- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.901
kızlar olmadı yine yumoşum dölenmemiş haakımda hayırlsı buymuş..tüp bebeklede şansım azaldığını anlamış oldun..çook üzgünüm ama ağlayamıyorum..
ensu benim AMH 0,73 çıkmıştı. Düşük ama kötü değil dedi doktor.
canım dün gitiğimde aret yoktu zaten emriyolg faruk beyde yoktu ülke dışındalarmış kongremi ne varmış..biz biraz geç kaldık sabah İstanbul trafiği neyse vardığımızda başka bir doktor muayene etti ilk defa gördüm onu orda bakınca dedi zaten küçük bir yumurta inş dolu çıkar dölenir demişti..neyse sonra odaya çıkınca emriyologla görüşmek istediğimi söyledim..burdaki dkoturmlada eşim iletişimde telefonda çünkü bize emriyolog faruk beyle randevu ayarladım demişti tekrar burdaki doktorumda aramış ama burda değilermiş denmiş onada..neyse diğer bayan emriyolog geldi ben ımcı tekniği istediğimi söyledim birde zar inceltme traşlama işlemi istediğimi söyledim tamam not almıştı hata 2 günü bende tutmadı bu zamana kadar dedim onada ok 3 gün transfer olursun dendi canım..kısmet değilmiş yapılcak bişey yokk ne desek boş içerde bir miktar param kaldı şuan bugün telden arayıp bilgi verdiler hata emriyolog faruk beyle aret beyle tekrar bir gelip görüşme ayarlayalım dendi..bakalım canım adet 3 günü gitmeyi düşünüyorum aret beye yada emre beyemi gitsem doktor değiştirsem..canım yaa çok üzüldüm inan sana bakmaya girmiştim bugün ara ara hep seni merak ettim girip baktım.. şimdi görünce çok şaşırdım.. senin oradaki muayenelerini takip eden doktorun ne diyor bu duruma seni çıkarttı yola gerçi oda iyi niyetle çıkarttı ama görüştünmü onunlada.. aretler ne diyorlar.. neden döllenmemiş yumurta kalitesimi diyorlar yine..
zaten yumurtamız kaliteli olsa kendimizden hamile kalırız neden tüp bebek yapalımki deseydin.. çok geçmiş olsun((
asla isyan değil ama madi yönden zor süreçler yaşıyoruz para gitsin sağlık olsun yerine gelir önemli değil yeterki sonuç bebişli olsun..ben hep dua ettim Rabim transfer sonrası olmıycak hiç olmasın tedavim yarım kaslın diye ama opu sonrası iptal giden paranamı yanıcan yada hayal kırıklığınamı..yaşadığımız herşeyde vardır bir hayır biz önümüze bakıcaz artık..en yakın bir zamanda iş bulucam çalışıcam inş..
canım dün gitiğimde aret yoktu zaten emriyolg faruk beyde yoktu ülke dışındalarmış kongremi ne varmış..biz biraz geç kaldık sabah İstanbul trafiği neyse vardığımızda başka bir doktor muayene etti ilk defa gördüm onu orda bakınca dedi zaten küçük bir yumurta inş dolu çıkar dölenir demişti..neyse sonra odaya çıkınca emriyologla görüşmek istediğimi söyledim..burdaki dkoturmlada eşim iletişimde telefonda çünkü bize emriyolog faruk beyle randevu ayarladım demişti tekrar burdaki doktorumda aramış ama burda değilermiş denmiş onada..neyse diğer bayan emriyolog geldi ben ımcı tekniği istediğimi söyledim birde zar inceltme traşlama işlemi istediğimi söyledim tamam not almıştı hata 2 günü bende tutmadı bu zamana kadar dedim onada ok 3 gün transfer olursun dendi canım..kısmet değilmiş yapılcak bişey yokk ne desek boş içerde bir miktar param kaldı şuan bugün telden arayıp bilgi verdiler hata emriyolog faruk beyle aret beyle tekrar bir gelip görüşme ayarlayalım dendi..bakalım canım adet 3 günü gitmeyi düşünüyorum aret beye yada emre beyemi gitsem doktor değiştirsem..
bilmiyorum canım ya şuan hiç sağlıklı düşünemyiyorum başım çatlıyor ağrıdan giden parayamı yanayım emeklerimizemi yanayım varsa bir ihmalkarlık ben Allaha havale ediyorum..doğru diyorsun canım 2 güne takmış durumdalar başarı oranlarıda düşük bence..benim e2 güzeldi tek yumurtaya göre progesteronda güzeldi ne oldu orda Allah biliyor..canım biliyorsun istanbulda olsan hiç merkez düşünmiycem bizim için git gel çok masraflı oluyor..mecburan bu merkezi kabul ediyorum ama son tedavimde dedim doktoruma orayı istemediğimi gitmiş aramış yine..yaşanması gerkmiş yaşanmış..canım seninde emriyolar dölenmemiş galiba bir ara bana yaşadğın aşamaları yazarmısın bir ara sonra nerde tedavine devam etmiştin benim ilk defa başıma geldi..oranın laboratuvarında bişey var cnm kesinlikle laboratuvarı iyi değil sakın yumurtanı suçlama, döllenme olsa bile biliyorsun 2. gün diye tutturuyorlar kendilerine çok güvenseler 3. 5. güne kadar takip ederler...
