- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.861
Oh Şahane, gönlünüze göre olmuş. Artık kısırlaştırmanın ucundan tutar ev sahibi.
Günaydın. Gözünaydın evinizide bulmuşsunuzz.yeni ev bebişinizle şenlenir inşallah. Mutlu Mesut günleriniz olur Allah'ın izniyle...
canim cok uzuldum ya saglik olsun sansinin azaldigini dusunme bir dahaki sefere merkezi degistir ins. bir gun basaracaksinkızlar olmadı yine yumoşum dölenmemiş haakımda hayırlsı buymuş..tüp bebeklede şansım azaldığını anlamış oldun..çook üzgünüm ama ağlayamıyorum..
sağol canıım öyle sağlık olsun söylencek söz yokk..binbir güçlükle bulmuştum bu tüp bebekte tedavi paramı..benim bu tedavimde yüzüm gülmedi senin gülsün bebişlerin sıkı sıkı tutnsun sana canım..sizler bizlere umut olcaksınız inş..canim cok uzuldum ya saglik olsun sansinin azaldigini dusunme bir dahaki sefere merkezi degistir ins. bir gun basaracaksin
seni cok iyi anliyorum bende bu tedavi icin borc aldim ustelik hala esimle isimize baslayamadik dedigin gibi sonuc guzel olsunda onemli degil dktr transferde bile umutsuz konustu kismet artiksağol canıım öyle sağlık olsun söylencek söz yokk..binbir güçlükle bulmuştum bu tüp bebekte tedavi paramı..benim bu tedavimde yüzüm gülmedi senin gülsün bebişlerin sıkı sıkı tutnsun sana canım..sizler bizlere umut olcaksınız inş..
canım çok üzüldüm. Ama pes etmek yok. Benimde senin gibi döllenmemişti. Bir sonrAki ay kendiliğinden oluştu.olur yeterki sen kendini üZmekızlar olmadı yine yumoşum dölenmemiş haakımda hayırlsı buymuş..tüp bebeklede şansım azaldığını anlamış oldun..çook üzgünüm ama ağlayamıyorum..
kızlar olmadı yine yumoşum dölenmemiş haakımda hayırlsı buymuş..tüp bebeklede şansım azaldığını anlamış oldun..çook üzgünüm ama ağlayamıyorum..
asla isyan değil ama madi yönden zor süreçler yaşıyoruz para gitsin sağlık olsun yerine gelir önemli değil yeterki sonuç bebişli olsun..ben hep dua ettim Rabim transfer sonrası olmıycak hiç olmasın tedavim yarım kaslın diye ama opu sonrası iptal giden paranamı yanıcan yada hayal kırıklığınamı..yaşadığımız herşeyde vardır bir hayır biz önümüze bakıcaz artık..en yakın bir zamanda iş bulucam çalışıcam inş..seni cok iyi anliyorum bende bu tedavi icin borc aldim ustelik hala esimle isimize baslayamadik dedigin gibi sonuc guzel olsunda onemli degil dktr transferde bile umutsuz konustu kismet artik
canım yumurtanmı oluşmuştu ..bu yumoşumda klomen sonrası gelişimi durmuştu aslında ama takviye ilaç yapıldı menegon buda benim yumoşumu kalitesizleştirdi diye düşünüyorum..sen tedavinin hangi aşamasındasın..Canım ç
canım çok üzüldüm. Ama pes etmek yok. Benimde senin gibi döllenmemişti. Bir sonrAki ay kendiliğinden oluştu.olur yeterki sen kendini üZme
Canlarim iki bebisimi aldim geldim napcami bilmiyorum ne yesem ne yemesem abartmakta istemiyorum insallah bu sefer bana tutunur hayirli evlat olurlar bircara kim yazmisti süt peynir yenmiyecek duye dogumu hatirliyorum canlaeim 2 sini dondurduk ikisini aldim geldim doktir estrofem ister al ister alma dedi onada sasirdim ama cumartesiden itibaren alucam test günüm ayin 20 si 19 kasimda evlendim insallah güzel bir hediye veririm esime herkesi öptüm
inş canım inş çok bekletmeden Rabim doğalından göndersin meleklerimizi..sen transeri ne zman düşünüyorsun..senin gitiğin merkez neresiydi canım doktorun bülen tıraşmıydı..Üzülme demek mümkün değil. Acını bizler de paylaşıyoruz arkadaşım. Yine de yarın ne olacağını hiç birimiz bilmiyoruz ve Rabbimin gücü sınırsız. Belki bizler için yazılan mucize, bizim istediğimizden farklıdır. Dilerim en kısa zamanda bu üzüntülerini ve endişelerini, çok güzel gelişmeler yaşayarak unutursun.
asla isyan değil ama madi yönden zor süreçler yaşıyoruz para gitsin sağlık olsun yerine gelir önemli değil yeterki sonuç bebişli olsun..ben hep dua ettim Rabim transfer sonrası olmıycak hiç olmasın tedavim yarım kaslın diye ama opu sonrası iptal giden paranamı yanıcan yada hayal kırıklığınamı..yaşadığımız herşeyde vardır bir hayır biz önümüze bakıcaz artık..en yakın bir zamanda iş bulucam çalışıcam inş..
Gulneva canim, yavrunu kucagina alma zamanin gelince onundeki maddi ve manevi tum engelleri kaldirir Rabbim. Uzuntunu azaltmaya keske gucum yetse...Dualarimdasin....kızlar olmadı yine yumoşum dölenmemiş haakımda hayırlsı buymuş..tüp bebeklede şansım azaldığını anlamış oldun..çook üzgünüm ama ağlayamıyorum..
inş canım inş çok bekletmeden Rabim doğalından göndersin meleklerimizi..sen transeri ne zman düşünüyorsun..senin gitiğin merkez neresiydi canım doktorun bülen tıraşmıydı..
Canım benimde opu dan sonra döllenmediği için iptal olmuştu. Bir sonraki ay kendiliğinden büyümüş. Onu döndürdük. Şimdide 1 tane folikül var.10mm. Onu büyütmek için uğraşıyoruz. Bende çok üzülmüştüm. Ama bak kendiliğinden oldu. Seninde inşallah öyle olur. Gönlünü ferah tut. Allahım bir yoluna koymuştur.canım yumurtanmı oluşmuştu ..bu yumoşumda klomen sonrası gelişimi durmuştu aslında ama takviye ilaç yapıldı menegon buda benim yumoşumu kalitesizleştirdi diye düşünüyorum..sen tedavinin hangi aşamasındasın..
doktorun kim canım hangi hastaneye gidiyorsun.. amh oranın kaçtı..
çook sevindim senin adına ne güzel her üzüntünün ardından bir mutluluk yaşıyoruz inş buda benim bebeğimin mutluluğu olur..canım protokolmüş herşey bahane bizler için olucağı varsa ilaç almadanda büyüyor yumoş..Canım benimde opu dan sonra döllenmediği için iptal olmuştu. Bir sonraki ay kendiliğinden büyümüş. Onu döndürdük. Şimdide 1 tane folikül var.10mm. Onu büyütmek için uğraşıyoruz. Bende çok üzülmüştüm. Ama bak kendiliğinden oldu. Seninde inşallah öyle olur. Gönlünü ferah tut. Allahım bir yoluna koymuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?