Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Eki Görüntüle 1300779 Duygu sen bide çay kolonyası dene bitersin ya .En kaliteli parfümlere değişmem
Hemen denerim... Tütün kolonyası hariç hemen hemen her türünü seviyorum. Ona dayanamıyorum. Limon kolonyasını bulan ise her kapağını açtığımda duamı alıyor. E hep elimin altındadır. Bağımlıyım sayabilirim. Sigara içtiğim için direkt elimi kolonyalıyorum öyle bir alışkanlık var :)
SEN ÇOK YAŞA EMİ
NE GÜZEL ANLATTIN, AĞZINA SAĞLIK, ÖPÜYORUM CANIM...
Ben de seni öperim :)

yaşlada alakası var vanım ya lise mezunuyum ben mesleğimi yapmadım zamanında meslek lisesi mezunuyum bölümüm muhasebeydi..hep fabrikada çalıştım işçi grubundanım yani..

Yaş etkilidir ama tecrübe daha etkilidir emin ol. Burada da bir iki fabrika var. İlçe merkezinden lise mezunu almak yerine köyleri gezip okuma yazma bile bilmeyenleri topluyorlar.

bende kolonyasız yapamam heralde evde her odada bir şişe bulunur iş yerimdede masamın çekmecesinde durur özellikle limon kolanyasını çok seviyorum

Hoşgeldin şekerim. Sen işini yap, çaylar şirketten

Paşabahçe'nin ve Rebul un mandalina kolanyası da çok güzeldir. Aklınızda bulunsun.

2220 Dün değil evvelsi gün gece, benim ilk kedim bahçeye çıktı. Firar etti. Dün gece geldi paşam. Çok aradım ama bulamamıştım. Bir de acaip mama seçer. 24 saat sonra geldi. 300gr vermiş. Üst baş toz içinde. Vurdu kafayı yattı sabaha kadar döne döne. Nerelerde sürttüyse:)

[/QUOTE]

aaa çok ilginç olmuş asistan konusu:)) wish duygu senmisin bu nickte canım
canım benim 8. tedaviye başlayacak yazıyor onu revize edebilirsin.. 9. tedaviye başlayacağım..
birde 1977 liyim:))

memorialda embriyoyu donduruyor canım, hastanın talebine göre buna karar veriyorlar.. ben transfere girerken benimle aynı anda giren bi bayan vardı farklı zamanlarda 5 tane embriyo biriktirdiğini şimdi onları sırayla transfer ettirdiğiniz söylemişti.. erbil beylerde çok iyiler canım.. hangi kararı verirsen hakkında en güzeli olsun.. inşallah biran önce iyi bir işe girersin..

ahh canım bende bi aralar babam öğretmen olduğu için Yalova öğretmen evinde çok kalmıştım şimdi sen yazınca anılarım canlandı.. ordanda günübirlik çınarcığa giderdik.. o tarafın termalleri çok meşurdur

:) evet ben yarattım koca koca iş bilir kadınlarız, asistanımız çalışsın biraz...
Ya dön dolaş liste arıyorum kim neredeydi ne oldu diye... Önceden kendime veya Duova'ya özel mesaj yolluyordum hangi sayfadaysa gidip buluyordum. O da ilgileniyordu sağolsun. Ama tüm şartları değişti teknik olarak. Şimdi sistem kendi kendine mesaj da yollatmıyor. Belki kendimle konuşacağım :)

O yüzden asistan hayırlı olsun... Listeyle ilgilenebilecek olanlara veya asistana ihtiyacı olanlara veririm şifresini hahahah

Lulinda 'nın alemlere akan kedisi, kolonyalar TT olmuş... 2220 'nin yeni potansiyel lokasyonu sezonda kesin TT... ensu 'nun kumsala dair söylemleriyle hamile karınlarla, afilli mayokinilerle düşündüm bir an bizi... E güzelmiş :)

Tütün kolonyası ve misk baş ağrısı yapıyor sevmiyorum. O tarz olan her şeyi tam tabiriyle topluyorum. Evdeki deterjan vs dolabında her yerden bir kolonya fışkırıyor. Ben güzel koku severim, iyi koku severim. Gittiğim heryerden de almaya çalışırım. Paşabahçe'nin hepsine bayılıyorum zaten, Zara home çeşitlerini de seviyorum ben onları bambu çubuklarda değil o resmini yolladığım buhurdanlık mumlukta kullanıyorum. Mis gibi kokuyor... Mumlara zaten bayılırım.

Bu aralar eczanelerde hemen kasanın yanında minik minik şişelerde galiba 1 TL gibi nefis fiyatla ESTuncer'in yeni çıkarttığı kolonyaların tanıtım boyu var. Bodrum Çiçekleri ve Çeşme Mandalina'sı ya da tam tersi kurguyla onlarda nefis :) A eczane demişken nerede kaldı benim Crinone acaba sipariş vermiştim halen gelememiş.

kızlar kolonya muhabbeti var hayırdır :))
bu arada transfer sonrasında kolonya, parfüm, oje, aseton tarzı şeyler hiç önerilmez embriyolar ilk haftalarda tutunma aşamasında keskin konuları hiç sevmezmiş.

Canım şimdiden bol şans. Inşallah opun çok güzel geçer. Kaliteli embiryoların oluşur Allah'ın izniyle. Dualarımız seninle
Çok teşekkürler, bir an heyecanlandım olsun bu noktaya gelmekte güzel, şükür Allaha, öpüyorum hepinizi, tüm gelişmeleri teker teker yazacağım size... İnşallah yazacak bişey çıkar da

Laf lafı açtı açtı açtı memleketim Yalova dediğinde Gülneva dedim tanıdık çıkacağız baba tarafım oralı vs derken kolonyalarını da çok severim vazgeçmem dedim. Evet öyledir derken, herkes seviyormuş işte... Öneriler, kokular uçtu gitti havada... Çay kolonyasını görmemiştim onu da adigee1 söylemiş hatta siparişini verdim bile (yeşil çay olanı buldum) mis gibi kolonya kokuyor her yer :))))

Hmmm eğer bana çekmişlerse seviyorlardır sorun olmaz, yok bana çekmediyseler eyvahlar olsun yandık o zaman :))))) Transfer öncesi gün manikür pedikür, üstüne koyu renkti diye 2 gün sonra kenarlar çıktı sil yeniden sür, parfüm desen keza öyle... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…