dondursalar tamam 2. günde dondurmaları normal ama taze transfer için hiç takip yapmayı sevmiyorlar..
zaten döllenen embriyonun kalitesi 3. günde belli oluyor ama bunlar habire hiç şaşmaksızın herkezde 2. gün transferi yapıp birinci kalite embriyo diyorlar.. bende oradaki son tedavimde bir öncekinde gördünüz 2. gün benim bünyemde tutmuyor diyorum halen ısrarla yine 2. gün transferi yapmışlardı.. birde laf diyemiyorsun ahkam kesiyorlar azarlıyorlar.. sonuç ne peki okadar ahkam kesiyorlar ama sonuç kötü olunca telefonlara bile çıkmıyorlar..
keşke paranı geri verseler canım ya en azından o ortamı bi daha yaşamazsın üzerindeki kötü elektriği atardın.. durumunu anlatsan belkide insafa gelip verirler..
e2 360 çıkmıştı burdaki doktorum tek yumoşa göre güzel bir değer demişti..canım yumoşumda 18mm boyut olarak iyidi sonrası herhalde büyümedi..sen bidaki denemeni memorialdemi yapıcan canım senin düşük için memorial ne dedi..kimseye güvenim kalmadı benim canım ya..Allahım doğalından göndersin meleklerimizi kurtarsın bizi bu para tücarlarının elinden..aretle görüşsen o adam yaştan başlayacak yumurta kalitene kadar gidecek ne bekliyorsun diyecek bana öyle yapmıştı..
içerde paran kalmışsa görüş canım, emreye geç birde emreden ben daha iyi elektrik almıştım en azından adama her aradığında ulaşıyorsun ve karşısına alıp düzgünce sakin sakin anlatıyor herşeyi..e2 bakılmamışmıydı gitmeden önce canım..
yumurta küçükse tedavi sürecini 3-4 gün daha uzatabilirlerdi belki bende memorialda üç gün daha süre uzatılmıştı 14 gün sürmüştü tedavi sürecim.. neyse artık olanlar olmuş ama inşallah bu son yaşadığın olumsuzluk olur canım..
e2 360 çıkmıştı burdaki doktorum tek yumoşa göre güzel bir değer demişti..canım yumoşumda 18mm boyut olarak iyidi sonrası herhalde büyümedi..sen bidaki denemeni memorialdemi yapıcan canım senin düşük için memorial ne dedi..kimseye güvenim kalmadı benim canım ya..Allahım doğalından göndersin meleklerimizi kurtarsın bizi bu para tücarlarının elinden..
ben memoriale gitmeyi çook istemiştim hazır fsh düşmüştü bu ay 3 tanede yumoşum vardı aslında..bende telefondaki bayana dedim benim e2 çok güzeldi dölenmemesine şaşırıdım eşimde de problem yoktu aslında..tamam emriyonun oluşmamasının 2 sebebi var yüzde 50 yumoşsa yüzede 50 sperle alakalı tamam yumoş kalitesizdi spermedemi kalitesiz ve en iyi sperm konuluştu ımcı tekniği 6000 kat büyütülüyor en iyi sperm seçiliyor sonuçta..birsürü soru işaretleri bunların hepsinin bir bir konuşucam..ama burda bazı sayfaları okuyorum hiçbir problem olmadığı halde emriyo oluşmayanda çook..canım herşeyde vardır bir hayır meleğin sağlıklı olsaydı kalbi durmazdı zaten..inş bidaki sfere 9 ay boyunca hiç bırakmaz meleğin çok sağlıklı doğar..360 e2 çok iyi bi rakam canım tek yumurta için boyutuda çok iyiymiş çok ilginç eşindede hiç sorun yok şaşırdım gerçektende..
memorialdan çok çok memnun kaldım ben canım çünkü 8 yıldır ilkkez burada hamile kaldım 11. haftaya kadar sürdü zaten devam etmemesi onlardan kaynaklı bir şey değil çünkü 4. gün transferide yapılmıştı.. o ay 3 tane yumurtam vardı hepsini döllendirip iki tanesini 4. güne kadar götürdüler.. aşırı sıkı takip ediyorlar çok büyük bir şey olmadığı sürece burayı değiştirmeyeceğim.. ayrıca benim riskli gebelik olduğu için 4. haftadan başlayıp 11. haftaya kadar 7 hafta boyunca 3 günde bir muayeneye çağırdılar ve normal sisteme göre 2 muayenede bir 370 tl ücret ödemem gerekirken benden bu 7 hafta boyunca hiç para almadılar.. ben zaten ödemeye hazırlıklı gidiyordum para konusunu hiç önemsemedim bebek sağlıklı olsunda dedim ama onların 7 hafta boyunca 3 günde bir muayene edip şunu yap bunu yap diye takip etmeleri ve bunu parasız yapmaları çok şaşırttı.. hepsinden Allah razı olsun sonuna kadar hakediyorlar herşeyi..
genetiğe gönderildi cnm 2 haftaya kadar belli olacak sonucu..
