- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.021
Yüreğinin götürdüğü yere git demişler için kime ısınırsa onu seçersin canım hande hnm benim transferimi yapmıştı cok güleryüzlü ve pozitif bir havası vardı o kadar sıkısıklıgımda bile transfer sırasında ortamın cok neşeli oldugunu hatırlıyorum .benim embriyolarada pgt yapılmıştı biliyorsun normal çıkan bir tanesi transfer edilmişti ama tutmadı...yine de pgt iyi bir secenek baştan sorunluysa elenmesi en azından sonraki dönemde sanki daha az üzer insanı gibi geliyor bakalım dr ne dyecek görüşmede?pgt iki tane ilerleyen olduğu için yapılmadı canım onu konuştuk ama tedavim iptal olmasın diye istememiştim, sayı az adamlar kötü dese bile transfer edin derdim.. bugün doktorda onu dedi pgt de iyi çıkıpda tutunmayanda çok oluyor oda bi garanti değil o yüzden yine ne döllenirse transfer yoluna gideceğim.. bakalım genetik doktoru başka bir şey önerecekmi anlatırım size..
Canımmm demek pıt pıtları duydunDuygucugum Iyiyim sukurler olsun.. Kil payi kurtuldum canim. Tesekkur ederim. Bugun kalp atisini dinledim....Bebegimi ( bana gore bebek doktoruma gore daha kese...) her gordugumde hepinize dua ediyorum..
Sizlerinde guzel haberlerinizi bekliyorum...
Darisi hepinizin basina....Yüreğinin götürdüğü yere git demişler için kime ısınırsa onu seçersin canım hande hnm benim transferimi yapmıştı cok güleryüzlü ve pozitif bir havası vardı o kadar sıkısıklıgımda bile transfer sırasında ortamın cok neşeli oldugunu hatırlıyorum .benim embriyolarada pgt yapılmıştı biliyorsun normal çıkan bir tanesi transfer edilmişti ama tutmadı...yine de pgt iyi bir secenek baştan sorunluysa elenmesi en azından sonraki dönemde sanki daha az üzer insanı gibi geliyor bakalım dr ne dyecek görüşmede?
Canımmm demek pıt pıtları duydunDünyanın en güzel sesi olmalı...maşallah tekrardan....
Aminnnnn canım arkadasım bize de sık sık dua et olur mu ..size iyi bak canım öperimDarisi hepinizin basina....
Duyguuu heyecan var mı heyecann 14 üne bişiciikk kalmadı yatcaz kalkcazz yatcaz kalkcazzz (x2) hooppp ordayız..Vallahi olacağı varsa olur diyorum ama ne olur ne olmaz dikkat etmeli... Verilmiş sadakan varmış. Lütfen çok dikkat et size :) Bugün ne mutlu günmüş... Elbette pamuk şekeri bebek o hamile olduğunu anladığında kadınlar ne diyor o bayıldığım Türk filmlerinde "bir bebeğimiz olacak" öyle demeye devam :)
En güzel melodin içinde coşkuyla büyüsün... Sağlıkla doğup ciyaklasın :) Kızın olursa belki Melodi koyarsın adını :))))))
Yüreğinin götürdüğü yere git demişler için kime ısınırsa onu seçersin canım hande hnm benim transferimi yapmıştı cok güleryüzlü ve pozitif bir havası vardı o kadar sıkısıklıgımda bile transfer sırasında ortamın cok neşeli oldugunu hatırlıyorum .benim embriyolarada pgt yapılmıştı biliyorsun normal çıkan bir tanesi transfer edilmişti ama tutmadı...yine de pgt iyi bir secenek baştan sorunluysa elenmesi en azından sonraki dönemde sanki daha az üzer insanı gibi geliyor bakalım dr ne dyecek görüşmede?
Canımmm demek pıt pıtları duydunDünyanın en güzel sesi olmalı...maşallah tekrardan....
Arkadaşlar merhaba, Yumurta incelemeden geliyorum, son incelemeydi bugün. OPU Perşembeye ertelendi. 1 adet 18mm., 2 adet 8mm. ve 1 adet 6 mm. olmak üzere 4 folikül belirlendi ama sizde biliyorsunuz üçünün gelişimi iyi değil, bu durumda sadece 1 adet folikül için OPU olacağım.
