- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.041
sağol canım, pek nazarlık halimde yok gerçi son günlerde her konuda dökülüyorum..
sen ne yaptın cnm bahçeli evide buldunuz ne güzel nezaman taşıyorsun..
Bugünümüze imkan sağlayan, yokluktan bir yaşam, bir ülke var eden, vatan yaratan, Ulu Önderim, değişmez değerim Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıklarını şükran ve minnetle anıyorum. Kalbimizin yolu bir, aklımızın yolu bir. Sonsuza dek bizimle olduğunu biliyorum. O ve tüm silah arkadaşları, bu vatan için emeği olan 7'den 70'e herkes nur içinde yatsın...
9'u 5 gece Tem'de salya sümük ağladım... İlaçların etkisiyle hatta böğürdüm. Hafta sonu çok keyifsiz anlarım oldu.(( Bir arkadaşım erken doğumla oğluna kavuşmuştu. Ayları geçti. Küvez vs. sıkıntılı süreçlerini atlattıktan sonra uzun uzun konuşalım fırsatımız yeni olmuştu. O anlattı ben gerildim, sinirlendim, üzüldüm... Gazetede de h.sonu haberi vardı oradan çıktı konu. Bebekleri karışan, annelerden birince fark edilen kabul edilemez olaylar, ama en fenası tüm bu kabul edilmez durumların dışında o bebeklerden birinin hayatını kaybeden 32 yaşında gencecik annesi... Cinnet sebebi resmen ardı ardına bu kadar şey. Arkadaşımla aynı zamanlarda aynı hastanede doğum yapmışlar sanırım. Şimdi o annelik psikolojisiyle acaba benim oğlanı da karıştırmışlar mıdır, test mi yaptırsık diyecek durumda. Kendini bilmez, her türlü cezayı hak eden insanların yaptıklarından dolayı kaç aile perişan oluyor kim bilir. Hakkımızda her şeyin hayırlısı
Göz yaşlarına inci muamelesi yapıp nadiren döken ben, bunun da verdiği gerginlikle sabah bi güzel ağladım rahatladım. A bir de dün gece iğneyi sevgilim vurdu (benim için milat milat) onu ürkütmemek için az bağırmak için kastım da kastım, bir de onun da etkisiyle sabah toplu ağlama seansım oldu sanırım :)
İyiyim şimdi :)
Duygucugum Iyiyim sukurler olsun.. Kil payi kurtuldum canim. Tesekkur ederim. Bugun kalp atisini dinledim....Bebegimi ( bana gore bebek doktoruma gore daha kese...) her gordugumde hepinize dua ediyorum..
Sizlerinde guzel haberlerinizi bekliyorum...
Cok tesekkur ederim..Sizlerden gelecek guzel haberleri bekliyorum..Dualarimdasiniz.Çok ama çoookk sevindim. Dünyadaki en güzel şeylerden biri. Tadını çıkar hamileliğin. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla sıhhatle.. Darısı da hepimizin başına olsun. :)
Cok tesekkur ederim...Opuyorum..KTÜ Karadeniz Teknik Üniversitesinin kısaltması canım
çok geçmiş olsun canım bişey olmamasına sevindim
amin inşallah canım
Rabbim hakkında en hayırlı olan neyse ona yönlendirsin seni
Selen hanım ara vermeyelim dedi. Yaş açısından vakit kaybetmeden uzun tedaviye başlayalım dedi. Sanki zaman kaybedince şansım kayboluyor gibi hissediyorum. Çok garipbir duyguymuş bu. Bu yaşıma kadar evlenmeyi de çocuk doğurmayıda istememiştim.ama çok başka bir duyguymuş şimdide anne olmak için neler vermemkiGeçmiş olsun arkadaşım. Her şey boşa gitmiş gibi hissettiğini tahmin ediyorum. Diğer taraftan, seni daha büyük üzüntülerden koruduklarını düşünüp teselli bulmanı diliyorum. İnşallah bu defa sana bebeğini getirecek olan tedavine başlarsın.
