Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yüreğinin götürdüğü yere git demişler için kime ısınırsa onu seçersin canım hande hnm benim transferimi yapmıştı cok güleryüzlü ve pozitif bir havası vardı o kadar sıkısıklıgımda bile transfer sırasında ortamın cok neşeli oldugunu hatırlıyorum .benim embriyolarada pgt yapılmıştı biliyorsun normal çıkan bir tanesi transfer edilmişti ama tutmadı...yine de pgt iyi bir secenek baştan sorunluysa elenmesi en azından sonraki dönemde sanki daha az üzer insanı gibi geliyor bakalım dr ne dyecek görüşmede?
Duygucugum Iyiyim sukurler olsun.. Kil payi kurtuldum canim. Tesekkur ederim. Bugun kalp atisini dinledim....Bebegimi ( bana gore bebek doktoruma gore daha kese...) her gordugumde hepinize dua ediyorum..
Sizlerinde guzel haberlerinizi bekliyorum...
Canımmm demek pıt pıtları duydunDünyanın en güzel sesi olmalı...maşallah tekrardan....

Darisi hepinizin basina....

Duyguuu heyecan var mı heyecann 14 üne bişiciikk kalmadı yatcaz kalkcazz yatcaz kalkcazzz (x2) hooppp ordayız..

Arkadaşlar merhaba, Yumurta incelemeden geliyorum, son incelemeydi bugün. OPU Perşembeye ertelendi. 1 adet 18mm., 2 adet 8mm. ve 1 adet 6 mm. olmak üzere 4 folikül belirlendi ama sizde biliyorsunuz üçünün gelişimi iyi değil, bu durumda sadece 1 adet folikül için OPU olacağım.
Ve tüp bebek tedavisine ara veriyorum.

celina1 malum ben dereyi görmeden paça sıvamıyorum, bazen de paçayı sıvıyorum ama dereyi göremiyorum hahahaha heyecandan çok rahatlama var niye bilmiyorum hissettiğim bu... Sanki üstümden ağırlık kalktı enteresan :)

leylayasemin (( niye iptal ediyorsunuz? doktorun mu sen mi istemiyorsun, moralin bozulduğu için yanlış kararlar almamak için 24 saat kuralını en azından bir uyku zamanını işlet canım. Yarın da aynı hissedip hissetmediğine bak...

yaa ilk kez hande hn hakkında birinden yorum duydum.. daha öncede amerikada bir hastanenin tüp bebek ünitesinde ayrıca acıbadem, bahçeci ve alman hastanelerinin tüp bebek ünitelerinde gürev almışya o yüzden biraz o aklıma yattı aslında.. ilk onunla başlayacağım sanırım inşallah herşey yolunda gider cnm..
pgt aklımda cnm ben her durumda yine yaptıracağım ama olumsuz olsada bilerek transfer ettireceğim tabi pgt den sonra böyle bir seçeneğim olursa.

canım 1 folikül bile olsa çok iyi neden devam etmiyorsun.. çoğumuz bir folikülün peşinden koşarak tedavilere giriyoruz..

Aslında bu kararı doktorumun vermesini beklerdim ama, 1 adet yumurta ile olasılık çok düşük, bir ay sonra tekrar göbek iğneleri ile başlayacağım, o zamanda Allah kaç tane yumurta nasip ederse artık.
bu arada embriyo transferine engel olan miyom ameliyatına gireceğim. Aslında kafam karışık, moralim çok iyi buna rağmen, sol yumurtalığım Allahımın izniyle çalışmaya başladı tekrar, bunda bal çörek otunun faydası var bence, günde en az üç kez atıyorum ağzıma.
Hepimizin hakkında hayırlısı, ama fikirlerinizi dinlemek isterim doğrusu.

Arkadaşlar iptal etmemin sebebi zaten yumurta döllense bile transfer yapılamaz, miyom 12mm. transferi başarısız kılıyor. Madem miyom ameliyatına gireceğim, o halde iyileşme safhası esnasında tekrar yumurta toplanma meselesini de yapabilirim. Sizce daha mantıklı değil mi? Nolur fikir verin bana, bilgilerinize ihtiyacım var. Doktor bu gün bana direkt olarak sordu isterseniz iptal edebiliriz diye, çok acı ama....

