Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sağol canım desteğiniz o kadar güzel ve özel ki hep diyorumya iyiki varsınız şimdi boşluktayım kafam karışık başım çatlıyo ama geçecek inşallah

Geçeceğini biliyorsan sorun yok arkadaşım. Elbette geçecek. Kolay değil insanın hayallerinin yıkılması. Olsun, biz yine heyecanlanır, yine hayal kurarız. Yine yıkılırsak, yine kalkarız ayağa.

Evlilik yıldönümün kutlu olsun. Eşinle ve Sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle. Inşallah seneye bebişinizle birlikte kutlarsınız yıldönümünüzü

Teşekkür ederim arkadaşım. Sizin de yıldönümünüz kutlu olsun. Bu evlatsız geçen son yıldönümünüz olsun...

Ha

Hangi ilçelerdesiniz? Benim ilkokul,ortaokul yıllarım da oralarda geçti de, yarı Trakya lı sayılırım. İyi bilirim oraları.

Ben Lalapaşa' dan İpsala' ya taşınıyorum. 35 yıl kadar önce de Süleoğlu'n daydık. Gülneva' nın ilçesini sormadım ama.

Ben bilirim Erikli'yi uzun zamandır gitmiyorum ama önceden yazlığa giderdik... Suyu soğuktu ama sevene çok iyiydi, sazlıklı bölge şimdilerde kurutulmuş sanırım acayip sivrisinek vardı... Çok kalabalık olabiliyor yüksek sezonda... İşçimen Otel denize girilebilecek en rahat yer oluyor maalesef. Ama olsun bebek denize sokmak için güzel kumsalı var :))))) hadi iyisiniz... Gerçi Enez de yakın size körfez sizin :) Komşu tükürsen karşında zaten...

Tekrar gelmen için mis gibi bahane sundum sana. Ben varım
Pirinç tarlaları var çevrede O yüzden sivrisinek vazgeçilmeziymiş İpsala' nın. Neyse yolunu buldum sanırım. Kedi nanesi yetiştirip doğal ilaç olarak kullanmayı düşünüyorum. İşe yaramazsa da kedilerim yer. Eşimin mesai arkadaşları daha çok hafta içi mesai bitiminde gidiyorlarmış. Hem deniz daha ılık oluyor, hem sakin. Enez de yakın evet. Erikli biraz daha popüler bu aralar. Sebebini yaza öğrenirim artıkın.

Eriklinin sahili çok güzeldir canım, kumu incecik ve plajı gayet hoş:) yazın eşinle bolcana kaçarsınız.. önceden ayarlamadan çanta kolunda anlık gitsen kolayca günlük pansiyonlarda bulursun..

canım teşekkür ederim yanıt verdiğin için..amin,inşallah hepimiz bebişlerimize en kısa sürede sağlık ve sıhhatle kavuşuruz..

Evlilik yıldönümün kutlu olsun Eşinle ve Sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle. Inşallah seneye bebişinizle birlikte kutlarsınız yıldönümünüzü
Yildonumunuz kutlu olsun. Seneye sende Zanork da minik kuşlarinizla kutlarsiniz Insallah...

Eriklinin sahili çok güzeldir canım, kumu incecik ve plajı gayet hoş:) yazın eşinle bolcana kaçarsınız.. önceden ayarlamadan çanta kolunda anlık gitsen kolayca günlük pansiyonlarda bulursun..

Ooo, maşallah. Gelin gezdirin beni de. Ben de öğreneyim. Ne kibarım di mi? Buyrun gelin dezdireyim yok. Siz beni gezdirin

O
. O kadar güzel yazmışsın ki , söyleyecek bişey bulamadım ,çok duygulandım... Hepimize kolay gelsin

SARA-28

Canim cok üzüldüm ne durumda oldugunu tahmin ediyorum cok zor canim yaa simdi neler neler geciyordur kafandan keske bir neden bulabilsen hersey bukadar güzel gidiyorken bir anda husran kac kereler yasanip da bu son olsun diyoruz ama biliyosun canim her yikildigimizda daha güçlü ayaktayiz
Hep ne diyoruz HYIRLISI canim iste bu aci günü hayirlisiyla biran önce bitsin ve Allah hayirlusiyla bir evlat nasip etsin unutma uzulmekde bize bir care saglamiyo sadece yipratiyo acini sineye cek ve tedavi icin zaman kaybetme ayni sozleri belki bende ayin 20 sinde duyacagim okadar ateslenmeme ragmen halen bendelerse sasarim hayirlisi hepimiz icin canim cok öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…