Uzun protokol yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla folikülün ilk oluşumundan itibaren kontrollü büyütülmesi için tercih ediliyor. Böylece yumurta daha dengeli gelişiyor. Ayrıca daha fazla sayıda yumurta alınması da mümkün olabiliyor. Kısa protokolde varlığı belli bir seviyeye gelmiş yumurtalara takviye yapılıyor. Dolayısıyla kalite ve sayı daha düşük kalabiliyor.
Yeni tedaviye hemen mi başlayacaksınız? Biraz beklesen daha mı iyi olurdu bünyen açısından?
Tesekkur ederim..Önce geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
İnşallah bebeğinin ağlamalarını, kahkahalarını dinleyip paylaştığını da okuruz. Sağlıkla al kucağına inşallah...
Ayrıca kalbi atmaya başladığına gör artık bir bebek o. Benliği, kişiliği, varlığı olan bir bebek. Darısı başımıza inşallah
Arkadaşlar merhaba, Yumurta incelemeden geliyorum, son incelemeydi bugün. OPU Perşembeye ertelendi. 1 adet 18mm., 2 adet 8mm. ve 1 adet 6 mm. olmak üzere 4 folikül belirlendi ama sizde biliyorsunuz üçünün gelişimi iyi değil, bu durumda sadece 1 adet folikül için OPU olacağım.
Ve tüp bebek tedavisine ara veriyorum.
Aslında bu kararı doktorumun vermesini beklerdim ama, 1 adet yumurta ile olasılık çok düşük, bir ay sonra tekrar göbek iğneleri ile başlayacağım, o zamanda Allah kaç tane yumurta nasip ederse artık.
bu arada embriyo transferine engel olan miyom ameliyatına gireceğim. Aslında kafam karışık, moralim çok iyi buna rağmen, sol yumurtalığım Allahımın izniyle çalışmaya başladı tekrar, bunda bal çörek otunun faydası var bence, günde en az üç kez atıyorum ağzıma.
Hepimizin hakkında hayırlısı, ama fikirlerinizi dinlemek isterim doğrusu.
Arkadaşlar iptal etmemin sebebi zaten yumurta döllense bile transfer yapılamaz, miyom 12mm. transferi başarısız kılıyor. Madem miyom ameliyatına gireceğim, o halde iyileşme safhası esnasında tekrar yumurta toplanma meselesini de yapabilirim. Sizce daha mantıklı değil mi? Nolur fikir verin bana, bilgilerinize ihtiyacım var. Doktor bu gün bana direkt olarak sordu isterseniz iptal edebiliriz diye, çok acı ama....
Selen hanım ara vermeyelim dedi. Yaş açısından vakit kaybetmeden uzun tedaviye başlayalım dedi. Sanki zaman kaybedince şansım kayboluyor gibi hissediyorum. Çok garipbir duyguymuş bu. Bu yaşıma kadar evlenmeyi de çocuk doğurmayıda istememiştim.ama çok başka bir duyguymuş şimdide anne olmak için neler vermemki
Bana gelince... Kasıklarımda boğazda gezen kayık misali bir oraya bir buraya gezen sancılanmalarıma (aynı zamanda gazlarıma) belime ve sağ baldırımdaki ağrılarıma bakarak apandisit mi oldum diyebilirim :) oysa ki seneler önce tüplerin tıkalı olduğu ortaya çıkartan maceralı bir ameliyatla aldırdığım halde hahaha
Esprisi bir yana ilaçların da tetiklediği üzere algıları açınca her türlü ağrı, sancı var benedimde. Kasıklarım ağrıyor, belimdeki ağrı zaman zaman bel ağrısından çok böbrek ağrısı gibi çünkü yanlarda böbrek üstünde oralarda bir yerlerde pıt pıt ediyor. Son 1 yıllık periyod ortalamama göre 2 gün önce regl olmam lazımdı. Ortalamayı saymazsak 11 Ekim'deki son regle göre de yarın regl olmam lazım. Belirti arıyorsak illa ki bunu sayarım ama ben bunu da belirtiden saymıyorum. Her bünye farklı, her bünye aydan aya bile farklı.
