Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hayırlısı olsun dilerim yeni evin sana istediğin tüm güzelliklerin kapısını açar iyiki geldim dersin

fındıkyağı konusunda içime kurt düşürdün biraz daha araştıracam

Bebeğim babası bizmişiz gibi heyecan yaptık:)
Hahahaha süperdi bu Yaşadıklarımın üstüne kapak oldu. İşin tamamen gırgırındayız. Zaten dandik bu test :) Ama ama önce mutlaka anlatmam lazım, öldüm buralarda.

Şimdi yemekte de bol su içtim ya zaten damacanayı taksalar daha kolay olacak kadar çok su içiyorum iyice sıkıştım mı :) Neyse girdim ben tuvalete sadece iki kabin var diye hoppp geri döndüm ofise kızlara "çorabı olan var mı?" diye sordum yoksa bana bir tane aldırın lütfen falan (allahım ne tiyatrooo) yazdım da yazdım. Neyse varmış biri "ben verebilirim istiyorsanız" dedi.. Hemen atladım, aldım pişkin pişkin geldim geriye. (hani içeride kalmam için sebep yarattım komedi)

Neyse ceketi çıkart, kovanın üstüne peçete koy vs. tüm hazırlıkları yaptım nasıl sıkışmışım zaten hemen yerleştim paketi açtım, yırttım, çıkarttım şok! E bunun çiş yapacak yeri küçücüüüüüük. Pipet gibi bir şey var lakin onunla nereden ne alacağım? içinde kap yok, poşet yok. Zaten sıkışmışım içeri gitsem gelsem ohooo o kadar hazırlık yaptım, çorap paketinde hala vs. azıcık boşaltırken bir taraftan o küçük pipetle tut bırak tut bırak yakalarım diye debelen debelen hahahaha ay allahım yazarken bile gözümden yaş geliyor. Yoook dolmadı içine bir şey. E ben çişi nereye yapacağımmmm :)))))))

O kadar dandik yani hediye şey hahahaha neyse devam yani bardak alıp gitmem lazımmış diyorum kendi kendime bir taraftan, bir taraftan da bir test için bardak mı ziyan edilir diyorum. Gidip bardak alıp gelsem e sonra o bardağı nereme sokup götüreceğim diyorum... Sanki uzaya mekik fırlatıyoruz kardeşim bir düşünce trafiği bir düşünce.

Haha bu arada şırıl şırıl olmasa da damla damla akıyor. Yok ı ıh "milli olamayacağım" dedim. Aklımdan avucum geçmediyse ne olayım :))))))))))))) sonra dedim kremli ellerinle ne diyorsun sen ya sonra elini çamaşır suyuna mı yatıracaksın. Hem ensu ne dedi aseton bile sevmiyorlarmış çamaşır suyu noluyor falan... Hala düşünüyorum!!!! Bildiğin en âla "kegel" çalışması oldu azıcık bırak, tut şeklinde :)))) O anda yırttığım ambalaj kağıdı gözüme ilişti, içinde de şu bozulmasın zımbırtısı var artık onun etkisi var mıdır yok mudur bilemem dedim azıcık ucunu açtım bildiğin kese kağıdı moduna getirdim. Çok hain planlarım var onunla ilgili... Daha önce böyle bir şey yapan var mı bilmiyorum kabı tuttum isabet ettirebilene kadar ellerim de battı o ayrı!!!!! avucumu kullanmadım güya ama "barmaklarım gitti" :) Yeter herhalde diyerek birikene daldırdım pipeti "furpp" çektirdim, damlattım bıraktım onu kenara... Çoraplar falan dizlerimde, bir elimde pipet (çünkü çöp kovasının üstünde test var atamıyorum) diğer elimde içinde testten kalanlar allahım azıcık ayaklarımı aralayıp denge sağlayıp kalktım düşünün bir an beni öyle... Üstümde siyah mini elbise, siyah opak çoraplar vs dizlerde bir elimde pipet bir elimde içi dolu turşucuklu ambalaj kağıdı, parmaklar ıslak!...

Zor bela pıtı pıtı hareketlerle döndüm, paketin içindekini (lazımlık modeli hahahah) tuvalete döktüm. Ellerimi sildim sifonu çektim. Hemen çabuk çabuk çorabımı çıkarttım. Yeni çorabı açtım giydim. Diğerini pür-i pak kaçıksız haliyle çöpe attım. Kafayı uzattım kimse yok koştur koştur hemen ellerimi proteksledim. Döndüm bir de daha sıcak suyla proteksledim. Telefonumu çıkarttım (iyi bu hengamede tuvalete düşmedi) hemen koştum kabine, yok çekilecek gibi değil metalden yansıyor beyazdan yansıyor. Hoop hemen aldım banyo dolaplarının üstüne koydum şık şık çektim çabucak sonra herhalde bir rulo tuvalet kağıda sarıp attım. Üstüne de bir sürü el kurulama havlusu...

