haberlerine...

Sağlıklı embriyolar olsun, ikisi dondurucuya gitsin, diğer ikisi de ağlayarak kucağına gelsin inşallah....

2220 sen oradan oyle diyorsan oyledir :) acikcasi hazir miyim degil miyim demeyip ilerledik akisi nereye gotururse bizi... Malum son kalan dodirikler oldugu icin ertelemek istemedik... 10 gun sonra ya mukafatlandiriliriz ya da yolumuza baska yontemlerle devam ederiz. Bekleyip gorecegiz, umarim sizi ortak ederek cogaltacagim mutlu haberler aliriz...

Evle ilgili gelismelere uzuldum. Zamanlama olarak kotu zamana denk geldi, yazin daha fazla alternatif oluyordu. Ama sen her zaman hazirliklisindir bulamazsak biraz ben burada kalacagim demistin... N'oldu sana. Niye dustu sungun canim... Regl olmamaya aglayacak kim var deseler adini sonlar da saymam... Psikolojine olumsuz edenleri yok etmek icin varsa yapacagimiz bir sey soylemen yeter. Umarim tum dengelerin yerini bulur... Bosuna demiyorum tasinsa dahi ugrar diye, icin tasiniyormus baska mooda ondanmis. Pati patilerle birlikte basinizi sokacaginiz bir evi tez zamanda bulmanizi diliyorum... Olmadi tasinmayi erteleyin sen erkenden git kardesinin yanina :)

Lulinda normalde duramam ama transfer sonrasi ne oluyorsa daha dirayetli oluyorum... Umarim 9 ay icmem :))))) dedigin gibi sagligimiz ustunde etkisi cok, hic icmemeli ama cok seviyorum ben o da ayri :)

M matildaaa hos geldin, tesekkur ederim. Hayirlisi ne ise o olsun hepimiz icin.. Bekleyip gorecegiz.
Tedavinizde bekleme surecindeyiz desende aslinda bir yandan devam ediyor. Umarim saglikli yumurtalar, saglikli supermanlar bulusmasi tez zamanda saglikli embriyolara donusur... Daima bol sans dilerim

Kardeşimin bebeği Aralık ortalarında gelecek inşallah. Ona vakit var daha.
Yardım teklifin için teşekkür ederim. İpsala' da kiralık eviniz varsa çok dua ederim vallahi
İl içi tayin aslında. Bir ilçeden başka bir ilçeye. Ama araları 2 saat.
Biz de bahçeli ev istedik. Hem hayvanlar için, hem müstakil yaşamaya alıştık, apartman zor olacak. Ama evlerin kötülüğünü kelimelerle anlatamam. Dışı sıvasız, üstelik mutfak denen yerde dolabı, musluğu, banyosunda fayanslardan başka bir şeyi olmayan dahası çatısında insan geçecek kadar delik bulunan bir yer gösterdiler. 800 tl imiş kirası. Bir başka evin de oturulur hale gelmesi için en az 20 bin tl masraf yapılması gerek. Sıcak su tesisatı yok, banyo dedikleri yerde gider yok, asri tuvalet koydukları yerde lavabo yok, mutfakta fayans bir tezgah var ama ne altına bulaşık makinesi giriyor, ne fırın koyacak yer var. Bir de buzdolabı dedin mi, kıpırdayacak yer kalmıyor. Yine bir başka ev gösterdiler, kömürlük gibi bir yerden geçilip giriliyor eve. Kapıyı açar açmaz ağır bir gider kokusu karşılıyor insanı. Evin sadece yola bakan kısmında pencere var, gerisi koyu bir karanlık. Tavan yüksekliği eşimin boyu kadar neredeyse (1,86 cm.) Tek artısı, eve kalorifer döşemişler. Kira 750 TL. Yaşanabilir dediğim yerler, ilçenin biraz dışında yapılmış Toki evleri. Hiç değilse masrafsız girilip oturulacak durumda. Orada da hayvanlar yüzünden huzursuzluk çıkması yüksek ihtimal.
Emin olduğum tek şey var. orada kısa zamanda ev sahibi oluruz. Arsa alıp prefabrik bile yapsak, gösterdikleri kümeslerden daha mutlu eder insanı.
Burası iyi geldi vallahi. Özlendiğimi de görünce toparlandım. Şevkim yerine geldi. İyi ki varsınız arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…