- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.921
Ah ensucum ne dayaniklisin canim buna ramen dimdik ayakta olman beni okadar motive ediyorki cani gönülden diliyorum bu cilen bitsin ve allah hayirlimi hayirli bir evlat nasip etsin o güzel gönlüne güzel arkadasim benim
Hanımlar iyi akşamlar sizleri okuyarak takip edebiliyorum mesaj göndermeyince kendimi insanları gözetliyor gibi hissediyorum, iş ev bu aralar pek yoğun. Ensu, inşallah bir dahaki sefer bebişine kavuşursun, wichhduygu ve diğer transferi olan arkadaşlar umarım güzel haberlerinizi alırız, zonark yeni evinde bebişine kavuşman dileğiyle.
Gülvena, lütfen içinin sinmediği merkezlerde kendini denek olarak kullandırma. (Dr. ve merkezlere kızgınlığımdan yazıyorum.) Profosyenel yerlerde en azından merkezle, laborotuvarla ilgili kafanda soru işareti kalmaz, için rahat olur.
İsmini yazamadığım arkadaşlara da bol şans diliyorum.
Benim HIS temiz çıktı, rahim duvarına kesit atıldı, bizim yaş grubu için tutunmayı kolaylaştırıyormuş. En azından kafamda soru işareti kalmadı, wishhduygu'nun görüşlerine katılıyorum, önce mekan kontrolünün yapılmasında fayda var. Dr. omega 3, qenzimq10 ve ayda bir d vitamini verdi, vitaminlerin katkısını görüyor gibiyim yorgunluk ve halsizliğim azaldı. Bir arkadaş daha bahsetmişti, qenzim q10 hücre içinde yaşlanmanın etkilerini azaltıyormuş, biraz pahalı ama inşallah sonuç verir. Bir dahaki ay yumoş toplatma işlemine başlayacağım.
Ensu arı sütünü ham haliyle alıyordun değil mi? Küçük tüpte donmuş yağ gibi bir şey. Aktar nohut büyüklüğünde dil altına bırakmamı istedi, inş. faydasını görürüm.
Kendinize iyi bakın, mutluluğunuzu ve üzüntünüzü paylaşmaya devam edeceğim.
çok haklısın canım o doktordada merkezdede ters giden bişeyler var çok başarılı bir merkez değil aret hastalarında hamiş kalanda çook yok yani tammam emr karateklioğlu iyi bir doktor onun tedavisiyle çok hamiş varr..bakalım canımcığım ilerde zaman neyi göstercek inş madi yönden daha hazır oluruda merkez değiştirebiliriz..gulneva77 canim ya vallahi ne yazsam bilemedim. Baskasi icin ileride sorun olup kaybetmektense boylesi daha iyi diyebilirdim ama o kadar regl bekleme, menopoz endisesi derken yasadigin sevince golge dusurdu bu durum. Ne desem bos hayşrlisi neyse o oluyordur umarim.
Ayrica once 2-3 dendi, sonra buyudu, durdu dendi, takviye yaptilar falan yumurtanin gelisimine olumsuz etki mi ettiler acaba...? Kalitesizligi uretimden degil mudahaleden mi acaba...? Ben oyle hissediyorum, aklini da karistirmak istemiyorum ama...
sizin dr hakkinda ben onyargiliyim ben. ensu oraya giderken israr kiyamet trombofili testini onerdigimde dr nun kabul etmedigini soylemisti, reddedmisti, opunun hemen ardindan transfer yapmisti... Histeroskopiyi kontrol icin onemli diye onerince yine sormustu yanlis hatirlamiyorsam kabul etmiyor "rahminin durduk yere kazitmak istiyorsan kazirim" dedmisti ensu ya. Kabul edilir gibi degil, neredeyse artik hsg kadar standart yapilmasi gerekenlere boylesine karsi cikilmasinin gerekcesi ne olabilir ki.
Neyse cok uzuldum ya, sinirlendim bakma sen bana canim... Dr onlar olsa da bedenlerimiz bizim... İstediklerin konusunda hep guzel seyler diliyorum sana, uzme kendini olur mu... Alara gibi senin de yeni periyodunda yeni guzel surprizler yasamani diliyorum. Hakkimizda hayirlisi, Bol sanslar....
sağol canımm sizlerin yazılarını okuyunca kafamda dağılıyor iyi geliyorsunuz bana.. hepimiz aynıyız aslında buda bizim sınavımız belkide canım Allah daha kötü sınavlar yaşatmasın yinede halimize şükrediyorum..
