Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım ben Erbil Bey'den çok memnunum. Tam 1,5 yıldır ordayım. Erbil beyin eski hastalarındAn biriyim.bana femara protokolü peşine merional 150 ile başlandı.

gülneva bende bahçeci fulyadayım erbil beyde alara gibi ..
5900 gibi bir rakam yani bir OPU ve bir Transfer parası bu .Ama bizim givi rezerv sorunu olanlarda ise ara ara biriktirme yapılıyor.Benimde en az 3 ya da 2 Opum oluyor .Bunun içinde Alara nın dediği gibi her işlemde 3200 tl alınıyor. 2 kere toplamışsa 6400 alınıyo yanı .Biriktirilen yumurtalar donduruyor ve bu ücretsiz (dondurma ) Aslında çok masraflı bir tane transfer olucaz diye ortlama 6400+5900 vermiş oluyoruz ama 3 ya da 2 embiryo veriyolar zaten bu iş için .

Çok curcuna yazmışım ya :))

Bence de yok... İlaçlara tepki veriyor vücudumuz, üstüne de kafamızdakiler ohh tepki olarak "gaz" ile atıyoruz sanırım... Benim OPUm olmadı malum. Ama bildiğin sonrasındaki gibi batmalar, sancılanmalar pıtpıtlar her şey vardı ilk günler, sonra duruldu, sonra ara ara vurdu. Hatta ben apandisite bağladım (aldırmış olsam da hahaha) o kadar değişken işte... Şimdi sakin belimdeki ağrı dışında sıkıntım yok.

çocukluğun benim gibi geçmiş, çok sevindim buna, bak şimdi de güldürdün beni, OPU öncesi çok iyi geldi doğrusu, kızlar dualarınızı bekliyorum yarın saat 09:15 unutmayın
:))))) sokak çocuğu olarak büyümüş olmaktan öylesine mutluyum ki... Dolu dolu yaşadım ne güzel, şimdilerde üzülüyorum çocuklara... Dalından meyve yemeden, ağaca tırmanmadan, sokakta koşup terlemeden, tuz döktükleri domatesle öğün araları yapmadan, çimen, çamur izi olmadan binaların arasında ya minik bir parkta ya da o binaların içinde geçiriyorlar en güzel zamanlarını... Şanslıydık :) Gülmek iyi gelsin sana... Yarın huzurla gir OPU'ya sonuç ne olursa olsun en fazla sendeletsin seni ama durdurmasın... Başarıya ulaşana kadar şans daima yanında olsun...

9:15 dedin ya bak şarkı geldi aklıma... 8.15 vapuru... Bizim zamanlardan yoncimik :)

Az once iki paket climara forte, iki paket Crinone jel, coraspin, prolutron depot ve prednol e 43 tl verdim. Cok mutluyum.
Aile hekimi in, klinik eczanesi out:)
Süpersin sadece bant o fiyat yahu :) O nasıl iş benim niye aile hekimim yok. Annemi bir arayayım ya nasıl oluyormuş bu işler. Özel sigortadan almaktan daha kolay ise oradan mı alsak. Ama koşturmacası varsa bana zor olur proluton depot niye? düşük tehlikesi olanlar vurulmuyor mu onu? Sen daha kontrole gitmedin hayırdır bu ilaçlar...

Buna ilaveten Cider uyeleri 5900tl degil 5400tl oduyor.

Aile hekimin vardir mutlaka. Tc numarasi ve e-devlet sifresiyle aratabilirsin. Gidip ben bu ilaclari istiyorum deyince yazdi benimki. Sadece ovitrelle, merinal ve gonal f i odemiyormus devlet.
Kontrol gunu 1 tane depot yazmis. Onceden alayim dedim.
Ozel saglik sigortasi da olur ama tup bebek yapildigi cakilirsa diye bulasmak istemedim. Zaten laparoskopi ve histereskopu de biraz killandilar:)

