- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.981
Canın sağolsun tatlım ya içinde sen de olsaydın allah korumus edyalar yenilenir yenisi gelirrr hiççç sıkma canını....
pıhtılaşma için çok farklı kan testleri var .mesela mthfr 1298 ve ya 677Kan pıhtılaşması olup olmadığını gösteren bier test var mı, nasıl anlaşılıyor?
Canımmmm ne güzel bir haberbu işte yeni tedavi ve umarım son tedavi olur..heyecan yap bol bol...genetik bozukluksa muhtemelen pgt önerecektir semra hnm memorial o kadar içine siniyor ki bu yazdıklarından sonra tek tek herseyle ilgikeniyorlar ..nur hnm ayrılmış göztepe medical e gecmiş sanırım kimle düşünüyorsun tedaviyi ekip dr u olarak ensu cumzaten bu günlerde bi terslik vardı üstümde her pazar kültür ünv de derse gidiyorum dün şirinlerde neredeyse kaza yapacaktım son anda atlatmıştım demekki olacağı varmış.. sağol hayatım bende cana gelmesinde diyorum artık anlık can sıkıntısı oluşsun daha kötüsü olmasında.
sen nasılsın canım, benim genetik sonucum çıkmış doktor yücel bey aradı kromozon bozukluğu varmış, spermdenmi yumurtadanmı kromozon bozukluğu var onu genetik doktoruna randevu verdiler perşemebe hastaneye gidip öğrenecekmişim. semra hanım ona göre farklı bi protokol uygulayacakmış bakalım ne olacak göreceğiz.. birde aralıkta tedaviye başlamamı söyledi doktor banada uyar dedim.. bişeyde kalmadı aralığa heyecan yaptım..
Kızlar günaydın haftasonu yogun ve bol çalışmalı gecti bugün dinlenme günüm :) gülnevacığım geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim umudunu kaybetme muhakkak bı hayır vardır diyorum sara bebeklerve ve wishduygu hamilelerimizzzzz nasıllarrr
Arkadaşlar merhaba.yarın 9.30 da opum var. Dualarınızı bekliyorum. Yarın aynı zamanda canım eşimle 4. Yılımız. Evlilik yıldönümümüz. Inşallah uğurlu gelir
kötü bi güne uyandım kızlar evin önündeki park halindeki arabama gece vurmuşlar sinir oldum.
sabah baktım arabanın yan tarafı tamamen parçalanmış içeri girmiş kaskodan yapılacak ama hasar kaydı oluşacağı için kötü oldum artık yapacak bişey yok can sağlığı olsun demekten başka.
zaten bu günlerde bi terslik vardı üstümde her pazar kültür ünv de derse gidiyorum dün şirinlerde neredeyse kaza yapacaktım son anda atlatmıştım demekki olacağı varmış.. sağol hayatım bende cana gelmesinde diyorum artık anlık can sıkıntısı oluşsun daha kötüsü olmasında.
sen nasılsın canım, benim genetik sonucum çıkmış doktor yücel bey aradı kromozon bozukluğu varmış, spermdenmi yumurtadanmı kromozon bozukluğu var onu genetik doktoruna randevu verdiler perşemebe hastaneye gidip öğrenecekmişim. semra hanım ona göre farklı bi protokol uygulayacakmış bakalım ne olacak göreceğiz.. birde aralıkta tedaviye başlamamı söyledi doktor banada uyar dedim.. bişeyde kalmadı aralığa heyecan yaptım..
canım yarın büyük gün evde iidrar testi yapmadınmı hiç..ben 9 günde başlardım idrardan bakmaya..yarın Allahın izniyle güzel haberle vericen bizlere..inş hislerim beni yanıltmaz..inşallah yarın hamileliğim tescillenir canım
inşallah herşey sorunsuz gönlünce geçer canım
geçmiş olsun ensucum cana gelen mala gelsin derler canın sağolsun
sorunun tespitide önemli bundan sonra daha emin adımlarla yoluna devam edersin canım
ensucum bişey soracam biz eşimle kromozom analizi yaptırmıştık gen testiyle ve şükür bir sorun çıkmamıştı ama embriyolarda oluşan kromozom bozukluğunun bu testle anlaşılması mümkünmü yoksa bu başka bir testlemi anlaşılıyo
canım bu hastane süper ya herşeyin nedenini buluyorlar senin emriyona pgt midir nedir yapılmamışmıydı transfer öncesi canım..birdaki tedavinde inş kavuşursun sağlıklı bir şekilde bebğine...zaten bu günlerde bi terslik vardı üstümde her pazar kültür ünv de derse gidiyorum dün şirinlerde neredeyse kaza yapacaktım son anda atlatmıştım demekki olacağı varmış.. sağol hayatım bende cana gelmesinde diyorum artık anlık can sıkıntısı oluşsun daha kötüsü olmasında.
canım yarın büyük gün evde iidrar testi yapmadınmı hiç..ben 9 günde başlardım idrardan bakmaya..yarın Allahın izniyle güzel haberle vericen bizlere..inş hislerim beni yanıltmaz..
