- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.281
Sizleri devamlı okuyorum, röntgenci gibiyim.. Benim de OPU oldu. Transfer 1 ay ertelendi. OHSS riskinden dolayı.
Tüp bebek ilaçlarını yazdırıp alabiliyor muyuz, hepsini? Puregon, orgalutran falan.. Ben yaştan dolayı tüp bebek yasasından faydalanamadığını için hepsini kendim aldım.
Bu arada sizleri okudukça da dua ediyorum hepimiz için..
Eminim çok kişi sizi okuyor ve dua ediyor..
Sevgilerimle
canım bende opu sonrası ve transfer sonrası bütün ilaçlarımı ile hekimime yazdırıyorum ama sgk olucaksın canım devlet karşlıyor beli bir kısmını bende opu sonrası bütün ilaçlarımı aldım sadece 35 tl ödemiştim..sağlık ocağındaki aile hekimi yazıyor..
Zaten hergun disari cikiyorlar sabah aksam. Ilk defa 24 saat gitti gelmedi. Yoksa hepsi alisik disariya.
yarın gideceğim canım. tedavi tarihi gelsin istiyorum ama hiç tedavi kafasına giremedim. ne arı sütü, ne vitamin hiçbirine başlamadım hergün yarın sabah başlarım diyorum:)) canım hep sigara çekiyor habirede içmeye başladım.. helede açık havada ne gidiyor..
40Asistani not alsın...
Bilgilerini ekleyecek ya da düzeltecek olanlar mutlaka yazsın40Asistani diye ki oradan görebileyim. Burada çok mesaj oluyor ben göremem atlanmasın :)
Hayır değil... HSG (en iyisi Fındıkzade'deki merkez) bayılmadan 5 dk kadar bir sürede rahim içine ilaç gönderilerek rahim içindeki durumu ve tüpleri incelediğin film. Bir nevi röntgen... Bu işin olmazsa olmazı ilk görüşmede mutlaka istenir. (Azıcık kanama yapabilir, benim gibi ardından Eminönü gezmesine de gidersin ama niyeyse fobi yaratır 2. ye gidiyor olsan da benim gibi kaçabilirsin ama kaçma teknoloji bir tık daha ilerlemiş kolay) Operatif Histeroskopi ise bir nevi operasyon. Mümkünse tüp doktorun yapar. Narkoz ile yapılır. Yapışıklıklar varsa kesilerek açılır, biopsi yapılır, yaklaşık 2-3 saat narkozdan sonra hastanede kalınır. Tablolarda var bak detayları incelersen detayları var http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/tablolar.35163/
WishhDuygu HSG fobisi konusunda haklısın, ben de çok korkuyorum. Hatta geçen ay onu çektireceğim korkusundan mı adetim gecikti acep diye düşünmüştüm birkaç gün. Hala çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok, gidip çektireceğim.
onu kim dediyse halt etmiş belki hamişsin bu ilaçları kullanman gerek eile hekimin yazıyor boşversene işlerine gelmiyor nolur sanki yazsalar sanki onların kesesinden çıkıyor para ..o kadar sigorta primi yatırıyoruz her ay..Ben buradaki sağlık ocağına yazdıramadım ilaçlarımı. Uzman Doktor yazmalıymış reçeteyi. Tüp bebeği tüpçü Hasan Amca yapıyor ya...
ben akşam değerlerime bakıp öyle yazayım sana.
Onun dışında bildiklerim.
1977-İstanbul TSH: 1,21 1.deneme Fulya bahçeci Güvenç Karlıkaya Sorun: Eh işte çalışan tek tüp, yumurta kalitesi sorunu, ileri hareketli sperm sorunu / Dondurulmuş transferi bekliyorum.
Ne çalışkan asistanmış bu, bana da lazım böyle bir tane:)
WishhDuygu Bütün çıktıları aldım. Takip tablosunu excelden daha iyi anlayan sevgiliye yükledim. Bir de testleri incelemesini istedim. Pıhtılaşma testi yaptırayım istedim. Olsaydı 37 yaşına kadar anlamaz mıydın dedi? Düz mantık erkek milleti
gerginliğin inş hamileliktendir canımcığım inş güzel haber ver bizlere topiğimizin güzel haberlere ihtiyacı var artık Allahın izniyle umut ol bizlere inş..bende merak ediyorum bebeklerveyi onunda test tarihi yakındır..bu arada senin test tarihin ne zaman canımGünaydın günaydın... Güzel bir gün olsun bugün.