bebişlerimiz gelince bunları unutup gülüp geçeceğiz canım.. seni bekliyorum merakla, Sara'yı ve bebeklerveyi bekliyorum.. wish duyguyu bekliyorum.. inişallah hepsi güzel gelecek..
kızlar bişey soracam kaç gündür göğüslerime el değmiyodu şişlikten ama bugün o kadar şiş değiller acaba bu bebeklerimin benimle olmadığınımı gösteriyosizin tedavilerinizde nasıldı bu durum
Arkadaşlar, herkeste ve her gebelikte belirtiler farklı farklıdır. Negatife odaklanmayın lütfen. Sadece kaderde kısmette ne varsa onu yaşamakta olduğunuzu ve bu konuda çaresiz olduğumuzu düşünün lütfen. Ne gelirse eyvallah demekten başka ne yazıkki yapabileceğimiz bir şey yok. Bu bir ceza da değil, neden diye düşünmek de işe yaramaz. Bu bizim sınavımız. O yüzden kaderini sev, belki de en güzeli seninkisidir. :)canim insalah bebislerin seninledir hepimizinkiler tutsun insalah ama bende en ufak bir belirti yok zaten kendimi iyice hazirladim ama yinede cok zoruma gidiyor
canim insalah bebislerin seninledir hepimizinkiler tutsun insalah ama bende en ufak bir belirti yok zaten kendimi iyice hazirladim ama yinede cok zoruma gidiyor
Arkadaşlar, herkeste ve her gebelikte belirtiler farklı farklıdır. Negatife odaklanmayın lütfen. Sadece kaderde kısmette ne varsa onu yaşamakta olduğunuzu ve bu konuda çaresiz olduğumuzu düşünün lütfen. Ne gelirse eyvallah demekten başka ne yazıkki yapabileceğimiz bir şey yok. Bu bir ceza da değil, neden diye düşünmek de işe yaramaz. Bu bizim sınavımız. O yüzden kaderini sev, belki de en güzeli seninkisidir. :)
kızlar bişey soracam kaç gündür göğüslerime el değmiyodu şişlikten ama bugün o kadar şiş değiller acaba bu bebeklerimin benimle olmadığınımı gösteriyosizin tedavilerinizde nasıldı bu durum
Ensu nasılsın arkadaşım
Alaradan öğrendim çok üzüldüm ..Kendim hamile kalmış kadar sevinmiştim sana ,bu durumu da o kadar üzüldüm
Rabbim böyle uygun gördü senin için hayırlı böyleymiş diyecek yok canım .Topiği çok okuyamadım ama baya telaş var topik de ne güzel..Zanork taşınıyomuş ..W.Duygu, sara, bebeklerve test bekliyor sanırım .Rabbim inşallahhhhhhh yüzlerini güldürsün .Gülneva Alara Zanork w duygu sara bebeklerve ümmügülsüm cmas güzbahar neveser duava selcankerem hepinizi öpüyorum . Adını yazamadığım diğer arkadaşlar ve yenı topikdaşlarıma en kısa sürede bol bol yumurtlar ve bebişler diliyorum ummadıkları anda gelsin cennet kokuları inşallah.
sağol canımm sizlerin yazılarını okuyunca kafamda dağılıyor iyi geliyorsunuz bana.. hepimiz aynıyız aslında buda bizim sınavımız belkide canım Allah daha kötü sınavlar yaşatmasın yinede halimize şükrediyorum..
bebişlerimiz gelince bunları unutup gülüp geçeceğiz canım.. seni bekliyorum merakla, Sara'yı ve bebeklerveyi bekliyorum.. wish duyguyu bekliyorum.. inişallah hepsi güzel gelecek..
Ensu nasılsın arkadaşım
Alaradan öğrendim çok üzüldüm ..Kendim hamile kalmış kadar sevinmiştim sana ,bu durumu da o kadar üzüldüm
Rabbim böyle uygun gördü senin için hayırlı böyleymiş diyecek yok canım .Topiği çok okuyamadım ama baya telaş var topik de ne güzel..Zanork taşınıyomuş ..W.Duygu, sara, bebeklerve test bekliyor sanırım .Rabbim inşallahhhhhhh yüzlerini güldürsün .Gülneva Alara Zanork w duygu sara bebeklerve ümmügülsüm cmas güzbahar neveser duava selcankerem hepinizi öpüyorum . Adını yazamadığım diğer arkadaşlar ve yenı topikdaşlarıma en kısa sürede bol bol yumurtlar ve bebişler diliyorum ummadıkları anda gelsin cennet kokuları inşallah.
