Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım benim yaaa ben kaç gündür nete giremiyorum hep aklımdaydın inan çok çok üzüldüm ve seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ama asla pesetmek yok yanılmıyorsam dondurulmuşların mı vardı varsa işin çok daha kolay olacak demekki daha zamanı gelmemiş üzüntünü yaşa ve hemen toparlanmaya bak unutma inadına başarmak tamammı canım
bu arada diyer bütün arkadaşları çok öpüyorum herkese yazamıyorum kusurabakmayın yarın benim ve duygunun test günümüz belkide yarın bizde bu satırlarda teselli arayacaz belli olmaz allah hepimizin hakkında hayırlısını versin çok acele yazıyorum bütün arkadaşlara selamlar lütfen bugün bizim için dua edin selamlar :)

canım 5. güne kadar gidipde döllendirildiyse çok iyidir maşallah.. hiç üzülme donmuşunda varmış canım ne güzel..

canımcığım bu kromozn işine bende takmış durumdayım dölenmiyorsa yada tutmuyorsa yada gebelik devam etmiyorsa mutlaka ters giden bişeyler vardır..canım derler ya her şerde vvardır bir hayır..ben neten araştırdım biraz down sendromuda 46 kromozon değil 47 kromozonlu doğarmış bebeişler..hem anne içinde çok zordur canım onu hergün yaşıtları gibi olamayınca kahrolur insan hem o yavru içinde zordur Allahım sen koru..o yüzden her zaman şöyle dua ediyorum Allahım sağlıklı hayırlı evlat ver sağlıksız doğucak bana evlat nasip etme diyorum..canım bence pgt düşün mutlaka yaptırmanı tavsiye ediyorum..bak doktorunda demiş her zaman öyle olmazmış emriyolar..

cnm pgt yapılan embriyolardan hücre alınıyorya sağlıklıysa eğer bazı embriyo olumsuz etkilenebiliyormuş bunuda anlattılar bugün.. bu işlerde ne karışık işler dimi.. hangi yöne baksan bir saçmalık:))
bakalım inşallah önce döllenmem olsunda 2.3 güne kadar ilerlerse şu anda yaptırmayı düşünmüyorum ama son anda ne olur onuda hiç bilmiyorum inan..

ensu canım en azından tüm detaylarıyla öğrenmiş oldun. Gerçi gitmeden önce de konuşmuştuk pgt yerine daha çok kromozoma bakılan testi de... Ancak senin de ilettiğin gibi her halukarda transfer yaptıracaksan niye yaptırasın ki... Kaldı ki çok yumurta olduğunda evet kesinlikle önerilir...

Dediğin gibi pgt yapılmış sağlam olanın tutacağı garanti değil, tutanın pgt yapılmasa da bir sorunu olacağı kesin değil... O zaman ya böyle olursa diyerek ilerlemek kendi şansını azaltmak... Şu tabloları yapmaya çalışırken araştırdığımda gördüğüm bir şey daha vardı. Aslında tam da senin ve senin gibi yumurta rezervi konusunda eşinde de sıkıntı olduğu için riske atmak istemeyenlere uygun. Gerçekleşmiş hamilelik sonrasında anneden alınan kandan bebeğin DNA'sı ayrıştırılarak kromozom taraması...

O zamanlar Türkiye'de yapılmıyordu, buradan bir merkez kan alıp Amerika'ya gönderiyordu. Hamileliğin bilmem kaçıncı haftasında anneden alınan kan (bebeğin genetiği kana geçtikten sonraki haftalardı) özel şekilde gönderiliyor 20-30 gün içindeydi sanırım cevabı alınıyordu. -İncele/ HTP Harmony Prenatal Test Anne kanındaki bebek DNA'sından kromozom taraması diye bir notum var diğer detaylarını yazmamışım aynen yapıştırdım buraya... Bir incele istersen ileride hamile hamile uğraşmazsın şimdiden bilgin olsun :)

Wishduygu bu test senin mi ikinci cizgi var ben cok net gördüm sen nasil goremedin kacinci gunun bir bakayim ne var ne yok dedim iyiki bakmisim

Canım :) işgüzar eczacı şenlendirdi ortalığı :) Gerçekten eğlenmek için yaptık, ben hayatta yapmam yoksa biliyorum huyumu. Sizler tecrübelisiniz görüyorsunuz ben ı ıh.. :) Gerçi görsem de ben kanı görmeden tamam demem, maalesef huyum kurusun.

