Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İşte bu... Düşürürüz süngümüzü kırgın kalbimizin etkisiyle, sonra yine diriliriz tam güçle... Çünkü kadınız...! Ağlamak da yakışır bize, tırnak çıkarıp sonuna kadar ısrarcı olmak da, her şey :) İnşallah daha güzel günler gelecek. Evet geçmiş geçmişte kalacak onlar bizim için bundan sonra ilerlerken daha bilinçli olmamızı sağlayacak sadece. Yaşadıklarımızın acılarını değil, tecrübelerini taşıyacağız bugünlere ki atacağımız adımlar daha sağlam olsun.

Sende benim gibisin canım. Kaçıncıydı senin bilmiyorum 4. transferim bu. Ve hiç tutunma olmadı bugüne kadar. Sonuçlar 0 hep :) O yüzden diyorum ya hep "sıfırı aldık sınıfta kaldık" diye... Kiloyu bir neden olarak mı gösterdiler? Kaç kilosun ki? Endeksine göre bakıyorlardır diyeceğim ama eğer obezite sınırları değilse etkili olduğunu düşünmüyorum. Ben eskiden çok zayıftım ama şimdi kilo aldım gerçi halen normalim bana göre. (38 Bedenim)

Hey 2220 normalim di mi ben? :)

E bu durumda tutunmanın kilo ile alakası olamaz sanırım. Sadece ondan diyerek kafanı oraya takma bence lütfen. Hakkımızda ne iyiyse o olsun...

Hamilesin canim...Bende cok gergindim...Oyle diyelim oyle olsun. Sonuc tarihi yaklasinca gerilmemek mumkun degil.

Ca
Canımm biliyorum hatta yazmıştım sana ..benim ki evde habire onu gösteriyorbunu diyor sabahtan beri plan yapa yapa susmadı...hayat devam ediyor ve biz de ayaga kalkıp devam etmeliyiz toplamda bes negatifle ben ara verdım kendımce ama bı yandanda zaman cok acımasız ..kafayı toparlayıp kaldıgımız yerden devam etmeli..kilo vermek saglık avısındanda önemli ve lütfen hergün yapamasanda sadece 40-45 dk yürüyüs yap kan dolasımı rahmi ve damarları hareketlendiriyor ...kendini daha rahat hissedeceksin benim kilo problemım yok ama hergun olmasada ıkı gunde bır muhakkak yuruyorum kafam dagılıyor yurumedığım zaman suçlu hissediyorum kendimi..güzel olacak hersey ...

Ben bugüne kadar hiç idrar testi yapmadım :) Zaten kan testiyle birlikte regl oldum sanırım öyle hatırlıyorum, bakacağım şimdi.. Ancak şu an eczaneden biten folik asidimden istedim. Malum dün de Crinone istemiştim minicik bir idrar testi koymuşlar adını bile duymadım ama hediye mahiyetinde olduğundan marka değeri olmaz :)

Yapayım mı

Küçük yerlerde kişisel kaprisler ön plana daha çok çıkıyor. Tüp bebeği Fakültede niye yaptırmadın dedi kadın. Daha ne diyeyim. Takibini yaparlarmış. Salağa yattım, bilmiyordum, boşa mı para verdim şimdi falan diye. Dosyamın fotokopisini çektirebilir miymişim. Gebelik testine gittiğimde ne kadar kan testi varsa hepsini istemiş. Sonucum ertesi güne kalmıştı, Edirne merkeze gidip tekrar yaptırdım, o günden beri de gitmiyorum sağlık ocağına. Bak yine kızdım...

ben olsan hiç durmaz yapardım canım..ben transferin 9 gününden sonra hergün başlardım yapmaya..

sanki biz yaptırmak istemiyoruzda özele gidiyoruz keyiften yani..bizim bekliycek zamanımız yok fakülte sıra veriyor bekliyorsun tüp bebek için 3 ay peki sıra gelince yumurtam yoksa nolcak hoop tekrar bekle 3 ay randevu için..ben edirnede bir profösöre gitmiştim özeline ilk muaynanemdi fsh bakarak hiç zaman kaybetme tüp bebeye git ben fakültede tüp bebek yapmıyorlarmı sormuştum burda sıra kolay kolay gelmiyor demişti bize..hata iki tüp bebek doktor ismi vermişti bitanesi Bülent tıraştı iyi bir doktor kendisi demişti..

