Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hoşgeldin cnm.. ne yazıkki diğer ilaçlar olmuyor keşke onlarda olsaydı, sağlık bakanlığında hiçkimse çocuğu olmayandan yana değil
Allah dualarını kabul etsin.

Uff seni ne cok iyi anliyorum ensu uff ufff :) bugun tam da oyleydi, bahce, acik hava, kahve, sohbet derken pufur pufur...

Vitamin vs den bende bazen illalah dedim ozellikle su an kadin gelecek diye oradaki buradaki siseleri banyoya topladim ayirayim yanima da aliyorum cunku hangisibden ne kaldi derken kafa karisacak.

Yarin sana ustesinden gelinecek seyler soylesin mutlu haberler olsun insallah. kromozomlar icin neler one cikacak bende bekliyorum. Hepsini bir kenara not koyalim ki kimseye lazim olmasin desek bile bilgi olarak kalsin.

Ben buradaki sağlık ocağına yazdıramadım ilaçlarımı. Uzman Doktor yazmalıymış reçeteyi. Tüp bebeği tüpçü Hasan Amca yapıyor ya...

Zaten hergun disari cikiyorlar sabah aksam. Ilk defa 24 saat gitti gelmedi. Yoksa hepsi alisik disariya.

Ne güzel. Gezen kedi iyidir. Daha bilinçli oluyorlar sanki. Muhtemelen avlanırken eve gelmeyi unuttu, geldiyse de duyuramadı. Ya da bir şeyden ürktü, çıkamadı saklandığı yerden. Benimkiler böyle zamanlarda bir iki gün çıkamıyorlar evden. Sonra ona da alışıyorlar.

Su an itibariyle takviyelerden bazilari. Asil ilaclar baska sepette ustelik!
ensu ari sutunu sabah disarda birakip gitmisim, sorun olmamistir diyorum, sence? Olduysa da artik olmustur n'apalim :)))

Hepimizden toplasak bunlari ve diger seyleri tup bebek ilaclari eczanesi acarşz biz :))) yok mu aramizda eczaci? Ustelik tecrubelerle hem uygulama bilgisi, iyi bilenler olarak psikolojik destekle var ya uuuu piyasanin en şyisi oluruz :)))

olmadı ensucum sigarayı en başta kendi sağlığın için bırakmalısın sonrada bebeğin için zaten zor olan durumlarımızı bilerek zorlaştırma tatlım

40Asistani benim bilgilerimi de not alsın madem öyle.. :) 1974 Antalya AMH:0,73 hormonlara daha bakılmadı. 2 doğal gebelik ikisi de düşük. Tüp bebek tedavisine hazırlanıyor.

Ben buradaki sağlık ocağına yazdıramadım ilaçlarımı. Uzman Doktor yazmalıymış reçeteyi. Tüp bebeği tüpçü Hasan Amca yapıyor ya...
onu kim dediyse halt etmiş belki hamişsin bu ilaçları kullanman gerek eile hekimin yazıyor boşversene işlerine gelmiyor nolur sanki yazsalar sanki onların kesesinden çıkıyor para ..o kadar sigorta primi yatırıyoruz her ay..

WishhDuygu Bütün çıktıları aldım. Takip tablosunu excelden daha iyi anlayan sevgiliye yükledim. Bir de testleri incelemesini istedim. Pıhtılaşma testi yaptırayım istedim. Olsaydı 37 yaşına kadar anlamaz mıydın dedi? Düz mantık erkek milleti

40Asistani Evde testlere baktım. Fsh, FH, amh yapılmamış bana. E2 nin opudan 2 gün önceki Değeri var elimde. O da 3518- 3 kez E2 diğer günlerin sonuc maili istememe rağmen gelmemiş hala.

Günaydın günaydın... Güzel bir gün olsun bugün.
Öncelikle @yadigaryadi umarım OPU başarıyla gerçekleşmiştir... Tektaşından güzel haberlerin olur inşallah.

Ben bugün çok acayip gergin uyandım. Havadan mı? İlaçlardan mı? Hamilelikten mi? Sigarasızlıktan mı? Yoksa enteresan şekilde hiç şaşmayan ancak şu anda şaşmasına şaşırdığım-sevindiğim reglin yarattığı bir durum mu? bilemedim. Yolda gelirken "levyem" olsa birilerini dövecek durumdaydım o kadar yani :)

Bir de B bebeklerve ile ben hiç denk gelmedim, merak ediyorum... Çok sessiz kaldı sanki.

