Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim tesekkur ederim guzel dileklerin icin ayri ayri yazmasakta biz burda bir butunuz hepberaber uzulup hepberaber mutlu oluyoruz yuce rabbim en kisa zamanda yuregi evlat hasretiyle yanan herkese saglikli evlatlar masip etsin indallah

Günaydın arkadaşlar,
cumartesi yumurta izleme seansım pek iyi geçmedi, size iki adet yumurta var demiştim, artık 1 adet var maalesef. Diğer yumurta 7mm. de kaldı, hayırlısı diyorum artık, yüzdeliğe vurursak bu işi %1 şansa düştü. Ama olsun çok sorun yapmıyorum. Bütün bu olayların içinde beni mutlu eden gelişmeler de oldu :) sol yumurtalığımda yetmezlik vardı, 2 tane de onda yumurta tespit edildi, pardon folikül. Ama en azından tekrar canlanabileceğini anladım. Bu beni çok mutlu etti.
Bu gün yine kontrolüm var, Salı günü dediğim OPU çarşambaya alındı. Beni ciddi anlamda şartlar zorluyor, herşeyin hayırlısı dedim başka bişey diyemiyorum.
Bu arada akrabalarımdan hiç de olumlu destek göremiyorum, gereksiz bir deneme olarak değerlendiriyorlar.
Tüm desteğimi eşimden ve sizden alıyorum arkadaşlar, imkansızı olumluya çeviren Allahım hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün inşallah.

kızlar olmadı yine yumoşum dölenmemiş haakımda hayırlsı buymuş..tüp bebeklede şansım azaldığını anlamış oldun..çook üzgünüm ama ağlayamıyorum..
canım çok üzüldüm ama umudunu yitirme,gün doğmadan neler doğar..kendini bir kaç ay dinlenmeye al..bu arada antioksidanlarla destekle bu arada inşallah allah yardım eder para konusunuda halledersiniz..zaman bizler için çok önemli biliyorum ama bir kaç ay hazırlanıp öyle başlamak daha iyi olucaktır..Allah olmucak duayı ettirmezmiş..benim ilk denememde yumurtam bile olmadı yarım kaldı..ikincide yumurta oldu ama bölünmedi kalitesizdi transfer dışında kaldık..şimdi antioksidanlar vitaminlerle yeniden hazırlanıyorum..umudunu kaybetme lütfen..sadece kendine biraz zaman ver..

Kızlar günaydın haftasonu yogun ve bol çalışmalı gecti bugün dinlenme günüm :) gülnevacığım geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim umudunu kaybetme muhakkak bı hayır vardır diyorum sara bebeklerve ve wishduygu hamilelerimizzzzz nasıllarrr

Msjı tamamlayanadan gönderdi zanork cumev bulmuşşsun gözün aydınnnnn bebişimizin evi de hazır ohhh şahaneee ensucum buluşma organizasyonu varsa ben de ben de bendeeeeeeeeee gelicemmmmm :) alara cım msjları hızlı taradım sen ne alemdesin hepinizi özledim ve kocaman öpüyorumm msjları dikkatle dönüp okuyacağım atladığım varsa affola bu arada Ata mızı saygıyla veözlemle anıyorum..

Günaydın arkafasım diğer yumurtan inşallh atak yapar yapmazsada ihtiyacın olan tek taş sağlıklı olsun yeter canım bak en azından sol da yetmezlık hallolmuş gibi mucizler sınır tanımaz umarım carsamba güzel haberletle dolu olur

sağol canımcığım bakalım umudumuzu yitirmedik önümüze bakıyoruz şimdi beklenen adet biran önce gelsin istiyorum..fazla ara vermek istemiyorum çünkü benim yazın yumoşlar olmuyor kışı deyerlendirmem gerek..sen takviye neler kullanıyorsun canım..

Acmilacımmm umarım bunlar belirtikerdir biliyorum belirti aramak yanlış ama inşallh öyledir güzel olacak güzelll

Allahım ne aylerse güzel eyler olmamasında vardır bir hikmet deyip sabırla bekliyoruz sıramızı..Rabim inş çok bbekletmeden göndersin meleklerimizi..

Allahım ne aylerse güzel eyler olmamasında vardır bir hikmet deyip sabırla bekliyoruz sıramızı..Rabim inş çok bbekletmeden göndersin meleklerimizi..
Amin arkadasım bize düşen bol sabır ve dua ve bize yazılmış olmasını dilemek hepimiz meleklerimize kavusacagız ben bu savascı grubun basarıya ulasacağına inanıyorum yeter ki ol desin..,

canım tek taşın sana sağlıklı bebiş olsun inş..riskeleri göze alarak başlıyoruz tedavilerimize yapıcak bişey yok ama yüzde bir değil şansın iyi düşünelim şimdi inş opu güzel geçsin toplansın 1 kalite olarak dölnesin bölünsün canım..

Canım herşeyin hayırlısı olsun. Bak hep benimde 1 folikül alınıp dölleniyorrrr.inşallah seninde folikülün güzelce döllenir

Arkadaşım, rakamlara takılma. Olacaksa olacak zaten. Olmayacaksa yumurtalıklarından folikül aksa olmayacak.
Akrabalarını da takma kafana. İnsanlar yorum yaparken kendilerini ifade ediyor. Neyin ne zaman kısmet olacağını kimse bilemez. İmkanın varsa, doktorun da denemeye değer buluyorsa (olmazsa onu da değiştirebilirsin) çabandan vazgeçme. Rabbim en kısa zamanda seni evladına kavuşturup yüreğini ferahlatsın inşallah...

Trombofili paneli ile anlaşılabiliyor. Bu konuda yine en tecrübelimiz Ensu. Tüp doktorun yönlendirmiyorsa bir hematologdan da yardım isteyebilirsin.
Teşekkürler, benim doktorum bu konuda birşey söylemedi. Belki de ilk denemem diye. Ama verdiği ilaçlarda Coraspin var. Sanırım önlem amaçlı. Başka bir yerde test yaptırsam mı acaba? Ya da zaten bunun tedavisi Coraspin de gerek var mı bilemedim. Bazen forumlar daha çok kafa karıştırıyor sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…