Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar olmadı yine yumoşum dölenmemiş haakımda hayırlsı buymuş..tüp bebeklede şansım azaldığını anlamış oldun..çook üzgünüm ama ağlayamıyorum..
Canım, kendimizi toparlamalıyız, bende sürekli olumsuzluklar duyuyorum, aynı durumda bende varım, sakın ola ki kendini bırakma. Biz mecburen savaşarak bebek sahibi olacağız, Allahın izniyle inşallah olacağız. Durmak yok. En kısa zamanda toparla kendini, Allahın bir bildiği vardır elbet, belki daha da güçlenmeni istiyordur, belki daha çok emek sarfetmeni istiyordur. Birbirimize buradan da olsa destek vermeliyiz, güç toplamalıyız. Üzülüpte hormonlarını altüst etme oldumu canım benim.

Kan pıhtılaşması olup olmadığını gösteren bier test var mı, nasıl anlaşılıyor?

canım en güvenilir olanı 5'li trombofili paneli testi.. bunda tam sonuç alıyorsun. benimde preferik kan testlerim temiz çıkmıştı ama trombofili paneli testimde pıhtı sorunum olduğu anlaşılmıştı..

trombofili paneli dersin yaptırırken ama içerikleri şunlar olsun.
MTHFR C677
MTHFR A1298C
Faktör V Leiden G1691A
Faktör II Protrombin G20210A
PAI-1 (4G / 5G)

:) canım merhaba
organizasyon yok canım wish duygu ve lulinda levente yakınmış kahve içmekten bahsetmişler bende banada yakın peşinize eklenirim yazmıştım öyle bir şey olursa senide haberdar ederiz cnm.:)))

İnşallah canım benim, hayırlı başlayalım haftaya, nelere olacağını Allah bilir artık.

Zanork her zaman olduğun gibi yine moral veriyorsun, doktoru bilmem de ben denemeye değer buluyorum :) bir tane, olsun, burdaki arkadaşlarımın dediği gibi tek taşım oldu benimde çok şükür, oda olmayabilirdi yani

Teşekkür ederim.

Canım merhaba. Benim yarın 9.30 da opum var. Allah'ın izniyle güzel geçecek inşallah.

kötü bi güne uyandım kızlar evin önündeki park halindeki arabama gece vurmuşlar sinir oldum.
sabah baktım arabanın yan tarafı tamamen parçalanmış içeri girmiş kaskodan yapılacak ama hasar kaydı oluşacağı için kötü oldum artık yapacak bişey yok can sağlığı olsun demekten başka.

Arkadaşlar merhaba.yarın 9.30 da opum var. Dualarınızı bekliyorum. Yarın aynı zamanda canım eşimle 4. Yılımız. Evlilik yıldönümümüz. Inşallah uğurlu gelir
İnşallah güzel haberlerle çıkarsın OPU'dan, dualarımız seninle canım, sonrada sırada ben varım :) Çarşamba da benim OPU zamanı

Coraspin sadece hafif durumlarda veya tedbir amaçlı kullanılıyor. İki ilaç grubuyla tedavi imkanı var, onlardan birisi gebeliğe zarar verdiği için korunmak gerekiyor. Ayrıca genetik durumlarda ömür boyu ilaç kullanmak gerekebiliyor. Tüm bunları doktorun belirlemesi daha uygun. Çok basit bir olay değil yani. Aslında rutin olarak hepimizden istenmesi gerektiğini düşünüyorum. Sorun yoksa ne ala ama varsa, tedbiri alınmalı...

Arkadaşlar merhaba.yarın 9.30 da opum var. Dualarınızı bekliyorum. Yarın aynı zamanda canım eşimle 4. Yılımız. Evlilik yıldönümümüz. Inşallah uğurlu gelir

Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah güzel bir yıldönümü hediyesi olur size. Seneye de çocuklarınızla birlikte kutlarsınız...

Geçmiş olsun arkadaşım. "Nazara mı geldi?" dedim okuyunca. Pek takılmam nazar konusuna ama...

Canın sağolsun tatlım ya içinde sen de olsaydın allah korumus edyalar yenilenir yenisi gelirrr hiççç sıkma canını....

Geçmiş olsun arkadaşım. "Nazara mı geldi?" dedim okuyunca. Pek takılmam nazar konusuna ama...

sağol canım, pek nazarlık halimde yok gerçi son günlerde her konuda dökülüyorum..
sen ne yaptın cnm bahçeli evide buldunuz ne güzel nezaman taşıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…