Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ah ensucum ne dayaniklisin canim buna ramen dimdik ayakta olman beni okadar motive ediyorki cani gönülden diliyorum bu cilen bitsin ve allah hayirlimi hayirli bir evlat nasip etsin o güzel gönlüne güzel arkadasim benim

sağol canımm sizlerin yazılarını okuyunca kafamda dağılıyor iyi geliyorsunuz bana.. hepimiz aynıyız aslında buda bizim sınavımız belkide canım Allah daha kötü sınavlar yaşatmasın yinede halimize şükrediyorum..
bebişlerimiz gelince bunları unutup gülüp geçeceğiz canım.. seni bekliyorum merakla, Sara'yı ve bebeklerveyi bekliyorum.. wish duyguyu bekliyorum.. inişallah hepsi güzel gelecek..

sağol canım inşallah hep beraber kavuşacağız, filminin temiz çıkmasına senin adına sevindim, banada son tedavide kesit atılmıştı faydası oluyor..
evet cnm ham haliyle kullanmıştım, küçük kutuda yağ gibi aynen dediği kadar kullanıyorsun..inş şifasını görürsün..
görüşmek üzere..

çok haklısın canım o doktordada merkezdede ters giden bişeyler var çok başarılı bir merkez değil aret hastalarında hamiş kalanda çook yok yani tammam emr karateklioğlu iyi bir doktor onun tedavisiyle çok hamiş varr..bakalım canımcığım ilerde zaman neyi göstercek inş madi yönden daha hazır oluruda merkez değiştirebiliriz..

inşallah hepimiz anne olacaz inanıyorum ensucum ama test günü yaklaştıkçada korkmuyor değilim

kızlar bişey soracam kaç gündür göğüslerime el değmiyodu şişlikten ama bugün o kadar şiş değiller acaba bu bebeklerimin benimle olmadığınımı gösteriyo sizin tedavilerinizde nasıldı bu durum

canim insalah bebislerin seninledir hepimizinkiler tutsun insalah ama bende en ufak bir belirti yok zaten kendimi iyice hazirladim ama yinede cok zoruma gidiyor

canim insalah bebislerin seninledir hepimizinkiler tutsun insalah ama bende en ufak bir belirti yok zaten kendimi iyice hazirladim ama yinede cok zoruma gidiyor
Arkadaşlar, herkeste ve her gebelikte belirtiler farklı farklıdır. Negatife odaklanmayın lütfen. Sadece kaderde kısmette ne varsa onu yaşamakta olduğunuzu ve bu konuda çaresiz olduğumuzu düşünün lütfen. Ne gelirse eyvallah demekten başka ne yazıkki yapabileceğimiz bir şey yok. Bu bir ceza da değil, neden diye düşünmek de işe yaramaz. Bu bizim sınavımız. O yüzden kaderini sev, belki de en güzeli seninkisidir. :)

kötü düşünme canım hele kötüyü hiç çağırma hep iyi düşün düşünelim ki iyi olsun herşey güzel olacak ben belirti aramıyorum zaten ama kaç gündür şişlikten el değdiremiyodum bugün yumuşamışlar ondan merak ettim ama belki ilaçların oyunudur inşalah da öyledir

ne güzel yazmışsın canım son cümleni çok sevdim O yüzden kaderini sev, belki de en güzeli seninkisidir.

Ensu nasılsın arkadaşım
Alaradan öğrendim çok üzüldüm ..Kendim hamile kalmış kadar sevinmiştim sana ,bu durumu da o kadar üzüldüm
Rabbim böyle uygun gördü senin için hayırlı böyleymiş diyecek yok canım .Topiği çok okuyamadım ama baya telaş var topik de ne güzel..Zanork taşınıyomuş ..W.Duygu, sara, bebeklerve test bekliyor sanırım .Rabbim inşallahhhhhhh yüzlerini güldürsün .Gülneva Alara Zanork w duygu sara bebeklerve ümmügülsüm cmas güzbahar neveser duava selcankerem hepinizi öpüyorum . Adını yazamadığım diğer arkadaşlar ve yenı topikdaşlarıma en kısa sürede bol bol yumurtlar ve bebişler diliyorum ummadıkları anda gelsin cennet kokuları inşallah.

Stress yok canim pozitif dùsùn cekim yasasi umutma canim biluyorum demesi kolay da uygulamasi zor ama gercek bu hadi bakalim su andan itibaren hamilesin bak göbüsde büyümüş masallah tatli hamile seni

Canim cok sagol sorun yok adimizi yazmasanda biliyorumki iyi dileklerin hepimiz icin sagol varol canim allah sanada hayirlisini nasip etsin öptüm canim

Aksam hic uyuyamiyorum vücüdüm cayir cayir yaniyo ne yapsam sasirdim bugünde karnimda gaz var hakimiza hayirlisi canim herkese tam gaz veriyorum ama kendim bir türlü sakinlesemiyorum neyse yinede hamileligim iyi gidiyo diyeyim ayyy pozitif olmak lazim

çok sağol canım inşallah sende ummadığın anda bebeğine kavuşursun

Stress yok canim pozitif dùsùn cekim yasasi umutma canim biluyorum demesi kolay da uygulamasi zor ama gercek bu hadi bakalim su andan itibaren hamilesin bak göbüsde büyümüş masallah tatli hamile seni

ayyyy ne güzel yazmışsın canım hamileyim dimi böyle düşünmek bile güzel iyiki varsınız

sende pozitif ol bakayım unutma sende hamilesin bu hafta sonuna kadar hepimizin hamileliği tescillenecek inşallah sıradada diğer arkadaşlarımız gelecek

Aynen sekerim pozitif bir halde bekliyorum hayirlisi hepimizi gelsin bulsun canim

Canim daha minicik seyler anca mikroskopla gorunuyo nasil belirti versin sana annesi sabret anlimiza yazildiysa bize tutunmak icin cirpiniyorlardir herseye gaziriz zaten hayirlisi canim allah hayirli kilip öyle anlimiza yazsin

Merhaba arkadaşım, d vitamini ve arı sütünü hangi aralıklarla alıyorsun? yani hepsini hergün mü alıyorsun acaba ..bilgi verirsen sevinirim..başka kullanan arkadaşlarımda yanıtlarsa sevinirim..teşekkürler.

canım ya nerelerdesin özletme kendini çok oldu yazmayalı burakadar arayı açma özletiyorsun kendini..
sağol hayatım ne yazıkki kabullenmek zorundayım.. biraz ara verip aralıkta yeni tedavi startı vereceğim..
bakalım inşallah ozaman herşey yolunda gider..
sen nasılsın canım iyimisin herşey yolunda dimi. çok öptüm

sağol canım benim Amin, Allah dualarını kabul etsin.. kendine ve bebişimize çok iyi bak.. öptümm

artık bizim vücutlarımız tedavi ola ola hormon ilaçlarına alıştı cnm o yüzden belirti oluşmuyor.. bebişlerin seninle gönlünü ferah tut..

Merhaba, d vitamini ayda bir iğne gibi serumu içiliyor, q enzimq10 200 mg. günde 3 kez yemeklerden sonra, omega 3 950 günde 1 kez ve ayda bir dodeks iğne yaptırıyorum. Arı sütü saf haliyle sabah aç karna nohut büyüklüğünde dil altına alarak kullanıyorum. Halsizlik ve enerji konusunda olumlu etkilerini gördüm. Folikül kısmını da önümüzdeki ay göreceğim.
Sağlık sıhhatle bebişlerimize kavuşmak dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…