Ve tüp bebek tedavisine ara veriyorum.
Aslında bu kararı doktorumun vermesini beklerdim ama, 1 adet yumurta ile olasılık çok düşük, bir ay sonra tekrar göbek iğneleri ile başlayacağım, o zamanda Allah kaç tane yumurta nasip ederse artık.celina1 malum ben dereyi görmeden paça sıvamıyorum, bazen de paçayı sıvıyorum ama dereyi göremiyorum hahahaha heyecandan çok rahatlama var niye bilmiyorum hissettiğim bu... Sanki üstümden ağırlık kalktı enteresan :)
leylayasemin (( niye iptal ediyorsunuz? doktorun mu sen mi istemiyorsun, moralin bozulduğu için yanlış kararlar almamak için 24 saat kuralını en azından bir uyku zamanını işlet canım. Yarın da aynı hissedip hissetmediğine bak...
zaten bu günlerde bi terslik vardı üstümde her pazar kültür ünv de derse gidiyorum dün şirinlerde neredeyse kaza yapacaktım son anda atlatmıştım demekki olacağı varmış.. sağol hayatım bende cana gelmesinde diyorum artık anlık can sıkıntısı oluşsun daha kötüsü olmasında.
sen nasılsın canım, benim genetik sonucum çıkmış doktor yücel bey aradı kromozon bozukluğu varmış, spermdenmi yumurtadanmı kromozon bozukluğu var onu genetik doktoruna randevu verdiler perşemebe hastaneye gidip öğrenecekmişim. semra hanım ona göre farklı bi protokol uygulayacakmış bakalım ne olacak göreceğiz.. birde aralıkta tedaviye başlamamı söyledi doktor banada uyar dedim.. bişeyde kalmadı aralığa heyecan yaptım..
ne kadar güzel bir duygu, kalp atışı sana dünyaya inecek meleğin habercisi, çok mutlu oldum, Allah sizlere bol sağlık, bol sıhhat ve bol neşe versin.Duygucugum Iyiyim sukurler olsun.. Kil payi kurtuldum canim. Tesekkur ederim. Bugun kalp atisini dinledim....Bebegimi ( bana gore bebek doktoruma gore daha kese...) her gordugumde hepinize dua ediyorum..
İnşallah diyorum ama şimdilik benim sevincim yarıda kaldı, Allah nasip ederse birkaç ay sonra tekrar başlayacağımYadigaryadi Insallah sendende guzel haberler aliriz sevincimiz katlanarak cogalir...
Canım secenek bir opu olup o tek taşı dondurtabilirsin seçenek iki wishduygu yazmış çatlatma iğneni olup aşılama yaptırabilirsin dr un umarım bu secenekleri sunmustur şahsen ben tedaviyi bırakmak yerine bu secenekleri degerlendırırdımArkadaşlar merhaba, Yumurta incelemeden geliyorum, son incelemeydi bugün. OPU Perşembeye ertelendi. 1 adet 18mm., 2 adet 8mm. ve 1 adet 6 mm. olmak üzere 4 folikül belirlendi ama sizde biliyorsunuz üçünün gelişimi iyi değil, bu durumda sadece 1 adet folikül için OPU olacağım.
Ve tüp bebek tedavisine ara veriyorum.
celina1 malum ben dereyi görmeden paça sıvamıyorum, bazen de paçayı sıvıyorum ama dereyi göremiyorum hahahaha heyecandan çok rahatlama var niye bilmiyorum hissettiğim bu... Sanki üstümden ağırlık kalktı enteresan :)
Agırlık kalksın gıtsın dolansın bebiş olarak gelsın zıhınsel olarak rahatlaman cok güzel vucuduna ve bebişine olumlu yansır belki de bebiş tutundu sana bunları hissettirıyor kimbilirr güzel olacak güzellll
leylayasemin (( niye iptal ediyorsunuz? doktorun mu sen mi istemiyorsun, moralin bozulduğu için yanlış kararlar almamak için 24 saat kuralını en azından bir uyku zamanını işlet canım. Yarın da aynı hissedip hissetmediğine bak...
