Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sara_28 canım ne desek boş şu anda çünkü için "yenik" söylediklerimiz etki etmeyecek ama;
Ağlamak istiyorsan susturma kendini, bırak aksın göz yaşların...
Bil ki acıyı ve üzüntüyü unutmak üzere kodlanmışız, öyle yaratılmışız, iyi ki öyle yaratılmışız...
Bugün o hissettiğin derin "kaybetmişlik" hissi geçecek, zaman iyi gelecek.

Lakin olmadığı için yap tüm bunları... Ama tüm bu yaşadıklarını "suçuna-kusuruna-yapmadıklarına-işe yaramamana-hele ki eksikliğine- bağlarsan eğer işte o zaman en büyük kötülüğü yaparsın kendine... O zaman eksiltirsin kendini...

Çok taze her şey. Bugün istediğin gibi düşün, üzül, hırpalan, hatta katıla katıla ağla istiyorsan... Eşini de üzüyorum o üzüntüsünü yaşayamıyor diye düşünme şu anda... Önce sen iyileş... Sonra zaten gerisi gelecek.

Bu yenilgin seni daha güçlü kılsın... Zaman sana çok iyi gelsin ve bugününü unutturacak mutluluklar versin.
Çok sevgiler canım.

Sara canim senin ne bir sucun nede bir kusurun var. Herseyin belirlenmis bir vakti ve saati var.. Bebisinin dunyaya gelme vakti gelmemis demek ki..Ama gelecek.. icindeki sesi dinle... o seni asla yaniltmaz.. Kendini de esinide daha fazla uzme..Yeni tedavin icin plan yapmaya basla...Opuyorum....

Ne desek boş biliyorum ama kendini bırak, katıla katıla ağla gerekirse. Ama kendini suçlama lütfen. Zaman herşeyin ilacı.

cnm benim( cok cok gecmis olsun ne desek bos ne yazikki ama boyle karamsarda olma ne olur illaki olacak eninde sonunda hepimizin bebekleri olacak sadece biraz daha ugrasmamiz gerekiyor.. doktorunla gorustunmu ne dedi cnm..
hic yilma hemen diger tedavi icin maddi manevi planlar yap bu bile toparlanmak icin bir neden oluyor.. yilmak yok sonuna kadar sansimizi deneyecegiz.. cok optum kendine iyi bak

canım ya lütfen üzülme zamanı gelmemiş demeki..sakın kendini eksik hisetme çok şükür elim ayağımız tutuyor sağlıklıyız..olmamasındada vardır bir hayır lütfen böyle düşün..acın daha çok yeni buda gecicek canım ya..içine atma bol bol ağla eşlerde olmasa naparız Allahım onları başımızdan eksik etmesin..adet olabiliyorsan her zman şansın vardır belkide senin minişin doğalından gelmek istiyor..çıkmadık candan umut kesilmez canım..bende çook üzüldüm ağladım kötününü kötüsü var canım halimize şükretmek gerek..

cnm klomen bazi bunyelerde rahmi inceltiyormus bunu bende cok duydum o yuzden bazi doktorlar klomenli tedavi uygulayinca o ay transfer yapmiyorlar embriyoyu dondurup rahmi bir iki ay normal kalinliga getirmeye calisip daha sonra transfer yapiyorlar.. senin tedavilerin hep klomenli oldu rahim inceligi yapmasi normal..
bir sonraki tedavin klomenli olmaz belkide o yuzden boyle bi sorun yasamazsin bir daha insallah..

canim benim cok mutluyum senin adina hersey hep boyle guzel gelissin masallah..

canımcığım yarın inş yine güzel haberler veririsin..inş tek taşın kaliteli dölensin bölüm bölünsün..yaşadıklarımız ne kadar ilginç birimiz çok sevinirken birimiz üzülüyoruz hayatın kanunu işte hayat herşeye ramen devam ediyor..