Sorunun ne oldugunu bilmende iyi, en azindan bundan sonraki yumurtalarina PGT yapilir veya, ne yapilmasi gerekiyorsa o yapilir. doktor konusunda hic takilma canim, denk gelen doktora pozitif olacak diye bak, zaten bir kac kisi ara ara takip ediyormus, sende mutlu sonuca yaklasiyorsun ensu sansin acik olsun.

leylayasemin karar içinden ne geliyorsa o olacaktır elbette... Ama burada 1 tane embriyoyu elde edebilmek için uğraşan o kadar çok kişi varken, daha fazlasını beklerken azına küsmek gibi geldi... Sonuna kadar da haklısın moralinin etkilenmesinde. Ama havuz yapıp biriktirmek için uğraşanların mesajlarını da okudun... EVet şansın düşük olacak belki ama her zaman 0<1'den. Şansı ertelememek lazım ama rezerv sıkıntın yoksa göz ardı edilebilir. Tabi bunun manevi yönü kadar maddi yönü de var. İhtimal bu kadar azken opu transfer vs. hem manevi hem maddi olarak hırpalayabilir.

Miyom ameliyatından bahsettin. Opun beklendiği gibi olsaydı embriyolar dondurulacak mıydı? Miyom etkisiz diye transfer mi edilecekti? Bu bence önemli. Bundan yola çıkarak eğer rezerv iyiyse, daha önce daha fazla sayıda folikül elde edildiyse ameliyat sonrası transfer olacaksa boşuna narkoz yememek bir karar olabilir. Karar vermek kolay değil, umarım hayırlısı neyse o olur.

Tüplerin açıksa bırak opuyu, çatlatma iğneni vursunlar aşılama yaptır :) en doğal olanından...

Duygucugum Iyiyim sukurler olsun.. Kil payi kurtuldum canim. Tesekkur ederim. Bugun kalp atisini dinledim....Bebegimi ( bana gore bebek doktoruma gore daha kese...) her gordugumde hepinize dua ediyorum..
ne kadar güzel bir duygu, kalp atışı sana dünyaya inecek meleğin habercisi, çok mutlu oldum, Allah sizlere bol sağlık, bol sıhhat ve bol neşe versin.

QUOTE="yadigaryadi, post: 37718860, member: 603092"]ne kadar güzel bir duygu, kalp atışı sana dünyaya inecek meleğin habercisi, çok mutlu oldum, Allah sizlere bol sağlık, bol sıhhat ve bol neşe versin.[/QUOTE]
Insallah canim, hepimize Rabbim bu duyguyu yasatsin..

Canım secenek bir opu olup o tek taşı dondurtabilirsin seçenek iki wishduygu yazmış çatlatma iğneni olup aşılama yaptırabilirsin dr un umarım bu secenekleri sunmustur şahsen ben tedaviyi bırakmak yerine bu secenekleri degerlendırırdım

Görüşmede netleşr izleyeceğin yol canım pgt den sonra saglıksız denirse transfer işini naçizane bi daa düşün derim.tabii şu an ütopik konusuyoruz ınsallh bunlara gerek kalmaz en şahanesinden bir tedavi gecirirsinnn saglıklı embriyoların olurrr dur bakalım adım adım gidelim ama bi köşedede plan hazır dursun

evet canım haklısın, bakalım bende merak içindeyim aslında.. eski yıllarda doktor konusuna çok takılırdım aynı hastanede başka doktora geçmek istesemde geçmezdim ayıp olur diye düşünürdüm, artık doktor konusunda ayıp kavramım kalmadı heran herşey her doktor değişebilir:)) inşallah canım ya hep beraberce peşpeşe güzel haberler alacağız.

KTÜ Karadeniz Teknik Üniversitesinin kısaltması canım

Ensucugum cok gecmis olsun canim....Bugun bende kil payi buyuk bir kazadan kurtuldum. Tedavinin yakinda baslayacagina cok sevindim. Muhtemelen embriyolarina Pgt uygulayacaklar...

çok geçmiş olsun canım bişey olmamasına sevindim

Sara insallah yarin senden gelen o harika haberle gune baslariz.

amin inşallah canım

Rabbim hakkında en hayırlı olan neyse ona yönlendirsin seni

Çok ama çoookk sevindim. Dünyadaki en güzel şeylerden biri. Tadını çıkar hamileliğin. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla sıhhatle.. Darısı da hepimizin başına olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…