Evet yazdığım gibi vazgeçilmez... Neredeyse koli ile alıyoruz çok tüketiyoruz diye. Evde olduğu gibi ofiste de kullanıyorum. Burada ne var diye baktım şimdi, yaktım mumu "Yalova'nın Çiçekleri" kalmış onu koydum, mis... :)

daha önce transfer oldunmu hiç canım..ilaçlar ne kadar tutu canım tek yumurta oluşmasının sebebini sordunmu amh düşükmü seninde canım..
Canım benim amh düşük.hep 1 yada 2 yumurta oluşuyor. Bu 3. Olacak inşallah. 1 kimyasal 1 negatif, bir de bu 4. Olacak. 2 tane opudan sonra döllenme olmadı iptal. 1 tane kendiliğinden folikül oldu döndürüldü. Bu Allah'ın izniyle 2. Olacak. İlaçlarda 1,5 2 civarında tutuyor

Alara güzel haberler geliyor senden, tek taşın artık güzel güzel bölünerek yavrunu oluşturmuş, lütfen gelişmelerde haberdar et bizi, moral ver bize de, çok öptüm seni hayırlı uğurlu olsun...

Beni WishhDuygu yarattı...

servisi yapmam liste ve tablolardan sorumlu yeni moda asistanım ben :)
Onun dışındaki zamanlarda

(Tablo ve listelerin hangi sayfada kaldığını bulmakta çok zorlanıyorum. Güncellemek eski foruma göre zaten oldukça zorlu artık. İlk mesaj olarak yer almasını istedik ama illa ki başlık sahibi lazımmış... o yüzden bu hesap tablo takibini yapacak) Bu hesaptan gönderdiğim mesajlardan takip edebilirim değil mi :) WD)

SEN ÇOK YAŞA EMİ
NE GÜZEL ANLATTIN, AĞZINA SAĞLIK, ÖPÜYORUM CANIM...

12 Kasım 2014 Takvim Güncellemesi

Kasım 2014 - Aylık Takvim

01 Kasım 2014 Cumartesi sara_28 Transfer
04 Kasım 2014 Salı WishhDuygu Transfer
05 Kasım 2014 Çarşamba B bebeklerve Transfer acmila OPU
07 Kasım 2014 Cuma gulneva77 OPU acmila Transfer
08 Kasım 2014 Cumartesi leylayasemin Y. Kontrol

10 Kasım 2014 Pazartesi leylayasemin Y. Kontrol

11 Kasım 2014 Salı sara_28 Test A Alara14 OPU 2220 & A Alara14 Evlilik Tebriği

13 Kasım 2014 Perşembe leylayasemin OPU (09:15)
14 Kasım 2014 Cuma WishhDuygu Test & B bebeklerve Test
17 Kasım 2014 Pazartesi Lulinda Transfer Kontrolü
19 Kasım 2014 Çarşamba acmila Evlilik Tebriği
20 Kasım 2014 Perşembe acmila Test

22 Kasım 2014 Cumartesi Lulinda Transfer

12 Kasım 2014 Bizim Tablo Güncellemesi

ANNE OLANLAR

P Puffy68 ALYA DOĞDU 1968 İstanbul FSH: 8.1 LH: TSH: AMH 0.24 E2: 2.tüp- ALYA DÜNYAYA GELDİ sebepsiz Sisli Mémorial- Dr. Aynur hanim

@leejena DEFNE DOĞDU 1970 İstanbul FSH: 12.9 LH:4.86 TSH: AMH: 0.36 E2:52.37 5. Tüp- Defne bebiş geldi. - Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci

B breezey ELİF DOĞDU 1971 İstanbul FSH: 8.82 LH:3.33 TSH:1.53 AMH: E2:220 1 Tüp negatif sponton gebelik Elif bebek geldi SEBEPSİZ

D Deti KIZI DOĞDU 1970 İstanbul FSH: 10 LH: TSH: AMH: 0.16 E2: Kizimiz dünyaya geldi yasa bagli rezerv azligi Acibadem Maslak-Dr. Bülent Tiras