inş canım ya iki sene önce tedavime başlamadan önce çok düzenli adet olurdum miktar azda olsa..son bir seneden beri adetler çok düzensiz arada adet olmayınca kontrole gitiiğimde rahim ince o yüzden adet olamıyorsun demişti doktorum..klomenin etkisimi fsh etkisimi anlamadım..gerçi nerdeyse 5 aya yakın ara vermiştim klomen kullnmadım rahim yine inceydi..bir sonraki tedavim için çalışmam şart canımcığım ya hakımzda hayırlısı olsun birsürü yere başvurdum haber bekliyorum..eşime diyorum rızkımda kesildi işte bulamıyorum bekliyorum ama neyi Allah biliyo inş doğalından gelir bebeğim çalışmama gerek kalmaz çünkü tedavim devam ederken çalışmak çok zor oluyor..Allahım bir kapı acıcak inş..

canım varya bu bilgilerle kitap değil roman yazarım ben..ben hayırtı mallesef içemiyorum agnucaston hapım var oda adeti düzenliyor içeriği hayıt..canım kaplıcaya memekete gitikçe giderim faydası olduğuna inanıyorum çünkü en son bayramda gittim fsh düşmüştü bu ay..bana uyar canım sen taşın gidelim nasıl olsa memeleket aynı beyaaaaaa...

Cookkk güzel bir haberr alara cım inşallh devamı gelecek güzel haberlerinin

Canımmmm bugün üzülmağla dök içini yarına dimdik ayağa kalk lütfen hepimizin yaşadığı duygular bi yerlere sığamıyor insan ..ama vazgecmek yok ...

canım neyin etkisi bilinmiyor Allah biliyor..femara hiç kullanmadım estofremide opu sonrası hemen başlıyorum iki günde 1mm kalınlaşıyor.. tüp bebek tedavisin başında kullansam işe yarar aslında..canım senin rahim inceyken adet düzensizliği oluyormu sende..senin test tarihin ne zaman canım inş tutunmuştur minişlerin..

Bizden iş çıkmayınca patiler çoğalıyor zaten. Kocaman bir aileyiz şimdiden. Yine de biz de nüfusa katkıda bulunsak güzel olur.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Hepimizin evleri mutluluk ve bereket dolsun inşallah...

Geçmiş olsun arkadaşım. Tektaşın güçlü olsun, sana gelmek için hevesli, istekli olsun, yarın daha da güzel bir gün olsun inşallah...

sara_28 senin sonucuna bakmak için gitmiştim özellikle foruma, güzel bir haber alırız diye... için yanıyor biliyorum, o kadar emek verip karşılığını alamamak insana kötü hissettiriyor ama yapacak birşey yok canım maalesef, herşey olacağına varıyor. Lütfen bu sonucu kişiselleştirme, eğer bunu yaparsan bitersin. Acını yaşa tabii ama sonra kalk devam et hayata.. Eğer mücadele etmek geliyorsa içinden yeniden başla tedaviye. Istemiyorsan da isyan edip küsmeden kabullen. Hayat Mucizelerle dolu. Bunlara kapama kendini. Gün doğmadan neler doğar..

Ne desek boş biliyorum ama kendini bırak, katıla katıla ağla gerekirse. Ama kendini suçlama lütfen. Zaman herşeyin ilacı.

hepiniz çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz tesellileriniz için sağolun hepimiz aynı yolun yolcularıyız biliyorum buda geçecek yeniden tedavi heyacanına kapılacam ama ne zaman bilmiyorum bildiğim bişey var şu anda boşluktayım ve kalbim ağrıyor dilerim sizlerin tedavileri yolunda gider ve benim bugün yaşadığım üzüntüyü sizler yaşamazsınız

sağol canım şu an o kadar kötüyümki ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum ama iyileşecem biliyorum ama ne zaman bunu bilmiyorum

Gözün Aydın @Alara14.inşallah o kaliteli yumurta sağlıklı hayırlı bşr evlat olur. Dualarım senin için, hepimiz için.. Tanışmasak da gönüllerimiz bşr, hep birlikteyiz, çabamız enerjimiz bir. Dualarımla, pozitif enerjimle yanındayım. :) öpüyorum çok..

sağol canım şu an o kadar kötüyümki ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum ama iyileşecem biliyorum ama ne zaman bunu bilmiyorum
Canım ne olacak diye düşünme, ne olacaksa olacak, oluyor zaten. Şu ana odaklan. Şimdi bağıra bağıra ağlamak geliyorsa içinden ağla.. Ne olacağını ne yapacağını zamanı gelince düşünürsün canım benim. Kendini suçlama ama nokur. Bu senin kusurun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…