- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.121
biz güçlü kadınlarız canım bugün ağla ama yarın dimdik ayaktasın inş Allahım sabır versin...arkamıza bakmak yok önümüze bakıcaz eğer madi olarak gücün varsa tedavine hiç ara verme canım...hepiniz çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz tesellileriniz için sağolun hepimiz aynı yolun yolcularıyız biliyorum buda geçecek yeniden tedavi heyacanına kapılacam ama ne zaman bilmiyorum bildiğim bişey var şu anda boşluktayım ve kalbim ağrıyor dilerim sizlerin tedavileri yolunda gider ve benim bugün yaşadığım üzüntüyü sizler yaşamazsınız
kızlar geldim malesef olmadı hiç tutunmamış bebeklerim değerim 0,60 çıktı kendimi o kadar eksik işe yaramaz boş olarak hissediyorumki sadece gözyaşlarım akıyo tutamıyorum eşimin desteğiyle ayakta duruyorum oda beni teselli edecek diye üzüntüsünü yaşayamadı herşey o kadar sorunsuz o kadar güzel giderken sonuç hep negatif oluyo demekki bende bir sorun var ben anne olmanın ne demek olduğunu bilemeyecem belkide hiçbizaman suçum ne kusurum ne bilmiyorum çok kötüyüm
canım varya bu bilgilerle kitap değil roman yazarım ben..ben hayırtı mallesef içemiyorum agnucaston hapım var oda adeti düzenliyor içeriği hayıt..canım kaplıcaya memekete gitikçe giderim faydası olduğuna inanıyorum çünkü en son bayramda gittim fsh düşmüştü bu ay..bana uyar canım sen taşın gidelim nasıl olsa memeleket aynı beyaaaaaa...
canım nereye geldin deniz deyince tekirdağmı taşınıcan aaa ne iyi olur vallahi ya..burdada yakın kaplıca yoki beyaa olsda gitsek..Aaklısın beyaaa
Benim derdim aslında ne fsh, ne tedavi, ne şu, ne bu. Şu anki tek derdim, şu işleri hafifletip zihnimi dinlendirmek. Uyku düzeni gitti, yemek düzeni gitti, ev desen zaten dandini, oturacak yer yok. Yabancıyım böyle bir taşınma şekline. Kendim de çok kaşındım. Allah sonunu hayır etsin inşallah.
Emin değilim ama sanırım şimdi sana daha yakınız. Artık yazın denize mi gelirsin, baharda bahçe keyfi mi yaparız, yoksa kaçıp gerçekten kaplıcaya mı gideriz bilemem. Ama her zaman beklerim :)
Biliyorum, şu anda ve sonraki birkaç günde söylenecek hiç bir şey bir anlam ifade etmeyecek. Kendini yemeye devam edeceksin. O yüzden tüm kalbimizle yanında olduğumuzu, seninle aynı acıyı pek çoğumuzun yaşadığını bil. Ve şükret ki eşin sana destek olmak için çırpınıyor. Bunu tek başına atlatmaya çalışan insanlar var.
Anne olup olmayacağımızı biz bilemeyiz Allah bilir. Biz aklımızın ve imkanlarımızın el verdiği ölçüde deniyoruz sadece. Senden ricam, lütfen sadece kaybına üzül. Kendini suçlayarak, kusurlu, eksik, işe yaramaz diye nitelendirme. Kendine acı çektirmek bir işine yaramayacak. Bu denemeyi sen tek başına yapmadın. İşin içinde eşin var, doktorun var, ekibi var. En önemlisi Allah var. Herkes payı kadar sorumlu. En kısa zamanda toparlanmanı, varlığınla yine neşe kaynağımız olmanı diliyorum. Unutma, ne olursa olsun, evinin dışında da seni anlayan, senin için iyi dileklerde bulunan arkadaşların, dostların, kader arkadaşların var. Bizi uzun zaman sensiz bırakma...
Saracım çok üzgünsün biliyoruz sana ne desek içindeki yangını söndürmez ama yapacak hiç bir şeyimiz yok .Üzül ama bu sıkıntıdan çabuk sıyrıl ki gelecek heyecanlarını düşün .Moralin ne kadar iyi olursa ,inanki şansın artıyor. Sonumuz güzel ve bebekli olur inşallah ...
Allah (c.c) kuluna 3 şekilde cevap verir:
Evet! der istediğini verir…
Hayır! der daha iyisini verir…
Bekle ! der en iyisini verir
Verirse lütfudur.
Vermezse imtihanımızdır . Sabır ve dua ile .
Sabredelim ve Rabbimden isteyelim ..Elbet bizi de görecek... onun rahmeti hazinemiz..
Şu topik de bir tane bile arkadaşım kalmasın inşallah evlatsız..
Evlilik yıldönümün kutlu olsun. Eşinle ve Sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle. Inşallah seneye bebişinizle birlikte kutlarsınız yıldönümünüzüBizden iş çıkmayınca patiler çoğalıyor zaten. Kocaman bir aileyiz şimdiden. Yine de biz de nüfusa katkıda bulunsak güzel olur.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Hepimizin evleri mutluluk ve bereket dolsun inşallah...
Arkadaşlar merhaba bende çok çok hayal kırıklığına uğradım, yaşım28 ama çok çok yıprandım, geçen hafta hastaneye gittim, benimle beraber bir kadın daha vardı, 47 yaşındaymış, gene adet olmadım dedi tüp tedavisi için, doktor ekrandan baktı demesin mi beta 1678 gebesin, kadıncağız dondu kaldı, gözleri doldu, yıllardır tedavi görüyormuş , kendiliğinden oldu, yaş ile tamamen alakalı değil bence , rezervdeki tek bir yumurta yetiyor, haddim değil , ama lütfen moralimizi yüksek tutalım, bende o abla kadar sevindim Allah hepimize yaşatsın
canım nereye geldin deniz deyince tekirdağmı taşınıcan aaa ne iyi olur vallahi ya..burdada yakın kaplıca yoki beyaa olsda gitsek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?