"Düz mantık erkek milleti" kesinlikle katılıyorum :)
İlk denememizde doktor dahi bilmiyordu biz kendi kendimize nereden bileceğiz acaba demek lazım ama, sevgili kişisiyle bu detaylarda boğuşmaya gerek yok, yaptıralım diyeceğiz, yaptıracağız, olacak bitecek... :)

Ancak senin transfer tarihine kadar çıkar mı bilemedim. İstersen ben Beşiktaş'ta nerede yaptırmışım bakabilirim ama dediğim gibi 1.5 yıldan çok uzun süre oldu. Fiyat ve süreleri nedir bilmiyorum, belki teknolojik değişikliklerle hızlanmıştır. En yeni ensu yaptırdı ondan da yardım alabiliriz. Belki 15 gün süren kromozom testi olanlardı, anımsayamadım şimdi.

Çıktılar için de eğer istersen excel formatındaki takip çizelgesi var ofiste, onu excel haliyle de yollarım. Doktorunun verdiği çizelge yoksa bununla kolay takip oluyor. Sen yüzdün yüzdün neredeyse kuyruğuna geldin, bundan sonra zaten bir daha kullanmana da gerek kalmayacaktır, inşallah :)

Yine de haber ver yeter :)

gerginliğin inş hamileliktendir canımcığım inş güzel haber ver bizlere topiğimizin güzel haberlere ihtiyacı var artık Allahın izniyle umut ol bizlere inş..bende merak ediyorum bebeklerveyi onunda test tarihi yakındır..bu arada senin test tarihin ne zaman canım

40Asistani Evde testlere baktım. Fsh, FH, amh yapılmamış bana. E2 nin opudan 2 gün önceki Değeri var elimde. O da 3518- 3 kez E2 diğer günlerin sonuc maili istememe rağmen gelmemiş hala.

FSH tüp bebek tedavilerinde bence en önemli şeylerden biri...
Yani evet AMH de yumurta rezervlerinin değerlendirilmesi için gerekir ama FSH tedavinin başlangıcını bile etkileyen şeylerden birisi... Hatta o kadar ki bildiğim kadarıyla belli bir değerin üstünde (15 galiba) olunca tedaviye başlamıyorlar bile...

Bakıldı da sen mi unuttun :) Niye bakılmamış ki? Yani HSG kadar elzem...

E2 yumurtalar büyütülürken ki değerlerin o nedenle yumurtalarınla ilişkili yediğin iğnelere ve büyümelerine paralel artış gösteriyor :) Değerine göre ~12-14 arası folikül varmış sanırım.

Günaydddıınnnn herkeslerrrr duygucum inşallhh bebiştendir diyelim sara_28 güzel haberlerle gelmeni diliyorummm bol neşeli güzel haberli bir gün olsunnnn

Hamilelikse gerginlik nedeni yandım, yandı, yandılar, yandınız :) Hepimiz için hakkımızda hayırlısı :)

İkimizin de testler yarın. 6. gün dondurulduğu için 10. gün yaptırabilirsin demişlerdi. Ama ben iğne fobim nedeniyle ancak Cumartesi günü ya da Cuma gece yarısı yaptırabilirim. Cuma akşamı bir yere gitmemiz gerek iğne bağrış çağrışlarından uzak olmam gerek...

Günaydddıınnnn herkeslerrrr duygucum inşallhh bebiştendir diyelim sara_28 güzel haberlerle gelmeni diliyorummm bol neşeli güzel haberli bir gün olsunnnn

Ayyy benim ki dar dar tepemde konusuyo @yadigaryadi iyi haberler yazacağıma sara yazmışım offf kafa bırakmadı ben de ...

tatlım benden haberler güzel gelmedi ama sağlık olsun ağladım üzüldüm kendimi kahrettim ama yapacak bişey yok şimdi depresyona girme zamanı değil biyolojik takvim bu kadar acımasız ilerlerken bizim vakit kaybına ne sabrımız ne tahammülümüz var yeni kararlar aldım hayatıma dair geçmiş geçmişte kaldı şimdi bugünü ve yarını düşünme zamanı bebekler gelene kadar durmak yok bundan sonra neler yapılabilir onu araştırma peşindeyim çünkü bendeki sorun tutunmayla ilgili bunun üzerine gidecem bu arada ciddi bir şekilde diyete başladım ciddi anlamda kilo verecem doktorların kilon şansını düşürüyor demelerinden bıktım çünkü bakalım görelim önümüzdeki günler inşallah güzel günlerdir hepimiz için

inşallah gebeliktendir canım senden gelecek güzel haberlere ihtiyacımız var hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…