Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Erbil bey dondurulsunnnn demiş. Yarın tekrar haber verilecek.1 tane daha döndürülmüşummm var. Bakalım herşeyin hayırlısı
sana hangi protokol uygulanmıştı canım hangi merkezek gidiyorsun..dondurma parası alınıyormu senden..sadece opu parasımı ödüyorsun..çok soru sordum kusura bakma canımcığım..

O kadar güzel yazmışsın ki , söyleyecek bişey bulamadım ,çok duygulandım... Hepimize kolay gelsin
Sağol O kadar güzel olan yaşadıklarımız ve paylaştıklarımız bence :) Yani sen, ben, o, hepimizin... Çünkü hepimizin bir şekilde kesişiyor yaşadıkları. Önce kavuşmak için kesişiyoruz, sonra kavuştuktan sonra artan sevinçlerimizle kesişeceğiz inşallah :) Yeter ki zamanı gelsin... Çok sevgiler

Yalova'lı :) Hepimizin bir yerden ortak noktası çıkıyor dünya büyük diyenler yanılıyor işte Baba tarafım mübadele sonrası önce Tekirdağ sonra Bursa tarafına yerleşmişler. Yalova, Çınarcık, Uludağ çocukluğumun yarı yıl ve yaz tatili mekanları :) İznik tarafında babamın köyü... Bayılırım... İlk arabamı aldığımda ilk gittiğim yerdi :) Feribot kullanmadan Eskihisar-Topçular yaparak 2-2.5 saatte oradayım. Arızalıyım ya, her çocuk yazın, denizde öğrenir yüzmeyi ben kışın Termal'de öğrendim yüzmeyi :) Yeşilliği, havası, şelaleleri :) Sudüşen i herkes bilmez ama nasıl bir debi ile akar suyu..

Yalova'dan aldığım kolonyolar sigara içen biri olarak evimin vazgeçilmezlerindendir... Şu mumdanlıklarda tealightları yakıp kullanıyorum kolonyaları mis gibi kokuyor heryer..

Heyyy potansiyel hamile, kır dizini otur... Ne işin var kaplıca da, hamam da senin Canım benim ya

Sağolasın ama ağlama, gül... Biziz o yazıdakiler. Bende bazen şunu resmederim küçüklüğümden kalma anılarla; gözlerinde yaşı, burunda iç çekme sümüğü, orası burası hafif berelenmiş, belli ki düşmüş ama burnunu koluna sile sile yoluna devam eden kız çocuğu. (Ben küçükken hep sokakta oynanırdı oyunlar malum tevellütümüz 70'lerden, akşam karanlığına kadar da oynardım neyse ki :) Bu yüzden de onca oyun, onca azgınlık hep düşerdim yara bere olurdu bir yerim (diz kapaklarımda izlerim bile var hala) ama inatla kalkardım yerden, ağlamazdım ama acıdan gözlerimde yaş olurdu, sümüğüm balon yapardı, koluma da silerdim oh bir güzel ama hırsla kaldığım yerden devam etmeye giderdim oyuna... (Ne oyunu evcilik mi? ı ıhh onlar arada evde oynanırdı... Futbol, 9 taş, çivi!, misket, lastik, yakan top ve daha bir çok erkek fatma oyunu. O yüzden kız gibi ağlamazdım... :) )

Arkadaşlar güzel haber. Biraz önce embiryoloğ aradı. Güzelce döllenmiş. Çok sevindim. Allahım tüm isteyenleri evlat sahibi yapar inşallah
Alara canım yeni bir tektaş mı geliyor, yaşasın... Maşallah İnşallah bölüm bölüm bölünsün embriyo kardeş olsun... Kardeş kardeş beklesinler annelerini :) Güzel haberlerinin devamı gelsin, şansın bol olsun

sana hangi protokol uygulanmıştı canım hangi merkezek gidiyorsun..dondurma parası alınıyormu senden..sadece opu parasımı ödüyorsun..çok soru sordum kusura bakma canımcığım..
Canım ben Bahçeci Fulya'ya gidiyorum. Dr Erbil bey. Dondurma 2 yıl ücretsiz.ilk başta transfer ücreti 5.500 civarı.sonra her işlemde 3.200 ödedim

Arkadaşlar güzel haber. Biraz önce embiryoloğ aradı. Güzelce döllenmiş. Çok sevindim. Allahım tüm isteyenleri evlat sahibi yapar inşallah

Gözünaydın arkadaşım. Geç gelen bir yıldönümü hediyesi. İnşallah önümüzdeki yıldönümünde kucağında olur...

Âmin canım. Inşallah hepimizin tüm istekleri gerçek olur inşallah

Tecrüben olduğu için bulamıyorsun. Tecrübeli insan çok para ister, haklarını bilir. İstedikleri gibi oynamaz.Sorsan bu şekilde ifade edemezler ama işveren zihniyeti böyle çoğunlukla. Yine de ümidini kesme. Bekler bekler gönlüne göre bir şey bulursun Allah' ın izniyle...

Canım ben Bahçeci Fulya'ya gidiyorum. Dr Erbil bey. Dondurma 2 yıl ücretsiz.ilk başta transfer ücreti 5.500 civarı.sonra her işlemde 3.200 ödedim
Allah yardımcımız olsun canım resmet servet döküyoruz bu işlemlere..semra hanım ve erbil bey ikisinide tutum..memeorial emriyo biriktirmiyor dondurup bildiğim kadarıyla hiç duymadım..memnunmusun doktorundan canım yüksek dozlamı büyütüldü yumoşun..

yaşlada alakası var vanım ya lise mezunuyum ben mesleğimi yapmadım zamanında meslek lisesi mezunuyum bölümüm muhasebeydi..hep fabrikada çalıştım işçi grubundanım yani..

Gözün Aydın canım, gerisi de çorap söküğü gibi gelsin, sağlıklı bebişler olsun, kucağın dolsun arkadaşım. Allahım tamamına erdirsin.

Canım ben Erbil Bey'den çok memnunum. Tam 1,5 yıldır ordayım. Erbil beyin eski hastalarındAn biriyim.bana femara protokolü peşine merional 150 ile başlandı.

Canım ben Erbil Bey'den çok memnunum. Tam 1,5 yıldır ordayım. Erbil beyin eski hastalarındAn biriyim.bana femara protokolü peşine merional 150 ile başlandı.
daha önce transfer oldunmu hiç canım..ilaçlar ne kadar tutu canım tek yumurta oluşmasının sebebini sordunmu amh düşükmü seninde canım..

evet ortak nokta çoktur biraz daha dertleşsek canım ortak tanıdıklarımız bile vardır bence..benim çok sevdiğim bir arkadaşımda yıllarca iznikte oturmuş birçok akrabam bursada oturuyor..yalovanın kolanyası meşurdur canım vazgeçilmezlerden biri..

kızlar benim kasıklarda ağrılarım çok oluyor acabamı sonradan yumoşlardamı büyüdü diye düşünüyorum iğne batması gibi ağrılarımda var bugünde afedersiniz öyle bir gazım varki yani transfer olsam tutunma belirtileri diycem..bunlar opu etkileriymiş onu anladım..bence gebelik belirtisi diye bir belirti yokk..

çocukluğun benim gibi geçmiş, çok sevindim buna, bak şimdi de güldürdün beni, OPU öncesi çok iyi geldi doğrusu, kızlar dualarınızı bekliyorum yarın saat 09:15 unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…