- 9 Haziran 2014
- 721
- 1.116
- 128
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.881
Çok üzüldüm.. Ama umutsuzluğa kapılma. Allah'tan umut kesilmez.kızlar olmadı yine yumoşum dölenmemiş haakımda hayırlsı buymuş..tüp bebeklede şansım azaldığını anlamış oldun..çook üzgünüm ama ağlayamıyorum..
Arkadaşım özellikle senin için foruma girdim...çok üzüldüm...hiç kolay değil bu süreçler..yaşamayan bilmez,anlamaz...Allahım yeniden deneyebilmen için madden mannen güç versin..kendine iyi bakkızlar olmadı yine yumoşum dölenmemiş haakımda hayırlsı buymuş..tüp bebeklede şansım azaldığını anlamış oldun..çook üzgünüm ama ağlayamıyorum..
Canım hayırlı uğurlu, bebekli maşallahlı, göz aydınlı olsun.. İnşallah Rabbim size evlilik hediyesi verir bu sene .Canlarim iki bebisimi aldim geldim napcami bilmiyorum ne yesem ne yemesem abartmakta istemiyorum insallah bu sefer bana tutunur hayirli evlat olurlar bircara kim yazmisti süt peynir yenmiyecek duye dogumu hatirliyorum canlaeim 2 sini dondurduk ikisini aldim geldim doktir estrofem ister al ister alma dedi onada sasirdim ama cumartesiden itibaren alucam test günüm ayin 20 si 19 kasimda evlendim insallah güzel bir hediye veririm esime herkesi öptüm
amin canım Allahım sanada sabır versin..biradahi sefere inş 9 ay seni hiç bırakmasın sağlıklı olsun..Çok üzüldüm.. Ama umutsuzluğa kapılma. Allah'tan umut kesilmez.
amin canımcığım Rabim sanada sağlıklı kucağın almayı nasip etsin..Arkadaşım özellikle senin için foruma girdim...çok üzüldüm...hiç kolay değil bu süreçler..yaşamayan bilmez,anlamaz...Allahım yeniden deneyebilmen için madden mannen güç versin..kendine iyi bak
asla isyan değil ama madi yönden zor süreçler yaşıyoruz para gitsin sağlık olsun yerine gelir önemli değil yeterki sonuç bebişli olsun..ben hep dua ettim Rabim transfer sonrası olmıycak hiç olmasın tedavim yarım kaslın diye ama opu sonrası iptal giden paranamı yanıcan yada hayal kırıklığınamı..yaşadığımız herşeyde vardır bir hayır biz önümüze bakıcaz artık..en yakın bir zamanda iş bulucam çalışıcam inş..
bebekost: 37684248 .!.:canim hayirli olsun ins. evlilik yidonumunun en guzel hediyesini alirsiniz saglikli hayirli bir evlat yuvanizi senlendirir cook optum
Hadi bir güzel haber de ben vereyim. Ev bulduk. Bahçe içinde, müstakil, kaloriferli. Çok güzel değil ama kümes gibi de değil. En son öğrenciye kiralamışlar, o yüzden epey boya ve temizlik işi var. Ama haklarını yemeyeyim, yetenekli çocuklarmış. Çizimlerine bayıldım. Boyadan sonra bir iki süsleme için çağırabilirim kerataları
Hiç değilse hayvanlarımla mutlu mesut yaşayabileceğim bir yer oldu. Eşimin de gönlü oldu. Bu arada ev sahibi veteriner hekimi. O yüzden sıkıntı yok. "BOŞUNA ENDİŞELENMİŞİM"
ensu benim AMH 0,73 çıkmıştı. Düşük ama kötü değil dedi doktor.
Ayyy harika bur haber gelsin simdi guzel partiler eee bunu kutlamaliyiz canim neyse sen once gec yerles birde hamile kaliver insallah bende koca gobegimle gelirim guzel bir ev partisi yapariz
bu kasim ayi ne bereketli nir aymis yaa ben 1 kasim nikahlandim 19 kasim dügünümüz oldu
herseyde vardir bir hayir
Sana ogüzelim evde kedi kòpekletinle vede gelecek minik yavrunla saglik mutluluk dilerim hayirlisi olsun canim
Zonak unutum sogan yapmaya basla canim inanki hemen gorceksin sonucunu bak kizdirma beni gelirim yaparim icmek zorunda kalirsin
Gülneva sakın üzülme yapacak yok .Bu konuyu kafanada takma sakın çünkü herşey daha kötü oluyo sonra
Benim 3-4 kere bşıma geldi 4 yumurtamda 1 tane döllenen olmuştu yıkılmıştım yapacak yok sonra ki ay güzel olur belki .
artık değil 4 tane yumurtam olmuyo kaldı ki döllensin boşver takılma .Rabbimin mucizesi büyük bunu kimse bilemez canım .
Bu arada ben 3 ay üzerine yeni girdim topiğe zor zamanlar geçirdik eşimin ailesi ve ben bebek falanda unuttuk .Kayınpederin 59 yaşında aniden ölümü perişan etti bizi.
Topikdeki her arkadaşımı ayrı ayrı öpüyorum Allah yar yardımcımız olsun inşallah.
Ayyyyy... İnşallah Allah söyletmiştirCanim ben senden cok umitliyim biraz dinlen yine olcak gör bak hic yanilmam hislerimden sadece suan bedenini dinlendir Allahin izniyle hamile kalip bu günlere guleceksin
Ne tatlı kadınsın sen yaa.. :) yatağımda güldürdün ya beni, Allah da seni güldürsün emiiiii?? :)Amin arkadaşım, inşallah bu güzelliklerin devamı gelir. Yazın çok keyifli olacak bahçe. Bu yaz başlayan çiçek merakımı da tatmin edecek. Aklımda öyle çok şey var ki evle ve bahçeyle ilgili. Sen gelince uğra, ben her halükarda koca göbeğimle karşılarım seni. İçi ne dolu olur bilemem ama...
ensu Ben Antalyadayım canım. Tıp fakültesinde tedavi oluyorum. Kürtaj oldum dün, evde yatıyorum şimdi. Embriyo gelişmemiş gene. Sorun nerde acaba? Hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez sonlanıyor. patolojiye gidecekmiş alınan kese. 10 gün sonra kontrolüm var. Gittiğimde genetik araştırmaları da soracağım. Bakacağız artık bir hal çaresine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?