- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.421
Eki Görüntüle 1302466 Kizlar bu dogrumu bugün doktorum 800 mg almalisin dedi yanlismi aldim daha dogrusu Turkiyedeki doktorum vermisti
Çok amiyane olmaz di mi "babalara geldik" :)
Yok bişi onca uğraştık insan onun hatırına biraz hareket olur değil mi :)))
Ay yarın kan verirken bu "millilik" anısını hatırlasam da gülsem yine...
Süperdi. Eczaneye teşekkür edeyim bir ara, jestiniz tiyatro eseri oldu diye :)
Hahaha ay hala gülüyorum
800 mg. a takıldım. Genellikle bunu alıyoruz burada. Hem gebelik boyunca kullanmak gerekiyor diye biliyorum. O da 800 mg. dan epey fazla oluyor. O kadarını günlük te alamazsın. Acaba doz uygulamaları farklı mı orada? Veya sadece paket farkı mı? Doktoruna gösterebilir misin? O söylesin doğruluğnu. Bana kalırsa doğru çünkü.
Nuraycım başka bir hastaneye mi geçtin? memorial devam mı? tedavi için gün sayarken benim rahim de bir oluşum varmış ve kolposkopi yapılacak. smear ve doku testleri yaptılar. inşallah bir şey çıkmaz rahim ağzı kanseri gibitedavi askıya alındı semra hoca tarafından...
Eki Görüntüle 1302466 Kizlar bu dogrumu bugün doktorum 800 mg almalisin dedi yanlismi aldim daha dogrusu Turkiyedeki doktorum vermisti
hsg çektirirken dr farketti. dün de semra hocaya gittim. smear ve doku aldı. 5 gün sonra çıkacak...başka bir prof adı verdi toygar başe. ona gideceğim sonuçlar çıkınca kolposkopi yapılacak. sen naptın? benim de aklımdasın hepcanım kaç gündür gözükmüyordun bende seni merak etmiştim.. rahim ağzındaki oluşumu nerede kim farketti. smear sonucun nezaman çıkacak canım, yok canım olumsuz düşünme sende hemen, neden böyle bi düşünce oluştu sende..
bazen vücudumuzun farklı yerlerinden ufak oluşumlar çıkabiliyor bendede boynumda ve burnumda oluşmuştu hastaneye gitmiştim bir şey çıkmamıştı..
Allahın izniyle bir şey çıkmayacak canım bizide haberdar edersin hiç canını sıkma.. bu tedavilerde hormon ilaçları kullanıyoruzya onlarda o tarz şeyler çıkartabiliyor bazı bünyelerde.. kendine iyi bak cnm öptüm.
Canım ben tedaviden sonra dondurulmuşu almadan önce dinlenmeye çekildim bi ara hsg çektircem sonra donmuş bebişimi alacağım inşallahhhçok teşekkür ederim canım. inşallah herşey yolunda gider. semra hoca acaip ilgili ve o olmasa hastane batar...hemşireler ve hasta temsilcileri karmaşa içindeler. orayı ayakta tutan hoca wallahi...sen neler yaptın? işler ve seyahatlerden topic'i takip edemiyorum. arasıra hepiniz iyi misiniz diye kolaçan ediyorum :)
Bi dr ihtiyacımız olanın bir tabletin çeyreği olduğunu demişti memorial ise bir bütün vermişti yatmadan önce iç iştah açar diyede tembihlemişlerdi sen bi sor bakalım ne diyecekler...Eki Görüntüle 1302466 Kizlar bu dogrumu bugün doktorum 800 mg almalisin dedi yanlismi aldim daha dogrusu Turkiyedeki doktorum vermisti
Amin canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin.Hayırlı olsun, bebekli bitsin tedavin inşallah...
ben geçen sene eczane ye gitmştim, özelden muayene olduğum için direk eczaneye ilaçlarımı almaya gittim.Eczanede çalışan kız beni uyarmıştı, bu ilaçları Aile Hekimine yazdırabilirsin demişti.Sonra hemen sağlık ocağına gittim, hemen eczanenin karşısındaydı zaten.Ama dr.yazmadı, okadar saçma sapan şeyler söylediki, dinlemedim bile.Aslında ödenebiliyorsa yazması lazım, bu seferde yazmaşsa şikayet edeceğim valla.onu kim dediyse halt etmiş belki hamişsin bu ilaçları kullanman gerek eile hekimin yazıyor boşversene işlerine gelmiyor nolur sanki yazsalar sanki onların kesesinden çıkıyor para ..o kadar sigorta primi yatırıyoruz her ay..