Görüşmede netleşr izleyeceğin yol canım pgt den sonra saglıksız denirse transfer işini naçizane bi daa düşün derim.tabii şu an ütopik konusuyoruz ınsallh bunlara gerek kalmaz en şahanesinden bir tedavi gecirirsinnn saglıklı embriyoların olurrr dur bakalım adım adım gidelim ama bi köşedede plan hazır dursunyaa ilk kez hande hn hakkında birinden yorum duydum.. daha öncede amerikada bir hastanenin tüp bebek ünitesinde ayrıca acıbadem, bahçeci ve alman hastanelerinin tüp bebek ünitelerinde gürev almışya o yüzden biraz o aklıma yattı aslında.. ilk onunla başlayacağım sanırım inşallah herşey yolunda gider cnm..
pgt aklımda cnm ben her durumda yine yaptıracağım ama olumsuz olsada bilerek transfer ettireceğim tabi pgt den sonra böyle bir seçeneğim olursa.
Sorunun ne oldugunu bilmende iyi, en azindan bundan sonraki yumurtalarina PGT yapilir veya, ne yapilmasi gerekiyorsa o yapilir. doktor konusunda hic takilma canim, denk gelen doktora pozitif olacak diye bak, zaten bir kac kisi ara ara takip ediyormus, sende mutlu sonuca yaklasiyorsun ensu sansin acik olsun.
ensu aynen canım bende olası hamilelikte keyfe göre ilerlemek istemiyorum niyeyse anlamazlar diye düşünüyorum :) Benim de 2 paneldeydi ama heterozigot taşıyıcı idi. Bu nedenle 0.2 başlattı bakalım, kalsın öyle. Dediğin gibi daha çok kanser ve diğer tetkiklere ağırlık veriyorlar. Bizi pek önemsemiyorlar. Acıbadem'in bir hematologu çok öne çıkmıştı. Araştırmalarıma göre paylaşırım mutlaka, sende bulursan beni bilgilendir mutlaka.
Çünkü ben tüm bu bebek işlerinin dışında migrenim için istiyorum. Enteresan bir teşhisim var kendimle ilgili. En keyifli zamanlarımda bile gelebilen migren özellikle stresli zamanlarımda daha çok tetikleniyor. Eşinden dolayı senin de malumundur. Onca östrojen vs. baş ağrıtıcı hormona ilaveten benim için her akşam kabus yaşanıyor malum... İğne bağrış çağrışı da normal zamana eklenince benim hafta da 1 olan migren atağımın neredeyse her güne çıkması gerekirdi. Bu sulandırıcılara başladığımdan beri başım ağrımıyor.... Allahım nazarlar değmesinGeçen transferde de 10 gün boyunca hiç ama hiç ağrımamıştı.
Bu nedenle bu işin peşini pek bırakmam :)
sara_28 canım sevindim normal olmasına bir de bu işlerle uğraşmamak lazım. APTT ve Lenfosit Subset Analizi için notlarım ve araştırmalarım var. Beklentim normal çıkması yönünde ama en azından işin ehli doktor yapsın isterim... Yazdıklarındaki KTÜ nedir? Onu da öğreneyim bari :)
Ensucugum cok gecmis olsun canim....Bugun bende kil payi buyuk bir kazadan kurtuldum. Tedavinin yakinda baslayacagina cok sevindim. Muhtemelen embriyolarina Pgt uygulayacaklar...
Sara insallah yarin senden gelen o harika haberle gune baslariz.
Arkadaşlar iptal etmemin sebebi zaten yumurta döllense bile transfer yapılamaz, miyom 12mm. transferi başarısız kılıyor. Madem miyom ameliyatına gireceğim, o halde iyileşme safhası esnasında tekrar yumurta toplanma meselesini de yapabilirim. Sizce daha mantıklı değil mi? Nolur fikir verin bana, bilgilerinize ihtiyacım var. Doktor bu gün bana direkt olarak sordu isterseniz iptal edebiliriz diye, çok acı ama....
Çok ama çoookk sevindim. Dünyadaki en güzel şeylerden biri. Tadını çıkar hamileliğin. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla sıhhatle.. Darısı da hepimizin başına olsun. :)Duygucugum Iyiyim sukurler olsun.. Kil payi kurtuldum canim. Tesekkur ederim. Bugun kalp atisini dinledim....Bebegimi ( bana gore bebek doktoruma gore daha kese...) her gordugumde hepinize dua ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?