Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim de apadisit 97' de alındı. Ne zaman ağrı diye acile gitsem apandisit olabilir diyorlar. Dövme yaptıracağım artık görünür bir yere. Yine de seninkinin bebekten olmasını çoooook istiyorum...
Kedilerin hafızası da anlayışı da çok derin. Eğer sadece veteriner için arabaya biniyorsa ya da ilk bindiğinde veterinere gittiyse mimlemiştir araba olayını. Ölen kedim pek severdi gezmeyi. Hele köpeğim de arabadaysa. Suyu, maması tuvaleti elinin altında olsun, bizimle Fizan' a bile giderdi. Bunları mecburen bayıltacağız

Yani 1 kedinin neler yapabildigine bizzat sahit oldum bayiltmadan mumkun degil ((( en kiymetle tasinacak onlar, simdiden kolayliklar diliyorum su gibi aksin. Hayal ettigin , bahceden ciceklere en onemlisi "tek tasina" her sey cok keyifli ev yaratsin :)

Alıştırmaya fırsatım olmadı aslında. Tedavi zamanına denk geldi, ilgilenemedim. Bu seferlik böyle olsun dedik. İnşallah sen de kocaman göbeğinle kapımı çalar, keyfime olursun. Kaçamağın birisini de bana yaparsınız belki. Belli mi olur?

Mesajın son kısmı kedilerimden. Tercüme edebildiğim kadarıyla inşallah mutlu haberler yola çıktı, biz de patilerimizle destekliyoruz seni diyorlar :)

Hahaha ay Güldürdün beni patilerde sana yardim ediyo desene ya kendini oyalicak birseylerin varya bayiliyorum
canim dün aksam uyuyamayinca nete bende arastirdim sirkeli su diyodu simdi onu deniyecegim oturunca birsey yok yataga girince cildiriyorum insallah tutunma belirtileridir ama belki troid diyorum neyse iste Duygucugumun dedigi gibi hayirlisiysa olsun insallah biz bütün acilara raziyiz simdi sana ve patiletine iyi uykular diliyorum kendine iyi bak bu aralar hasta olna sakin

kızlar tüp bebek tedavisinde doktoru femara protokolü uygulayan varmı aranızda..ben araştırma yapıyordum klomenin yan etkisi rahim inceliği ben klomen kullandığım zmanalrda hep aynı şey başıma geliyor..bu protokolümü uygulatsam doktoruma..femaranın yanında estrofemde kullanıyormuşsun bilgisi olan varmı..ben doktoruma estrofem kullansamı rahim inceliği için diye sormuştum kesinlikle kullanma yoksa yumurta kalitesini bozar demişti doğrumu sizce canlar..

Ben son tedaviye estrofemle başladım. Ama femera vermediler. Rahim hep ince çıkıyor, yine inceydi. 4 gün sonra iğneye geçtik, yine inceydi. Opuda da inceydi. Opudan iki gün sonra transfer düşünüyorlardı yine inceydi. Çok bir şey değişmedi yani. Yumurta kalitesi de pek farketmedi aslında. Tek folikül takipteydi. Birisi de yavaş gelişiyordu ama opuda o da dolu çıktı ve döllendi. Sonra devam etmedi. Ama takipte olan yumurtam döllendi, bölündü ve 5. gün donduruldu. Tabi "her bünye farklı cevap veriyor" noktasını es geçemem. Opudan sonra istersen rahim kalınlığı için bitkisel destek al. Nar suyu vs. Bal tarçın sakız üçlüsü... Çünkü hem rahim hem yumurta için uğraştığında, yumurta kalitesi kesinlikle düşüyor. Tedavim sırasında bir akşam bir bardak nar suyu içtim, bolca da yürüdüm o gün. Ertesi gün e2 değerim yarıya düştü. Yani her şey sırayla...

canım bitkisel destek aldım bol bol nar suyu içtim değişen bişey olmadı fsh yüskek biri için rahimin kalınlaşmaması normalmiş..beyindeki hipofiz bezi fazla çalışmıyor fsh yüksek olunca sonrası hormonlar tavan işte..canım bende erken yumurta yetmezliği var doktorum hiçbir duruma şaşırmıyor bu fsh olan şeyler diyor..özelikle klomenin etkisi rahmide incltiyor işte zaten ince ..valla araştıra araştıra dadın doğumcu olucaz..

ben daha önce androjen tedavi aldım.testojel kullandım..yumurta büyümesine etkisi oldu ama kalitesine hiç bir etkisi olmadı.femara da androjen tedavisi sanırsam..bende endometrium kalınlıgında sorun yoktu.daha öncesinde androjen tedavi almazkenede endometrium kalınlıgı aynıydı.

canım bende şimdi antioksidan kullanıyorum...bir sonraki tedavimde büyüme hormonu kullanıcaklar..istersen birde onu araştır..bizim yaşımızda imkansıza yaklaşınca yapıyorlar..gerçi önümüzdeki ay benim tedavim inşallah işe yararsa sizlerlede paylaşırım tedavi aşamalarını..

Doğal ortamda embriyo tutunmasını artıran bazı doğal moleküllerin kültür ortamına ilave edilmesi (EMBRYOGEN), rahimiçi zarı tedavi döneminde ince kalan (6 mm nin altı) hastalarda bu molekülleri içeren sıvılarla rahim boşluğunun yıkanması (NEUPOGEN) gebelik oranını artırmaktadır. (GEBELİK AŞISI)

Canım teşekkür ederim, sorun bir tane olsa cevap da rahat çıkardı benden. Eşim mikro tese oldu 8 yıl önce, şuan dondurulmuş iki tüp sperm mevcut. Bir adet yumurta için iki tüpü de çözecekler, aralarından en iyisini alıp döllenmeyi yapacaklar, bu rutin olay. Ancak burda eşimin tekrar mikro tese ameliyatı gündeme geliyor, zaten çok zor bulmuşlardı, kaldı ki aradan 8 yıl geçti, bu sefer ameliyat olursa şansı çok düşük. 1 adet yumurtayı asla küçümsemem, şuan çocuklar gibi seviniyorum, şansım var en azından diye, ama elimizdeki spermlerin hepsini 1 yumurta için riske atmış oluyorum.
Miyom ebat olarak büyük değil ancak transferi mümkün kılmayacak yerde, onun ordan alınması şart, bunu 3 doktorda söyledi. Madem miyom ameliyatı olacağım, o halde iyileşme safhasında yine yumurta toplayabiliriz dedim. Rezervlerim nerdeyse sıfır, buna rağmen puregon ile 4 adet yumurta gelişti bu ay. (gerçi içinden bir tanesi sağlıklı ama olsun)
Burdaki amacım benimde havuz oluşturmak, çünkü başka alternatifim yok, çok büyük bir risk almış oluyorum tek yumurta ile. Biliyorsunuz bu işlemler bir sürü para demek, belimiz iyice bükülecek demek.

Selam, ben kullandım Femara. Ama Merional ve Gonal F ile birlikte. Sadece ilk 4 gün vermişti doktor. Henüz ne iyi ne kötü birşey diyemem çünkü daha transfer olmadım. Kontrol 17sinde. O zaman göreceğiz rahim kalınlığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…