Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sağol canım, pek nazarlık halimde yok gerçi son günlerde her konuda dökülüyorum..
sen ne yaptın cnm bahçeli evide buldunuz ne güzel nezaman taşıyorsun..

Üstüste bu kadar dert çekmene başka açıklama bulamadım vallahi. Allah güç versin sana...
Evi bulduk, burayı topluyoruz ama diğer evin biraz işi var. Önümüzdeki haftasonu taşınmayı planlıyoruz ev yetişir, başka bir aksilik olmazsa...

Valla benim transferim yok, hamile olma ihtimalim yok, ama bugün ben de ağladım...
Arkadaşını bizim adımıza da tebrik et. Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Onca sıkıntılı süreçten sonra endişelenmesi normal. Bir süre sonra bebeğinin özellikleri netleşince kendisi de gülüp geçecek. Benzer hatalar her ülkede yaşanabiliyor. O da bir başka sınav. Elbette suçlulara yaptırım uygulansın. Elbette kimsenin başına böyle şeyler gelmesin...
Yine de seni tanıdığım kadarıyla incilerini bunlara dökecek gibi de değilsin. Hormonlarını sorumlu tutmaya karar verdim. İnşallah ilaçlardan aldığın hormonlar değildir tabi

Duygucugum Iyiyim sukurler olsun.. Kil payi kurtuldum canim. Tesekkur ederim. Bugun kalp atisini dinledim....Bebegimi ( bana gore bebek doktoruma gore daha kese...) her gordugumde hepinize dua ediyorum..
Sizlerinde guzel haberlerinizi bekliyorum...

Önce geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
İnşallah bebeğinin ağlamalarını, kahkahalarını dinleyip paylaştığını da okuruz. Sağlıkla al kucağına inşallah...
Ayrıca kalbi atmaya başladığına göre artık bir bebek o. Benliği, kişiliği, varlığı olan bir bebek. Darısı başımıza inşallah

Selen hanım ara vermeyelim dedi. Yaş açısından vakit kaybetmeden uzun tedaviye başlayalım dedi. Sanki zaman kaybedince şansım kayboluyor gibi hissediyorum. Çok garipbir duyguymuş bu. Bu yaşıma kadar evlenmeyi de çocuk doğurmayıda istememiştim.ama çok başka bir duyguymuş şimdide anne olmak için neler vermemki

Tesekkur ederim..
Bebegimin kalp sesini duyarken sizler hep aklimdaydiniz...Sizlerinde bugunleri gormenizi diledim Allahtan..Rabbim tamamina erdirir insallah. Sizlerinde hamile haberlerini almayi oyle cok istiyorum ki..
Ev bulmana cok sevindim. Toparlanma Islerin hizlanmistir , Allah kolaylik versin..Pisilerini benim Icin opermisin?

Opun şimdiden hayırlı olsun. Olur da yazamazsam aklında olsun, dualarımız seninle olacak.
Ara veriyorum deyince ağır olmuş biraz. Başka bir yoldan tedavin devam ediyor aslında. Ensu da yaşadı benzer süreci. Ben de yaşıyorum. İki yumurtamdan birisi ilerledi sadece. Onu da dondurduk. Şimdi annesi işlerini toparlasın, adet olup kendisini almaya gelsin diye soğukta bekliyor kuzum. Üstelik benim operasyondan sonra menapoza girme ihtimalim de konuşuldu. Zaten tam olarak bu nedenle önce embriyo için uğraştık. Eğer operasyon sonrası için böyle bir riskin yoksa, ilk adetten hemen sonra da başlayabilirsin tedaviye. Nacizane tavsiyem, vaktin varsa eğer, ameliyattan sonra bir iki ay dinlenmen. Bu arada çörekotu bal karışımına devam etmen. Normalde iki ay dinlenme süresi veriliyor ama biz yaştan dolayı acele ediyoruz. Oysa bunu fırsat olarak değerlendirsek belki daha farklı sonuçlar alacağız. Çünkü iyileşme sürecinde beden, en ağır zararı telafi etmeye çalışıyor önce. Üreme umurunda olmuyor. Bu, yumurta kaliteni olumsuz etkilemesin. Sen de bu arada dışarıdan destekleyerek bedenine yardımcı olabilirsin. Sonrasında daha sağlıklı yumurtalarla belki yanına kardeş koyarsın :)
Miyom için yine bu topikte birisi soğan kürü yapmıştı ve ameliyatsız eridi demişti. Transfere engel olmayacak diye tedavi gördü... Bebeklerve...
Şimdi aldı bebeklerini sanırım bugünlerde evine dönüyor. Sesi çıkmıyor çünkü. İnşallah muhteşem bir dönüşü olur onun da...
Doktoruna da kızma. Kendince sana alternatif sunmuş. Yanlış yoldan gidiyor haklısın. Ama herkes bizi, bizim gibi görmüyor. Takılmamak lazım.