canım benim yaaa ben kaç gündür nete giremiyorum hep aklımdaydın inan çok çok üzüldüm ve seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ama asla pesetmek yok yanılmıyorsam dondurulmuşların mı vardı varsa işin çok daha kolay olacak demekki daha zamanı gelmemiş üzüntünü yaşa ve hemen toparlanmaya bak unutma inadına başarmak tamammı canım
bu arada diyer bütün arkadaşları çok öpüyorum herkese yazamıyorum kusurabakmayın yarın benim ve duygunun test günümüz belkide yarın bizde bu satırlarda teselli arayacaz belli olmaz allah hepimizin hakkında hayırlısını versin çok acele yazıyorum bütün arkadaşlara selamlar lütfen bugün bizim için dua edin selamlar :)
canım 5. güne kadar gidipde döllendirildiyse çok iyidir maşallah.. hiç üzülme donmuşunda varmış canım ne güzel..
Teşekkür ederim arkadaşım. Her zaman beklerim sizleri de.
Araştırmanı tavsiye ederim. Bir başka mesajında da mısır unu gördüm. Ne sıklıkla kullanıyorsun bilmiyorum ama onun da kiloya katkıları bol miktarda. Dikkatli kullanmanı öneririm.
Senin diyetisyenlere benzedim iyice. Onu yeme, bunu içme... Susuyorum ben
Kizlar merhabaaaa, biliyorum gec yazdim size ama madem bugun izinliyim, is yok, uyudum hic uyumadigim bir saatte.
Opu Allahima cok şükür cok iyi gecti bana gore 100 karatlik elmasimi bi guzel aldilar 2gun daha iyi gelişsin diye dinlendirecekler, sonra da donduracaklar, operasyon çok basit oldu hemen kalktim, sabahtan yanima kahvaltilik biseyler almistim darica sahilinde esimle cok guzel keyif yaptık. Sonra da kartal egitim arastirmaya gittik miyom ameliyati icin ön gorusme yaptim.
Dualarinizi hep hissettim, bende hep dua ettim, ikinci asama yani miyom ameliyati 12 gün sonra, herşeyin hayırlısı: )
Bizi merakta bırakıyorsun... Vallahi bugün haber yok mu diye sorduk durduk. Tamam fırsatın olmuyor biliyoruz ama arada bir ce de yeter. Yarın için en çok sana şans diliyorum. Gel güzel haberinle de şenlendir ortalığı... İnşallah öyle olur. Pek güzel olur. Olmazsa da oldurana kadar ayakta tutarız her birimiz birbirimizi :)
Ben seni yarı yolda bırakmış gibi olabilirim şimdiden söyleyeyim ancak Cumartesi alırız biz sonucu ya da Cuma gecenin köründe :) Sonucunun önce senin sonra bizlerin yüzünü güldürmesini diliyorum, ama olası farklı durumda yüzün düşse de süngün düşmesin... Çok öperim.
mısır ununu çok sık kullanmıyorum hatta çok nadir kullanıyorum canım çünkü mideme dokunuyo balığı yağda kızartınca kullanıyodum ama genellikle fırında yaparım balığı ancak sen hep hep konuş susma seni dinlemek daha doğrusu yazdıklarını okumak bana iyi geliyor
Valla başlayınca "biri beni durdursuuuun" durumuna geliyorum görüyorsun
Ama balık fırında gerçekten güzel oluyorBuğulama da severim ben. Soğanlı, limonlu, defne yaprağı ve kabuğu soyulmuş iç bademli... Gece gece canım çekti iyi mi? Eşim sevmiyor, ben de tek başıma bitiremiyorum diye yapmıyorum ne zamandır. Özlemişim.
Gelelim tüyolara: Un kullanman gerekiyorsa tam tahıllı un kullanabilirsin. Kepekli un da olur. Sık olmamak kaydıyla tabi. Bir de sağlık ocağına sor, hafif dozda sakinleştiriciler var. Yarım tablet alıyorsun yatarken. Bir ara ben de kullanmıştım. Ama yarım kısmını anlamamışım, bütün gün uyumaya başlayınca bıraktım. Doğru kullananlar işe yaradığını söylüyor. Hatta doktor da söylemişti kilo verdirir diye. Bir kenarda bilgi olarak bulunsun. Kediler dikkatimi dağıtıyor. Devam ederim yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?