Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Eki Görüntüle 1302466 Kizlar bu dogrumu bugün doktorum 800 mg almalisin dedi yanlismi aldim daha dogrusu Turkiyedeki doktorum vermisti

800 mg. a takıldım. Genellikle bunu alıyoruz burada. Hem gebelik boyunca kullanmak gerekiyor diye biliyorum. O da 800 mg. dan epey fazla oluyor. O kadarını günlük te alamazsın. Acaba doz uygulamaları farklı mı orada? Veya sadece paket farkı mı? Doktoruna gösterebilir misin? O söylesin doğruluğnu. Bana kalırsa doğru çünkü.

Cilgin seni iyice inceledim Hamilelik vurmus sana canim ortadaki resimde cok silik gordum Insallah yanilmiyoruzdur sana senin gibi cilgin bir bebek diliyorum beraber kudurup durursunuz kimse tutamaz sizi

Tamam canim ben yatin bir doktor civanima sorayim bende sasirdim simdi ama bence dogrudur burda aldigimi Selman bey az bulmustu ve bunu yazin ca birkac paket aldim bende yarim yazarim canim sarjim malesef bitik kimseye yazamiyorum herkes öpüldü yani

canım kaç gündür gözükmüyordun bende seni merak etmiştim.. rahim ağzındaki oluşumu nerede kim farketti. smear sonucun nezaman çıkacak canım, yok canım olumsuz düşünme sende hemen, neden böyle bi düşünce oluştu sende..
bazen vücudumuzun farklı yerlerinden ufak oluşumlar çıkabiliyor bendede boynumda ve burnumda oluşmuştu hastaneye gitmiştim bir şey çıkmamıştı..
Allahın izniyle bir şey çıkmayacak canım bizide haberdar edersin hiç canını sıkma.. bu tedavilerde hormon ilaçları kullanıyoruzya onlarda o tarz şeyler çıkartabiliyor bazı bünyelerde.. kendine iyi bak cnm öptüm.

hsg çektirirken dr farketti. dün de semra hocaya gittim. smear ve doku aldı. 5 gün sonra çıkacak...başka bir prof adı verdi toygar başe. ona gideceğim sonuçlar çıkınca kolposkopi yapılacak. sen naptın? benim de aklımdasın hep

Canım ben tedaviden sonra dondurulmuşu almadan önce dinlenmeye çekildim bi ara hsg çektircem sonra donmuş bebişimi alacağım inşallahhh
Eki Görüntüle 1302466 Kizlar bu dogrumu bugün doktorum 800 mg almalisin dedi yanlismi aldim daha dogrusu Turkiyedeki doktorum vermisti
Bi dr ihtiyacımız olanın bir tabletin çeyreği olduğunu demişti memorial ise bir bütün vermişti yatmadan önce iç iştah açar diyede tembihlemişlerdi sen bi sor bakalım ne diyecekler...

ben geçen sene eczane ye gitmştim, özelden muayene olduğum için direk eczaneye ilaçlarımı almaya gittim.Eczanede çalışan kız beni uyarmıştı, bu ilaçları Aile Hekimine yazdırabilirsin demişti.Sonra hemen sağlık ocağına gittim, hemen eczanenin karşısındaydı zaten.Ama dr.yazmadı, okadar saçma sapan şeyler söylediki, dinlemedim bile.Aslında ödenebiliyorsa yazması lazım, bu seferde yazmaşsa şikayet edeceğim valla.

sağol canım bu sefer olmadı ama be demek değilki olmayacak olacak o bebek gelecek başka çaresi yok
dilerim yarın senden güzel haberler gelir buda hepimize umut olur canım benim

canım 5. güne kadar gidipde döllendirildiyse çok iyidir maşallah.. hiç üzülme donmuşunda varmış canım ne güzel..

inşallah canım

mısır ununu çok sık kullanmıyorum hatta çok nadir kullanıyorum canım çünkü mideme dokunuyo balığı yağda kızartınca kullanıyodum ama genellikle fırında yaparım balığı ancak sen hep hep konuş susma seni dinlemek daha doğrusu yazdıklarını okumak bana iyi geliyor

gözün aydın canım ve geçmiş olsun inşallh ameliyatında sorunsuz geçer ve bebeğine kavuşursun

umarım hayırlı haberlerinizi alırız, sizin sevincinize ortak oluruz, bizde sizlerle seviniriz.