sana beşinci günü transferi yapılmamışmıydı canım bugün gitsende belli olur aslında kandan..aaa nasıl heycan yaptım şimdi kendim beklermiş gibi yarın büyük gün..inşallah canım inşallah yanılmıyosundur
sana beşinci günü transferi yapılmamışmıydı canım bugün gitsende belli olur aslında kandan..aaa nasıl heycan yaptım şimdi kendim beklermiş gibi yarın büyük gün..
hakında hayırlısı olsun canım sabrına hayran kaldım şimdiye kadar on kere idrardan bakmıştım ben..beşinci gün transferi canım ama test günü yarın 10.gün yarın ya o yüzden yarına bişey kalmadı yarın sabah yaptıracam testi hayırlısı olsun inşallah
hakında hayırlısı olsun canım sabrına hayran kaldım şimdiye kadar on kere idrardan bakmıştım ben..
Lulinda histeroskopi ve genetik vb. 3-4 başarısız sonuç sonrası yapılmasını tercih ettikleri standarta almadıkları tetkikleri 2. deneme öncesi yaptıranlardanım. Ben yaptıralı 1.5 yıldan fazla oldu. Beşiktaş'ta yaptırmıştım. 300-400 Usd civarıydı sanırım. Geçen zamanlarda ısrarlarım sonucu Ensu eski doktoruna yaptırayım mı diye sormuştu ama kabul ettirememişti maalesef. Yeni yerde yaptırdı. Bu nedenle en güncel fiyat ve yer bilgisi kesinlikle ondadır. Sen ve eşin için kromozom analizi ve trombifili paneli (açılımlarına bakmak lazım yanımda yok Faktor V MTFR vb.) yapılabilecekler arasında. Heterozigot, homozigot, taşıyıcı, mutant vb. sonuçlara göre pıhtılaşmayı anlıyorlar. Ben ayrıca kandan CD56 Natural Killer (CD45-14) testi de yaptırdım. (Ayrıca patolojik olarak yapılanı da var aslında)
Bunların dışında bir de transfer öncesinde daha detaylı olması için APTT testi yaptırmak için hematolog arayışına giriyordum ki kayınpederimin bypassı sonra da baskılandığı için hız verilen transfer süreci nedeniyle akışa bıraktım malum. Ama şu vefat eden anne işini falan da okuyunca bebek işi olsun olmasın, tüp bebek doktorumun değil hematolog doktoruna göre pıhtılaşmaya dair bilgilenmek ve gerekiyorsa tedavi edilmek istiyorum. Aynı zamanda lenfosit subset analizini de hematolog ile ilerleteceğim. Pıhtılışma derecesinden çok dağılımı da önemli. Bu anlamda her iki analiz de önemli bence.
Bir iki doktor adı not almıştım daha detaylı arayacağım henüz beklemedeyim, transfer gerçekleşti malum :)
ensu sen hematolog ile görüştün mü? sende homozigot du yanlış hatırlamıyorsam? mesela clexane-heparin vs. kaç doz vuruluyordun? kim belirlemişti? Benim ki heterozigot taşıyıcı olduğundan hafif derecelendirdiydi doktor. Ve clexane 2000/0.2 ml vuruluyorum.
tamam canımcığım yarın güzel haberler gelicek Allahında izniyle..idrara hemen yansımayabilir buda moralimi bozar benim ilk hamileliğimde değerim 356 çıkmıştı o zaman bile idrarda çok ince bir çizgi belirmişti düşün o yüzden idrar testi yapmıyorum
tamam canımcığım yarın güzel haberler gelicek Allahında izniyle..
Canımmmm ne güzel bir haberbu işte yeni tedavi ve umarım son tedavi olur..heyecan yap bol bol...genetik bozukluksa muhtemelen pgt önerecektir semra hnm memorial o kadar içine siniyor ki bu yazdıklarından sonra tek tek herseyle ilgikeniyorlar ..nur hnm ayrılmış göztepe medical e gecmiş sanırım kimle düşünüyorsun tedaviyi ekip dr u olarak ensu cum
inşallah yarın hamileliğim tescillenir canım
inşallah herşey sorunsuz gönlünce geçer canım
geçmiş olsun ensucum cana gelen mala gelsin derler canın sağolsun
sorunun tespitide önemli bundan sonra daha emin adımlarla yoluna devam edersin canım
ensucum bişey soracam biz eşimle kromozom analizi yaptırmıştık gen testiyle ve şükür bir sorun çıkmamıştı ama embriyolarda oluşan kromozom bozukluğunun bu testle anlaşılması mümkünmü yoksa bu başka bir testlemi anlaşılıyo
canım bu hastane süper ya herşeyin nedenini buluyorlar senin emriyona pgt midir nedir yapılmamışmıydı transfer öncesi canım..birdaki tedavinde inş kavuşursun sağlıklı bir şekilde bebğine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?