Yarın test günüm zaten ama programımız yoğun ancak Cumartesi sonuçlanır. Varsa başımızın üstüne zaten olsun diye uğraştık, yoksa da olacağı zaman gelir yine başımızın üstüne... İnşallah birlikte seviniriz.

Sen nasılsın? Kızımız seni yoruyor mu? Pek uslu görünüyordu maşallah. Keyfimiz, sağlımız yerinde mi? Abimiz nasıl en çok onu merak ediyorum... Senden haberleri paylaş ki daha da özenelim, tamam diyecekken yeniden şevk kazanalım :)
Çok sevgiler, kızını bizim için de kokla...

Aynen öyle, iyi ki hayatımızdalar...

madem emriyolara zarar veriliyor neden öyle bişeyi tavsiye ediyorlar aman gerçekten çok karışık işler..Allah yardımcımız olsun..başka test yokmuşmu canım ya emriyo sağlıklımı anlamalrı için..

hayırlısı olsun dilerim yeni evin sana istediğin tüm güzelliklerin kapısını açar iyiki geldim dersin

fındıkyağı konusunda içime kurt düşürdün biraz daha araştıracam

Teşekkür ederim arkadaşım. Her zaman beklerim sizleri de.
Araştırmanı tavsiye ederim. Bir başka mesajında da mısır unu gördüm. Ne sıklıkla kullanıyorsun bilmiyorum ama onun da kiloya katkıları bol miktarda. Dikkatli kullanmanı öneririm.
Senin diyetisyenlere benzedim iyice. Onu yeme, bunu içme... Susuyorum ben

Pis kadın, sana güleyim derken kaçırdım işte. İş çıkardın başıma

Kapalı bir yere bıraksaydın, ıslanmasın yazık

Bizi merakta bırakıyorsun... Vallahi bugün haber yok mu diye sorduk durduk. Tamam fırsatın olmuyor biliyoruz ama arada bir ce de yeter. Yarın için en çok sana şans diliyorum. Gel güzel haberinle de şenlendir ortalığı... İnşallah öyle olur. Pek güzel olur. Olmazsa da oldurana kadar ayakta tutarız her birimiz birbirimizi :)

Ben seni yarı yolda bırakmış gibi olabilirim şimdiden söyleyeyim ancak Cumartesi alırız biz sonucu ya da Cuma gecenin köründe :) Sonucunun önce senin sonra bizlerin yüzünü güldürmesini diliyorum, ama olası farklı durumda yüzün düşse de süngün düşmesin... Çok öperim.

Valla resimlere ilk baktığımda var diyen tüm arkadaşların yazılarını ek sekmede açtım. Sonra resimlerini tekrar açtım. Kusura bakma ama biraz hamilesin. Ensu yazmıştı, sabah ilk idrarla diye. Belki ondan, belki suyla inceldiğinden, belki yeni olduğundan... Ama orada silik bir çizgi var. Ben bile gördüysem artık...
Yine de kan testi için eşinle kararınıza saygı duyarız. Bizi habersiz bırakma yeter. İstersen (atmadıysan) test çubuğu kan verirken yanında olsun. Hemşireye anlatırken ne olduğunu bile anlamadan verirsin kanı :)

Heşgeldiiiin. Nerelerdesin, kaçak. Aldın bebeleri, saklanıyon di mi?
Hepimiz ikiniz için de duacıyız arkadaşım. Allah gönlündekini kucağına versin inşallah. Bizi merakta bırakma. Olur mu?

Kegel egzersizi yapma sonra gel bana pis kadın de!
Gel içelim birlikte kaçıralım "arpa suyunu" hahahaha

Kegel egzersizi bir cacığa yaramadı bende. Siboplar arızalı sanırım
Sarı olanından mı, anason takviyeli beyaz olanından mı? Tabi ben içeceğim, sen bakacaksın. Malum bebeye dokanır :)

Sarı olanından mı, anason takviyeli beyaz olanından mı? Tabi ben içeceğim, sen bakacaksın. Malum bebeye dokanır :)

Yanlış yerimle okumuşum, espriyi de yanlış anladım doğal olarak.

Kapalı bir yere bıraksaydın, ıslanmasın yazık

Yanlış yerimle okumuşum, espriyi de yanlış anladım doğal olarak.

Resmen kahkaha attırdın altıma yapamadım biraz önce gitmiştim bir de egzersizim bugün yerindeydi :)
Senin de yanlış yerinin egzersizi iyi maşallah :)))
Bayılıyorum sana, tanışalım mı :) İçeriz
hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…