Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar olmadı yine yumoşum dölenmemiş haakımda hayırlsı buymuş..tüp bebeklede şansım azaldığını anlamış oldun..çook üzgünüm ama ağlayamıyorum..
Arkadaşım özellikle senin için foruma girdim...çok üzüldüm...hiç kolay değil bu süreçler..yaşamayan bilmez,anlamaz...Allahım yeniden deneyebilmen için madden mannen güç versin..kendine iyi bak

Canım hayırlı uğurlu, bebekli maşallahlı, göz aydınlı olsun.. İnşallah Rabbim size evlilik hediyesi verir bu sene .

Arkadaşım özellikle senin için foruma girdim...çok üzüldüm...hiç kolay değil bu süreçler..yaşamayan bilmez,anlamaz...Allahım yeniden deneyebilmen için madden mannen güç versin..kendine iyi bak
amin canımcığım Rabim sanada sağlıklı kucağın almayı nasip etsin..

Canim cok üzüldüm inaki elden birsey gelmiyo güzelim madi manevi ne cilelerle bir umut hazirlaniyoruz böylece kursagimizda kaliyo hersey ,bizimkiler döllendi hemde bu 5 denemedede mükemmel oldular ama sonuc husran canim sana sadece üzme kendini diyorum alkah büyük ne suprizler cikar karsina bence iki adet dinle kendini umudunu yitirme yola devam allah büyük elbet bizlerinde yuzu gulecek vardir bundada bir hayir kimbilir nerde nezaman kucagina alcaksin bebisini dilerim tez tamansa olsun yüzün gulsun canim

Kizkar hepinize cok tesekür ederim Aksam hic uyuyamadim heryerim alev alev yandi ayaklarim önce hic isitamadim sonrada cayircayir yandilar cami acip yatmaya calistim saat sabah 6 gibi uyumusum vücudum kendine geldi ama insallah halen bendedirler doktor tutunmalari bugün yarin olur demisti bu beklemek var ya ömürden ömür aliyo

bebekost: 37684248 .!.:
canim hayirli olsun ins. evlilik yidonumunun en guzel hediyesini alirsiniz saglikli hayirli bir evlat yuvanizi senlendirir cook optum

Cok sagol canim Allah hepimize saglikli evlatlar versib amin diyorum bütün güzel dileklerine

Ayyy harika bur haber gelsin simdi guzel partiler eee bunu kutlamaliyiz canim neyse sen once gec yerles birde hamile kaliver insallah bende koca gobegimle gelirim guzel bir ev partisi yapariz
bu kasim ayi ne bereketli nir aymis yaa ben 1 kasim nikahlandim 19 kasim dügünümüz oldu
herseyde vardir bir hayir
Sana ogüzelim evde kedi kòpekletinle vede gelecek minik yavrunla saglik mutluluk dilerim hayirlisi olsun canim

Amin arkadaşım, inşallah bu güzelliklerin devamı gelir. Yazın çok keyifli olacak bahçe. Bu yaz başlayan çiçek merakımı da tatmin edecek. Aklımda öyle çok şey var ki evle ve bahçeyle ilgili. Sen gelince uğra, ben her halükarda koca göbeğimle karşılarım seni. İçi ne dolu olur bilemem ama...

Gülneva sakın üzülme yapacak yok .Bu konuyu kafanada takma sakın çünkü herşey daha kötü oluyo sonra
Benim 3-4 kere bşıma geldi 4 yumurtamda 1 tane döllenen olmuştu yıkılmıştım yapacak yok sonra ki ay güzel olur belki .
artık değil 4 tane yumurtam olmuyo kaldı ki döllensin boşver takılma .Rabbimin mucizesi büyük bunu kimse bilemez canım .
Bu arada ben 3 ay üzerine yeni girdim topiğe zor zamanlar geçirdik eşimin ailesi ve ben bebek falanda unuttuk .Kayınpederin 59 yaşında aniden ölümü perişan etti bizi.
Topikdeki her arkadaşımı ayrı ayrı öpüyorum Allah yar yardımcımız olsun inşallah.

Zonak unutum sogan yapmaya basla canim inanki hemen gorceksin sonucunu bak kizdirma beni gelirim yaparim icmek zorunda kalirsin

Evde düzen olmayınca düzenli yapamadım açıkçası. Biraz da işime geldi bu gecikme. Evi taşıyayım hiç değilse. Çünkü gecikmeli gelince bir iki gün hiç bir şey yapamam. Kontrole de gitmem gerek. Eşimin göreve başlama tarihi belli. Sıkışacağız. O arada kendiliğinden gelirse de başımın üstünde yeri var tabi.

Başınız sağolsun arkadaşım. Allah kalanlarına sabır versin. Rahmetlinin mekanı cennet olsun inşallah...

Canim ben senden cok umitliyim biraz dinlen yine olcak gör bak hic yanilmam hislerimden sadece suan bedenini dinlendir Allahin izniyle hamile kalip bu günlere guleceksin
Ayyyyy... İnşallah Allah söyletmiştir acmila .. 2015 e kadar dinlenip besleneceğim. Belki Ocak Şubat ayında doğal yolu denerim. Tabii bu arada tüm tetkiklerimi yaptırırım. Mart'a kadar olmazsa 41. Yalımı tüp bebek öalışmakarıyla karşılarım artık. Kısmet... Allah kerimdir. Bakcaz artık..

Ne tatlı kadınsın sen yaa.. :) yatağımda güldürdün ya beni, Allah da seni güldürsün emiiiii?? :)

cnm çok geçmiş olsun, ağrın çokmu neden yatıyorsun.. birde hormon düzenleyici ilaç verdilermi. bana kontrolden sonra yapışıklık olmazsın ve hormonlarım düzene girsin diye cyclo-progynova verdiler 21 gün kullanacağım..
patalojide sonucu inşallah iyice belli olurda daha bu sıkıntıları çekmezsin. üzülme diyeceğim ama elde değil, bundan sonrasında sağlıklı bebeklerin olsun kucağına al canım.
kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…