- 26 Haziran 2014
- 559
- 826
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.961
Canım, kendimizi toparlamalıyız, bende sürekli olumsuzluklar duyuyorum, aynı durumda bende varım, sakın ola ki kendini bırakma. Biz mecburen savaşarak bebek sahibi olacağız, Allahın izniyle inşallah olacağız. Durmak yok. En kısa zamanda toparla kendini, Allahın bir bildiği vardır elbet, belki daha da güçlenmeni istiyordur, belki daha çok emek sarfetmeni istiyordur. Birbirimize buradan da olsa destek vermeliyiz, güç toplamalıyız. Üzülüpte hormonlarını altüst etme oldumu canım benim.kızlar olmadı yine yumoşum dölenmemiş haakımda hayırlsı buymuş..tüp bebeklede şansım azaldığını anlamış oldun..çook üzgünüm ama ağlayamıyorum..
Kan pıhtılaşması olup olmadığını gösteren bier test var mı, nasıl anlaşılıyor?
Msjı tamamlayanadan gönderdi zanork cumev bulmuşşsun gözün aydınnnnn bebişimizin evi de hazır ohhh şahaneee ensucum buluşma organizasyonu varsa ben de ben de bendeeeeeeeeee gelicemmmmm :) alara cım msjları hızlı taradım sen ne alemdesin hepinizi özledim ve kocaman öpüyorumm msjları dikkatle dönüp okuyacağım atladığım varsa affola bu arada Ata mızı saygıyla veözlemle anıyorum..
İnşallah canım benim, hayırlı başlayalım haftaya, nelere olacağını Allah bilir artık.canım tek taşın sana sağlıklı bebiş olsun inş..riskeleri göze alarak başlıyoruz tedavilerimize yapıcak bişey yok ama yüzde bir değil şansın iyi düşünelim şimdi inş opu güzel geçsin toplansın 1 kalite olarak dölnesin bölünsün canım..
Zanork her zaman olduğun gibi yine moral veriyorsun, doktoru bilmem de ben denemeye değer buluyorum :) bir tane, olsun, burdaki arkadaşlarımın dediği gibi tek taşım oldu benimdeArkadaşım, rakamlara takılma. Olacaksa olacak zaten. Olmayacaksa yumurtalıklarından folikül aksa olmayacak.
Akrabalarını da takma kafana. İnsanlar yorum yaparken kendilerini ifade ediyor. Neyin ne zaman kısmet olacağını kimse bilemez. İmkanın varsa, doktorun da denemeye değer buluyorsa (olmazsa onu da değiştirebilirsin) çabandan vazgeçme. Rabbim en kısa zamanda seni evladına kavuşturup yüreğini ferahlatsın inşallah...
Teşekkür ederim.canım en güvenilir olanı 5'li trombofili paneli testi.. bunda tam sonuç alıyorsun. benimde preferik kan testlerim temiz çıkmıştı ama trombofili paneli testimde pıhtı sorunum olduğu anlaşılmıştı..
trombofili paneli dersin yaptırırken ama içerikleri şunlar olsun.
MTHFR C677
MTHFR A1298C
Faktör V Leiden G1691A
Faktör II Protrombin G20210A
PAI-1 (4G / 5G)
Canım merhaba. Benim yarın 9.30 da opum var. Allah'ın izniyle güzel geçecek inşallah.Msjı tamamlayanadan gönderdi zanork cumev bulmuşşsun gözün aydınnnnn bebişimizin evi de hazır ohhh şahaneee ensucum buluşma organizasyonu varsa ben de ben de bendeeeeeeeeee gelicemmmmm :) alara cım msjları hızlı taradım sen ne alemdesin hepinizi özledim ve kocaman öpüyorumm msjları dikkatle dönüp okuyacağım atladığım varsa affola bu arada Ata mızı saygıyla veözlemle anıyorum..
Canım merhaba. Benim yarın 9.30 da opum var. Allah'ın izniyle güzel geçecek inşallah.
İnşallah güzel haberlerle çıkarsın OPU'dan, dualarımız seninle canım, sonrada sırada ben varım :) Çarşamba da benim OPU zamanıArkadaşlar merhaba.yarın 9.30 da opum var. Dualarınızı bekliyorum. Yarın aynı zamanda canım eşimle 4. Yılımız. Evlilik yıldönümümüz. Inşallah uğurlu gelir
Teşekkürler, benim doktorum bu konuda birşey söylemedi. Belki de ilk denemem diye. Ama verdiği ilaçlarda Coraspin var. Sanırım önlem amaçlı. Başka bir yerde test yaptırsam mı acaba? Ya da zaten bunun tedavisi Coraspin de gerek var mı bilemedim. Bazen forumlar daha çok kafa karıştırıyor sanırım:)
Arkadaşlar merhaba.yarın 9.30 da opum var. Dualarınızı bekliyorum. Yarın aynı zamanda canım eşimle 4. Yılımız. Evlilik yıldönümümüz. Inşallah uğurlu gelir
kötü bi güne uyandım kızlar evin önündeki park halindeki arabama gece vurmuşlar sinir oldum.
sabah baktım arabanın yan tarafı tamamen parçalanmış içeri girmiş kaskodan yapılacak ama hasar kaydı oluşacağı için kötü oldum artık yapacak bişey yok can sağlığı olsun demekten başka.
İnşallah güzel haberlerle çıkarsın OPU'dan, dualarımız seninle canım, sonrada sırada ben varım :) Çarşamba da benim OPU zamanı
Ooooyyyy maşallahhh içini ferah tut canım çok güzel gecmesini diliyorum dua ediyorum öncelikle senin için...ve sonra hepimiz için..,Canım merhaba. Benim yarın 9.30 da opum var. Allah'ın izniyle güzel geçecek inşallah.
Canın sağolsun tatlım ya içinde sen de olsaydın allah korumus edyalar yenilenir yenisi gelirrr hiççç sıkma canını....kötü bi güne uyandım kızlar evin önündeki park halindeki arabama gece vurmuşlar sinir oldum.
sabah baktım arabanın yan tarafı tamamen parçalanmış içeri girmiş kaskodan yapılacak ama hasar kaydı oluşacağı için kötü oldum artık yapacak bişey yok can sağlığı olsun demekten başka.
Geçmiş olsun arkadaşım. "Nazara mı geldi?" dedim okuyunca. Pek takılmam nazar konusuna ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?