- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.141
Hangi ilçelerdesiniz? Benim ilkokul,ortaokul yıllarım da oralarda geçti de, yarı Trakya lı sayılırım. İyi bilirim oraları.Trakya' dayız biz. Ben Edirne ilçelerini turluyorum. Gülneva' da Tekirdağ' da. Yolu düşen herkese kapımız ardına kadar açık. :)
sağol canım desteğiniz o kadar güzel ve özel ki hep diyorumya iyiki varsınız şimdi boşluktayım kafam karışık başım çatlıyo ama geçecek inşallah
Evlilik yıldönümün kutlu olsun. Eşinle ve Sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle. Inşallah seneye bebişinizle birlikte kutlarsınız yıldönümünüzü
Ha
Hangi ilçelerdesiniz? Benim ilkokul,ortaokul yıllarım da oralarda geçti de, yarı Trakya lı sayılırım. İyi bilirim oraları.
Ben bilirim Erikli'yi uzun zamandır gitmiyorum ama önceden yazlığa giderdik... Suyu soğuktu ama sevene çok iyiydi, sazlıklı bölge şimdilerde kurutulmuş sanırım acayip sivrisinek vardı... Çok kalabalık olabiliyor yüksek sezonda... İşçimen Otel denize girilebilecek en rahat yer oluyor maalesef. Ama olsun bebek denize sokmak için güzel kumsalı var :))))) hadi iyisiniz... Gerçi Enez de yakın size körfez sizin :) Komşu tükürsen karşında zaten...
Teşekkür ederim arkadaşım. Sizin de yıldönümünüz kutlu olsun. Bu evlatsız geçen son yıldönümünüz olsun...
İpsala' da takıldık ya, geçemedik Tekirdağ'a kadar
Ama şimdiki ilçeden daha yakın bildiğim kadarıyla. Deniz dediğim Erikli. Belki bilirsin. Bilmiyorsan da gel beraber öğrenelim. Yakınmış İpsala' ya. Kaplıca olmasa da şöyle gürültüden, stresten uzak, kışın kesinlikle sıcak bir yerde dinlenmeye ihtiyacım var. Bakalım ne alternatifler bulabileceğim.
canım teşekkür ederim yanıt verdiğin için..amin,inşallah hepimiz bebişlerimize en kısa sürede sağlık ve sıhhatle kavuşuruz..Merhaba, d vitamini ayda bir iğne gibi serumu içiliyor, q enzimq10 200 mg. günde 3 kez yemeklerden sonra, omega 3 950 günde 1 kez ve ayda bir dodeks iğne yaptırıyorum. Arı sütü saf haliyle sabah aç karna nohut büyüklüğünde dil altına alarak kullanıyorum. Halsizlik ve enerji konusunda olumlu etkilerini gördüm. Folikül kısmını da önümüzdeki ay göreceğim.
Sağlık sıhhatle bebişlerimize kavuşmak dileğiyle...
Yildonumunuz kutlu olsun.. Seneye minik kusunuzla birlikte kutlamaniz dilegiyle.. Nice mutlu yildonumlerine.Teşekkür ederim arkadaşımI Sizin de yıldönümünüz kutlu olsun. Bu evlatsız geçen son yıldönümünüz olsun...
Yildonumunuz kutlu olsun. Seneye sende Zanork da minik kuşlarinizla kutlarsiniz Insallah...Evlilik yıldönümün kutlu olsun Eşinle ve Sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle. Inşallah seneye bebişinizle birlikte kutlarsınız yıldönümünüzü
evlilik yıldönümünüzmü canım, nice yıldönümlere olsun eşinle ve bebeğinle:)
Eriklinin sahili çok güzeldir canım, kumu incecik ve plajı gayet hoş:) yazın eşinle bolcana kaçarsınız.. önceden ayarlamadan çanta kolunda anlık gitsen kolayca günlük pansiyonlarda bulursun..
Yildonumunuz kutlu olsun.. Seneye minik kusunuzla birlikte kutlamaniz dilegiyle.. Nice mutlu yildonumlerine.
. O kadar güzel yazmışsın ki , söyleyecek bişey bulamadım ,çok duygulandım... Hepimize kolay gelsinMerhaba D Dila86 hoşgeldin... Bakma sen +40 yaş olduğuna, bir gün 10 bir gün 50 bile olabiliyoruz. Yaş alıyoruz ama yaşlanmıyoruz... Sen de yaşlanma hiç :) Genç yaşına bir sürü sıkıntılar sığdırmışsın sanırım, hayal kırıklarınla canın yanmış... Dilerim yenilerini yaşamadan, hiç yaş almadan geçmiş birer tecrübe olarak kalırlar. Her tatsız anıyı unutturacak kadar güzel haberlerin olsun. İçindeki canın hep can katsın sana... Sağlıkla kucağına alacağın günlere kadar keyfini sürmeni diliyorum.
Her yaşa bürünsekte buradaki bir çok kadın olgun yetişkinlerden... Yani her şeyi düşünüyoruz, kurguluyoruz, araştırıyoruz direniyoruz bazen süngümüz düşüyor ağlıyoruz, bazen öyle dik duruyoruz ki gücümüzden güç dağıtıyoruz.Çok düşünceli davranıp bugün buradaki keyifsiz zamanlarımız için güzel bir örneği aktarmışsın... Eline sağlık, dieklerine sağlık. Burada da bir sürü benzer hikayelerin canlı kahramanları var. Vakit buldukça okursun belki... Her biri ayrı bir başarı öyküsü...
Moralimiz düştükçe elimizden tutan, ümit veren, destekleyen, omuz olan, anlayan, anlatan birileri hep olsun inşallah. Her şey yaştan tut, sağlıkla ilgili her detaya kadar 4-4'lük de olsa olacağı varsa oluyor, zamanı değilse olmuyor... Umarım hepimiz için zaman "tez" gelir.. Gelmezse birlikte çok daha güçlü, her gün yeni bir bilgiyle ama hep ilk günden kalan heyecanımızla, şevkle ilerleriz... Tökezleriz ama düşmeyiz bir aradayken :) İyi ki geldin hoş geldin... Aşamalarınla ilgili bilgi paylaşmak, fikir almak, fikir vermek, tecrübelerini aktararak rahatlamak istersen, hiç çekinme seni engelleyecek tek şey yorulan parmakların olsun...
Daima şansın bol, yolun açık olsun... Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?