E elvinnur İKİZLERİ DOĞDU
2014 Nisan FSH: LH: TSH: AMH: E2: İkizlerimiz dünyaya geldi Annelerinin kucağına geçmek için hazırlanıyorlar. 30 Nisan 2014 31. haftalık doğdukları için küvezde misafir edildiler

A ays73 AYZEN DOĞDU 2014 Nisan 1974 İstanbul FSH: 19 LH: TSH: AMH: 0.08 E2: 2 tüp negatif, sponton 23 Nisanda kizimiz Ayzen geldi Yasa bagli rezerv azligi Istanbul Tüp- Dr. Aret Kamer

@SelcanKerem KIZI DOĞDU 1972 Hollanda FSH: 8 LH: TSH: AMH: E2: doğal yoldan hamile-kızımız olacak SORUN YOK )

cedrus BETÜL DOĞDU 2014 Eylül 1980 Konya FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif 3. Tüp Pozitif Kizimiz olacak Tüpler tikali Konya Novafertil T.B.M

HAMİLE OLANLAR

K kumarika HAMİLE 1972 İzmir FSH: LH: TSH: AMH: 0.1 E2: 2 Negatif. 3. de 10 haftalık düşük. 4. deneme HAMİLE 26 Haftalik Kizimiz olacak Yaşa bağlı rezerv azlığı ZMİR İRENBE AHMET ZEKİ IŞIK

A alfabe HAMİLE 1976 Denizli FSH: 16 LH: TSH: AMH: 0.12 E2: 4 negatif 5.deneme pozitif Yumurta ve sperm az Erol Tavmergen-Ege üniversi

N nashi HAMİLE FSH: LH: TSH: AMH: E2: bilgileri güncellenecek.

U unbelivable HAMİLE Yurtdışı FSH: LH: TSH: AMH: E2: bilgileri güncellenecek.

hope73 HAMİLE 1974 Almanya FSH: 5.38 LH: TSH: AMH: 0.2 E2: 3 tüp, 1 kimyasal gebelik- , rezerv azlığı

NevSer HAMİLE 1974 İzmir FSH: 4.98 LH:2.28 TSH:1.15 AMH: 2 E2:85 Hedef spontan hamilelik. Yeni tedaviye başladı. sebepsiz infertilite

Miranda HAMİLE 1982 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: E2: Hedef dogal gebelik Medicana İnt. Dr. Aysun Laçin

NURCANOZ HAMİLE

F Fatos4345 HAMİLE. DONMUŞ TRANSFERİ YAPILDI. İstanbul
TEDAVİDE OLANLAR-DONDURANLAR-BEKLEYENLER

ummuseleme Diğer tedavi sonucuna göre devam edecek.
1972 Adana FSH: LH:7TSH:AMH: 0.19E2: 4 Negatif 1 dondurulmuş yumi bekliyor REZERV AZLIĞI Bahceci Fulya- Dr. Güvenc Karlikaya

ALISALIS Transfer Bekliyor.
1970 İzmir FSH: 18LH:8TSH:AMH:0.18 E2:39 mini tüp tedavisi Rezerv az 3 donmuşu var . Dr.İSRAEL ARUH-İZMİR KENT HAST.

ensu Aralıkta Tedaviye başlayacak.
1978 İstanbul FSH: 6.06 LH: TSH: AMH: 0.09 E2: 7 Tüp denemesi var, negatif 8. tedavisi başladı. AMH: 1.2 (bir önceki) – Erkek infertilitesi Memorial Dr. Semra Kahraman

G guzbahar Yumurta biriktiriyor, donduruyor.Tedavide.
1973 Sakarya FSH: 7.08 LH:3.38 TSH:1.152 AMH: 0.13 E2:109 1 tüp negatif Rezerv ve sperm az Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci

acmila Transfer oldu, sonuç bekliyor.
1971 Almanya FSH: 7.89 LH: TSH:0.71 AMH: E2:196 İST.da 3 mini tüp denedi - -

monkey Tedavide.
1973 İzmir FSH: 5.61 LH:7.62 TSH: AMH 8.1 E2:41.54 1. Negatif - Mart ayinda 2. deneme Yeni tedavisi başladı Yas-Rahim simetri bozuklugu Ege Üniversitesi

@duova Beklemede.
1973 İsvicre FSH: LH: TSH: AMH: E2: Subat 2013 10 Haftalik düsük beklemede Hormonsuz deneyecek

A Alara14 Yumurta biriktiriyor. Tedavide.
1972 Bolu FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif yeni tedavisi başlıyor dondurulmuşu var bekliyor. - Bahceci Fulya Hast.

