- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.201
Alara cok sevindim. Inci tanen bir tanen olur Insallah..Arkadaşlar güzel haber. Biraz önce embiryoloğ aradı. Güzelce döllenmiş. Çok sevindim. Allahım tüm isteyenleri evlat sahibi yapar inşallah
Canım ben Erbil Bey'den çok memnunum. Tam 1,5 yıldır ordayım. Erbil beyin eski hastalarındAn biriyim.bana femara protokolü peşine merional 150 ile başlandı.
Bence de yok... İlaçlara tepki veriyor vücudumuz, üstüne de kafamızdakiler ohh tepki olarak "gaz" ile atıyoruz sanırım... Benim OPUm olmadı malum. Ama bildiğin sonrasındaki gibi batmalar, sancılanmalar pıtpıtlar her şey vardı ilk günler, sonra duruldu, sonra ara ara vurdu. Hatta ben apandisite bağladım (aldırmış olsam da hahaha) o kadar değişken işte... Şimdi sakin belimdeki ağrı dışında sıkıntım yok.kızlar benim kasıklarda ağrılarım çok oluyor acabamı sonradan yumoşlardamı büyüdü diye düşünüyorum iğne batması gibi ağrılarımda var bugünde afedersiniz öyle bir gazım varki yani transfer olsam tutunma belirtileri diycem..bunlar opu etkileriymiş onu anladım..bence gebelik belirtisi diye bir belirti yokk..
:))))) sokak çocuğu olarak büyümüş olmaktan öylesine mutluyum ki... Dolu dolu yaşadım ne güzel, şimdilerde üzülüyorum çocuklara... Dalından meyve yemeden, ağaca tırmanmadan, sokakta koşup terlemeden, tuz döktükleri domatesle öğün araları yapmadan, çimen, çamur izi olmadan binaların arasında ya minik bir parkta ya da o binaların içinde geçiriyorlar en güzel zamanlarını... Şanslıydık :) Gülmek iyi gelsin sana... Yarın huzurla gir OPU'ya sonuç ne olursa olsun en fazla sendeletsin seni ama durdurmasın... Başarıya ulaşana kadar şans daima yanında olsun...çocukluğun benim gibi geçmiş, çok sevindim buna, bak şimdi de güldürdün beni, OPU öncesi çok iyi geldi doğrusu, kızlar dualarınızı bekliyorum yarın saat 09:15 unutmayın
Süpersin sadece bant o fiyat yahu :) O nasıl iş benim niye aile hekimim yok. Annemi bir arayayım ya nasıl oluyormuş bu işler. Özel sigortadan almaktan daha kolay ise oradan mı alsak. Ama koşturmacası varsa bana zor olurAz once iki paket climara forte, iki paket Crinone jel, coraspin, prolutron depot ve prednol e 43 tl verdim. Cok mutluyum.
Aile hekimi in, klinik eczanesi out:)
Buna ilaveten Cider uyeleri 5900tl degil 5400tl oduyor.gülneva bende bahçeci fulyadayım erbil beyde alara gibi ..
5900 gibi bir rakam yani bir OPU ve bir Transfer parası bu .Ama bizim givi rezerv sorunu olanlarda ise ara ara biriktirme yapılıyor.Benimde en az 3 ya da 2 Opum oluyor .Bunun içinde Alara nın dediği gibi her işlemde 3200 tl alınıyor. 2 kere toplamışsa 6400 alınıyo yanı .Biriktirilen yumurtalar donduruyor ve bu ücretsiz (dondurma ) Aslında çok masraflı bir tane transfer olucaz diye ortlama 6400+5900 vermiş oluyoruz ama 3 ya da 2 embiryo veriyolar zaten bu iş için .
Çok curcuna yazmışım ya :))
Aile hekimin vardir mutlaka. Tc numarasi ve e-devlet sifresiyle aratabilirsin. Gidip ben bu ilaclari istiyorum deyince yazdi benimki. Sadece ovitrelle, merinal ve gonal f i odemiyormus devlet.Bence de yok... İlaçlara tepki veriyor vücudumuz, üstüne de kafamızdakiler ohh tepki olarak "gaz" ile atıyoruz sanırım... Benim OPUm olmadı malum. Ama bildiğin sonrasındaki gibi batmalar, sancılanmalar pıtpıtlar her şey vardı ilk günler, sonra duruldu, sonra ara ara vurdu. Hatta ben apandisite bağladım (aldırmış olsam da hahaha) o kadar değişken işte... Şimdi sakin belimdeki ağrı dışında sıkıntım yok.