Bu arada asıl bomba tüm bunları ışık aralıklarında yaptım!!!!!!!!! Hareket algılayıcılı bizim ışıklar. Ayarını kısa süreli tuttuklarına girmişim. Yani klozetin kapağı kapalıysa açana kadar hareket etmezseniz 3 kere yanar söner yani o kadar feci... Tüm bu süreciiii bilimum vücut hareketleriyle aydınlatmaya çalışmakla geçirdim. Helak oldum :)))

En son dip not attığım canım micro fiber çorabım ile ben bu testten en az 10-15 tane alırdım! Hahahah ama bu kadar film yaşar mıydım bilmiyorum... Bir su içeyim resimleri yükleyeyim hahahaha

Alem kizsin vesselam...Sonucu merak ediyoruz..

Çok amiyane olmaz di mi "babalara geldik" :)
Yok bişi onca uğraştık insan onun hatırına biraz hareket olur değil mi :)))

Ay yarın kan verirken bu "millilik" anısını hatırlasam da gülsem yine...
Süperdi. Eczaneye teşekkür edeyim bir ara, jestiniz tiyatro eseri oldu diye :)

Hahaha ay hala gülüyorum

Eklentiler

• 1.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 75
  • 2.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 80
  • 3.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 73
Âlemsin:) yanlız silik bir çizgi görünüyor sanki.

Anlattıklarımdan başın dönmüştür çizgi mizgi yok :) Resimden öyledir ben buradan bakmadım telefonun ekranından da baktım yok bi şi :)

duygucum banada öyle geldi silik bir çizgi var sanki

Canim pembe cizgi var... Hamilesin.....

canım ne macera yaşamışsın ama deymiş bak orda çokta az da görünse bir çizgi var yaşasın gebesin arkadaşım ya aa nasıl heycan yaptım şimdi...bence bugün hemen kan verr yarını bekleme..gözümüz aydınnnn bu habere ihtiyacımız vardı..

Bir Türk filmi repliği yaşayabilirsiniz bugün evde:)
Kadın: Hamileyim, bir yavrumuz olacak.
Erkek: Hayırrrr, benim olamaz o çocuk. Çabuk defol git hayatımdan!
Hahaha hahaha

Alla allaa canım arkadaşlarım yok ben telefonun ekranına bakıyorum burada büyümüş dağılmış ondandır.. Cidden bak :) Benim çizgi anlayışım sağdakinin tonları olması belki de :) Kutusunda öyle gösteriyordu.

Kan tahlilinde çıkarsa ikna olurum hahaha yarın ola hayrola :)))

Merhaba, yaşadıklarını ne güzel anlatmışsın film gibi, etkilendim. Eşine güvenmek, onu çınar gibi görmek güzel bir duygu. Umarım bebişlerinin de 4 ayaklı dostları olur. Küçükken benim de bir kedim vardı, birlikte aynı pozisyonda oturur Lessi'yi izlerdik. Bizimkiler alt kapıdan kovarlardı, ben üst kapıdan içeri alırdım. Sevimli şeyler, Dairenin girişinde kediler konuşlanmış bazen biz geçerken kafalarını kaldırıp bakıyorlar sonra sizden bol bir şey yok deyip yan gelip yatmaya devam ediyorlar, sevimli şeyler..

canım sağdakinin tonunda olması için bir hafta on gün beklemen gerek ama solda çok silik bir pembelik var inşallah hamilesin arkadaşım bunu duymaya ihtiyacımız var bu kadar göz bakıyoruz birimiz yanıldık hepimiz yanılmış olamayız dimi

Ay neyi ispatlayacaksam usenmedim telefonumu ipade cektim.
Orada bir siluet var diye arayarak bakarsam var derim ama bir bana bunu gosterse hayatta var demem :))) ben daha belşrgin diye beklerim hahahha neyse yarin anya konya belli olacak zaten. Neyse olmasi gereken hayirlisiyla o olsun...

Ama ama cokkk guldum, cok eglendim, cok keyifliydi... Sizinle paylasacagim diye cokk heyecanliydi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…