2220 Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR
1973 Edirne FSH: 11 LH: TSH: AMH: E2: Martta 1 Negatif yeni tedaviyle dondurulmuşu var. Polip,Iltihap, Rezerv azligi Istanbul- Bahceci Umut T.B.M Medicana İnt. Dr. Demet Hn.

WishhDuygu Transfer oldu, sonuç bekliyor.

1973 Istanbul FSH: 6.2LH:4.4TSH:1.73AMH: 2.08E2:88 CD56:16.8 2 Tüp negatif Yapışıklık ve iltihap Endometris için tedavi oldu.Transfer için bekliyor. Tüpler tikali, Rahim iltihabı, yapışıklık için histeroskopi yapıldı. Tüpler açıldı. Medicana İnt. Dr. S. Laçin

ismihan_sultan Saldı Çayıra Mevlamız Kayıra :)

1972 Hatay FSH: 4.5 LH:3.5 TSH:3.2 AMH: E2: Klomenle bir gebelik düsük, 1 asilama negatif Hedef; Spontan gebelik Sebepsiz Infertilite

gulneva77 Rezervleri için Tedavide.

1979 Tekirdağ FSH: LH: TSH: AMH: 0.16 E2: 2 Negatif 3 tedavide Yumurta rezerv azligi ARET KAMER-İSTANBUL TÜP

celina1 Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR

1974 İstanbul FSH: 7.74 LH:5.5 TSH:0.97 AMH: 0.99 E2: 2 Aşılama 2 Tüp Bebek 1. deneme düşük 2.tedaviye yeni merkezde başladı. Eski tedavi DR. NURİ DELİKARA KADIKÖY F.NIGHTINGALE 1 DONMUŞU VAR ŞİŞLİ MEMORİAL

B bebeklerve Transfer oldu, sonuç bekliyor.

1969 Antakya FSH: 13.39 LH: TSH: AMH: 1.31 E2: 2 Asilama 1 Tüp denemesi Antakya - Memorial'da 2. Tüp tedavisi başladı MEMORİAL

CapsLocked Tedavide.

Yurtdışı DONDURULMUŞU VAR TRANSFERİ BEKLİYOR.

T TUTKU34
1970 İzmir FSH: 7.94 LH:1.22 TSH:1.34 AMH: 2.36 E2:680 1. tüp negatif. - -

A alarahan
1971 - FSH: 19 LH: TSH:TİROİD AMH: E2:19 MİYOM ameliyatı oldu - -

C cmas1
1971 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: 0.5 E2: 3 tüp Negatif 4. Tedaviye başladı Daha önce Atasehir Mémorial- Dr.Cem Demirel Yeni Tedavi Dr. Bülent Tıraş Acıbadem MAslak

Z zeytun
1970 Antalya FSH: LH: TSH: AMH: 0.02 E2: 4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik Yumurta yetmezligi -

E Elifoo
1973 Ankara FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1 Asilama 1.TüP Pozitif 2. ve 3. Tüp negatif - Gen-Art Merkezi -DR.Aysun hanim

A arnavut1973
1973 İstanbul FSH: 20 LH: TSH: AMH: E2:45 - Yasa bagli rezerv azligi -

S simay72
1972 İstanbul FSH: 16 LH: TSH: AMH: 0.1 E2: 2 Tüp negatif Rezerv az DR-BAHÇECİ

gullugullu
1970 Mugla FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1. Tüp denemesi negatif Sorun yok Izmir-Bornova Sifa Hast. Dr. Arzu Turan