Stress yok canim pozitif dùsùn cekim yasasi umutma canim biluyorum demesi kolay da uygulamasi zor ama gercek bu hadi bakalim su andan itibaren hamilesin bak göbüsde büyümüş masallah tatli hamile seni
Aksam hic uyuyamiyorum vücüdüm cayir cayir yaniyo ne yapsam sasirdim bugünde karnimda gaz var hakimiza hayirlisi canim herkese tam gaz veriyorum ama kendim bir türlü sakinlesemiyorum neyse yinede hamileligim iyi gidiyo diyeyim ayyy pozitif olmak lazim
çok sağol canım inşallah sende ummadığın anda bebeğine kavuşursun
ayyyy ne güzel yazmışsın canım hamileyim dimi böyle düşünmek bile güzel iyiki varsınız
sende pozitif ol bakayım unutma sende hamilesin bu hafta sonuna kadar hepimizin hamileliği tescillenecek inşallah sıradada diğer arkadaşlarımız gelecek
canim insalah bebislerin seninledir hepimizinkiler tutsun insalah ama bende en ufak bir belirti yok zaten kendimi iyice hazirladim ama yinede cok zoruma gidiyor
Hanımlar iyi akşamlar sizleri okuyarak takip edebiliyorum mesaj göndermeyince kendimi insanları gözetliyor gibi hissediyorum, iş ev bu aralar pek yoğun. Ensu, inşallah bir dahaki sefer bebişine kavuşursun, wichhduygu ve diğer transferi olan arkadaşlar umarım güzel haberlerinizi alırız, zonark yeni evinde bebişine kavuşman dileğiyle.
Gülvena, lütfen içinin sinmediği merkezlerde kendini denek olarak kullandırma. (Dr. ve merkezlere kızgınlığımdan yazıyorum.) Profosyenel yerlerde en azından merkezle, laborotuvarla ilgili kafanda soru işareti kalmaz, için rahat olur.
İsmini yazamadığım arkadaşlara da bol şans diliyorum.
Benim HIS temiz çıktı, rahim duvarına kesit atıldı, bizim yaş grubu için tutunmayı kolaylaştırıyormuş. En azından kafamda soru işareti kalmadı, wishhduygu'nun görüşlerine katılıyorum, önce mekan kontrolünün yapılmasında fayda var. Dr. omega 3, qenzimq10 ve ayda bir d vitamini verdi, vitaminlerin katkısını görüyor gibiyim yorgunluk ve halsizliğim azaldı. Bir arkadaş daha bahsetmişti, qenzim q10 hücre içinde yaşlanmanın etkilerini azaltıyormuş, biraz pahalı ama inşallah sonuç verir. Bir dahaki ay yumoş toplatma işlemine başlayacağım.
Ensu arı sütünü ham haliyle alıyordun değil mi? Küçük tüpte donmuş yağ gibi bir şey. Aktar nohut büyüklüğünde dil altına bırakmamı istedi, inş. faydasını görürüm.
Kendinize iyi bakın, mutluluğunuzu ve üzüntünüzü paylaşmaya devam edeceğim.
Ensu nasılsın arkadaşım
Hayırlı olsun acmilam inşallah 9 ay boyunca içeride kalıp evlat olsunlar en en en icten şekilde dualarım sen ve sonuç bekleyen tüm arkadaslarla.
Amin canimm rabbim isteyen dileyen herkese tattirsin inşallah
Bize gelince 1.5 aydır geçmeyen bacak arası agrim vardı ki hala var bağlar zorlanmis prenseste kafayı dayamis oyüzden artiyormus magnezyum desteği verdi inşallah geçer corabimi giyemiyorum o derece zordayim . Onun haricinde minnak şükürler olsun ki iyi 670 gr olmuş 1 hafta önden gidiyor maşallah haftaya 6 aylık oluyoruz allahın izniyle her daim dilimde duasiniz canim arkadaşlarım sevgilerimi gönderiyoruz minnagimla
Merhaba, d vitamini ayda bir iğne gibi serumu içiliyor, q enzimq10 200 mg. günde 3 kez yemeklerden sonra, omega 3 950 günde 1 kez ve ayda bir dodeks iğne yaptırıyorum. Arı sütü saf haliyle sabah aç karna nohut büyüklüğünde dil altına alarak kullanıyorum. Halsizlik ve enerji konusunda olumlu etkilerini gördüm. Folikül kısmını da önümüzdeki ay göreceğim.Merhaba arkadaşım, d vitamini ve arı sütünü hangi aralıklarla alıyorsun? yani hepsini hergün mü alıyorsun acaba ..bilgi verirsen sevinirim..başka kullanan arkadaşlarımda yanıtlarsa sevinirim..teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?