O duyg sanırım hepimizde var. Ben de hiç düşünmemiştim. 34 yaşımda evlendim. 40 geçti, çocuk diye yanıyorum şimdi. Yine de her tedavi, bedenimizin doğal dengesini bozduğu için bir miktar olumsuz etki bırakıyor. Ayrıca peşpeşe tedavilerde sorunun gerçek kaynağına inmek te zaman almanın yanında başka üzüntüler getirebiliyor. Elbette doktorun ve siz birlikte karar verip uygulayacaksınız. İnşallah bu defa bebeğine kavuşur, özlemini dindirirsin

Canim ben cok kotuyum yaa heryerim agiriyo baldirlarima sopayla vurmuslar gibi gaz ve kabiz ve ishal arasi kivranmalar var transfer cuma oldum ama o gün bu gündür uyuyamiyorum hic uyku yok sabah namazdan sonra soziyodum 2/3 saat bir uyku vede bütün vücudum cayir cayir yaniyo bu halde fasulyeler halen bendemi bilmiyorum
senin belirtiler bence cok harika hep böyle sursun insallah 4 gün sonra harika haberlerle gel canim hayirlisi olsun

Allah razı olsun arkadaşım. İnşallah sizlerin de dualarıyla bizim de kapımız açılır, evlatlarımız gelir, evlerimiz şenlenir...
Pek hızlanamadık aslında. İki gündür elektrik kesintilerinden işlerimiz yarım kalıyor. Hava şartlarından dolayı yıkadığım çamaşırlar kurumuyor. Bu evim sobalı. Taşınacağız diye kurmadım sobaları ama pişman da oldum. Pisilerim de seni sevgiyle patiliyormuş. Mauwww dediler

belirtilerimiz hemen hemen aynı test günün ne zamandı canım

Ay tali arkadasim allah gönlüne göre versin canim ya bizide unutmamis senide bebisinide Öperim ben yaa allah saglikli kucagina almayi nasip etsin canim

Be garip degilmi arkadasim simdi anne olmak icin bukadar mücadeleye bukadar stres normal hamile kalanlar bizden cok güçlü kadinlar gibi geliyo bana kendime kiziyorum bazen 40evlen 12 yil flort et sonra gel bebek icin yan tutus bu konuda bir ilkim yani eee vardir bundada bur hayir deyip avutuyorum kendimi
bence zaman kaybetmiyelim diyorsa doktorum hakli diyodur canim en kisa zamanda allah nasip etsin insallah

Geçmiş olsun arkadaşım, neyin var, hamile misin yoksa?
Sanırım seninkilerin ikisi birden tutunmaya çalışıyor. Geçirdiğin tiroid oynaması da etkileri artırıyor olabilir. Mümkün olduğunca ateşini düşürmeye çalış ama üşütme. Bol su içmeni tavsiye ederim. İnşallah güzel haberlerini alacağız bu defa. Ateş için alnına veya ayaklarının altına sirkeli suda ıslatılmış bez koymayı dene. Bir de ihtiyaç duydukça dirseklerine (iç tarafı dahil) dizlerinin arkasına, ensene ayak bileklerine ılık suda ıslatılmış bez koyabilirsin. Abdest almak ta aynı işi görüyor ya hoş...;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;+;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;-9*+-p
ü89///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ü

p+++++++++++++++++ytkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkll+16

İkinize de yumurcaklar transfer edilmis ondan bu halleriniz :))))) transfer oncesi yaniyorum belim baldirim agriyor uyuyamiyorum diyor muydunuz yok :) geldiler yerlestiler dengeniz degisti insallahhhhh...

Bana gelince bu agrilar onceki transferlerde de vardi opu ilaclar vs normal yani... E simdi de var bu nedenle olumlu ya da olumsuz sayamayiz belirtileri :) benim tepitim olmayan apandisite dair :))))) pozitif negatif zerre umrumda degil desem yine samimiyetle, hayirli olan umurumdaya odakliyim. Hakkimizda hayşrlisi neyse o olsun gercekten taaaaaa can ı gonulden diliyorum bunu...

sara_28 aptt yaninda okuyunca bende ktü yü test sandim acaba ne diyerek :)

2220 canim senin gul guzel hatrina ilaclardan olmayan hırmon olsun seni mi kiracagim. Esprisi bir yana bildigin ilac semptomlarini asmis apandisit yahu. Evi toparlamaya baslamissiniz kolayliklar dilşyorum yeni ev yeni yasam olsun. benim bir merakimmm var :) En yakin arkadasimin veterinere giderken bile ariza cikaran yakisikli bir patisi var. Arabaya binmesi kabus tasima kabin aaslaa girmiyor. Tuvaletine kapatip goturmuslugu bile var ama sonra tuvalete antipati duydu diye kesti. Sorum ve merakim sen onca patiyi nasill gotureceksin :)

Bu ara an itibariyle TEM de bir yerlerden yaziyorum iyi ki ben kullanmiyorum, insanlar uyuyacak biz anca eve gidiyoruz, pes :))))

Mesajın son kısmı kedilerimden. Tercüme edebildiğim kadarıyla inşallah mutlu haberler yola çıktı, biz de patilerimizle destekliyoruz seni diyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…