R resignation
1974 Hollanda FSH: LH:TSH:AMH: E2: Doktorunu degistirip tekrar deneyecek Yumurta rezerv azligi 1 donmusu var Atasehir Memorial- DR. Cem Demirel

V volin
1972 Avustralya FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif 1 Tüp kimyasal 4. Deneme negatif Sperm azligi- Yumurta rezerv azligi -

B bebekistiyoruzbiz
1973 Bursa FSH: 8.87LH:3.37TSH:AMH:0.94 E2:59.6 İlk Deneme/ Dondurulmuşlarla transfer olacak. Nisan 2014 Sebepsiz infertilite - yaş sebebi ile tüp 3 donmuşu var. ART / Prof. Dr. Gürkan Uncu

nisanduru
1974 FSH: LH: TSH: AMH: E2:

O omayra34
1974 FSH: 12.45 LH: TSH: AMH: 0.30 E2: 2 Tüp negatif Yumurta rezerv azligi

S seldan70
1971 Adana FSH: LH: TSH: AMH: E2: 3 Tüp negatif, Yumurta biriktiriyor Yumurta rezerv azligi Adana Baskent Hast.

@Bcemre3
1969 FSH: 12.6 LH: TSH: AMH: E2: 6 Tüp negatif, 2 Kimyasal gebelik 1 gebelik Spontan 7.Tüpe hazirlik Sperm DNA hasari, Yasa bagli rezerv azligi

A aryaekim
1972 FSH: 11 LH: TSH: AMH: 1.2 E2: 3 tüp denemesi(1 gebelik ama kürtaj-1 neg.-! kimyasal gebelik. Yumurta biriktiriyor Haziran da tekrar deneyecek sağ tüp tıkalı sol tüp çok iyi değil,yaşa bağlı yumurta kalite ve sayısı sorunu Fulya Bahçeci

minervametis
1976 Adana FSH: 28 LH: TSH: AMH: E2: 1. tüp denemesi. Opu yapıldı. 3 yumurta toplandı. Tüpler tıkalı ve Endometriozis

D dnzdry
1971 İstanbul FSH: LH:TSH:AMH: E2: 1 düşük. 3 dondurulmuşu var. Kist tedavisi görüyor. Sonrasında transfer Fulya Bahçeci

F fadi75
1975 İstanbul FSH: 8 LH: TSH: AMH: E2: 1. tüp tedavisi başladı. Kadiköy ŞİFA

Y yasminefe
1974 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1. aşılama 2 tüp negatif sonuç. 3. tedaviye başlıyor Şişli Memorial Dr. Nur Dokuzeylül[/QUOTE]

bende bilgilerimi vereyim o zaman .
1977 doğumlu 3 tüp negativ .4 tüp için yarın doktorda inşallah .
Rezerv azlığından başka sorun görünmüyor.Bahçeçi fulya Erbil Yağmurun hastası.Hiç donmuşu kalmadı

bende bilgilerimi vereyim 1974 doğumlu 3 tüp bebek tedavisi negatif 4.için şubat mart aylarında buz bebeklerinin transferini düşünüyo görünürde bi sebep yok sadece pko var İstanbul Amerikan hastanesi Doçent Dr Kayhan YAKIN' ın hastası

Bir sürü eksik var Bulamadım daha eskisini...
sara_28 pembe_umut Lulinda leylayasemin adigee1 @sudemlik ilk gözüme çarpanlar. Bilgilerinize göre her şeyi ekleriz :)
ben akşam değerlerime bakıp öyle yazayım sana.
Onun dışında bildiklerim.
1977-İstanbul TSH: 1,21 1.deneme Fulya bahçeci Güvenç Karlıkaya Sorun: Eh işte çalışan tek tüp, yumurta kalitesi sorunu, ileri hareketli sperm sorunu / Dondurulmuş transferi bekliyorum.

Ne çalışkan asistanmış bu, bana da lazım böyle bir tane:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…