:))))) sokak çocuğu olarak büyümüş olmaktan öylesine mutluyum ki... Dolu dolu yaşadım ne güzel, şimdilerde üzülüyorum çocuklara... Dalından meyve yemeden, ağaca tırmanmadan, sokakta koşup terlemeden, tuz döktükleri domatesle öğün araları yapmadan, çimen, çamur izi olmadan binaların arasında ya minik bir parkta ya da o binaların içinde geçiriyorlar en güzel zamanlarını... Şanslıydık :) Gülmek iyi gelsin sana... Yarın huzurla gir OPU'ya sonuç ne olursa olsun en fazla sendeletsin seni ama durdurmasın... Başarıya ulaşana kadar şans daima yanında olsun...
9:15 dedin ya bak şarkı geldi aklıma... 8.15 vapuru... Bizim zamanlardan yoncimik :)
Süpersin sadece bant o fiyat yahu :) O nasıl iş benim niye aile hekimim yok. Annemi bir arayayım ya nasıl oluyormuş bu işler. Özel sigortadan almaktan daha kolay ise oradan mı alsak. Ama koşturmacası varsa bana zor olurproluton depot niye? düşük tehlikesi olanlar vurulmuyor mu onu? Sen daha kontrole gitmedin hayırdır bu ilaçlar...
evet ortak nokta çoktur biraz daha dertleşsek canım ortak tanıdıklarımız bile vardır bence..benim çok sevdiğim bir arkadaşımda yıllarca iznikte oturmuş birçok akrabam bursada oturuyor..yalovanın kolanyası meşurdur canım vazgeçilmezlerden biri..
Canım benim amh düşük.hep 1 yada 2 yumurta oluşuyor. Bu 3. Olacak inşallah. 1 kimyasal 1 negatif, bir de bu 4. Olacak. 2 tane opudan sonra döllenme olmadı iptal. 1 tane kendiliğinden folikül oldu döndürüldü. Bu Allah'ın izniyle 2. Olacak. İlaçlarda 1,5 2 civarında tutuyordaha önce transfer oldunmu hiç canım..ilaçlar ne kadar tutu canım tek yumurta oluşmasının sebebini sordunmu amh düşükmü seninde canım..
SEN ÇOK YAŞA EMİBence de yok... İlaçlara tepki veriyor vücudumuz, üstüne de kafamızdakiler ohh tepki olarak "gaz" ile atıyoruz sanırım... Benim OPUm olmadı malum. Ama bildiğin sonrasındaki gibi batmalar, sancılanmalar pıtpıtlar her şey vardı ilk günler, sonra duruldu, sonra ara ara vurdu. Hatta ben apandisite bağladım (aldırmış olsam da hahaha) o kadar değişken işte... Şimdi sakin belimdeki ağrı dışında sıkıntım yok.
:))))) sokak çocuğu olarak büyümüş olmaktan öylesine mutluyum ki... Dolu dolu yaşadım ne güzel, şimdilerde üzülüyorum çocuklara... Dalından meyve yemeden, ağaca tırmanmadan, sokakta koşup terlemeden, tuz döktükleri domatesle öğün araları yapmadan, çimen, çamur izi olmadan binaların arasında ya minik bir parkta ya da o binaların içinde geçiriyorlar en güzel zamanlarını... Şanslıydık :) Gülmek iyi gelsin sana... Yarın huzurla gir OPU'ya sonuç ne olursa olsun en fazla sendeletsin seni ama durdurmasın... Başarıya ulaşana kadar şans daima yanında olsun...
9:15 dedin ya bak şarkı geldi aklıma... 8.15 vapuru... Bizim zamanlardan yoncimik :)
Süpersin sadece bant o fiyat yahu :) O nasıl iş benim niye aile hekimim yok. Annemi bir arayayım ya nasıl oluyormuş bu işler. Özel sigortadan almaktan daha kolay ise oradan mı alsak. Ama koşturmacası varsa bana zor olurproluton depot niye? düşük tehlikesi olanlar vurulmuyor mu onu? Sen daha kontrole gitmedin hayırdır bu ilaçlar...
Canım şimdiden bol şans. Inşallah opun çok güzel geçer. Kaliteli embiryoların oluşur Allah'ın izniyle. Dualarımız seninleSEN ÇOK YAŞA EMİ
NE GÜZEL ANLATTIN, AĞZINA SAĞLIK, ÖPÜYORUM CANIM...
ben akşam değerlerime bakıp öyle yazayım sana.Bir sürü eksik varBulamadım daha eskisini...
sara_28 pembe_umut Lulinda leylayasemin adigee1 @sudemlik ilk gözüme çarpanlar. Bilgilerinize göre her şeyi ekleriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?