Sen hamile ol da, biz cayır cayır yanalım. Hiç dert değil. Biz de zamanı gelince seni yakarız, olur biter
İnşallah güzel haberler verirsiniz bu defa. Tüm kalbimle bol şans diliyorum. Hem sana hem Bebeklerve' ye. Sanırım evine döndü. İşe de başladıysa fırsat bulamıyor olabilir. Sağlığı, keyfi yerinde olsun da...

Duycu lutfen testi yap canim..Zaten tuttuysa Idrar testinde de belli olur.

Tedavinin ilk basında E2 ile bakılan birşey vardı. O dur belki Fsh. Lab. sonucu hala göndermedi. FT4 bakılmış bir de bana o aynı şey mi acaba?

Heyt! Geri dönmüş arkadaşım. Yeni bir şey öğrendim. Biberiye yağı ile masaj yapmak kan dolaşımını artırarak yağ yakımına yardımcı oluyormuş. Yanına biraz yürüyüş, biraz beslenme ile sonucu hızlandırabilirsin sanırım. En önemli şey düşünce kalıplarımız. Kendini rahat bırakıp hayatın tadını çıkarmaya başladığında vücut çok güzel uyum sağlıyor. Yeter ki biz fırsat verelim.
Kiloya bu kadar takılmalarını çok ta anlamıyorum. Göbeği yüzünden hamile kaldığını bile anlamayan, ama gayet sağlıklı gebelikler ve doğumlar yaşayan bir dolu tanıdık ve akrabam var. Yine de belki kilo almana ya da verememene neden olan şey aynı zamanda anne olmana da engeldir. O zaman anlarım. Onu da iyi bir diyetisyenle çözmek daha mı hızlandırır sürecini acaba? En güzeli, sen bana yardıma gel. 14 kedi, 2 köpekle ev toplayıp yerleştirirken (bahçe de düzenlenmek istiyor bu arada) epey kilo veririz.

Arkadaşlar güzel haber. Embiryom kaliteli şekilde bölünüp dondurulmuş. Şimdilik 2 tane donmuş bebişim var. Allahım tüm isteyenleri evlat sahibi yapsın inşallah
çook sevindim senin adına canım..şuan kullandığın bitkisel bişeyler varmı canım yada tedavi öncesi kullandıkların varmı..

Kilo bahane tatlım belki vardır ufaktan bi kaç eksisi ama bence ön planda değil başarısızlıklarda...yardıma ben geleyim benimkinden de kurtulmuş olurum Neyse biraz sakinledi dışarı cıkarcam şimdi gezince çenesi çok düşmez umarım...

Normalsin arkadaşım. Hem de taş gibisin maşallah.
Aslında kilonun adından çok dirilikle, kas yapısıyla ilgili sanırım. Göbek sarkıyorsa, karın kasları gevşemiştir. O da rahime baskı yaparak duruşunu bozarak tutunmayı engeller gibi bir açıklamaları var. Sık kabız olmak, mesane sorunları da benzer şekilde rahim duruşunu bozuyor. Genellikle de gebeliğe engel oluyor. Öyle bir şeyler işte...

Bence dene. Daha erken gerçi. Kandan 4 gün kadar sonra idrara karışıyor bhcg. Yine de ikiz ve erken tutunmada sonuç veriyor. Sonuç alamazsan üzülme ama. Net bir gösterge olmayacak çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…