Şartlar ne olursa olsun hatta kusuyor bile olsam 3 ihtimal var :) Ya dondirik fasulyeler ya onca ilaç ya da keyfine göre hareket eden bedenim bu durumdan sorumlu :) Bekleyip göreceğiz hep birlikte... 4'üne transfer oldum 14'ünde test zaten :)
Bir de itiraf h.sonu sevgilimle karşılıklı kahveyle birlikte püfür püfür 1 tane
Potansiyelsara_28 @bebeklerve acmila nasılsınız iyi misiniz, keyfini sürüyorsunuzdur umarım... Sürprizli keyifli sonuçlar olsun inşallah hepimize. Bize ve herkese bol şanslar
Tesekkur ederim..
Bebegimin kalp sesini duyarken sizler hep aklimdaydiniz...Sizlerinde bugunleri gormenizi diledim Allahtan..Rabbim tamamina erdirir insallah. Sizlerinde hamile haberlerini almayi oyle cok istiyorum ki..
Ev bulmana cok sevindim. Toparlanma Islerin hizlanmistir , Allah kolaylik versin..Pisilerini benim Icin opermisin?
Canim ben cok kotuyum yaa heryerim agiriyo baldirlarima sopayla vurmuslar gibi gaz ve kabiz ve ishal arasi kivranmalar var transfer cuma oldum ama o gün bu gündür uyuyamiyorum hic uyku yok sabah namazdan sonra soziyodum 2/3 saat bir uyku vede bütün vücudum cayir cayir yaniyo bu halde fasulyeler halen bendemi bilmiyorum
senin belirtiler bence cok harika hep böyle sursun insallah 4 gün sonra harika haberlerle gel canim hayirlisi olsun
belirtilerimiz hemen hemen aynı test günün ne zamandı canım
Tesekkur ederim..
Bebegimin kalp sesini duyarken sizler hep aklimdaydiniz...Sizlerinde bugunleri gormenizi diledim Allahtan..Rabbim tamamina erdirir insallah. Sizlerinde hamile haberlerini almayi oyle cok istiyorum ki..
Ev bulmana cok sevindim. Toparlanma Islerin hizlanmistir , Allah kolaylik versin..Pisilerini benim Icin opermisin?
Selen hanım ara vermeyelim dedi. Yaş açısından vakit kaybetmeden uzun tedaviye başlayalım dedi. Sanki zaman kaybedince şansım kayboluyor gibi hissediyorum. Çok garipbir duyguymuş bu. Bu yaşıma kadar evlenmeyi de çocuk doğurmayıda istememiştim.ama çok başka bir duyguymuş şimdide anne olmak için neler vermemki
Canim ben cok kotuyum yaa heryerim agiriyo baldirlarima sopayla vurmuslar gibi gaz ve kabiz ve ishal arasi kivranmalar var transfer cuma oldum ama o gün bu gündür uyuyamiyorum hic uyku yok sabah namazdan sonra soziyodum 2/3 saat bir uyku vede bütün vücudum cayir cayir yaniyo bu halde fasulyeler halen bendemi bilmiyorum
senin belirtiler bence cok harika hep böyle sursun insallah 4 gün sonra harika haberlerle gel canim hayirlisi olsun
Geçmiş olsun arkadaşım, neyin var, hamile misin yoksa?
Sanırım seninkilerin ikisi birden tutunmaya çalışıyor. Geçirdiğin tiroid oynaması da etkileri artırıyor olabilir. Mümkün olduğunca ateşini düşürmeye çalış ama üşütme. Bol su içmeni tavsiye ederim. İnşallah güzel haberlerini alacağız bu defa. Ateş için alnına veya ayaklarının altına sirkeli suda ıslatılmış bez koymayı dene. Bir de ihtiyaç duydukça dirseklerine (iç tarafı dahil) dizlerinin arkasına, ensene ayak bileklerine ılık suda ıslatılmış bez koyabilirsin. Abdest almak ta aynı işi görüyor ya hoş...;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;+;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;-9*+-p
ü89///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ü
p+++++++++++++++++ytkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkll+16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?