Öncelikle @yadigaryadi umarım OPU başarıyla gerçekleşmiştir... Tektaşından güzel haberlerin olur inşallah.
Ben bugün çok acayip gergin uyandım. Havadan mı? İlaçlardan mı? Hamilelikten mi? Sigarasızlıktan mı? Yoksa enteresan şekilde hiç şaşmayan ancak şu anda şaşmasına şaşırdığım-sevindiğim reglin yarattığı bir durum mu? bilemedim. Yolda gelirken "levyem" olsa birilerini dövecek durumdaydım o kadar yani :)
Bir de B bebeklerve ile ben hiç denk gelmedim, merak ediyorum... Çok sessiz kaldı sanki.
40Asistani Evde testlere baktım. Fsh, FH, amh yapılmamış bana. E2 nin opudan 2 gün önceki Değeri var elimde. O da 3518- 3 kez E2 diğer günlerin sonuc maili istememe rağmen gelmemiş hala.
Günaydddıınnnn herkeslerrrr duygucum inşallhh bebiştendir diyelimGünaydın günaydın... Güzel bir gün olsun bugün.
Öncelikle @yadigaryadi umarım OPU başarıyla gerçekleşmiştir... Tektaşından güzel haberlerin olur inşallah.
Ben bugün çok acayip gergin uyandım. Havadan mı? İlaçlardan mı? Hamilelikten mi? Sigarasızlıktan mı? Yoksa enteresan şekilde hiç şaşmayan ancak şu anda şaşmasına şaşırdığım-sevindiğim reglin yarattığı bir durum mu? bilemedim. Yolda gelirken "levyem" olsa birilerini dövecek durumdaydım o kadar yani :)
Bir de B bebeklerve ile ben hiç denk gelmedim, merak ediyorum... Çok sessiz kaldı sanki.
gerginliğin inş hamileliktendir canımcığım inş güzel haber ver bizlere topiğimizin güzel haberlere ihtiyacı var artık Allahın izniyle umut ol bizlere inş..bende merak ediyorum bebeklerveyi onunda test tarihi yakındır..bu arada senin test tarihin ne zaman canım
Günaydddıınnnn herkeslerrrr duygucum inşallhh bebiştendir diyelimsara_28 güzel haberlerle gelmeni diliyorummm bol neşeli güzel haberli bir gün olsunnnn
Ayyy benim ki dar dar tepemde konusuyo @yadigaryadi iyi haberler yazacağıma sara yazmışım offf kafa bırakmadı ben de ...
"Düz mantık erkek milleti" kesinlikle katılıyorum :)
İlk denememizde doktor dahi bilmiyordu biz kendi kendimize nereden bileceğiz acaba demek lazım ama, sevgili kişisiyle bu detaylarda boğuşmaya gerek yok, yaptıralım diyeceğiz, yaptıracağız, olacak bitecek... :)
Ancak senin transfer tarihine kadar çıkar mı bilemedim. İstersen ben Beşiktaş'ta nerede yaptırmışım bakabilirim ama dediğim gibi 1.5 yıldan çok uzun süre oldu. Fiyat ve süreleri nedir bilmiyorum, belki teknolojik değişikliklerle hızlanmıştır. En yeniensu yaptırdı ondan da yardım alabiliriz. Belki 15 gün süren kromozom testi olanlardı, anımsayamadım şimdi.
Çıktılar için de eğer istersen excel formatındaki takip çizelgesi var ofiste, onu excel haliyle de yollarım. Doktorunun verdiği çizelge yoksa bununla kolay takip oluyor. Sen yüzdün yüzdün neredeyse kuyruğuna geldin, bundan sonra zaten bir daha kullanmana da gerek kalmayacaktır, inşallah :)
Yine de haber ver yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?