Hadi bir güzel haber de ben vereyim. Ev bulduk. Bahçe içinde, müstakil, kaloriferli. Çok güzel değil ama kümes gibi de değil. En son öğrenciye kiralamışlar, o yüzden epey boya ve temizlik işi var. Ama haklarını yemeyeyim, yetenekli çocuklarmış. Çizimlerine bayıldım. Boyadan sonra bir iki süsleme için çağırabilirim kerataları
Hiç değilse hayvanlarımla mutlu mesut yaşayabileceğim bir yer oldu. Eşimin de gönlü oldu. Bu arada ev sahibi veteriner hekimi. O yüzden sıkıntı yok. "BOŞUNA ENDİŞELENMİŞİM"
kızlar olmadı yine yumoşum dölenmemiş haakımda hayırlsı buymuş..tüp bebeklede şansım azaldığını anlamış oldun..çook üzgünüm ama ağlayamıyorum..
Ağrım falan yok da, doktor istirahat verdi ya, yatıyorum işte. :) bana hiç ilaç vermedi. Sadece antibiyotik ve ağrı kesici. Kontrole gideceğim 10 gün sonra. İnşallah hepimiz sağlıklı bebişleri kucaklarız en kısa zamanda..cnm çok geçmiş olsun, ağrın çokmu neden yatıyorsun.. birde hormon düzenleyici ilaç verdilermi. bana kontrolden sonra yapışıklık olmazsın ve hormonlarım düzene girsin diye cyclo-progynova verdiler 21 gün kullanacağım..
patalojide sonucu inşallah iyice belli olurda daha bu sıkıntıları çekmezsin. üzülme diyeceğim ama elde değil, bundan sonrasında sağlıklı bebeklerin olsun kucağına al canım.
kendine iyi bak.
Aaa.. Senin yaşın bizden küçük aslında. Ailede erken menapoz mu var ki?cnm çok iyiymiş hiç kötü değil oldukça iyi bi rakam biz yaştakiler için.. düşün benim 0.09 :))
Aaa.. Senin yaşın bizden küçük aslında. Ailede erken menapoz mu var ki?
gulneva77 canim ya vallahi ne yazsam bilemedim. Baskasi icin ileride sorun olup kaybetmektense boylesi daha iyi diyebilirdim ama o kadar regl bekleme, menopoz endisesi derken yasadigin sevince golge dusurdu bu durum. Ne desem bos hayşrlisi neyse o oluyordur umarim.
Ayrica once 2-3 dendi, sonra buyudu, durdu dendi, takviye yaptilar falan yumurtanin gelisimine olumsuz etki mi ettiler acaba...? Kalitesizligi uretimden degil mudahaleden mi acaba...? Ben oyle hissediyorum, aklini da karistirmak istemiyorum ama...
sizin dr hakkinda ben onyargiliyim ben. ensu oraya giderken israr kiyamet trombofili testini onerdigimde dr nun kabul etmedigini soylemisti, reddedmisti, opunun hemen ardindan transfer yapmisti... Histeroskopiyi kontrol icin onemli diye onerince yine sormustu yanlis hatirlamiyorsam kabul etmiyor "rahminin durduk yere kazitmak istiyorsan kazirim" dedmisti ensu ya. Kabul edilir gibi degil, neredeyse artik hsg kadar standart yapilmasi gerekenlere boylesine karsi cikilmasinin gerekcesi ne olabilir ki.
Neyse cok uzuldum ya, sinirlendim bakma sen bana canim... Dr onlar olsa da bedenlerimiz bizim... İstediklerin konusunda hep guzel seyler diliyorum sana, uzme kendini olur mu... Alara gibi senin de yeni periyodunda yeni guzel surprizler yasamani diliyorum. Hakkimizda hayirlisi, Bol sanslar....
canım ya çok üzüldüm şansım azaldı diye düşünme herşey allahtan ama doktor ve uyguladığı tedavide çok önemli..inşlah bu zorlu günleri atlatıcaz..kendinizi toparlayınca iyi bir merkezde başla gitme bidaha o doktora..kızlar olmadı yine yumoşum dölenmemiş haakımda hayırlsı buymuş..tüp bebeklede şansım azaldığını anlamış oldun..çook üzgünüm ama ağlayamıyorum..
Gecmisi okuyamiyorum disardayim sarji bitiyor tum aygştlarin... Opuyorum hepinizi, guzel hafta sonlari... Misss hava...
Bol sans herkese her anlamda
canımsın yaa hepsini nasılda unutmamışsın ama gerçektende unutulacak gibi değil.. ne azarlar işitmiştim aylarca sizlerle paylaşmıştım..
hiçbirşeyi kabul ettirememiştim ama sonradan ne dediysem yeni yerde çıkmıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?