Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Oh Şahane, gönlünüze göre olmuş. Artık kısırlaştırmanın ucundan tutar ev sahibi.

Ev sahibi başka bir şehirde. Bize pek faydası olmaz o konuda. Neyse ki üreme sezonu kapandı. Evin bir de ayrı bölmesi var. Orayı ameliyathane yapıp eşimi kapatacağım. Birer ikişer yapsın işlemlerini :)

Günaydın. Gözünaydın evinizide bulmuşsunuzz.yeni ev bebişinizle şenlenir inşallah. Mutlu Mesut günleriniz olur Allah'ın izniyle...

İnşallah arkadaşım. Her yönden olmasa da ikimiz de beğendik. Kedilerim ve köpeklerim için de güzel olacak. İnşallah bir de evlatla süslenirse, değmeyin keyfime

kızlar olmadı yine yumoşum dölenmemiş haakımda hayırlsı buymuş..tüp bebeklede şansım azaldığını anlamış oldun..çook üzgünüm ama ağlayamıyorum..

canim cok uzuldum ya saglik olsun sansinin azaldigini dusunme bir dahaki sefere merkezi degistir ins. bir gun basaracaksin
sağol canıım öyle sağlık olsun söylencek söz yokk..binbir güçlükle bulmuştum bu tüp bebekte tedavi paramı..benim bu tedavimde yüzüm gülmedi senin gülsün bebişlerin sıkı sıkı tutnsun sana canım..sizler bizlere umut olcaksınız inş..

seni cok iyi anliyorum bende bu tedavi icin borc aldim ustelik hala esimle isimize baslayamadik dedigin gibi sonuc guzel olsunda onemli degil dktr transferde bile umutsuz konustu kismet artik

Canım ç
kızlar olmadı yine yumoşum dölenmemiş haakımda hayırlsı buymuş..tüp bebeklede şansım azaldığını anlamış oldun..çook üzgünüm ama ağlayamıyorum..
canım çok üzüldüm. Ama pes etmek yok. Benimde senin gibi döllenmemişti. Bir sonrAki ay kendiliğinden oluştu.olur yeterki sen kendini üZme

Üzülme demek mümkün değil. Acını bizler de paylaşıyoruz arkadaşım. Yine de yarın ne olacağını hiç birimiz bilmiyoruz ve Rabbimin gücü sınırsız. Belki bizler için yazılan mucize, bizim istediğimizden farklıdır. Dilerim en kısa zamanda bu üzüntülerini ve endişelerini, çok güzel gelişmeler yaşayarak unutursun.

seni cok iyi anliyorum bende bu tedavi icin borc aldim ustelik hala esimle isimize baslayamadik dedigin gibi sonuc guzel olsunda onemli degil dktr transferde bile umutsuz konustu kismet artik
asla isyan değil ama madi yönden zor süreçler yaşıyoruz para gitsin sağlık olsun yerine gelir önemli değil yeterki sonuç bebişli olsun..ben hep dua ettim Rabim transfer sonrası olmıycak hiç olmasın tedavim yarım kaslın diye ama opu sonrası iptal giden paranamı yanıcan yada hayal kırıklığınamı..yaşadığımız herşeyde vardır bir hayır biz önümüze bakıcaz artık..en yakın bir zamanda iş bulucam çalışıcam inş..

Canım ç

canım çok üzüldüm. Ama pes etmek yok. Benimde senin gibi döllenmemişti. Bir sonrAki ay kendiliğinden oluştu.olur yeterki sen kendini üZme
canım yumurtanmı oluşmuştu ..bu yumoşumda klomen sonrası gelişimi durmuştu aslında ama takviye ilaç yapıldı menegon buda benim yumoşumu kalitesizleştirdi diye düşünüyorum..sen tedavinin hangi aşamasındasın..

canim hayirli olsun ins. evlilik yidonumunun en guzel hediyesini alirsiniz saglikli hayirli bir evlat yuvanizi senlendirir cook optum

inş canım inş çok bekletmeden Rabim doğalından göndersin meleklerimizi..sen transeri ne zman düşünüyorsun..senin gitiğin merkez neresiydi canım doktorun bülen tıraşmıydı..

cok dogru dusuniyorsun allah yardimciniz olsun canim

Gulneva canim, yavrunu kucagina alma zamanin gelince onundeki maddi ve manevi tum engelleri kaldirir Rabbim. Uzuntunu azaltmaya keske gucum yetse...Dualarimdasin....

inş canım inş çok bekletmeden Rabim doğalından göndersin meleklerimizi..sen transeri ne zman düşünüyorsun..senin gitiğin merkez neresiydi canım doktorun bülen tıraşmıydı..

Allah' tan hayırlısını istiyoruz hep. Diğer mesajında yazmışsın zaten olmayacaksa... diye. Düşün ki Rabbim daha büyük üzüntülerden korumuş seni.
Benim transfer sanırım yılbaşından sonra. Tabi önce adet olmam gerek. Hala ses seda yok benimkinden. Ben son anda bir karar değişikliği yaptım ve Selman Laçin' in ekibinden Demet Hanım' la başladım tedaviye. Onlar da Memorial gibi ekip olarak takip ediyor hastaları. Arada Mehmet Bey de girdi kontrollere. Protokol için de Selman Bey' le paslaştılar hep. Hemşireler de embriyologlar da çok sıcakkanlı. Bütün heyecanıma rağmen hiç yüzlerini buruşturmadan, hevesimi kırmadan, gerçekleri de saklamadan ilgilendiler. Sonuç ne olur bilemem ama memnunum hepsinden de.

Canım benimde opu dan sonra döllenmediği için iptal olmuştu. Bir sonraki ay kendiliğinden büyümüş. Onu döndürdük. Şimdide 1 tane folikül var.10mm. Onu büyütmek için uğraşıyoruz. Bende çok üzülmüştüm. Ama bak kendiliğinden oldu. Seninde inşallah öyle olur. Gönlünü ferah tut. Allahım bir yoluna koymuştur.

doktorun kim canım hangi hastaneye gidiyorsun.. amh oranın kaçtı..
ensu Ben Antalyadayım canım. Tıp fakültesinde tedavi oluyorum. Kürtaj oldum dün, evde yatıyorum şimdi. Embriyo gelişmemiş gene. Sorun nerde acaba? Hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez sonlanıyor. patolojiye gidecekmiş alınan kese. 10 gün sonra kontrolüm var. Gittiğimde genetik araştırmaları da soracağım. Bakacağız artık bir hal çaresine.

çook sevindim senin adına ne güzel her üzüntünün ardından bir mutluluk yaşıyoruz inş buda benim bebeğimin mutluluğu olur..canım protokolmüş herşey bahane bizler için olucağı varsa ilaç almadanda büyüyor yumoş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…