Valla başlayınca "biri beni durdursuuuun" durumuna geliyorum görüyorsun
Ama balık fırında gerçekten güzel oluyor Buğulama da severim ben. Soğanlı, limonlu, defne yaprağı ve kabuğu soyulmuş iç bademli... Gece gece canım çekti iyi mi? Eşim sevmiyor, ben de tek başıma bitiremiyorum diye yapmıyorum ne zamandır. Özlemişim.
Gelelim tüyolara: Un kullanman gerekiyorsa tam tahıllı un kullanabilirsin. Kepekli un da olur. Sık olmamak kaydıyla tabi. Bir de sağlık ocağına sor, hafif dozda sakinleştiriciler var. Yarım tablet alıyorsun yatarken. Bir ara ben de kullanmıştım. Ama yarım kısmını anlamamışım, bütün gün uyumaya başlayınca bıraktım. Doğru kullananlar işe yaradığını söylüyor. Hatta doktor da söylemişti kilo verdirir diye. Bir kenarda bilgi olarak bulunsun. Kediler dikkatimi dağıtıyor. Devam ederim yine :)

biri seni durdurmasın ben hiç şikayetçi değilim bu durumdan

hamur işini bi,r süreliğine erteledim mecbur kalmadıkça unlu gıdaları yasakladaım kendime sadece sabahlar iki dilim ekmek yiyorum onuda tam buğday ekmeği olarak ve sadece kabuğunu yiyerek tüketiyorum sakinleştiriciler bağımlılık yapmazmı canım bu yüzden o tür ilaçları almak istemiyorum bide benim uyku düzenim iyidir başım yastığa çeyrek kala uyurum ben sabahta saat altı dedimi uyanırım yalnız bu tedavimde uykum kaçtı gecede iki üç saat anca uyudum ilk defa başıma geldi böyle bişey

Günaydın çılgın kadınlar!! Ne varsa eski topraklarda var vallahi.. :) uzun zamandır yaşadıkları zorlukları böyle şamata haline getiren bir grup görmedim ben. Hepinizi seviyorum. Bu havaya da güzel müjdeli haberler yakışır. WishhDuygu ve B bebeklerve kalbim sizinle.. Umarım kalbimizden geçen sonucu alırsınız. Hamileyizzzzzz deyin de topic şenlensin.

Günaydın günaydın... Güzel haber gelirse tam aydın olsun... Aydınlatılacak günlerimiz de çoook olsun.

B bebeklerve endişe ve evhamlarla evinden ve eşinden uzak yumurtam olacak mı diye çıktığın bu tedavinde yüzünü güldürecek gelişmelerin oldu hep... Yaşına ve söylenenlere inat önce yumurtanı elde ettin, sonra döllenmeyi sağladın. Biz de sevinçlerine ortak olduk, paylaştık. Bugün şimdi heyecanının en büyüğündesin. Biliyorum senin için hiç kolay değil. Şunu da biliyorum ki sonuç her ne olursa olsun yılmayacak kadar güçlüsün. Ama bugün, ama yarın dileğine kavuşmak için maddi manevi gücün hep olsun...

Dilerim kavuşmanız bugündür
Bunu çok ama çok içten diliyorum. Kendimden çok sana heyecanlanıyorum. En az senin kadar umutla sonucunu bekleyen ben ve benim gibi bir sürü arkadaşımızın burada senin her haberine ortak olmak üzere yerinde duramadığını hiç unutma. Hep yanındayız.

İnşallah şenlendirirsin ortalığı, çok sevgiler

Sevgili arkadaşlar ben dün de dediğim gibi yarın yaptıracağım testi. 1 gün de bizden rötar yesin :)

Dün sevgili eşimin dediği gibi; dondurucuda 1 yaşını dolduran barbunyalarımız ya sıcacık yerlerinde "mayışıp" uyuya kalmışlardır, ya da sıcaktan "sıvışıp" kaçmışlardır :)))))))
Hep birlikte anlayacağız, iyi dileklerini ileten herkese tekrar çok sevgiler, teşekkürler

Bugün B bebeklerve günü olsun inşallah, biz yarına talibiz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…